Kategorie: / Dom

123lazienka.pl Opinie Klientów

4.60/5.00 - ilość ocen: 163
opinie o 123lazienka.pl
1 / 5 2021-09-14

Nie polecam

1 / 5 2020-06-16

Firma nierzetelna - postument ceramiczny o szerokości 27 cm zostal zapakowany w karton o szerokości 27,5 cm, czyli ledwo wszedł w karton i nie miał możliwości przeżyć w całości transportu; dostałem potłuczone skorupy - firma umywa ręce, mam kontaktować się z firmą kurierską :( Nie polecam!

5 / 5 2019-03-24

Polecam zakup w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-22

Wszystko ok

4 / 5 2019-03-21

super szynka wysyłka b dobrze zabezpieczona paczka

5 / 5 2019-03-21

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupyw tym sklepie.

4 / 5 2019-03-19

wszystko przebiegało profesjonalnie bez niedomowien,zgodnie

5 / 5 2019-03-18

zdecydowanie polecam, kupowałem baterie lazienkowe, w wiekszosci sklepow stacjonarnych czas oczekiwania do 2 tygodni. W 123Lazienka, baterie mialem duzo taniej i w dodatku w 48h

5 / 5 2019-03-16

Polecam

5 / 5 2019-03-11

Wszystko zgodnie z opisem polecam.

5 / 5 2019-03-11

Wszystko przebieglo bez problemow, polecam na 100%.

5 / 5 2019-03-07

Wszystko na bardzo wysokim poziomie

5 / 5 2019-03-07

Zlew był zapakowany w oryginalne opakowanie i dodatkowo jeszcze obłożony styropianem. Szybka wysyłka.

5 / 5 2019-03-02

Dobra jakość oferowanych produktów.

5 / 5 2019-02-23

Polecam zakup w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-16

Wszystko OK sprzęt spełnia swoją funkcję:)

5 / 5 2019-02-15

Wybór produktów łatwy, doszło szybko i zapakowane bardzo dokładnie. Wszystko tak, jak należy

5 / 5 2019-02-09

Wybór produktów łatwy, doszło szybko i zapakowane bardzo dokładnie. Wszystko tak, jak należy

5 / 5 2019-01-31

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie, tranzakcja okazała się bardzo szybka i przyjemna. Polecam

5 / 5 2019-01-25

Towar dotarł szybko i dobrze zapakowany.

4 / 5 2019-01-25

Wszystko sprawnie i szybko... jednak cena troszke zawyżona jesli chodzi o kawałek plastiku to 330 zł troche za duzo... jakość tez wiele do życzenia...po bokach obudowa jest troche wygięta i słabo to się prezentuje po zaslikowaniu przy ścianie... pozdrawiam

5 / 5 2019-01-18

Jak najbardziej polecam ,transakcja bez żadnych problemów ,jestem zadowolony

5 / 5 2019-01-18

Polecam zakupy. Szybka dostawa. Produkt spełnia moje oczekiwania.

5 / 5 2019-01-16

Szybko i profesjonalnie!

5 / 5 2019-01-16

Super

5 / 5 2019-01-15

Wszystko sprawnie i szybko. Atrakcyjna cena. Polecam.

5 / 5 2019-01-09

Zgodnie z oczekiwaniem.

5 / 5 2018-12-27

Wybór produktów łatwy, doszło szybko i zapakowane bardzo dokładnie. Wszystko tak, jak należy

1 / 5 2018-12-23

wszystko ok

5 / 5 2018-12-23

Super

5 / 5 2018-12-22

5/5 bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-12-11

Polecam sklep

5 / 5 2018-12-07

Szybko, sprawnie. Polecam

1 / 5 2018-12-06

wszystko ok

4 / 5 2018-12-02

Jest ok.

5 / 5 2018-12-01

Wszystko ok , prawnie i profesjonalnie , polecam .

5 / 5 2018-11-11

Git malina

2018-11-09

przestańcie zawracać głowę

5 / 5 2018-11-07

Szybka obsługa. Towar w całości. Polecam

5 / 5 2018-10-25

Szybkie zakupy, towar dobrej jakości i dobrze zapakowany dotarł szybko.

5 / 5 2018-10-23

Zakupy OK

5 / 5 2018-10-20

Wszystko sprawnie i szybko. Atrakcyjna cena. Polecam.

5 / 5 2018-10-15

wzorowa transakcja

5 / 5 2018-10-12

Profesjonalnie i szybko, taniej nniż u konkurencji, Polecam!

5 / 5 2018-10-11

Polecam sklep

5 / 5 2018-10-10

polecam

5 / 5 2018-10-06

Towar dotarł szybko i dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-10-03

Polecam

1 / 5 2018-10-02

Mega szybka przesyłka.

