Kategorie:

121doc.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.80
opinie o 121doc.pl
5 / 5 2019-03-20

również rewelacja

5 / 5 2019-03-17

Szybkosc, solidnosc. Dla mnie super. Polecam!

5 / 5 2019-03-15

Polecam! Szybko, rzetelnie, całkowicie zgodnie z opisem.

5 / 5 2019-03-15

pełne zadowolenie!polecam!

5 / 5 2019-03-14

Polecam bardzo dobry kontakt, szybka miła i fachowa obsługa

4 / 5 2019-03-12

Firma konkretna i szybka

5 / 5 2019-03-12

Rewelacja

5 / 5 2019-03-10

Rewelacja!!

5 / 5 2019-03-05

drogo

4 / 5 2019-02-27

dobra

5 / 5 2019-02-16

godna polecenia!

4 / 5 2019-02-02

bardzo dobra firma. polecam

4 / 5 2019-01-27

ok

5 / 5 2019-01-27

Polecam

4 / 5 2019-01-26

Wszystko OK ale od 2 miesięcy nie posiadają leków na nadciśnienie .

5 / 5 2019-01-23

ok

4 / 5 2019-01-15

słaby kontakt email nie odpisujecie na pytania

4 / 5 2019-01-12

ok

5 / 5 2019-01-06

Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-12-27

Rzetelna,konkretna,godna polecenia

5 / 5 2018-12-26

Polecam

5 / 5 2018-12-25

Ok

4 / 5 2018-12-24

Zamówiłam lek Norethisterone na opóźnienie miesiączki, DZIEWCZYNY TO DZIAŁA :) dodam, że nigdy wcześniej nie brałam żadnych tabletek hormonalnych. Fakt przez pierwsze 3-4 dni brania tabletek nie czułam się najlepiej (bół głowy, mdłości, czułam się ospała). Tabletki przesunęły mi okres o 12 dni. Dodam, że pierwszy dzień okresu był tragiczny, ból brzucha nie do wytrzymania, takiego bólu brzucha nie miałam od 8 lat. Podejrzewam, że to wina tabletek.

5 / 5 2018-12-17

Polecam!

5 / 5 2018-12-16

wszysko milo i expresowo paczka doszla z zagranicy w trzy dni tak jak pisali polecam

5 / 5 2018-12-14

Firma godna polecenia

5 / 5 2018-12-13

polecam, zero problemow szybka przesyłka! super alternatywa gdy nie mozesz szybko udac sie do lekarza a potrzebujesz recepty.

5 / 5 2018-12-07

super szybko, profeska

4 / 5 2018-12-01

polecam

4 / 5 2018-12-01

Dobra

5 / 5 2018-12-01

Super firma wszystko jaknajbardziej ok

5 / 5 2018-11-30

Wszystko super:)

5 / 5 2018-11-28

Rewelacja

5 / 5 2018-11-27

Bardzo Seietna firma

5 / 5 2018-11-20

the best supplier I have ever worked with

5 / 5 2018-11-16

Szybka,solidna i rzetelna.Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-11-15

Bardzo dobra

4 / 5 2018-11-10

Rewelacja

4 / 5 2018-11-03

Bardzo dobra i PEWNA Firma. Polecam

1 / 5 2018-11-01

Nie da się usunąć konta. Spamują SMS i mailem.

5 / 5 2018-10-26

Szybka transakcja, bezproblemowo. POLECAM.

5 / 5 2018-10-12

wspaniały, godny polecenia serwis - będę korzystać!!

5 / 5 2018-10-10

Polecam

5 / 5 2018-10-09

Super :)

4 / 5 2018-10-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-24

Szybka i profesjonalna obsługa . Polecam

5 / 5 2018-09-16

Korzystam z tej firmy systematycznie. NIgdy sie nie zawiodlam Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-09-11

Wszystko sprawnie poszło, przesyłke otrzymałam w terminie.

5 / 5 2018-09-08

Szybko,miło,bezproblemowo. Polecam

4 / 5 2018-09-06

Zgodnie z opisem, w zgodnych ilościach. Szybko i rzetelnie.

4 / 5 2018-09-03

Polecam

5 / 5 2018-08-17

Ekstra obsługa i świetny kontakt! Serdecznie polecam

4 / 5 2018-08-14

Polecam wszystkim. Firma rzetelna. Produkt zgodny z opisem. Błyskawiczna i dyskretna przesyłka

5 / 5 2018-08-02

Profesjonalnie , komfortowo i dyskretnie. Bardzo szybka i miła obsługa, w razie potrzeby szybka pomoc tel.

5 / 5 2018-07-27

firma godna polecenia ;)

5 / 5 2018-07-27

goraco polecam firma szybko przyjela zamowienie i wyslala paczke

5 / 5 2018-07-26

Super

5 / 5 2018-07-22

Bardzo polecam. wszystko rewelacyjnie.

5 / 5 2018-07-19

Z czystym sumieniem firma godna polecenia.

5 / 5 2018-07-17

the best supplier I have ever worked with

4 / 5 2018-07-10

bardzo profesjonalna realizacja, jestem zadowolony.ploecam

5 / 5 2018-07-09

Jestem bardzo zadowolona!;-)

5 / 5 2018-07-09

Klasa światowa !!!

4 / 5 2018-07-08

Jestem zadowolony. Bardzo dobra firma.

4 / 5 2018-07-03

Dobra, miła obsługa. Towar dostarczony szybko.

5 / 5 2018-07-02

super

5 / 5 2018-06-24

super!!szybka i sprawna obsługa!polecam gorąco!!

5 / 5 2018-06-15

jestem mega zadowolona

5 / 5 2018-06-08

bardzo dobra

5 / 5 2018-06-03

ok polecam

5 / 5 2018-05-25

Super

5 / 5 2018-05-21

Super. Żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2018-05-12

tak wlasnie powinny wygladac udane zakupy

5 / 5 2018-05-08

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, dobry kontakt i informacja na każdym etapie zamówienia. Szybka dostawa. Leki oryginalne, zgodne z opisem. Polecam..

5 / 5 2018-05-05

Godna polecenia

5 / 5 2018-05-04

Obsługa na najwyższym poziomie. B.szybka wysyłka. Skorzystam pewnie jeszcze nie raz z waszych usług. Oby tak dalej!!!

5 / 5 2018-04-20

Drugi raz korzystam z uslug tego sklepu i kolejny raz jestem super zadowolona! :-)

5 / 5 2018-04-16

Bardzo dobra

5 / 5 2018-04-14

Firma godna polecenia

5 / 5 2018-04-04

Szybko miło i przyjemnie

5 / 5 2018-04-04

Wszystko jak zwykle super!

5 / 5 2018-03-26

szybko i pewnie

5 / 5 2018-03-22

Mimo że apteka jest dosyć droga to leki są 1 jakości.

5 / 5 2018-03-18

Bardzo dobra

5 / 5 2018-03-14

Jakość obsługi , co najważniejsze szybkość dostawy w kryzysowej sytuacji ! firmę oceniam na 6+

5 / 5 2018-03-13

Jak zwykle sprawna i fachowa usługa

4 / 5 2018-03-12

godna polecenia

5 / 5 2018-03-05

Bardzo dobra firma wszystkie mogły by tak działać .

5 / 5 2018-03-04

Firma godna polecenia.

5 / 5 2018-03-03

Bardzo szybka dostawa,dobry kontakt telefoniczny.Polecam.

5 / 5 2018-03-03

Jestem zachwycona profesjonalizmem.Gorąco polecam

5 / 5 2018-02-22

Polecam.

5 / 5 2018-02-11

Śmiało mogę polecic innym.

4 / 5 2018-02-10

ok

5 / 5 2018-02-06

Polecam. Przesyła przyszła w ekspresowym czasie. Jest to firma, która może pomóc w kryzysowej sytuacji.

5 / 5 2018-02-03

Gorąco polecam!!

5 / 5 2018-01-28

Firma dobra tylko ceny wysokie

5 / 5 2018-01-21

fachowo, poprawnie medycznie

4 / 5 2018-01-19

drogo

5 / 5 2018-01-16

Polecam :)

5 / 5 2018-01-12

szybka dostawa, jestem zadowolona, polecam

5 / 5 2018-01-09

Serdecznie polecam! :)

5 / 5 2018-01-06

polecam, szybko, bezproblemowo. pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-12-30

Super :)

5 / 5 2017-12-28

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z zamówieniem, przesyłka w ciągu 48 h, w razie czego możliwy kontakt telefoniczny. 10/10

5 / 5 2017-12-27

Bardzo solidna,warta polecenia wszystkim.

4 / 5 2017-12-04

bardzo dobra

5 / 5 2017-11-30

Wszystko o.k.

5 / 5 2017-11-19

Gorąco polecam

5 / 5 2017-11-18

Polecam tę firmę

5 / 5 2017-11-16

Solid vendor, quick delivery

5 / 5 2017-11-15

Polecam

5 / 5 2017-11-10

sprawdzona

5 / 5 2017-11-07

Bardzo dobra

5 / 5 2017-11-01

Rewelacja. Nic dodać nic ująć. Bardzo szybka i świetna obsługa.

5 / 5 2017-10-31

super!!polecam!

5 / 5 2017-10-31

bardzo dobra,solidna firma. polecam wszystkim zainteresowanym

5 / 5 2017-10-30

Polecam

5 / 5 2017-10-29

Bardzo szybka przesyłka, w pełni profesjonalnie, zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-10-19

Kompetentni i solidni.

5 / 5 2017-10-13

Super. Korzystałam po raz drugi i jestem bardzo, bardzo zadowolona. Polecam :-)

5 / 5 2017-10-11

POLECAM

5 / 5 2017-10-05

Jak dla mnie super, gorąco polecam!

5 / 5 2017-10-03

pelny profesjonalizm

5 / 5 2017-10-01

jestem bardzo zadowolona :) polecam!

4 / 5 2017-09-27

Wszystko w porządku tylko koszt przesyłki bardzo wysoki.

5 / 5 2017-09-26

Rewelacja, naprawde polecam!

5 / 5 2017-09-12

Godna polecenia szybka bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-09-05

Szybko, bezproblemowo, fachowo, szczerze polecam.

5 / 5 2017-09-04

:-) polecam

5 / 5 2017-08-18

ekspresowo! pełen profesjonalizam

5 / 5 2017-08-08

Bardzo bobra

5 / 5 2017-08-04

Polecam

5 / 5 2017-08-02

Polecam

5 / 5 2017-08-01

Wszystko super kontakt i towar polecam

5 / 5 2017-07-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, jakości obsługi i szybkości dostawy, może trochę zbyt drogo jak na polskie warunki, ale coś za coś. Cieszę się, że w sytuacji awaryjnej mogłam skorzystać z usług firmy. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-22

trochę cena za wysoka

5 / 5 2017-07-21

Szczerze polecam. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-14

Aptekę 121doc polecam każdemu. Sprawna, bezproblemowa obsługa. Terminowa realizacja zamówienia. Korzystałam z apteki kolejny raz i z pewnością nie ostatni.

5 / 5 2017-07-12

Korzystnie

5 / 5 2017-07-04

Bardzo Dobra

5 / 5 2017-06-30

Szybko, sprawnie i dyskretnie

2 / 5 2017-06-28

Towar przysłano kompletnie inny niż zamówiłem ... Wydałem 500 zł na towar na lekarstwa a dostałem w paczce jakieś leki na odwyk papierosowy..... Porażka i nie polecam .....

5 / 5 2017-06-27

Bardzo solidna firma.Nie zawiedzie .

5 / 5 2017-06-24

100 % SATYSFAKCJI I ZADOWOLENIA.

5 / 5 2017-06-20

szybka i dyskretna

5 / 5 2017-06-20

profesjonalna obsluga. dziekuje

5 / 5 2017-06-08

Jest dobrze

5 / 5 2017-05-26

ok

4 / 5 2017-05-20

dobra

5 / 5 2017-05-20

bardzo dobra firma polecam

5 / 5 2017-05-05

wszystko jak zawsze na prawdę na najwyższym poziomie... przydała by się tylko od czasu do czasu jakaś promocja ; )

5 / 5 2017-05-05

polecam serdecznie!

5 / 5 2017-05-05

Jest ok

5 / 5 2017-05-02

Firma działą szybko, sprawnie i bezproblemowo. Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-01

super!!!!!!!!!!!!!!

4 / 5 2017-04-29

ok

5 / 5 2017-04-29

rzetelna, profesjonalna

5 / 5 2017-04-20

Dostawa zawsze na czas

5 / 5 2017-04-19

Jestem zadowolony z rzetelności firmy . Szczerze polecam .

5 / 5 2017-04-17

OK.

5 / 5 2017-04-15

Profesjonalna! Powinna zmienić dostawcę przesyłek, UPS nie dostosowuje się do wymogów odbiorcy!

5 / 5 2017-04-05

Polecam

5 / 5 2017-03-28

Szybko i dyskretnie. Zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2017-03-26

Naprawdę polecam, bezproblemowo . Wszystko poszło zgodnie z zamówieniem

Rzetelne opinie o 121doc.pl

121doc.pl

Siedziba
Londyn

WWW
http://www.121doc.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 307 37 66

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie