Kategorie: / Dom i ogród / Przemysł i produkcja / Rolnictwo i leśnictwo

DIANT-POL POLSKA OGRODNICTWO PRODUKCYJNE ANNA KWIECIEŃ Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o DIANT-POL POLSKA  OGRODNICTWO PRODUKCYJNE ANNA
KWIECIEŃ
5 / 5 2019-03-16

Swietna wspolpraca, polecam działkowiczom

5 / 5 2019-03-02

Towar narośnięty, zdrowy, kwitnący bez oznak chorobowych czy żerowania szkodników, dostarczany zawsze na czas. Polecam firmę na obsady zawsze mają asortyment do wyboru. POLECAM !!!!

2018-12-19

na pewno bede czesciej korzystac z ich uslug, bardzo mila obsluga i dobre ceny

5 / 5 2018-08-27

Profesjonalna firma świadcząca usługi na wysokim poziomie. Czas oczekiwania na dostawę - o wiele krótszy, niż w przypadku innych firmy, do tego wysoka jakość roślin. Przekonuje mnie miła, kompetentna obsługa, oraz rzetelność w kontakcie z klientem.

5 / 5 2018-08-27

Świetne miejsce do zaopatrywania się w świeże kwiaty ! Ogromny wybór w dobrych cenach ! Polecam

5 / 5 2018-05-06

firma spelnia nasze oczekiwania, bardzo sie staraja i wychodzi im to! warto polecac takich profesjonalistow, kwiaty zawsze swieze i piekne

5 / 5 2018-02-19

Polecam gorąco! Mnie ta firma nieustannie zadziwia pięknymi roślinami oraz terminowymi dostawami. Moje centrum ogrodnicze odżyło odkąd nawiązałam współpracę z tą firmą.

2018-01-30

piekne kwiaty juz zdobia moj balkon warto bylo tam kupic geste i trwale

5 / 5 2018-01-25

Duży wybór i świtna obsługa, polecam

5 / 5 2017-12-20

To co wyróżnia firmę to punktualność, rośliny ZAWSZE są świeże i piękne a obsługa bardzo się stara by każde zamówienie było zrealizowane na wysokim poziomie. Jako mały przedsiębiorca jestem bardzo zadowolona !

2017-10-18

Najlepsza firma, a współpraca z nią to czysta przyjemność. Kwiaty dowiezione na miejsce. Moje centrum ogrodnicze ma teraz bogatszy asortyment i zagląda tu coraz więcej klientów.

2017-08-23

Zdecydowanie polecam. Rzetelna i solidna firma godna polecenia. Rośliny zdrowe i ładne no i w świetnych cenach

5 / 5 2017-06-27

Współpraca z tak rzetelną i uczciwą firmą, to dla mnie przyjemność. Ogrodnictwo nie jest im obce. Potrafią doradzić. i fachowo pomóc w wyborze. Cieszę się, że mogę korzystać z usług tak dobrej firmy. Polecam!

2017-06-22

warto piekne trwale kwiaty zadbane i dopieszczone beda rosly i zdobily kazdy balkon czy taras!

5 / 5 2017-05-10

zamawiam tam kwiaty juz od dluzszego czasu, zawsze mozna liczyc na pomoc i rozwiazanie kazdego problemu, transport bardzo szybki i konkurencyjne ceny, polecam

2017-04-16

Zakochałam się we wrzosach, które ostatnio zamówiłam w tej firmie. Były po prosu rewelacyjne. Dodatkowo moi klienci chętnie je kupują. Kwiaty są naprawdę fantastyczne. Współpraca z tą firmą układa się znakomicie.

5 / 5 2017-04-09

Jak najbardziej polecam firmę Diant-Pol do współpracy towar idealny cena ok

5 / 5 2017-04-07

Bardzo dobra obsługa produkty jak w opisie. Polecam

Rzetelne opinie o DIANT-POL POLSKA OGRODNICTWO PRODUKCYJNE ANNA KWIECIEŃ

DIANT-POL POLSKA OGRODNICTWO PRODUKCYJNE ANNA KWIECIEŃ

Siedziba
Słomniki

WWW
http://www.diantpol.com

Email
[email protected]

Telefon
+48 502355964

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie