Kategorie: / Budownictwo / Dom i ogród / Nieruchomości / Przemysł i produkcja / Usługi

DOME INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o DOME INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ
ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
5 / 5 2019-01-19

"DOME INTERNATIONAL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ z siedzibą w Warszawie ul. Bora-Komorowskiego 56 m 12 realizowała w 2010 roku na zlecenie Budimex Dromex S.A. magazyny soli drogowej w technologii „DOMAR-EURODOME”® DE29x35 dla Obwodów Utrzymania Autostrady A2 „Stryków” oraz „Wartkowice”. Wszystkie zadania jakie zostały zlecone firmie "DOME INTERNATIONAL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ zostały wykonane w terminie i jakościowo bez zastrzeżeń. Wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy, doświadczenie oraz profesjonalizm zatrudnionych pracowników.

5 / 5 2018-12-25

Przedsiębiorstwo Budowlane Katowice S.A. z przyjemnością udziela referencji firmie "DOME INTERNATIONAL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA z Warszawy jako wykonawcy magazynu soli drogowej typu „DOMAR-EURODOME”®. Powyższa firma spełniając wysokie wymagania funkcjonalno-użytkowe wykonała w 2011 w trybie zaprojektowanie i budowa „pod klucz” magazyn soli D30-2D-4P wraz ze stacją wytwarzania solanek na Obwodzie Utrzymania Autostrady A1 „Maciejów”. Wszelkie prace związane z realizacją inwestycji zostały wykonane zgodnie z umową, sztuką budowlaną i zasadami wiedzy technicznej. Profesjonalna kadra zapewniła dobrą jakość wykonania oraz terminową realizację kontraktu.

2018-07-07

Pomagamy odzyskać należności, tel. 14 670 41 26, [email protected]

5 / 5 2018-06-27

Dziękujemy firmie ""DOME INTERNATIONAL" Sp. z o.o. S.k" za bardzo dobrą realizację zadania inwestycyjnego. Pomimo bardzo napiętych terminów i wysokich wymagań jakościowych realizacja zadania przebiegła sprawnie i bez zakłóceń. Polecamy firmę ""DOME INTERNATIONAL" Sp. z o.o. S.k" jako bardzo dobrego wykonawcę.

5 / 5 2018-05-08

Berger Bau GmbH oddział w Polsce z siedzibą we Wrocławiu informuje, że firmia "DOME INTERNATIONAL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ul. Borowskiego 56 m 12, 03-982 Warszawa wykonała w 2009 roku magazyn soli typu DE22x28 wraz ze stacją wytwarzania solanek na Obwodzie Utrzymania Drogi Ekspresowej S3 „Baczyna”. Wartość kontraktu 1.208.487,84 PLN (netto). Współpracę z firmą "DOME INTERNATIONAL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników. Wszelkie prace związane z realizacją inwestycji zostały wykonane zgodnie z umową, sztuką budowlaną i zasadami wiedzy technicznej.

5 / 5 2018-04-15

Dziękujemy firmie ""DOME INTERNATIONAL" Sp. z o.o. S.k" za bardzo dobrą realizację zadania inwestycyjnego. Pomimo bardzo napiętych terminów i wysokich wymagań jakościowych realizacja zadania przebiegła sprawnie i bez zakłóceń. Polecamy firmę ""DOME INTERNATIONAL" Sp. z o.o. S.k" jako bardzo dobrego wykonawcę.

5 / 5 2017-11-27

Dziękujemy firmie ""DOME INTERNATIONAL" Sp. z o.o. S.k" za bardzo dobrą realizację zadania inwestycyjnego. Pomimo bardzo napiętych terminów i wysokich wymagań jakościowych realizacja zadania przebiegła sprawnie i bez zakłóceń. Polecamy firmę ""DOME INTERNATIONAL" Sp. z o.o. S.k" jako bardzo dobrego wykonawcę.

2017-05-03

Firma ""DOME INTERNATIONAL" Sp. z o.o. S.k" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi ""DOME INTERNATIONAL" Sp. z o.o. S.k" jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

Rzetelne opinie o DOME INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA

DOME INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Siedziba
Warszawa

WWW
http://dome-international.com

Email
[email protected]

Telefon
+48606280666

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie