Kategorie: / Finanse i ubezpieczenia / Usługi

Transfer24.eu Opinie Klientów

4.79/5.00 - ilość ocen: 24
opinie o Transfer24.eu
5 / 5 2019-11-28

Nie wymagają żadnych skanów dokumentów jak inni co jest duuużym plusem. Do tego niska opłata a przelew najpóźniej następnego dnia od razu przeliczony na złotówki.

5 / 5 2019-02-25

Korzystam co miesiąc jak płacę za polskie rachunki pracując w Anglii pieniądze na czas polecam!

2019-02-21

co tu dużo mówić... wysyłane wiele razy za każdym razem w ten sam dzień raz o 12 innym razem o 15 i przy cenie za przelew... 69p moim zdaniem najlepsza propozycja na rynku....

2018-11-24

Przelewam conajmniej raz na miesiąc zależy ile mam rachunków i czy robię zakupy na allegro itp. Przelewy dochodzą różnie raz po 2h raz po 5 ale zawsze miałam zapłacone w ten sam dzień co wysłałam. Prowizja różnie zależy ile wyślę od 69p do 1 funta nigdy więcej nie płaciłam

2017-11-10

duze wsparcie ze strony pracownikow telefoniczne oraz mailowe niska oplata za przelew dzisiaj pobrano ode mnie 0,59 funta a pieniazki u brata byly po kilku godzinach juz nie pamietam dokladnie o ktorej ale bylo to napewno tego samego dnia prosta wysylka potrzebna bedzie do tego karta z visa

2017-11-03

Długa nieczytelna rejestracja.Strona dla mnie jest nieprzejrzysta.

3 / 5 2017-08-24

Zdecydowanie odradzam!! Największe opłaty za przelew na rynku

2017-08-06

Pewna firma, pieniądze na koncie w ciągu doby od wysłania. Najważniejsze, że działa pod kontrolą Komisji Nadzoru Finansowego, więc korzystam z ich usług bez obaw. Serdecznie polecam

2017-04-17

Bardzo pewna firma. Euro przeliczone na złotówki w ciągu 3 godzin w ING Banku.

2 / 5 2017-04-12

robiłem przelew nie polecam,długi czas oczekiwania na pieniadze.

Rzetelne opinie o Transfer24.eu

Transfer24.eu

Siedziba
-

WWW
http://transfer24.eu

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie