Kategorie: / Biuro / Komputery i Internet / Usługi

Wypożyczalnia komputerów WynajemIT Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 15
opinie o Wypożyczalnia komputerów WynajemIT
5 / 5 2018-04-30

Szybka reakcja na zapytania. Terminowe dostawy sprzętu. Sprzęt zgodny z zamówieniem. Elastyczne podejście do zmian terminów dzierżawy. Podejście partnerskie.

5 / 5 2018-03-22

Pozytywna

5 / 5 2018-03-10

Sympatyczna i profesjonalna obsługa. Sprzęt dotarł bez żadnych uszkodzeń, bardzo dobrze zapakowany, działał również bez zarzutu. Polecam współpracę z firmą :)

2018-01-12

Rzetelny dostawca. Godny polecenia

5 / 5 2017-12-27

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Firma elastyczna i profesjonalnie podchodząca do zlecenia.

5 / 5 2017-12-21

Bardzo szybko i sprawnie załatwiona sprawa. Korzystałem z usług firmy dwukrotnie i szczerze polecam. Żadnych problemów.

5 / 5 2017-05-09

Bardzo dobry kontakt. Sprzęt zgodny z zamówieniem. Szybka wysyłka oraz elastyczny termin zwrotu. Generalnie polecam.

5 / 5 2017-05-03

Miła obsługa, fachowe doradztwo, szybko i konkretnie. Polecam

2017-04-22

10/10. Nie mam zastrzeżeń.

2017-04-13

Jak najbardziej zasłużony pozytyw. Wypożyczone komputery na czas zgonie z zamówieniem. Zero problemów. Miły i fachowy kontakt.

Rzetelne opinie o Wypożyczalnia komputerów WynajemIT

Wypożyczalnia komputerów WynajemIT

Siedziba
Kalisz

WWW
http://wynajemit.pl

Email
[email protected]

Telefon
62 741 22 50

Komórka
691 240 304

Infolinia
-

Logowanie