Kategorie: / Turystyka i wypoczynek

Biuro Podróży Proxima Travel Agnieszka Pawlikowska Opinie Klientów

średnia ocen: 4.93
opinie o Biuro Podróży Proxima Travel Agnieszka
Pawlikowska
5 / 5 2019-03-21

Polecone oferty, z których korzystałem zawsze spełniały moje oczekiwania. Polecam w 100%

5 / 5 2019-03-14

Firma bardzo rzetelna! Wszystkie oczekiwania zostały spełnione. Na pewno nie raz skorzystamy jeszcze z usług tej firmy! Serdecznie polecamy biuro Pani Agnieszki Pawlikowskiej!! :)

5 / 5 2019-03-01

Super biuro, super Pani Agnieszka, biuro podróży gorąco polecam znajomym :-)

5 / 5 2019-02-10

Korzystałam z usług biura Proxima travel już kilkakrotnie. Za każdym razem pełen profesjonalizm. Dziękuję

5 / 5 2019-01-21

Polecam wszystkim w 100%

5 / 5 2019-01-20

Wróciliśmy z Meksyku, Wakacje Bajka Biuro Proxima Najlepsze Podróżujemy z tym biurem od 6 lat polecam znajomym i Państwu:)

5 / 5 2018-12-27

Polecam! Korzystałam z ich usług już 3 razy. Jeszcze mnie nie zawiedli. Pomogli w trudnej sytuacji.

5 / 5 2018-12-26

wczasy byly rewelacyjne :)

5 / 5 2018-12-16

Wszystko załatwione bardzo sprawnie, bez jakichkolwiek zacięć, niejasności, utrudnień itp... OK polecam !!!

5 / 5 2018-12-14

Szczerze Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemowo. Polecam!

5 / 5 2018-11-30

Pełen profesjonalizm. Polecamy z całego serducha ;)

5 / 5 2018-11-23

Bardzo dobry kontakt, dobrze dobrana oferta. Korzystałem już z usług biura trzeci raz i chyba jest tu najlepsza obsługa i dbanie o klienta.

5 / 5 2018-11-13

Pełen profesjonalizm. Pomoc w każdej kwestii. Polecam wszystkim. Hotel polecany przez to biuro sprawdził się w 100%. Na pewno jeszcze raz z korzystam z jego usług. Będzie to na pewno we wrześniu.

5 / 5 2018-11-11

Biuro Podróży "Proxima Travel" to naprawdę profesjonalne Biuro Podróży i godne polecenia. Wielokrotnie korzystaliśmy z ofert tego biura i zawsze byliśmy bardzo zadowoleni, a należymy do klientów bardzo trudnych i wymagających. Nigdy nie natrafiliśmy, na żadne trudności zawsze obsługa jest na najwyższym poziomie. Z czystym sumieniem polecam Biuro Podróży "Proxima Travel".

5 / 5 2018-11-07

Biuro bardzo profesjonalne, przemiła obsługa i fachowe doradztwo. Polecam w 100%

5 / 5 2018-10-30

W końcu ktoś kto wie co robi. W dobie bankructw tutaj można liczyć na konkrety i pełną rzetelną informację. Pełna oferta i przemiła obsługa. :)

5 / 5 2018-10-29

Firma rzetelna, zawsze spełnia oczekiwania klientów. Pracownicy udzielają konkretnych, dokładnych informacji na temat planowanego wyjazdu. Zdecydowanie polecam:)

5 / 5 2018-10-16

Pani Sylwia doskonale dobrała wczasy pod moją rodzinę. Propozycje wycieczek dostawałam na maila a Pani Sylwia była ze mną w ciągłym telefonicznym kontakcie i modyfikowała oferty wg moich próśb. Polecam każdemu! Pomimo mojego braku czasu i dzięki zaangażowaniu Pani Sylwii do ostatniego dnia przed wyjazdem wiemy, że mamy wszystko zapięte na ostatni guzik :)

5 / 5 2018-09-29

Warta zaufania i kompetentna

5 / 5 2018-09-19

Bardzo miła obsługa. Panie z którymi miałam kontakt w sprawie wycieczki do Grecji chętnie odpowiadały na każde pytania. Znalazły mi oraz mężowi idealny hotel z wszystkimi warunkami jakimi chcieliśmy aby hotel spełniał.

5 / 5 2018-09-08

Naprawdę polecam. Fachowa i bardzo miła obsługa.

5 / 5 2018-09-03

Biuro godne polecenia, obsługa sprawna, miła i profesjonalna

5 / 5 2018-08-31

Przede wszystkim chciałbym bardzo podziękować za dobór wspaniałej wycieczki do Turcji, był to mój najlepszy urlop jaki przeżyłem do tej pory. Polecam wszystkim to biuro, świetne wycieczki w rozsądnych cenach, każdy znajdzie coś dla siebie. Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-27

same pozytywy jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-08-21

Bardzo dobry pośrednik, szkoda tylko że Grecka nie dał rady już na miejscu w Grecji...

5 / 5 2018-08-11

Pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-08-10

Profesjonalne podejście do klienta i bardzo sympatyczna obsługa. Polecam i wrócę nie raz

5 / 5 2018-08-08

Kompetentne Panie, bardzo miłe i rzeczowe, potrafią doradzić niezdecydowanym, same szukają dobrych hoteli, bardzo zaangażowane, widać że im zależy na kliencie. Polecam....

5 / 5 2018-08-08

Przemiła obsługa i kontakt z klientem.

5 / 5 2018-08-07

Kilka wyjazdów z tym biurem już zaliczyłam i własnie wybieram się na następny. Zdecydowanie polecam to biuro , obsługa sprawna, miła i profesjonalna, doskonały kontakt z klientem.

5 / 5 2018-08-04

KOMPETENTNI

5 / 5 2018-08-01

Miła rzetelna i profesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2018-07-16

Wszystko w najlepszym porządku. Wspaniała obsługa polecony hotel spełniał wszystkie oczekiwania. Polecam 100%

5 / 5 2018-07-13

Jesteśmy zadowoleni z wycieczek które zakupiliśmy w tym biurze podróży. Obsługa bardzo dobra, potrafi znaleźć fajne wczasy dla każdego!!POlecam

5 / 5 2018-07-02

Profesjonalizm w pełnym słowa znaczeniu, 2 przemiłe panie z którymi można śmiało pogadac pożartować i wiele się dowiedziec,klient nie jest dla nich natretem wręcz przeciwnie poswiecają mu wiele czasu.POLECAM

5 / 5 2018-07-01

Serdecznie polecam !!! Pani Agnieszka wspaniała , przesympatyczna kobietka zawsze doradzi , pomoże znajdzie cos dla każdego

5 / 5 2018-07-01

Bardzo miła obsługa. Wiele razy jeździłam z tego biura podróży i nigdy nie miałam problemów. W razie pytań zawsze Pani potrafiła mi udzielić konkretnych odpowiedzi;) Polecam

5 / 5 2018-06-19

rodzinne wakacje, polecam wszystko ok

5 / 5 2018-06-14

Z całą odpowiedzialnością mogę polecić Biuro Podróży Proxima Travel. Pełny profesjonalizm, Panie wyszukują najlepszych hoteli, dostosowują zasobność finansową klientów do najwyższych standardów ofertowych. Nawet za niewielkie pieniądze można spędzić wymarzone wczasy w wymarzonym miejscu. Biuro współpracuje z innymi Biurami Podróży i ma szeroki wachlarz propozycji. Nie pobiera żadnych prowizji, gdyż sam sprawdziłem, że ceny proponowane są takie same jakbyśmy zamawiali bezpośrednio w innym Biurze. Pracownicy Biura są ze swoim klientem od początku, aż do zakończenia planowanej podróży, informują ( e-mailowo i telefonicznie) o wszystkich sprawach na bieżąco. Nie ma u nich zasady ( klient złapany - dalej martwi się sam). Zawsze otwarci, do samego końca można zwracać się do nich z prośbą dotyczących różnych spraw lub potrzeb w dokonywaniu pewnych zmian czy też korekt. Proponowane oferty są w pełni zgodne z katalogiem, nie ma ściemniania i ukrywania. Takie Biuro gorąco polecam. Jestem osobą, która korzystała w swoim życiu z wielu Biur Podróży, jednak dopiero z Proximą mogę zwiedzać świat nie martwiąc się o to, że spotka mnie niemiła niespodzianka.

5 / 5 2018-05-24

Pełen Profesjonalizm

5 / 5 2018-05-21

Bardzo polecam biuro. Profesjonalna i miła obsługa.

5 / 5 2018-05-14

Polecam, w przyszłości skorzystam ponownie

5 / 5 2018-05-11

Polecam, rzetelna informacja, wyczerpujące odpowiedzi, ciekawe podpowiedzi, to wszystko ubrane w uśmiech i cierpliwość. Polecam na 100 %.

4 / 5 2018-05-10

Bez zarzutów

5 / 5 2018-04-30

Szybka i sprawna obsługa, dziewczyny świetnie znają się na rzeczy, potrafią zachęcić klienta do wykupienia wczasów. Firma na piątkę z plusem. Jak najbardziej godna polecenia ;-)

5 / 5 2018-04-27

Profesjonalne podejście. Polecam.

5 / 5 2018-04-14

Zawsze zgodnie z informacją! Wszystkie informacje podawane przez biuro są zgodne z rzeczywistością! Rzetelnie, rzeczowo i profesjonalnie. Firma godna polecenia!

5 / 5 2018-04-10

Profesjonalna i fachowa obsługa. Polecam

5 / 5 2018-03-10

Polecam w 100%.Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-02-16

Polecam

5 / 5 2018-02-15

Rewelacyjna obsługa. Polecam w 100% biuro Proxima Travel

5 / 5 2018-02-11

Pełen profesjonalizm! Polecam.

5 / 5 2018-02-05

firma rzetelna i solidna

4 / 5 2018-02-01

Obsługa bardzo miła, sympatyczna, rzetelna godna do polecenia. Wszystko co było oferowane w Biurze sprawdziło się w rzeczywistości. Chętnie skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-01-16

Świetne biuro podróży - słuchają i potrafią idealnie dobrać wycieczkę. Bardzo profesjonalna fachowa i dodatkowo miła obsługa!

4 / 5 2018-01-08

wszystko ok konkretna oferta szybka decyzja udany zakup

5 / 5 2017-12-21

Firma stanęła na wysokości moich oczekiwań,godna polecenia ,na pewno skorzystam jeszcze z jej usług,

5 / 5 2017-12-17

kompetentna, wiarygodna:-)

5 / 5 2017-12-06

Najlepsze biuro , bardzo miła obsługa , świetny wybór ofert . Polecam w 100%.

5 / 5 2017-11-29

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-11-22

Od wielu lat zadowolony, polecam

5 / 5 2017-11-19

Szybko i konkretnie zaproponowaana wycieczka która spełniała 110% wymogów zdecydowanie polecam !

5 / 5 2017-11-13

Bardzo miła i rzetelna firma.warta polecenia .

5 / 5 2017-11-10

Bardzo dobry kontakt z biurem, miła obsługa, zawsze trafiony Hotel wobec moim oczekiwaniom. Polecam !

5 / 5 2017-11-07

Panie miłe, sympatyczne i jak pojawił się problem szybko pomogły w jego rozwiązaniu

5 / 5 2017-11-03

Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt

5 / 5 2017-11-01

Polecam wszystkim wyjazdy z Proxima Travel. Dzięki p. Agnieszce przeżyłam niezapomniany urlop, który jeszcze długo będę wspominać. Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się nad skorzystaniem z usług tego biura podróży.

5 / 5 2017-10-25

W 100 % polecam Panią Agnieszkę i Jej biuro podróży.

4 / 5 2017-10-22

Witam, miałem okazję skorzystać z Biura podróży i uważam że firma jest godna polecenia. Mam tylko jedną uwagę co do godziny odlotu z Polski. Pozdrawiam

5 / 5 2017-10-09

Profesjonalna obsługa, nieocenione pomoc, wszystko na najwyższym poziomie, serdecznie polecam każdemu! 100% satysfakcji!

5 / 5 2017-10-04

Bardzo miła i kompetentna obsługa. Rzetelne podejście do klienta.

5 / 5 2017-10-03

Pierwszy raz skorzystaliśmy z usług tego Biura Podróży. Pani Sylwia poleciła nam wczasy na cudownej Greckiej wyspie Zakynthos. Wszystko było zgodne z Jej opisem. Pani Sylwia i Pani Agnieszka są bardzo rzetelne i kompetentne. W przyszłości będziemy bez obaw korzystać z usług biura Proxima Travel, ponieważ jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości i poziomu obsługi :) Pełen profesjonalizm!!!

5 / 5 2017-09-23

Oczywiscie polecam biuro Proxima Travel w Zielonej Górze w 100 % ! Poza atrakcyjnymi cenami roznorodnych wycieczek warto pochwalic fachowe doradztwo, rzeczowa, przesympatyczna i konkretna obsluge. Pani Sonja Z. pracujaca w biurze cierpliwie odpowiadala na wszystkie zadawane przeze mnie pytania co wiaze sie z jej duza wiedza na tematy mnie interesujace. Przy pomocy i rezerwacji wycieczki w biurze podrozy Proxima Travel spedzilam niezapomniany urlop, bez zadnych problemow.

5 / 5 2017-09-23

Polecam biuro podróży Proxima Zielona Góra.

5 / 5 2017-09-06

Rewelacja i pełen profesjonalizm. Kolejny raz , a to już conajmniej 10 wybrany ( doradzony ) hotel i miejsce spełnił najśmielsze nasze z żoną oczekiwanie. Firma , którą reprezentują wspaniali ludzie godna polecenia. Wakacje 15-30 maj 2016 Bogdan

5 / 5 2017-08-26

Obsługa w biurze sympatyczna, kompetentna i rzeczowa. Przedstawiane oferty zgodne z oczekiwaniami klienta. Po raz kolejny wróciłam z wczasów bardzo zadowolona. Polecam!!!

5 / 5 2017-08-24

Po raz kolejny skorzystałem z usług Biura Proxima Travel i po raz kolejny nie zawiodłem się. Zarówno wybór oferty wyjazdu wakacyjnego, porady, jak i sama organizacja wyjazdy, były na najwyższym poziomie. Z pewnością przy kolejnych planach wakacyjnych skorzystam z usługi firmy Proxima Travel. Polecam też wszystkim, nie będziecie żałować.

4 / 5 2017-08-23

Bardzo fajne biuro podróży polecam wszystkim :)

5 / 5 2017-08-07

Bardzo polecam Ptoximę!! Po pierwsze za profesjonalne i indywidualne podejście do każdego klienta. Pani, z która rozmawiałem naprawdę wiedziała o czym mówi. Po drugie wycieczka przebiegła dokładnie tak, jak zostało to wcześniej ustalone, żadnych niemiłych niespodzianek! Na pewno jeszcze ich odwiedzę.

5 / 5 2017-08-07

Polecam biuro Proxima Travel .Bardzo mila i fachowa obsluga. Drugi raz z tym biurem na wakacjach i pewnie nie ostatni.Serdecznie polecam :-)

4 / 5 2017-08-02

Bardzo uprzejma i kompetentna obsługa. Pracownicy Biura "dopieszczają" klientów. Polecam wszystkim Proxima Travel.

4 / 5 2017-08-01

Od kilku lat korzystam z usług firmy Proxima Travel i jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-07-30

Polecam serdecznie!!

5 / 5 2017-07-29

Myślę, że to najlepsze biuro podróży w Zielonej Górze. Nie byłem do końca zdecydowany gdzie spędzić wakacje. Pani na miejscu jednak świetnie się mną zajęła .Wypytała jak chciałbym spędzić czas i czego oczekuje. Widać, że zna się na swojej pracy! Koniec końców wakacje były rewelacyjne. Gorąco polecam to biuro!

5 / 5 2017-07-26

Szybko i sprawnie załatwiona transakcja, wycieczka super.

5 / 5 2017-07-09

Rewelacyjna obsługa, pełen profesjonalizm. Polecam :)

5 / 5 2017-06-26

Witam uważam że biuro podruży jest godne polecenia ,wszystko było zgodne z opisem ,na pewno jak będziemy mieli wybrać jakąś wycieczkę to napewno skożystamy z ich usług pozdrawiam serdecznie krystyna ł

5 / 5 2017-06-15

Bardzo miła i fachowa obsługa

5 / 5 2017-06-02

Pełen profesjonalizm, wspaniała obsługa, bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2017-05-31

Profesjonalna obsługa. Bardzo miła i pomocna obsługą. Hotel ,który został polecony przez obsługę spełniał wszystkie oczekiwania. Serdecznie polecam !

5 / 5 2017-05-31

Profesjonalna obsługa klienta. 100% zadowolenia. Z czystym sumieniem polecamy biuro podróży Proxima.

5 / 5 2017-05-19

Biuro zapewnia bardzo wysoki poziom obsługi. Panie pracujące w biurze potrafią bardzo dobrze i szczerze doradzić. Organizacja przebiega bez problemu. Po zakończeniu wycieczki pozostaje uśmiech na twarzy.

5 / 5 2017-04-28

Super dbałość o szczegóły, byłem wybredny ale Pani tak długo szukała aż znalazła to czego szukałem. Jak dla mnie super. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-04-28

Gorąco polecam !!!Pełen profesjonalizm !!!

5 / 5 2017-04-18

Super obsługa. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-04-13

Biuro Podróży "Proxima Travel" to firma godna polecenia nawet najbardziej wymagającym Klinetom. Korzystałam z usług tego Biura i wszystko było w jak najlepszym porządku, począwszy od jakości obsługi poprzez kwestie formalne (płatności itp.)aż do sprawdzenia przez mnie osobiście rzetelności udzielanych informacji na temat proponowanych hoteli. Polecam to Biuro bez zadnego wahania!

5 / 5 2017-04-09

Firma godna polecenia. Bardzo miła obsługa, ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni. Już nie możemy się doczekać kolejnych wakacji, oczywiście tylko z biurem Proxima Travel !!!

5 / 5 2017-04-08

Bardzo miła obsługa biurze podróży.Pani poleciła nam Turcję i hotel Granada Luxory i wróciliśmy bardzo zadowoleni. Hotel 5* super, duży i piękny pokój z widokiem nad morze, to były wspaniałe wakacje. Wszystkie formalności z wyjazdem oraz wizy były profesjonalnie załatwione tydzień przed wylotem. Cały czas była informacja o godzinach wylotu.Kilka dni po wakacjach bardzo miło zaskoczył mnie telefon z biura podróży z pytaniem "jak podobały się wakacje, czy jesteśmy zadowoleni itp". Gorąco polecam to biuro podróży, obsługa na najwyższym poziomie i interesują się klientem od początku zawarcia umowy aż do powrotu do kraju. Serdecznie dziękujemy.Lidia

5 / 5 2017-04-05

Firma godna zaufania i polecenia!!!!

5 / 5 2017-04-03

Profesjonalna obsługa i pomoc w wyborze miejsca wypoczynku. Polecam Biuro Podróży Proxima Travel.

Rzetelne opinie o Biuro Podróży Proxima Travel Agnieszka Pawlikowska

Biuro Podróży Proxima Travel Agnieszka Pawlikowska

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://www.turystyka-centrum.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48504533383

Komórka
+48504533383

Infolinia
801 084 074

Logowanie