5 / 5 2018-09-30

ok ok

4 / 5 2018-09-28

Wszystko sprawnie i szybko... jednak cena troszke zawyżona jesli chodzi o kawałek plastiku to 330 zł troche za duzo... jakość tez wiele do życzenia...po bokach obudowa jest troche wygięta i słabo to się prezentuje po zaslikowaniu przy ścianie... pozdrawiam

5 / 5 2018-09-25

Grzejniki w super cenie, już zainstalowane i służą dobrze, polecam bardzo sklep nie raz raz już robiłam w nim zakupy i zawsze byłam zadowolona.

5 / 5 2018-09-24

Zakupy OK

5 / 5 2018-09-21

Polecam

3 / 5 2018-09-12

Ok brak kontaktu tel.

5 / 5 2018-09-04

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-09-01

Pełen profesjonalizm,exresowa przesyłka. Polecam.

5 / 5 2018-08-04

Wybór produktów łatwy, doszło szybko i zapakowane bardzo dokładnie. Wszystko tak, jak należy

5 / 5 2018-08-04

wszystko ok

5 / 5 2018-08-03

rewelacja

5 / 5 2018-07-23

Super szybko i sprawnie!!!

5 / 5 2018-07-12

Jestem zadowolona, oczekiwania zostały spełnione.Wszystko przebiegło bez problemu.

4 / 5 2018-07-10

Ok ok ok

5 / 5 2018-07-09

Jest ok polecam

5 / 5 2018-07-07

Szybkie zakupy, towar dobrej jakości i dobrze zapakowany dotarł szybko.

5 / 5 2018-07-02

Super

5 / 5 2018-07-01

Szybko, sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-06-17

Polecam !

5 / 5 2018-06-16

Bardzo szybka dostawa bez problemów towar super

5 / 5 2018-06-06

Realizacja zamówienia bardzo szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-06-05

Najwyższa jakość obsługi.

4 / 5 2018-06-05

Bardzo ciężko dodzwonić się do sklepu, osoba z infolinii bez kodu produktu nie była w stanie udzielić informacji na temat dostępności, poza tym po złożonym zamówieniu szybka realizacja, towar zgodny z opisem, przesyłka zapakowana odpowiednio. Polecam sklep 123łazienka kupującym.

5 / 5 2018-06-03

Dobra jakość oferowanych produktów.

4 / 5 2018-05-25

Polecam

5 / 5 2018-05-22

Polecam

3 / 5 2018-05-21

Zbyt długi czas wysylki

5 / 5 2018-05-13

Wszystko OK

1 / 5 2018-05-10

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupyw tym sklepie.

5 / 5 2018-04-24

Oki..

5 / 5 2018-04-22

Ok Gra i bucy

4 / 5 2018-04-21

Brakło nóżek do wanny w pierwszym sorcie ale dosłano w miarę szybko po upomnieniu.

5 / 5 2018-04-15

Zamówienie (nietypowa kabina prysznicowa, na zamówienie) z dnia 16.11, dostarczona firmą kurierską 26.11. Towar dobrze zabezpieczony. Wszystko OK.

5 / 5 2018-04-12

Polecam

5 / 5 2018-04-10

wszystko szybko i zgodnie z oczekiwaniami -polecam!

4 / 5 2018-04-07

polecam

4 / 5 2018-04-06

Szybka i fachowo zrealizowana przesylka

5 / 5 2018-04-05

Dobra obsługa.

5 / 5 2018-03-31

zdecydowanie polecam, kupowałem baterie lazienkowe, w wiekszosci sklepow stacjonarnych czas oczekiwania do 2 tygodni. W 123Lazienka, baterie mialem duzo taniej i w dodatku w 48h

4 / 5 2018-03-23

Wszystko ok / zakupy dotarły z 1 dniowym opóźnieniem./

5 / 5 2018-03-19

Ok polecam

5 / 5 2018-03-17

Polecam zakupy. Szybka dostawa. Produkt spełnia moje oczekiwania.

5 / 5 2018-03-06

Polecam

4 / 5 2018-02-27

Ok ok ok

3 / 5 2018-02-22

Zbyt długi czas wysylki

5 / 5 2018-02-20

Kolejny mój zakup w tej firmie i wszystko w porządku :)

1 / 5 2018-02-16

wzorowa transakcja

5 / 5 2018-02-10

Wszystko na bardzo wysokim poziomie

5 / 5 2018-02-06

przestańcie zawracać głowę

5 / 5 2018-02-06

Super. Polecam

5 / 5 2018-02-06

Polecam

5 / 5 2018-02-04

Polecam.

5 / 5 2018-02-03

Profesjonalna obsluga. Towar dotarl do mnie w ciagu dwoch dni roboczych. Polecam.

5 / 5 2018-02-03

Wszystko ok

4 / 5 2018-02-02

Jestem zadowolona ze wspólpracy z Wasza firmą.

5 / 5 2018-01-25

Bardzo szybka przesyłka.

5 / 5 2018-01-20

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam.

4 / 5 2018-01-12

Szybka i fachowo zrealizowana przesylka

5 / 5 2018-01-10

bez zastrzeżeń !

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalna obsługa , szybka dostawa ,godne polecenia

5 / 5 2018-01-05

Bezproblemowa i szybka transakcja. Kupiłam w komplecie szafkę z umywalką. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona do transportu i dokładnie taka jak w opisie i na zdjęciach. Bardzo polecam ten wiarygodny i rzetelny sklep!

5 / 5 2018-01-05

rewelacja

5 / 5 2018-01-04

Szybka wysyłka, dobry kontakt. To nie bedą moje ostatnie zakupy w 123łazienka. Polecam

5 / 5 2018-01-01

Wszystko OK

5 / 5 2017-12-29

Polecam

5 / 5 2017-12-28

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-26

Wszystko ok :)

1 / 5 2017-12-22

Mega szybka przesyłka.

2017-12-14

Polecam

4 / 5 2017-12-13

Super!

5 / 5 2017-12-12

Szybka wysyłka

5 / 5 2017-12-08

bez uwag

5 / 5 2017-12-08

Polecam

5 / 5 2017-12-04

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-12-04

Polecam

5 / 5 2017-11-25

Wszystko super jak zawsze

5 / 5 2017-11-16

Polecam sklep

4 / 5 2017-11-04

wszystko przebiegało profesjonalnie bez niedomowien,zgodnie

5 / 5 2017-10-26

Mega szybka przesyłka.

5 / 5 2017-10-22

Słuchawka dotarła szybko, dobrze zapakowana. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-10-18

Bezproblemowa i szybka transakcja. Kupiłam w komplecie szafkę z umywalką. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona do transportu i dokładnie taka jak w opisie i na zdjęciach. Bardzo polecam ten wiarygodny i rzetelny sklep!

5 / 5 2017-10-15

Kolejny mój zakup w tej firmie i wszystko w porządku :)

5 / 5 2017-10-14

Profesjonalna obsluga. Towar dotarl do mnie w ciagu dwoch dni roboczych. Polecam.

5 / 5 2017-10-09

Polecam sklep

4 / 5 2017-10-02

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-09-28

Wszystko OK

5 / 5 2017-09-27

Polecam

5 / 5 2017-09-26

wszystko ok

5 / 5 2017-09-18

Polecam

4 / 5 2017-09-15

Polecam

5 / 5 2017-09-08

Wszystko ok, artykuly dotarly cale to co zamowione, szybko, poprostu polecam!

5 / 5 2017-09-05

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-08-31

Bardzo sprawny przebieg transakcji i szybka dostawa. Na drugi dzień miałem już prysznic. Polecam!

4 / 5 2017-08-29

Szybka obsługa. Towar w całości. Polecam

5 / 5 2017-08-29

wszystko ok

5 / 5 2017-08-27

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie bez problemów. Polecam.

5 / 5 2017-08-15

Zgodnie z oczekiwaniem.

4 / 5 2017-07-05

Polecam

5 / 5 2017-07-02

Szybka wysyłka

1 / 5 2017-06-25

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupyw tym sklepie.

5 / 5 2017-06-23

Mega szybka przesyłka.

5 / 5 2017-06-19

jestem zadowolona

5 / 5 2017-06-18

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupyw tym sklepie.

2017-06-18

Polecam

4 / 5 2017-06-15

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE. TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA SZYBKO I BEZPROBLEMOWO. TOWAR DOSTARCZONY W USTALONYM CZASIE.

5 / 5 2017-06-06

Zamówienie (nietypowa kabina prysznicowa, na zamówienie) z dnia 16.11, dostarczona firmą kurierską 26.11. Towar dobrze zabezpieczony. Wszystko OK.

5 / 5 2017-05-29

Profesjonalna obsługa, wszystko super.

5 / 5 2017-05-19

Zdecydowanie polecam ten sklep!

5 / 5 2017-05-18

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-18

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-17

polecam

5 / 5 2017-05-09

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-02

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-04-27

Dobra obsługa.

4 / 5 2017-04-07

super szynka wysyłka b dobrze zabezpieczona paczka

5 / 5 2017-04-06

wszystko ok

5 / 5 2017-04-03

Polecam

Rzetelne opinie o 123lazienka.pl

123lazienka.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie