Kategorie: / Odzież i Obuwie

Sklepbuff.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 73
opinie o Sklepbuff.pl
2018-08-26

Sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-08-22

W pełni profesjonalna obsługa, dobry kontakt, stałe informacje o realizacji zamówienia. Niewiarygodnie szybka przesyłka. Produkt bardo dobrze zabezpieczony na czas transportu.

5 / 5 2018-07-22

Szybko i fachowo

5 / 5 2018-07-21

Wszystko w jak najlepszym porządku! Polecam wszystkim z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-07-21

Zakup zrealizowany został perfekcyjnie. W trakcie transakcji klient informowany jest na bieżąco o statusie realizacji. Współpraca z klientem prowadzona jest na najwyższym profesjonalnym poziomie.

5 / 5 2018-06-27

świetny sklep, transakcja wykonana błyskawicznie bez żadnych problemów, informacje o przesyłce podawane na bieżąco, naprawdę super sklep !

5 / 5 2018-06-26

Profesjonalne podejście do klienta.Świetny kontakt.Bardzo miła obsługa.Szybka i tania przesyłka.Polecam sklep.

5 / 5 2018-06-15

OK

5 / 5 2018-06-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego artykułu. Cała tranzakcja bardzo sprawna i bardzo szybko otrzymałam paczkę.Jedyne zastrzezenie to, że chciałam prezent zapakowany ozdobnie w pudełko ale niestety wzór który wybrałam nie mieści się w określonej przez sklep opcji. Tak mnie poinformowano - szkoda! Dziękuję i z pewnością jeszcze skorzystam. Pozdrawiam M.B.

5 / 5 2018-06-11

Jak zawsze wszystko OK. Błyskawiczna realizacja zamowienia.

Rzetelne opinie o Sklepbuff.pl

Sklepbuff.pl

Siedziba
Milanówek

WWW
http://www.sklepbuff.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 734 17 84

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie