Kategorie: / Komputery / Pozostałe

123drukuj.pl Opinie Klientów

4.89/5.00 - ilość ocen: 164
opinie o 123drukuj.pl
5 / 5 2019-03-23

Super sklep!!!

5 / 5 2019-03-20

Szybka wysyłka, profesjonalny kontakt. Polecam

5 / 5 2019-03-16

Tranzakcje w tym sklepie są zawsze udane. Gorąco polecam!!!!

5 / 5 2019-03-03

OK .Oceniłam * 5 jakby było można to dałabym * 10

5 / 5 2019-02-22

Wszystko jak należy, tonery sa super jakości, współpracują z moją drukarka. Polecam znajomym ten sklep online.

5 / 5 2019-02-14

szybko, tanio i w dobrej jakości.

5 / 5 2019-02-10

Jestem bardzo zadowolony z zakupu i szybkiej realizacji i dostarczenia produktu. Polecam

5 / 5 2019-02-10

Super szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-02-07

Jak najbardziej polecam. Obsługa błyskawiczna i najważniejsze że osoby z obsługi są w temacie i wiedzą jak doradzić.

5 / 5 2019-01-28

Szybko, bezproblemowo, rzetelnie.

5 / 5 2019-01-10

Kupiłem tusze do drukarki w bardzo dobrej cenie. Polecam ten sklep.

4 / 5 2019-01-06

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Drukarka odbiera tusz jako oryginalny. Dostawa w miarę szybka. Polecam.

5 / 5 2019-01-05

korzystam już któryś raz z zakupów w sklepie, i jestem zadowolony, towar otrzymuję zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2019-01-05

Polecam, nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2018-12-27

Bardzo szybka realizacja, profesjonalne podejście do klienta, świetne ceny

4 / 5 2018-12-23

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej poleciłabym zakupy w tym sklepie.Towar zgodny z opisem. Transakcja okazała się szybka i przyjemna. Nawet dostałam prezent niespodziankę w postaci długopisu z logo 123drukuj.pl .-To miłe zaskoczenie. POLECAM ten sklep.

5 / 5 2018-12-18

Bardzo polecam, szybko, sprawnie, ładnie zapakowane, wszystko się zgadza.

5 / 5 2018-12-15

Wszystko w najlepszym wydaniu. Polecam

5 / 5 2018-12-15

Dzień dobry Bardzo solidny sklep pozdrowienia serdecznie dla całej załogi

2018-12-14

Toney do drukarki laserowej komplet. BZDURA ! Jest napisane "Różnicę w drukowaniu zauważysz tylko w swojej kieszeni!!!" BZDURA ! jeden toner nie działa nie można drukować . Pani poprosiła o kontakt z działem reklamacji .... nikt nie odbiera i na e-mail nie odpowiada. Różnica jest taka że muszę ponieść dodatkowe koszty wydruku , bo muszę to zlecić komuś innemu ! Kolejna sprawa przyjechałem do Polski na chwilę dzis jest środa w piątek rano wylot i co ? Nic nie mogę załatwić bez wydukowanych papierów

5 / 5 2018-12-12

Ze sklepu korzystam już po raz wtóry i jestem zadowolony z szybkości i jakości. Do tego niska cena towaru.

5 / 5 2018-12-08

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-12-06

Bardzo Polecam ta firme. Szybko sprawnie wszystko poszło :)

5 / 5 2018-12-05

Super sprzedawca, towar dobrej jakości i natychmiastowa wysyłka. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-01

Super , polecam

5 / 5 2018-12-01

Super szybka dostawa,miła i kompetentna obsługa telefoniczna,nie ma problemów z reklamacją.

5 / 5 2018-11-27

Szybka dostawa, profesjonalna obsługa, najniższe ceny i do tego długopis w paczce jako prezent. Serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-11-23

Sklep super polecam wszystkim. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-11-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar starannie zapakowany i zgodny z zamówieniem, bieżąca informacja o statusie zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-11-18

Szybka konkretna obsługa

5 / 5 2018-10-30

Bardzo solidny sklep ze świetnymi tuszami. Nie znam lepszego.

5 / 5 2018-10-29

doskonały i bardzo profesjonalny

5 / 5 2018-10-17

Ilość danych gwiazdek najlepiej świadczy o moim zadowoleniu z zakupu w sklepie 123drukuj.pl. Tak trzymać. Pozdrawiam

5 / 5 2018-10-03

POLECAM

5 / 5 2018-10-01

Profesjonalna i szybka obsługa. Tusz super jakości, przystępna cena.

5 / 5 2018-09-30

Szybko, zgodnie z zamówieniem, polecam

5 / 5 2018-09-28

kupowałam tusze do drukarki,polecam ten sklep,profesjonalna obsługa,szybka realizacja.

5 / 5 2018-09-24

Profesjonalna obsługa ,szybka przesyłka polecam.

5 / 5 2018-09-24

SUPER SPRZEDAWCA

5 / 5 2018-09-21

Super sklep!!! Zamienniki tuszy do drukarki Canon praktycznie nie odbiegają jakością od oryginału a cena jest rewelacyjna.

5 / 5 2018-09-20

WSZYSTKO OCENIAM NA 6 Z +

5 / 5 2018-09-16

Towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka i dostawa. Dziękuję

5 / 5 2018-09-10

Błyskawicznie , zgodnie z zamówieniem:)

5 / 5 2018-09-08

Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z moimi założeniami, szybko i solidnie.Gratuluję. Bolchar

5 / 5 2018-09-05

Polecam ten sklep. Już kilkakrotnie korzystałem z usług tego sklepu. Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa zgodna z opisem. Ceny promocyjne, korzystne.

5 / 5 2018-09-01

Serdecznie polecam. Bardzo szybka realizacja i dostawa zamówienia .

5 / 5 2018-08-28

fantastyczny sklep i fantastyczna obsługa. Nawet jak wystąpi jakiś problem z zamówieniem, natychmiast reagują i oferują pomoc w jak najszybszej realizacji zamówienia. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-08-26

Polecam. Zamówienie zrealizowane i dostarczone szybko i sprawnie. Towar oryginalny.

5 / 5 2018-08-26

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka. Widać, że sklep bardzo troszczy się o poziom satysfakcji klienta. Towar wysokiej jakości, zawsze dostaję jakieś gratisy - choćby długopis, ale to bardzo miłe. Polecam!

5 / 5 2018-08-09

Polecam na 100%

5 / 5 2018-08-07

W zaopatrzeniu się w materiały eksploatacyjne do drukarek korystam jeynie z tego sklepu. Nie wnoszę najmniejszych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-08-05

profesjonalna obsługa poleciłabym każdemu zakupy w waszym sklepie

5 / 5 2018-08-04

Już drugi raz korzystałem z tego sklepu. W obu przypadkach: realizacja zamówienia - bez zarzutu, dostawa aż nad morze w niecałe 24 godziny. Trzymać tak dalej!!!

5 / 5 2018-08-03

Polecam

5 / 5 2018-07-06

Sklep internetowy o najwyższych standartach jakości, oraz obsługi klienta. Ceny na każdą kieszeń. Towar, np. tusze atramentowe, w 2-ch wariantach: oryginały i zamienniki. Zamienniki działają bezawaryjnie. Niskie ceny dostawy. Dostawa towaru realizowana błyskawicznie. Allegro jeszcze długo nie pobije tego sklepu.

5 / 5 2018-06-27

Szybka, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-06-24

Według mnie profesjonalizm w całej okazałości . Nie ma ideałów w tej branży a ja polecam w 100% tego sprzedawcę i jego produkty gdyż kupuję nie pierwszy raz .

5 / 5 2018-06-17

Szybko ( w niedzielę zamówienie, we wtorek dostawa), sprawnie i najtaniej(tusz do mojej drukarki).

5 / 5 2018-06-12

Bardzo szybkai isprawna obsługa. Dobra jakość tusz. Polecam

4 / 5 2018-06-10

Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem.Polecam ten sklep.

4 / 5 2018-06-04

SUPER OBSŁUGA. NAWET EW. REKLAMOWANY TOWAR JEST ODBIERANY PRZEZ DHL NA ICH KOSZT

4 / 5 2018-05-30

Profesjonalne usługi polecam.

5 / 5 2018-05-28

profesjonalnie w każdym calu, polecam

5 / 5 2018-05-20

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-20

Wszystko na medal !

5 / 5 2018-05-02

Bardzo dobry sklep, nigdy mnie nie zawiódł, polecam innym

5 / 5 2018-04-17

Jestem bardzo zadowolony . Kupiłem zamienniki do Canon MG5750. Nie minęła nawet doba od zamówienia a tusze mam już u siebie i drukarka drukuje. Obsługa sklepu super, przesyłka odpowiednio zapakowana, dostawa błyskawiczna. Polecam bo naprawdę warto.

5 / 5 2018-04-15

Sklep zdecydowanie godny polecenia. Bardzo pomocna i życzliwa obsługa!

5 / 5 2018-04-10

Prisukty naprawdę dobrej jakości. Profesjonalnie szybko i bez zadnycż problemów

5 / 5 2018-04-07

Duży dostęp towarów, szybkie i proste założenie zamówienia, przystepne ceny towarów

5 / 5 2018-03-13

wszystko przebiegło bardzo sprawnie, to nie pierwszy mój zakup w sklepie, polecam

5 / 5 2018-03-07

Już kilka razy korzystałem z usług tego sklepu i nigdy się nie zawiodłem.

5 / 5 2018-03-07

Szybka realizacja

5 / 5 2018-03-06

Toner zmówiony i zapłacony w wtorek w nocy, w środę informacja potwierdzająca zakup i realizację wysyłki kurierem. W czwartek przed południem przesyła już u mnie. Jakość tonera (jak do tej pory) taka jak w opisie. Muszę powiedzieć, że jakość wydruku lepsza niż z oryginalnego startera. Polecam.

5 / 5 2018-03-04

Po raz kolejny zrobiłam zamówienie w sklepie 123drukuj. Produkty wysokiej jakości w bardzo dobrej cenie. Polecam.

5 / 5 2018-03-02

super sklep polecam

5 / 5 2018-02-18

Polecam

5 / 5 2018-02-16

Profesjonalna i miła obsługa, tanio, szybko, otrzymałam przesyłkę następnego dnia po dokonaniu przelewu za zamówiony towar. Polecam.

5 / 5 2018-02-15

szybko,sprawnie profesjonalnie, bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2018-02-14

Szybka reakcja na zamówienie. Polecam sprzedawcę.

4 / 5 2018-02-14

Dla innych to zadanie okazało się nieralne - sprowadzić części z drukarki Samsung już nieprodukowanej, ale nie dla 123drukuj.pl!

5 / 5 2018-02-13

Super cena, szybka dostawa, dobra jakość

5 / 5 2018-02-10

Bardzo profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-02-08

Profesjonalna obsługa. Wszystko sprawnie, miło i przyjemnie. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-31

Po raz kolejny wymieniam zużyte tusze 123 drukuj. Jak do tej pory nie miałem najmniejszych problemów z szybką realizacją zamówienia. Osobiście polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-30

Odkryłem ich (123drukuj.pl) kilka lat temu. Zacząłem kupować głównie ze wgledow na niskie ceny i względnie dobre zamienniki. Dwa, trzy razy sprawdzałem konkurencję, ale się "nie przesiadłem". Wymieniłem posiadane drukarki kilkukrotnie i zaszedł mieli w ofercie odpowiednie kardridze. Może to drobiazg... W paczkach z zamaianym towarem dołączane są firmowe długopisy (reklamowki). Jedorazowki, ale wyjątkowo solidnej jakości. Taki szczegół, ale dobrze świadczy o firmie :-)

5 / 5 2018-01-25

KOrzystam ze sklepu huż od kilku lat i trzyma mnie przy nim fachowość i profesjonalizm obsługi. POLECAM!!!

5 / 5 2018-01-20

Polecam zakupy w tym sklepie.Profesjonalna obsługa.Szybka przesyłka.

5 / 5 2018-01-12

Szybko i profesjonalnie, polecam!!!

5 / 5 2018-01-10

Jak zwykle ekspresowe tempo i wszystko jak należy :-) Korzystam od dawna i polecam każdemu :-)

4 / 5 2018-01-03

Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem.Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-30

Dwukrotnie korzystałem i polecam, jestem całkowicie zadowolony

5 / 5 2017-12-29

Zawsze profesjonalnie i na czas.

5 / 5 2017-12-25

Wszystko, jak zawsze, szybko i zgodnie z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-12-22

gorąco polecam

5 / 5 2017-12-20

Wszystko sprawnie, zgodnie z opisem, polecam w 100%!!!

5 / 5 2017-12-18

Kupuję tu od lat i zawsze jestem zadowolony.

4 / 5 2017-12-17

Sklep ok,ale nikomu nie polecam odbioru poprzez Pocztę Polską. Na stronie " Sledzenie paczki" o godz.6.55 informacja,że wydano do doręczenia. Cały dzien czekania na przesyłkę a o 19.50 sms ,że nie zastano odbiorcy w domu i odebrac samemu na poczcie.Po odbiorze okazuje sie ,że na paczce napis ,iz adresata nie zastano.Szkoda pieniędzy na opłacanie przesyłki pocztą. Nie pierwszy raz tak sie zdarza.

5 / 5 2017-12-17

Wahałem się co do kupna zamienników do drukarki Samsung c480w (laser kolor), okazało się, że jakość wydruku jest lepsza niż na tonerach oryginalnych. Do tego cena znacznie korzystniejsze niż oryginałów. Realizacja zamówienia błyskawiczna, a zamawiałem już drugi raz. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-12-16

Gorąco polecam

5 / 5 2017-12-12

Polecam tego sprzedawce.Szybka dostawa akceptowalna cena,super.

5 / 5 2017-12-03

Jestem b. zdowolony .Jestem pełen uznania dla Państwa za profesjonalizm . dzięki J.ST

5 / 5 2017-12-02

Jest dobrze

5 / 5 2017-11-29

Sklep internetowy o najwyższych standartach jakości, oraz obsługi klienta. Ceny na każdą kieszeń. Towar, np. tusze atramentowe, w 2-ch wariantach: oryginały i zamienniki. Zamienniki działają bezawaryjnie. Niskie ceny dostawy. Dostawa towaru realizowana błyskawicznie. Allegro jeszcze długo nie pobije tego sklepu.

5 / 5 2017-11-24

Świetny sklep, szybka wysyłka i dobre ceny. Polecam i napewno wrócę z kolejnymi potrzebami do tak bardzo rzetelnego sprzedawcy.

5 / 5 2017-11-23

Szybko, sprawnie, słowem pełny profesjonalizm. Polecam. witek43.66

5 / 5 2017-11-20

Sam sklep jest ok. Szkoda tylko ,że dostawa i koszty dostawy nie idą w parze .

4 / 5 2017-11-19

W skrócie: tanio, szybko i solidnie. 123drukuj.pl Polecam

5 / 5 2017-11-15

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo szybka dostawa!

5 / 5 2017-11-08

Szybka realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia. Następne zakupy też będą u nich.

5 / 5 2017-11-08

Polecam szybko i profesjonalnie - błyskawica

5 / 5 2017-11-01

Gorąco polecam Sprzedawcę. Dostawa ekspresowa.

5 / 5 2017-10-31

Zakupy w tym sklepie robiłem już kilkakrotnie ,bardzo szybka i rzetelna obsługa,polecam.

5 / 5 2017-10-28

Tanio szybko solidnie Polecam !!!

5 / 5 2017-10-26

Produkty zgodne z opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-19

Szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-10-18

POLECAM TO MOJE KOLEJNE ZAMÓWIENIE TUSZE CANNON ZAMIENNIKI

5 / 5 2017-10-18

Bardzo dobry sklep, szybka obsługa.Polecam.

5 / 5 2017-10-16

Zakupy w 123 drukuj dokonuję już od kilku lat - zawsze w najwyższym standardzie . Polecam innym - ja się jeszcze nigdy nie zawiodłem .

5 / 5 2017-10-14

Bardzo szybka obsługa, super asortyment w dobrych cenach. Polecam.

5 / 5 2017-10-12

zamawiam już ponad 3 lata i zawsze wszystko jest OK.

5 / 5 2017-10-09

Wszystko w należytym porządku

5 / 5 2017-09-27

Sprawnie i szybko - polecam

5 / 5 2017-09-27

Super!

5 / 5 2017-09-24

Szeroki asortyment, dobre zamienniki. Polecam

4 / 5 2017-09-18

Pierwsze zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie i wysłane jeszcze w dniu złożenia zamówienia. Produkt jest zgodny z zamówieniem. Produkt był poprawnie zapakowany, jednak doszło do zaniedbania ze strony dostawcy (DPD) i karton przyszedł z dużymi wgnieceniami, produkt we wnętrzu wysypał się z opakowania, na szczęście nie doszło do innych uszkodzeń. Z samej realizacji zamówienia przez sklep 123Drukuj jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-09-18

Sprzedawca godny polecenia

5 / 5 2017-09-13

szybka wysyłka, poleciłem ten sklep znajomym, towar bardzo dobrze zapakowany, towar dobrej jakości za niewielkie pieniądze.

5 / 5 2017-09-11

Bardzo polecam -szybko sprawnie z troską o zadowolenie klienta Polecam , polecam , polecam.

5 / 5 2017-09-10

Witam! Dziękuję za błyskawiczną i kompetentną realizację zamówienia kartridży Canon MG 2450. Produkt bardzo dobry zgodny z ofertą. Będę w przyszłości nadal korzystał z Waszych ofert. Polecam kupującym.

5 / 5 2017-09-07

Profesjonalna i szybka obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-08-31

Po prostu super. Polecam

5 / 5 2017-08-19

Profesjonalna obsługa. Dlatego korzystam z Waszego serwisu od lat. Napisałam, że toneru potrzebuję na wczoraj. Nie mieli na stanie ale już następnego dnia wysłali. Dzwonili, że nie mają, natychmiast. Nie odebrałam, wysłali maila. Czy poczekam. Jasne, na Was zawsze :))). Bardzo, bardzo dziękuję. Kiedy kończy mi się toner, nie muszę szukać po sieci. Wiem, gdzie znaleźć. Pozdrawiam serdecznie. Bardzo, bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Warto. Nigdy mnie nie zawiedli. Że transakcja błyskawiczna? Jasne. Przyjemna? Zawsze.

5 / 5 2017-08-19

Jestem zadowolony z zakupu ze względu na cenę, jakość produktów, obsługę i błyskawiczną realizację zamówienia.

3 / 5 2017-08-14

Zakupiłem tusz czarny nr 45 do HP 1125c i w ciągu kilku dni przestał drukować, prawdopodobnie się wylał. Już przy montowaniu w drukarce tego tuszu opakowanie wykazywało pobrudzenia czarnym tuszem. Uważam że zakupiłem bubel, który wyciekł do drukarki. Nie jestem zadowolony.

4 / 5 2017-08-11

Ogólnie sklep oceniam dobrze, zamówione tusze w porządku, do zamówienia mały gratis jedyne do czego mogłabym się przyczepić to czas dostawy, zamówione w piątek dotarły do mnie w czwartek a więc prawie tydzień później.

5 / 5 2017-08-08

Zamówienie przyszło super szybko i wszystko się zgadzało.

1 / 5 2017-08-06

Duży dostęp towarów, szybkie i proste założenie zamówienia, przystepne ceny towarów

5 / 5 2017-07-21

Sprzedający super - błyskawiczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-20

Zakup oryginalnych tuszy do urządzenia wielofunkcyjnego (SOHO). Szybko, sprawnie i tanio. Polecam. Zamierzam korzystać w przyszłości

5 / 5 2017-07-18

Wszystko w najlepszym wydaniu. Polecam

5 / 5 2017-07-02

Kupuję w tym sklepie internetowym już od 10 lat niedługo będzie. Towar zgodny z opisem dobrej jakości. Zamienniki dobrze funkcjonują nie było nigdy z nimi problemu. Paczki szybko wysyłane. WIELKI PLUS!!!! Jak się nic nie zmieni( może sprzedam drukarkę i już nie będę potrzebował tuszu :D) to następne 10 lat będę u Nich kupował. POLECAM!!!

5 / 5 2017-06-18

Od jakiegoś czasu korzystam z usług 123 drukuj.pl i jestem bardzo zadowolona . polecam zakupy .

5 / 5 2017-06-10

POLECAM TO MOJE KOLEJNE ZAMÓWIENIE TUSZE CANNON ZAMIENNIKI

5 / 5 2017-06-05

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka. Widać, że sklep bardzo troszczy się o poziom satysfakcji klienta. Towar wysokiej jakości, zawsze dostaję jakieś gratisy - choćby długopis, ale to bardzo miłe. Polecam!

5 / 5 2017-06-04

Polecam zakupy w tym sklepie. Przesyłka dostarczona bardzo szybko.

5 / 5 2017-05-29

Super sklep,godny polecenia,towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-05-28

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja. Bardzo polecam

5 / 5 2017-05-24

Polecam gorąco. Zawsze szybko i bez problemów.

5 / 5 2017-05-24

Super sprzedawca, kolejny raz mogłam na nich polegać. Szybka przesyłka, nawet okres świąteczny im nie przeszkadza w byciu perfekcyjnym. Gorąco polecam. Na pewno jeszcze będę korzystać z ich usług.

5 / 5 2017-05-20

Profesjonalna i szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-05-10

Korzystam już kolejny raz, błyskawiczna realizacja zamówień, jakość dostarczanego towaru wysoka.Polecam wszystkim !

5 / 5 2017-05-05

Gorąco polecam.Tak wszyscy powinni obsługiwać klienta.

5 / 5 2017-05-02

JEDNO WIELKIE WOOOOOW Bardzo pozytywne odczucia co to wszystkiego, niesamowicie szybko otrzymałam paczkę. Na bieżąco byłam informowana o moim zamówieniu. Nigdy nie pracowałam z tą firmą, skąd obawy przed utopionymi pieniędzmi. Teraz wiem że to firma dla mnie i chętnie ją polecam znajomym

5 / 5 2017-05-01

Profesjonalna obsługa . Polecam.

5 / 5 2017-04-29

Zamówienie załatwione profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2017-04-29

Profesionalna obsluga ,jestem zadowolony z towaru jak i szybkiej dostawy.Polecam

5 / 5 2017-04-25

Szczerze zachęcam do robienia zakupów w tym sklepie, robię to od kilku lat. Obsługa rzeczowa i bardzo szybka, towar zapakowany porządnie a dostawa najczęściej w ciągu dwóch dni.

5 / 5 2017-04-23

Obsługa klienta bez zastrzeżeń. Jakość dostarczonego towaru podobnie.

5 / 5 2017-04-19

Jestem zadowolona z jakości produktu, niskiej ceny oraz ekspresowej przesyłki. Łatwy kontakt ze sprzedawcą. Polecam!

5 / 5 2017-04-13

Obsługa profesjonalna, przesyłka ekspresowa, towar bardzo dobrze zabezpieczony i starannie zapakowany. Takie transakcje to czysta przyjemność :)

4 / 5 2017-04-13

produkt bardzo dobry ,tanio, bardzo szybka przesylka-super expres, polecam jak najbardziej,

5 / 5 2017-04-10

Drugi raz robiłem zakupy w 123drukuj i po raz drugi się nie zawiodłem. Szybko, zgodnie z zamówieniem, bez zbędnych komplikacji. Polecam

5 / 5 2017-04-05

SUPER!

5 / 5 2017-03-29

Bardzo szybka wysyłka. Produkty zawsze dostępne. Polecam!

Rzetelne opinie o 123drukuj.pl

123drukuj.pl

Siedziba
Radwanice

WWW
http://www.123drukuj.pl

Email
[email protected]

Telefon
071 - 31 16 123

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie