Kategorie: / Firmy kurierskie

KurJerzy.pl Opinie Klientów

4.23/5.00 - ilość ocen: 325
opinie o KurJerzy.pl
5 / 5 2017-04-16

Opinie o kurierze wystawiam pozytywna

1 / 5 2017-04-12

Rewelacyjna obsługa! Pani na infolinii naprawiła wszystkie moje błędy wynikające z jakiegoś zaćmienia umysłowego. Korzystam z kurjerzy.pl od lat - za każdym razem bez najmniejszych problemów, wszystko zgodnie z tym co oferują.

1 / 5 2017-04-10

Niestety.... Przesyłka, nie odebrana, z powodu "nie obecności w domu sprzedającego":) Ciekawe. Pozdrawiam

4 / 5 2017-04-08

Ja też polecam - nigdy wcześniej nie korzystałam z tego typu serwisów i musze przyznać, że debiut był bardzo udany - szczególnie dobrze funkcjonowała opcja śledzenia przesyłki - dane od razu pojawiły się w bazie a nie, tak jak wcześniej mi się zdarzało - na 5 minut przed dostarzeniem paczki przez kuriera

5 / 5 2017-04-06

bardzo

1 / 5 2017-04-04

Wprowadziłem do systemu prawdziwe dane: waga i wymiary. Przesyłka została odebrana. Po kilku dniach dowiedziałem się, że muszę dopłacić i to nie mało bo taka przesyłka to przesyłka paletowa. Ja tego nie kwestionuję, ale przy tej wadze i wymiarach powinienem o tym zostać poinformowany na etapie składania zamówienia. Nie wiem czy jest to celowe wprowadzanie w błąd. Są inne firmy z tej branży. Myślę, że potencjalni klienci powinni zastanowić się przed współpracą z firmą KurJerzy aby uniknąć niespodzianek.

1 / 5 2017-04-02

Zdecydowanie odradzam. Przesyłka została odebrana w środę wieczorem, chociaż miała być odebrana we wtorek. Biuro obsługi pracuje jedynie do 15. Gdy zadzwoniłam następnego dnia, Pani z infolinii próbowała mnie przekonać, że przesyłka została odebrana we wtorek i próba dostarczenie odbyła się w środę, ale nikogo nie było w domu. W środę nie znalazłam niczego w skrzynce, dopiero w czwartek po południu znalazłam awizo. Wykupiłam usługę powiadamiania sms o odebraniu przesyłki, SMS nigdy nie przyszedł. Dopiero w czwartek na infolinii dowiedziałam się, że przesyłka została zostawiona w pobliskim punkcie, nikt mnie o tym nie poinformował. Również o tym, że zmienił się numer przesyłki i tego nowego muszę używać do możliwości śledzenia przesyłki. Porażka.

4 / 5 2017-03-27

Paczka sprawnie dostarczona na czas, o to chodzi!

Rzetelne opinie o KurJerzy.pl

KurJerzy.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.kurjerzy.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 600 81 70

Komórka
-

Infolinia
58 600 81 70

Logowanie