Kategorie:

1001sukienek.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o 1001sukienek.pl
5 / 5 2019-03-22

chętnie was polecę koleżankom

5 / 5 2019-03-20

Sprawdzony, rzetelny sprzedawca. Bluzka rewelacja.

5 / 5 2019-03-19

wszystko ok

5 / 5 2019-03-13

Przepływ informacji miedzy mną a sklepem był sprawny, dotrzymali terminu wysyłki.

5 / 5 2019-03-13

Sklep jest okey

5 / 5 2019-03-12

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-03-12

Mając na uwadze jakość to te ceny są niskie. Bluzka jest wystrzałowa, delikatna dla skóry.

5 / 5 2019-03-05

Nie mam żadnych uwag.

5 / 5 2019-03-04

polecam każdemu

5 / 5 2019-03-04

Bardzo duzy wybór odzieży w moim rozmiarze (XL) Podane długości na stronie sklepu się zgadzają.

5 / 5 2019-02-26

W krótkim czasie zrealizowali moje zamówienie, dzięki!

5 / 5 2019-02-26

Żadnych niedociągnięć ze strony sklepu.

5 / 5 2019-02-10

Odzież odpowiednio zapakowana, doszła do mnie szybciej niż się spodziewałam. Obsługa była miła.

5 / 5 2019-02-08

Super sklep!!!

5 / 5 2019-02-08

Owocna współpraca.

5 / 5 2019-02-07

sukienka jest prześliczna

5 / 5 2019-02-01

było warto zrobić u nich zakupy

5 / 5 2019-01-30

Z całą przyjemnością polecam zakupy w sklepie 1001sukienek.pl Odpowiednio zapakowana odzież, dotarła szybciej niż się spodziewałam.

5 / 5 2019-01-29

Sukienka jest boska. Dla mnie sklep rewelacja.

5 / 5 2019-01-24

2 zamówione przeze mnie sukienki dotarły ekspresowo. Dzięki!

5 / 5 2019-01-16

Tunika którą u nich kupiłam ma w sobie to coś ;)

5 / 5 2019-01-13

Wszystko gra.

5 / 5 2019-01-09

Ekspresowa realizacja zamówienia połączona z bardzo dobry kontaktem. Odzież - I klasa.

5 / 5 2019-01-04

Bardzo dobry sklep odziezowy. Pozdrawiam serdecznie.

5 / 5 2018-12-31

Dotrzymali terminu natychmiastowej wysyłki, odzież (2 bluzki i sukienka) ładnie i szczelnie zapakowane,

5 / 5 2018-12-29

Kupiłam śliczną sukienkę w atrakcyjnej cenie.

5 / 5 2018-12-23

bardzo dobrze

5 / 5 2018-12-20

Chętnie polecę sklep 1001sukienek.pl Kolejne moje zamówienie zrealizowano sprawnie.

5 / 5 2018-12-18

Super sukienka!!

5 / 5 2018-12-14

Sklep z bardzo dobrą obsługą klienta.

5 / 5 2018-12-14

sklep godny polecenia

1 / 5 2018-12-13

Sukienka została zamówiona 07 stycznia, a wpłata na konto również została dokonana tego samego dnia. Od dnia 09.01 status zamówienia to "realizacja", jednak nie ma żadnego kontaktu ze sprzedawcą. Minęło już maksymalne 30 dni, które określa regulamin, a ja nadal nie otrzymałam sukienki ani zwrotu pieniędzy. Pomimo wysłania wielu maili i prób skontaktowania się poprzez Facebook, nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Gorąco NIE POLECAM! Sprzedawca okazał się oszustem. Nadal jestem w oczekiwaniu na jakikolwiek kontakt.

5 / 5 2018-12-06

Zdecydowanie polecam sklep 1001sukienek.pl Profesjonalna obsługa, szybka dostawa no i cena super.

5 / 5 2018-11-23

Zarówno sklep jak i towar są ok.

5 / 5 2018-11-22

Bardzo duży wybór sukienek i innej odzieży w zasadzie na każdą okazję. Ceny ok.

3 / 5 2018-11-17

Bluzka ładna, idealnie pasuje na mnie (rozmiar M)

5 / 5 2018-11-07

3 SUKIENKI ZAKUPIONE U NICH ZOSTAŁY DOBRZE SPAKOWANE, TAKŻE NIE ULEGŁY NAWET WYGNIECENIU PODCZAS TRANSPORTU.

5 / 5 2018-10-31

Sklep godny polecenia, moje zamówienie zrealizowali tego samego dnia informując mnie o tym, towar idealnie zapakowali.

5 / 5 2018-10-31

są w porządku

5 / 5 2018-10-18

super sklep!!!!

5 / 5 2018-10-14

Sklep na medal.

5 / 5 2018-10-06

sprawne zakupy

5 / 5 2018-10-06

Sklep jest bardzo dobry!!

1 / 5 2018-09-20

W marcu 2018 roku zamówiłam pierwszą sukienkę i była ona wspaniała. Polecałam ten sklep znajomym, a mojemu narzeczonemu bardzo się podobała. Niestety, tym razem zostaję bardzo rozczarowana. Kontaktowałam się z nimi przez e-maila i Facebooka, ale nie otrzymałam odpowiedzi. Mój zamówienie zostało zatwierdzone 20 stycznia, ale nie ma szans, aby dotarło przed moim terminem, którym jest 8 lutego. Niestety, będę musiała zgłosić tę sprawę na policję.

5 / 5 2018-09-19

Sukienka zgodna z opisem i zdjęciami na stronie sklepu. Rozmiar również się zgadza. Polecam sklep.

5 / 5 2018-09-19

Szybki kontakt z pracownikiem sprawił że wysyłka była natychmiastowa.

5 / 5 2018-09-18

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-09-16

Sukienka dotarła błyskawicznie.

5 / 5 2018-09-14

chętnie jeszcze do Was wrócę

5 / 5 2018-09-12

Niezwłoczna realizacja zamówienia. Czas super. Ciuchy też.

5 / 5 2018-09-11

Dla mnie sklep w pełni zasługuje na wyróżnienie.

5 / 5 2018-09-07

są błyskawiczni

5 / 5 2018-09-05

ok ;) ;)

5 / 5 2018-09-01

oczywiście że 5

5 / 5 2018-08-31

Sukienkę wysłano w ciągu 24h.

5 / 5 2018-08-28

Tunika jest rewelacyjna, skład materiału zgodny z opisem na stronie. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-08-27

Było szybko, zgodnie z zamówieniem, w rzeczywistości sukienka jest ładniejsza.

5 / 5 2018-08-24

1001sukienek to sklep który szybko załatwił sprawę nadania zakupionego towaru.

5 / 5 2018-08-17

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-08-06

Sklep ten jest bardzo dobry.

5 / 5 2018-07-31

Profesjonalne podejście do klienta, szybkie info na maila, towar ładnie zapakowany.

5 / 5 2018-07-24

Nie mam im nic do zarzucenia.

5 / 5 2018-07-22

szybko i wygodnie także polecam

5 / 5 2018-07-09

Z czystym sumieniem polecam. Szybko, bezproblemowo.

5 / 5 2018-07-08

Czas realizacji mi odpowiadał. Bluzki są świetnej jakości.

5 / 5 2018-07-05

Obsługa zasłużyła na złoty medal.

5 / 5 2018-07-03

transakcja przebiegła bezproblemowo

5 / 5 2018-07-02

Sklep jak najbardziej polecam. Moje znajome już też są klientkami sklepu i jesteśmy mega zadowolone.

5 / 5 2018-07-02

Bluzka ładna, idealnie pasuje na mnie (rozmiar M)

5 / 5 2018-06-20

świetny sklep

5 / 5 2018-06-13

Polecam 1001sukienek.pl za: czas realizacji, cenę oraz jakośc towaru.

5 / 5 2018-06-05

Z czystym sumieniem polecam zakupy u nich. Towar starannie zapakowali, wysłali wczesniej niż się spodziewałam.

5 / 5 2018-05-31

Moje oczekiwania zostały spełnione.

5 / 5 2018-05-21

Polecam 1001sukienek.pl

5 / 5 2018-05-16

Tuniki przyszły dośc szybko, były dobrze zapakowane, kurier skontaktował się ze mną w dniu dostawy.

5 / 5 2018-05-10

Sklep na wysokim poziomie.

1 / 5 2018-05-06

Owocna współpraca.

5 / 5 2018-05-03

jestem zadowolona z tego sklepu.

5 / 5 2018-04-28

natychmiastowa realizacja - super

5 / 5 2018-04-27

Kompetentna i profesjonalna obsługa sklepu, 3 kupione sukienki są ładniejsze niż na zdjęciu.

1 / 5 2018-04-25

Wykonanie zamówienia zajęło ponad 30 dni, otrzymałam nieodpowiedni rozmiar, nie mogłam wymienić towaru, a kontakt z pracownikami obsługi był fatalny. Po zwrocie towaru na moje koszty, wreszcie zdecydowano się zwrócić mi pieniądze. W jednym słowie - porażka. Nie jestem pewna, czy tylko ja miałam pecha, czy też sklep traktuje tak samo wszystkich klientów.

5 / 5 2018-04-23

Bardzo dobry esklep odzieżowy.

5 / 5 2018-04-20

Jestem bardzo zadowolona, szybko, bez komplikacji.

5 / 5 2018-04-13

Sklep na piątkę.

5 / 5 2018-04-09

Z czystym sumieniem polecam 1001sukienek.pl

5 / 5 2018-03-31

profesjonalnie

5 / 5 2018-03-18

Dla mnie najlepszy sklep odziezowy online.

5 / 5 2018-03-18

Obsługa postarała się i tak jak zadeklarowała mi przez telefon odzież wysłali tego samego dnia.

5 / 5 2018-03-17

Okej...

5 / 5 2018-03-14

Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione.

5 / 5 2018-03-11

Szanują czas klienta, pokazali to wysyłając towar w terminie.

5 / 5 2018-03-10

Sklep ten poleciła mi znajoma, ja innym też będę polecać i z pewnością jeszcze zrobię u Was zakupy.

1 / 5 2018-03-04

W marcu 2018 roku zamówiłam swoją pierwszą sukienkę. Byłam bardzo zadowolona z niej i polecałam sklep znajomym. Mój narzeczony również był zachwycony jej wyglądem. Niestety, teraz jestem bardzo rozczarowana. Kontaktowałam się przez e-mail i Facebooka, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Moje zamówienie pozostało nierozwiązane, mimo iż miał być zrealizowany 20 stycznia. Sukienka jest mi potrzebna na 8 lutego, a nie widzę szans, aby dotarła do mnie na czas. Jestem zmuszona zgłosić tę sprawę na policję.

5 / 5 2018-03-03

za całokształt macie ode mnie 5

5 / 5 2018-02-23

Szybkie i bezproblemowe zakupy.

5 / 5 2018-02-18

Już na następny dzień otrzymałam numer nadania, przesyłkę śledziłam, kurier był szybko u mnie.

1 / 5 2018-02-12

Absolutnie nie polecam tego sklepu. Komunikacja z obsługą jest praktycznie zerowa, a czekanie na przesyłkę trwało bardzo długo. Co gorsza, otrzymałem zupełnie inną sukienkę niż zamawiałem. Za tę cenę oczekiwałbym, że obsługa będzie bardzo dobra, ale tutaj zostałem niestety zawiedziony. Najbardziej nie rozumiem, jak można wysłać sukienkę, która w ogóle nie przypomina tej na zdjęciach.

5 / 5 2018-02-10

bardzo dobrze

5 / 5 2018-02-09

Zakupiona sukienka jest taka jak na zdjęciu, z realizacją nie było problemów.

5 / 5 2018-02-08

Pracownik wywarł na mnie pozytywne wrażenie i utrzymał je do samego końca, pozdrawiam, Aga.

5 / 5 2018-02-01

Zakupiona odzież została przez załogę sklepu wzorowo zapakowana, kurier dostarczył ją bez naruszenia paczki.

5 / 5 2018-02-01

Czas w jakim zrealizowano moje zamówienie był dla mnie odpowiedni, bez zwłoki.

5 / 5 2018-01-28

Bardzo dobry sklep odziezowy. Pozdrawiam serdecznie.

5 / 5 2018-01-24

Jeden z moich ulubionych sklepów. Kolejne zamowienie zrealizowane błyskawicznie.

5 / 5 2018-01-21

Kontakt z działem obsługi był sprawny, pracownik p-o drugiej stronie słuchawki kompetentny.

5 / 5 2018-01-11

sklep jest spoko

5 / 5 2018-01-10

Polecam każdemu.

5 / 5 2018-01-03

Polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2017-12-30

nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2017-12-20

Zakupione sukienki ładnie zapakowane, po sprawdzeniu paczki wszystko się zgadzało, rozmiar rzetelnie opisany na stronie sklepu

5 / 5 2017-12-18

Odzież pierwsza klasa. Pracownik miły.

5 / 5 2017-12-08

Jakość sukienki dałabym 10 gdyby bylo można, ładniejsza niż na zdjęciu.

5 / 5 2017-11-29

Otrzymałam od sklepu kilka powiadomień przez co wiedziałam co się dzieje z przesyłką, ogólnie sklep bardzo dobry.

5 / 5 2017-11-22

Wysoki poziom obsługi klienta, rozmowa była uprzejma.

5 / 5 2017-11-16

nie mam żadnych uwag

5 / 5 2017-11-12

Sukienka zgodna z opisem i zdjęciami.

1 / 5 2017-11-09

Zamówiłam sukienkę przed dwoma tygodniami, jednak sklep mimo moich wielokrotnych próśb nie utrzymuje ze mną kontaktu. Bardzo potrzebuję tej sukienki pilnie, a ich strona na Facebooku nadal jest aktywna. Niestety, czuję się zignorowana i niezauważana.

1 / 5 2017-11-09

Kupiłam sukienkę przed dwoma tygodniami. Mimo wielokrotnych próśb, sklep nie odpowiada na moje zapytania, a ja pilnie potrzebuję tej sukienki. Ich strona na Facebooku nadal jest aktywna, ale czuję się zaniedbana i ignorowana.

5 / 5 2017-10-25

Moje zamówienie choć było duże zrealizowali bezbłędnie. Czas się liczył i dotrzymali terminu.

5 / 5 2017-10-23

Kupiłam biała koszula Mona, zamszowa mini z wiązanymi rękawami oraz granatowa midi Sunny, całość SUPER!!!

5 / 5 2017-10-20

szybka dostawa

5 / 5 2017-10-12

Kupiłam wystrzałową sukienkę w atrakcyjnej cenie. Właśnie przymierzam się do kolejnych zakupów.

5 / 5 2017-10-09

Obsługa podołała zadaniu. Przesyłkę nadano błyskawicznie. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-10-07

Nie mam im nic do zarzucenia.

5 / 5 2017-10-04

Mają dobrą obsługę telefoniczną, stronę intuicyjną, nie miałam problemów z zakupami.

5 / 5 2017-09-24

Fachowo zapakowany towar, liczne powiadomienia.

5 / 5 2017-09-17

Szybko dostarczona sukienka, jest zgodna z opisem i zdjęciami.

5 / 5 2017-09-15

Sklep na bardzo wysokim poziomie.

5 / 5 2017-09-07

Sklep wart polecenia.

5 / 5 2017-09-07

Tunikę, w którą się u nich zaopatrzyłam jest taka jak na zdjęciu, rozmiar również się zgadza. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-09-03

sklep ok

5 / 5 2017-08-31

Z czystym sumieniem polecam zakupy u nich. Towar starannie zapakowali, wysłali wczesniej niż się spodziewałam.

5 / 5 2017-08-27

Rekomenduję sklep 1001sukienek.pl za sumienną i szybką realizację.

5 / 5 2017-08-22

Sklep godny polecenia, odzież jakościowo bardzo dobra, realizacja nastąpiła niezwłocznie po mojej wpłacie.

5 / 5 2017-08-21

Polecam 1001sukienek.pl Odzież zamówiona w poniedziałek a już jest u mnie. Jakość zgodna z opisem.

5 / 5 2017-08-20

Jeden z moich ulubionych sklepów odziezowych.

5 / 5 2017-08-20

Wystrzałowa sukienka karnawałowa w okazyjnej cenie.

5 / 5 2017-08-18

Dotrzymali terminu natychmiastowej wysyłki, odzież (2 bluzki i sukienka) ładnie i szczelnie zapakowane,

5 / 5 2017-08-09

polecam w 100%

5 / 5 2017-08-04

super kiecka

1 / 5 2017-07-31

Sukienka która przyszła jest taka jaką zamówiłam.

5 / 5 2017-07-26

Szybki kontakt telefoniczny z pracownikiem, który potwierdził dostępność interesujących mnie ciuchów. Wysyłka błyskawiczna.

5 / 5 2017-07-23

Kontakt ze sklepem jak i kurierem bezproblemowy. Jakość odzieży - rewelacja w tej cenie.

5 / 5 2017-07-21

Koleżankom w pracy już poleciłam. Czas realizacji bardzo krótki.

5 / 5 2017-07-13

Sukienka idealnie pasuje, rozmiar zgodny z opisem. Czas realizacji krótki.

5 / 5 2017-06-30

Polecam serdecznie wszystkim.

5 / 5 2017-06-28

Na bieżąco otrzymywałam informacje dotyczące mojego zamówienia. Odzież zapakowano schludnie.

5 / 5 2017-06-25

Z czystym sumieniem rekomenduję sklep 1001sukienek.pl

5 / 5 2017-06-06

transakcja szybka

5 / 5 2017-05-29

Sklep stanął na wysokości zadania.

5 / 5 2017-05-25

Z czystym sumieniem polecam 1001sukienek.pl

5 / 5 2017-05-21

wszystko ok

5 / 5 2017-05-16

Sklep na bardzo wysokim poziomie.

5 / 5 2017-05-15

100% zadowolenia!!!

5 / 5 2017-05-12

Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-05-03

bardzo dobrze

5 / 5 2017-04-27

Jestem w pełni zadowolona z zakupów w tym sklepie. Szybka realizacja połączona z bardzo dobrym kontaktem.

5 / 5 2017-04-17

Terminowa realizacja.

5 / 5 2017-04-15

Na pewno wrócę do Was na zakupy.

5 / 5 2017-04-14

sklep super

5 / 5 2017-04-12

Jeden z moich ulubionych sklepów. Kolejne zamowienie zrealizowane błyskawicznie.

5 / 5 2017-04-12

Sukienka która przyszła jest taka jaką zamówiłam.

5 / 5 2017-04-11

Sukienka leży jak ulał, liczne powiadomienia ze strony obsługi sklepu.

5 / 5 2017-04-06

chętnie jeszcze do Was wrócę

5 / 5 2017-04-01

Paczka własnie doszła, rozmiar się zgadza a ciuchy wyglądają lepiej niż na zdjęciu.

5 / 5 2017-03-26

Super sklep!

Rzetelne opinie o 1001sukienek.pl

1001sukienek.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://1001sukienek.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie