Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Iperfumy.pl Opinie Klientów

4.23/5.00 - ilość ocen: 224
opinie o Iperfumy.pl
1 / 5 2018-11-18

Bardzo dobre zapakowanie produktu. Polecam.

1 / 5 2018-11-13

Polacy lubią sami się oszukiwać, a gdy czytam komentarze to stwierdzam że Polak oszukuje Polaka! Ludzie pomyślcie czy oryginalne perfumy mogą kosztować 120zł podczas gdy we wszystkich perfumeria h cena danych perfum jest 2x większa? W iperfumy kupiłem raz i NIGDY więcej się nie skuszę bo sprzedawane tam są PODROBIONE TOWARY, sami handlowcy otwarcie o tym mówią, dziwne tylko że policja z tym nic nie robi... Na magazynie zawsze pewna ilość oryginalnych kosmetyków a w szopie pod Warszawą pakowane do wysyłki PODRÓBY!!! Nikt normalny tam nie zamawia

5 / 5 2018-11-09

polecam

5 / 5 2018-11-05

Polecam!

5 / 5 2018-11-03

wszystko okey!

5 / 5 2018-11-01

Świetny sklep. Polecam!

3 / 5 2018-11-01

Nie polecam tego sklepu jeśli kupujecie coś na prezent i chcecie, aby przesyłka została dostarczona innej osobie w konkretny dzień np. w dniu urodzin. Na infolinii pracownik poinformował mnie że jest możliwość ustawienia przesyłki na konkretny dzień. W związku z tym dołączyłam notatkę z taką prośbą do zamówienia i jeszcze później kontaktowałam się ze sklepem, czy na pewno moja prośba zostanie zrealizowana. Jakie było moje zdziwienie, gdy przesyłka została doręczona dwa dni wcześniej niż zostało to ustalone ze sklepem. Gdybym wcześniej wiedziała że niespodzianka urodzinowa zostanie zepsuta, nie płaciłabym za dodatkowe zapakowanie prezentu tylko zamówiła "do siebie". Widocznie takie "specjalne życzenia" przerastają możliwości organizacyjne i logistyczne sklepu. Ale trzeba przyznać, że przesyłka dotarła bardzo szybko (w tym przypadku za szybko).

4 / 5 2018-11-01

Patrząc na ilość negatywnych opinii można wywnioskować, że Iperfumy mają fabrykę perfum . Tyle osób pisze, że mają podróbki nie przedstawiając żadnego dowodu. Na prawdę myślicie, że firma działająca na taką skalę sprzedawała by podróbki? Jeśli czujecie się oszukani to zgłoście to na Policje, oni bez problemu wyjaśnią czy to są podróbki czy nie. Będe wam wdzięczny za to, bo właśnie się zastanawiam czy kupować na ich stronie.

1 / 5 2018-10-28

Polecam z czystym sumieniem. Perfumy jak najbardziej oryginalne. Szybka dostawa i miła obsługa po drugiej stronie telefonu .

1 / 5 2018-10-20

Zamówiłem paczkę z gwarancją dostawy do czwartku. Paczkę otrzymałem co prawda tego właśnie dnia ale o 22!! Paczka miała być prezentem i przez tak późno porę nic z tego nie wyszło.

Rzetelne opinie o Iperfumy.pl

Iperfumy.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.iperfumy.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 208 19 42

Komórka
-

Infolinia
22 208 19 42

Logowanie