Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Żywność

Sklep.suplefit.pl Opinie Klientów

4.31/5.00 - ilość ocen: 77
opinie o Sklep.suplefit.pl
1 / 5 2018-12-20

Od tygodnia czekam na paczkę za którą bardzo żałuję że odrazu zapłaciłem . Ze sklepem nie ma kontaktu, nie odpowiadają na telefony ani na maile. Zgłaszam sprawę na Policję.

2 / 5 2018-12-18

NIE Polecam! Czekam na dostawę i dalej NIC. Ani towaru, ani pieniędzy. Zero kontaktu telefonicznego. Pomimo maili z potwierdzonymi przelewami nie realizują dostawy tylko domagają się kolejnej wpłaty. Mimo wszystko myślę, że sprzedawca jest uczciwy wobec Urzędu Skarbowego.

5 / 5 2018-12-10

Super naprawdę mogę śmiało polecić innym sklep suplelfit, bardzo dobry kontakt

2018-12-06

miła obsługa, bardzo dobry kontakt, przesyłka zrealizowana na czas

5 / 5 2018-11-19

Super obsługa, błyskawiczna przzesyłka !

1 / 5 2018-11-19

Brak kontaktu ze sprzedającym, ignorują telefony, SMS, maile. Na wysyłkę zamówienia nr 26810 czekam już tydzień i ciągle brak informacji. Kontakt ze strony sprzedawcy z wyjaśnieniami mogły załagodzić sytuację

2018-11-07

Sklep niegodny zaufania. Po dziś dzień nie otrzymałem ani zamówionych suplementów ani pieniędzy przelanych wcześniej za towar.

2018-11-04

100% Zadowolenia

1 / 5 2018-09-28

Towar został zamówiony 14.06.2018r. i zapłacony. Do dzisiaj tj. 22.07.18r. nie otrzymałem zamówionego towaru ani zwrotu pieniędzy. Firma Suplefit nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile ani listy. Ostrzegam wszystkich przed firmą SUPLEFIT. Prawdopodobnie to zwykli oszuści. Sprawę zgłaszam na Policję.

2018-09-27

extra sklep

Rzetelne opinie o Sklep.suplefit.pl

Sklep.suplefit.pl

Siedziba
Gliwice

WWW
http://sklep.suplefit.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48327333645

Komórka
799234579

Infolinia
+48327333645

Logowanie