Kategorie: / AGD / Pozostałe

123klik.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o 123klik.pl
5 / 5 2019-03-20

bardzo szybka wysyłka

2019-03-11

Nie mam najmniejszych zastrzeżeń.

2019-03-02

wszystko przebiegło pomyślnie

5 / 5 2019-02-28

Bardzo dobry sklep! Błyskawiczna wysyłka! Jak najbardziej polecam!

2019-02-16

Towar dotarł z jednodniowym opóźnieniem.Obsługa sklepu w bardzo dobrym kontakcie z kupującym.

2019-02-12

Bardzo dobry kontakt i informacja na każdym etapie realizacji transakcji

5 / 5 2019-02-11

polecam

5 / 5 2019-01-23

ok

2019-01-18

Transakcja przebiegła zgodnie z ustaleniami.

2019-01-17

po prostu dobry sklep

2019-01-16

Czekałam bardzo długo na transport towaru z magazynu do punktu obioru, okazało się, że po prostu zapomniano o moim zamówieniu. Biuro obsługi nie opowiedziało na moje pytania, żadnego kontaktu, tylko po przypomnieniu bez słów wysłało towar, zero przeprosin.

2019-01-11

O.K.

2019-01-08

doskonała obsługa

5 / 5 2019-01-07

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dobra cena w porównaniu ze stacjonarnymi sklepami.

5 / 5 2019-01-02

Polecam ten sklep w 100%. Szybka wysyłka, zamówienie zgodne z opisem. POLECAM!!!

5 / 5 2018-12-26

Najlepsza cena, dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. POLECAM!!!

5 / 5 2018-12-23

wszystko ok ! - polecam .

2018-12-03

Przejrzysta strona, towar dobrze opisany na stronie.

5 / 5 2018-11-26

OK, a nawet wiecej.

5 / 5 2018-11-26

Szybka realizacja, transakcja bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-11-12

Super sklep.

2018-11-05

BARDZO DOBRA

5 / 5 2018-10-27

Polecam ten sklep, wysyłka błyskawiczna.

2018-10-19

Towar dostarczony na czas. wysokiej jakości. Nie podobała mi się presja wywierana przez osoby pośrednicznące w sprzedaży na wykup wydłużonej gwarancji.

5 / 5 2018-10-16

Super

5 / 5 2018-10-11

Bardzo dobra, polecam!

2018-10-11

spoko

5 / 5 2018-10-10

Szybko,Sprawnie.Polecam!

5 / 5 2018-09-23

ok

5 / 5 2018-09-13

Sklep jest ok. Realizacja zamówionego towaru jest terminowa. działa również dobrze biuro obsługi. Tak trzymać.

5 / 5 2018-09-12

szybka dostawa, wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-08-24

jest ok

5 / 5 2018-08-20

Polecam sklep. Profesjonalnie i bezproblemowo przeprowadzona transakcja.

2018-08-16

Mieli najtańszą ofertę w sieci.

5 / 5 2018-08-05

Mimo gorączki przedświątecznej bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Polecam

5 / 5 2018-08-04

Spoko, polecam.

2018-08-03

Bez problemu, zamówione, zapłacone, dostarczosne i odebrane! Wszystko ok! Nie wystawwiam maksymalnych ocen... bo za co?:) To sklep internetowy, działa tak jak powinien, ale przecież żarówki nie odkryli ani nerki nie przeszczepili:)

2018-07-19

Jestem na TAK!

5 / 5 2018-07-05

Super sklep, szybka obsluga, szybka przesylka. Telewizor rewelacja. Polecam

5 / 5 2018-06-21

same superlatywy

5 / 5 2018-06-11

Szybka i sprawna obsługa! Polecam!

5 / 5 2018-06-06

OK

5 / 5 2018-05-11

Świetny kontakt, informacje o przesyłce, szybka wysyłka. Polecam.

2018-05-06

wszystko zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-04-26

Jestem zadowolony, nie mam zastrzeżeń. Szybko sprawnie profesjonalnie.

5 / 5 2018-04-19

Jeżeli chodzi o sklep, wszystko super. Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-30

Polecam!

5 / 5 2018-03-26

towar dostarczony szybko

5 / 5 2018-03-26

Wszystko szybko i OK

5 / 5 2018-03-15

Szybko, sprawnie, bezproblemowo.Polecam.

5 / 5 2018-03-11

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2018-03-03

Towar odebrałam osobiście w punkcie odbioru w Warszawie i przed opłacenie obejrzałam zamówiony okap. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-11

wszystko ok

5 / 5 2018-02-10

Sklep OK,kontakt, zamawianie bez zarzutu.

5 / 5 2018-02-08

przesyłka w miarę szybko :)sklep godny uwagi

5 / 5 2018-02-05

zakupy OK ale droga dostawa

2018-01-19

W porządku

5 / 5 2018-01-11

Bardzo szybka przesyłka. Obsługa bezproblemowa. Polecam.

5 / 5 2018-01-05

Szybko i solidnie

5 / 5 2017-12-26

Wszytko sprawnie i w porządku, polecam

2017-12-23

Za mało zrobiłem tam zakupów, aby oceniać sklep, ale jak na razie - bez zarzutu.

2017-12-23

transakcja bez problemowo, sklep godny polecenia

5 / 5 2017-12-15

Po raz pierwszy dokonałam zakupu w tym sklepie - jestem bardzo zadowolona.Szczerze polecam ten sklep. Transakcja przebiegła szybko, bezproblemowo i profesjonalnie. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-11-18

Szybkosc dostarczenia do punktu odbioru przecietna. Przy pierwszym odbiorze dodatkowo nie dzialal system, wiec punkt nie mogl wydac towaru. W sumie czasowo wyszlo na jedno jakby zamowic produkt do paczkomatu...

5 / 5 2017-10-19

Sklep oceniam bardzo pozytywnie,towar wysłany ekspresowo,dobry kontakt,profesjonalna obsługa, natomiast firmę przewozową DHL radzę omijać szerokim łukiem.Przesyłka szła długo,dotarła dopiero po mojej interwencji,żadnego kontakty z kierowcą i towar uszkodzony.Nie polecam

2017-10-12

Uwaga firma nie przyjmuje zwrotów jeśli zamawiamy coś w sklepie internetowym i zaznaczymy opcje odbiór osobisty. Nazywa to rezerwacją towaru i ten sposób obchodzi ustawę. Zdecydowanie nie popieram!

5 / 5 2017-09-30

POLECAM

5 / 5 2017-09-30

OK

5 / 5 2017-09-28

Bardzo porządny sklep, miła obsługa, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-09-04

super

5 / 5 2017-08-21

Najistotniejsze dla mnie było zapakowanie produktu i tutaj sklep stanął na wysokości zadania. Wszystko ok. W czasie transportu ekspres bardzo dobrze zabezpieczony. Dobrze wiedzieć ze nie trzeba się tym martwic przy tak dużym zakupie.

5 / 5 2017-08-10

szybko krótko i na temat polecam :)

5 / 5 2017-08-07

Szybko, Sprawnie, Bezproblemowo. Polecam

2017-07-29

Idealnie

5 / 5 2017-07-23

Super, realizacja taka jaka została uzgodniona.POLECAM

5 / 5 2017-07-17

Pełen profesjonalizm . Skorzystałem drugi raz z usług tego sklepu i nie żałuję . Polecam wszystkim .

2017-07-14

Wysłanie towaru, który mają w magazynie zajął im ponad 2 dni...

5 / 5 2017-06-27

Szybka i bez problemowa obsługa. Zamówiony sprzęt był gotowy do odbioru dwa dni po złożonym zamówieniu. Polecam.

2017-06-20

Bardzo mila obsluga klienta w razie potrzeby, fachowa odpowiedz, strona zakupowa przejrzysta bardzo dobra

5 / 5 2017-05-31

Polecam

2 / 5 2017-05-29

Beznadziejna obsługa oraz ogromne problemy z wysyłką. Zamówiłem golarkę z odbiorem w paczkomacie. Po dwóch dniach dostaje SMSa że golarka jest ale 300km od mojego miasta?! Dzwonie do 123klik, a tam mówią, że to moja pomyłka i mam sobie sprawdzić na www, ale jak to zrobić sami nie wiedzą bo w ich super sklepie nie ma takiej informacji tylko info, że opcja paczkomat bez szczegółów który numer lub miasto... po 2 reklamacjach, 6 dniach od zamówienia, towar przyjechał. Ale musiałem sam dzwonić do paczkomatu aby mi pomogli. Nie polecam, ostatni raz robiłem tutaj zakupy, konkurencja jest dużo sprawniejsza i milsza w razie problemów. Zakupoholik ;)

5 / 5 2017-05-28

Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-05-24

Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM SKLEP,TOWAR DOSTARCZONY BARDZO SZYBKO,DOBREJ JAKOŚCI,POINFORMOWANO O ODBIORZE.REWELACJA POLECAM!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-05-02

Bez żadnych uchybień - jestem zadowolony, polecam

5 / 5 2017-04-29

sprawnie i szybko ,polecam

5 / 5 2017-04-18

Wszystko OK.

5 / 5 2017-04-10

Transakcja przebiegła sprawnie, a towar zgodny z opiem dostarczony na czas. Polecam

5 / 5 2017-04-08

Bardzo dobry kontakt i szybka dostawa nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystkim polecam.

5 / 5 2017-04-08

Pozytywna - szybka realizacja zgodnie z zamówieniem. Polecam!

5 / 5 2017-03-29

Obsługa bardzo dobra, polecam

Rzetelne opinie o 123klik.pl

123klik.pl

Siedziba
Sandomierz

WWW
http://www.123klik.pl

Email
[email protected]

Telefon
022 34 99 439

Komórka
-

Infolinia
0 801 011 636

Logowanie