Kategorie: / Artykuły Medyczne

1242.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o 1242.eu
5 / 5 2019-03-14

Szczerze polecam zakupy w salonie 1242!

5 / 5 2019-03-07

Bez żadnego problemu. Polecam wszystkim 1242.eu

5 / 5 2019-02-08

Polecam z czystym sumieniem kolejny zakup z tego sklepu towar w 100% oryginalny

5 / 5 2019-02-01

Wzystko OK.Polecam

2019-01-04

Poleciłbym ten sklep. To mój pierwszy zakup więc więcej nie mogę powiedzieć poza tym że planuje jeszcze tam zrobić zakupy.

5 / 5 2018-12-28

Produkty z nowych kolekcji. Dobre ceny przy wyprzedażach. Polecam

2018-12-20

markowe okulary w dobrej cenie

5 / 5 2018-12-18

Ok

2018-12-17

Rewelacja

5 / 5 2018-12-10

Wszystko przebieglo zgodnie z planem, profesjonalne podejscie do klienta, polecam serdeczne !

5 / 5 2018-12-01

Szybko i sprawnie, b.dobry kontakt przez czat na stronie. Polecam!

5 / 5 2018-11-13

Polecam jak zawsze

5 / 5 2018-10-31

kolejna para okularów kupiona w przeciągu niecałych 12 miesięcy. Polecam Sklep.

5 / 5 2018-10-23

Bez uwag polecam

5 / 5 2018-10-17

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-10-16

Szybko, profesjonalnie, zgodnie z opisem . Kupiłem już w tym sklepie 4 pary okularów przeciwsłonecznych .Polecam, na pewno wrócę .

2018-10-12

Dobry produkt w dobrej cenie. Żadnych problemów z dostawą i obsługą klienta.

5 / 5 2018-10-03

Polecam sprzedąjacego 100% zadowolenia

5 / 5 2018-09-28

Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry , produkt zgodny z opisem i jakością . Polecam

5 / 5 2018-09-18

profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-09-14

Polecam.

2018-09-01

Jestem stała klientką, wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-08-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-22

Polecam.

5 / 5 2018-08-18

Operacja została zrealizowana w niesamowicie krótkim czasie. Niestety, musiałam zaniechać zamówienia oprawek, ale otrzymałam zwrot pieniędzy prawie natychmiast po dostarczeniu paczki do sklepu.

5 / 5 2018-08-18

Operacja została wykonana w bardzo krótkim czasie. Niestety, musiałem zrezygnować z zamówionych ram, ale po dostarczeniu paczki do sklepu otrzymałem zwrot pieniędzy prawie natychmiast.

5 / 5 2018-08-16

ciekawa oferta - świetne produkty - polecam

5 / 5 2018-08-13

Wszystko ok bardzo polecam

5 / 5 2018-08-11

Polecam

5 / 5 2018-08-11

polecam

5 / 5 2018-08-04

Profesjonalnie , polecam.

5 / 5 2018-07-29

Ekspresowa realizacja zamówienia! Świetny kontakt oraz zainteresowanie klientem. Polecam!

5 / 5 2018-07-24

To móje drugie zakupy w tym sklepie i tym razem wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-07-18

Gorąco polecam !

5 / 5 2018-07-07

Profesjonalna i miła obsługa, szybka wysyłka, satysfakcja z zamówionych oprawek. Polecam.

5 / 5 2018-06-30

Super obsługa i bardzo miła: )

5 / 5 2018-06-22

W pewnym momencie zakupiłem okulary, jednak okazało się, że była to wersja niedostępna od 2 lat, która trafiła do sprzedaży w niewyjaśniony sposób. Na szczęście sklep, w którym dokonałem zakupu, bardzo dobrze zareagował na sytuację i zaproponował inny model z korzystnym rabatem. Chociaż przesyłka nie była kompletna po pierwszej dostawie, to po telefonie następnego dnia uzupełniono brakujące elementy. Dlatego uważam, że sklep wykazał się pełnym profesjonalizmem, chęcią porozumienia się z klientem oraz szybkim załatwieniem ewentualnych problemów. Gorąco polecam ten sklep każdemu, kto ceni sobie szybkie i bezproblemowe zakupy online.

5 / 5 2018-06-16

Pełna profeska . Polecam .

5 / 5 2018-06-14

Obsługa klienta ok, dostawa zrealizowana w odpowiednim czasie. Polecam

5 / 5 2018-06-01

Szybka wysyłka, kontakt ograniczony do minimum, to już kolejne zakupy w tym sklepie polecam!

5 / 5 2018-05-28

Wszystko w porzdku. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka.Polecm

5 / 5 2018-05-26

Świetny sklep.Błyskawiczna przesyłka.Okulary w 100% oryginalne.POLECAM

2018-05-25

Rewelacja!!!

5 / 5 2018-05-14

Profesjonalna obsluga. Szybko, milo i bezproblemowo.

2018-05-12

Rewelacja, rewelacyjna obsługa, rewelacyjy towar! Wszystko na najwyższym poziomie! Dzięki i Pozdrawiam

2018-05-09

Sprawnie, bezbłędnie i konkurencyjne ceny.

0 / 5 2018-04-24

Ten sklep jest naprawdę świetny, pomimo początkowych trudności z dostępnością zamówionych okularów. Jednakże, byli bardzo pomocni i zaoferowali mi inne opcje. Ponadto, bez mojej zgody, szybko załatwili zakupiony towar i wysłali go do mnie. Utrzymują świetny kontakt i udzielają pomocy, nawet wtedy, gdy kurier nie dostarczał paczki pod pretekstem nieznalezienia mojego adresu.

5 / 5 2018-04-13

Kolejne zakupy i kolejne bardzo dobre wrażenia!!! Polecam!

5 / 5 2018-04-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-31

Szybko i sprawnie. Polecam

2018-02-06

bezproblemowo

2018-02-05

Wszystko super.zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-02-02

Bardzo szybka realizacja zamówienia pozdrawiam

2018-01-07

Bez problemow

5 / 5 2018-01-03

Profesjonalna obsługa Szybka przesyłka Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-12-28

Polecam. Dostawa okularów ekspresowa. Produkt oryginalny i pierwszej jakości.

5 / 5 2017-11-21

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-10-25

Polecam!

5 / 5 2017-10-05

Szybka wysyłka,bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi. Nie było problemu z wymianą. Polecam !

5 / 5 2017-09-26

Polecam

5 / 5 2017-08-23

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Błyskawiczna dostawa kask i gogle super. Obsługa profesjonalna, rewelacyjny kontakt oby więcej takich sklepów. POLECAM.

5 / 5 2017-08-22

super

5 / 5 2017-08-18

Super

2017-08-03

rewelacja

5 / 5 2017-07-17

Rewelacja, błyskawiczna przesyłka, miły kontakt telefoniczny. Pewność ORYGINALNEGO PRODUKTU !!! Polecam

5 / 5 2017-07-11

Wszystko OK !!! POLECAM !!

0 / 5 2017-07-04

Nie ma żadnego problemu, tylko kupiłem "nowe" okulary, które dostałem w pudełku po innych okularach, bez żadnego opakowania foliowego. Nie wiem, czy są one naprawdę nowe, ponieważ widzę zadrapanie na zauszniku. Jednak z powodu braku czasu i planowanego wyjazdu za granicę, postanowiłem zrezygnować z marnowania czasu na sprawdzenie gwarancji itp.

5 / 5 2017-07-04

super

5 / 5 2017-06-24

super sklep

5 / 5 2017-06-20

Profesjonalna obsługa. Polecam.

0 / 5 2017-06-14

Okazało się, że okulary, które kupiłam na stronie internetowej, nie były dostępne w momencie mojego zakupu, ponieważ w weekend sprzedała się ostatnia para. Powiedziano mi, że okulary dotrą do sklepu w ciągu 3 tygodni. Jednakże, w tym czasie okulary były ciągle dostępne na stronie internetowej sklepu w 3 kolorach. Mimo że minęło prawie 3 miesiące, okulary wciąż są dostępne, a ja wciąż ich nie otrzymałam.

5 / 5 2017-06-14

Profesjonalna i szybka realizacja zamówienia.

2017-06-07

Jedyny mankament to brak informacji mailowych o otrzymaniu pieniędzy, wysyłce produktu.

2017-06-07

Profeska

5 / 5 2017-05-26

polecam

5 / 5 2017-05-22

wszystko ok

5 / 5 2017-05-14

POLECAM

5 / 5 2017-05-07

Zawsze profesjonalni, szybka i bezproblemowa obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-05-06

Świetna , pomocna obsługa , super jakość

2017-04-26

Wszystko na plus

5 / 5 2017-04-22

super

2017-04-06

Bardzo dobry sklep !!!

Rzetelne opinie o 1242.eu

1242.eu

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.1242.eu

Email
[email protected]

Telefon
509 388 111

Komórka
509 388 111

Infolinia
509 388 111

Logowanie