Kategorie: / Zegarki i biżuteria

12oclock.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o 12oclock.pl
2019-03-25

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie, miła i fachowa obsługa, sprawny kontakt, konkurencyjne ceny. Polecam.

5 / 5 2019-03-07

super.polecam

5 / 5 2019-03-06

To było naprawdę niesamowicie fachowe! Odpowiedź przyszła natychmiastowo, paczka została nadana i dostarczona bardzo szybko! Produkt był zgodny z opisem, starannie zapakowany... Naprawdę powinni dawać przykład innym! Byłem tak zaskoczony, że wszystko zostało tak sprawnie zorganizowane, zwłaszcza tuż przed świętami, kiedy inni mieli wiele problemów... Gorąco polecam w 1000 000%!!!

2019-02-28

Bardzo mila i kompetentna obsluga.

2019-02-22

Świetna obsługa, transakcja była bardzo komfortowa.

0 / 5 2019-02-21

Jestem zadowolony/a z kolejnego udanego zakupu u tego Sprzedawcy. Obsługa była na naprawdę wysokim poziomie, zostaliśmy dobrze poinformowani niemalże natychmiastowo. Przesyłka była bezpiecznie zapakowana i estetyczna, a w środku oprócz pięknego zegarka znalazł się również przyjemny upominek. Chociaż jestem bardzo wymagającą klientką, to wszystko oceniam na 5+. Bardzo dziękuję!

5 / 5 2019-02-21

Godny polecenia, wszystko odbyło się błyskawicznie i bez problemów. Polecam sklep!

5 / 5 2019-02-17

Super kontakt ,szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-02-12

Zamówienie zrealizowane w sklepie internetowym było bardzo udane i bezproblemowe. Dostawa była szybka, a zamówiony zegarek dotarł w doskonałym stanie, zapakowany pięknie jako prezent. Dodatkowo, znalazła się w nim mała niespodzianka ze strony sklepu. Gorąco polecam tę firmę!

5 / 5 2019-02-12

Zakup przez internet w tym sklepie przebiegł rewelacyjnie - wszystko było idealne. Realizacja zamówienia była szybka, bezproblemowa i efektywna. Dodatkowo, dostawa przyszła błyskawicznie. Zegarek, który zamówiłem, dotarł w nienaruszonym stanie i był przepięknie zapakowany, idealny na prezent. Dodatkowo, sklep przygotował dla mnie małą niespodziankę w środku paczki. Szczerze polecam!

5 / 5 2019-02-11

Zasługuje na miano super sprzedawcy.

5 / 5 2019-02-10

Dobry kontakt, szybka przesyłka - polecam.

5 / 5 2019-02-06

super

5 / 5 2019-02-05

Super! Polecam :-)

5 / 5 2019-02-04

Jestem niezwykle usatysfakcjonowana zakupem w sklepie 12 O'CLOCK. Mają w sprzedaży autentyczne zegarki z gwarancją i instrukcjami. Komunikacja była łatwa i przyjemna, a przesyłka dotarła szybko. Serdecznie polecam wszystkim, szczególnie tym, którzy wciąż się zastanawiają. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2019-02-04

Gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-04

Solidny kontrahent! Towar zgodny z opisem! Szybka wysyłka! Transakcja bardzo udana! Gorąco polecam!!

2019-02-02

Sklep godny polecenia. Obsługa kompetentna i miła. Ceny konkurencyjne.

5 / 5 2019-01-31

Wszystko super sprawnie...tak jak powinno być :) Polecam w 100% Satysfakcja gwarantowana : )

5 / 5 2019-01-29

Zdecydowanie polecam zakup zegarka w tym sklepie online. Cena była bardzo atrakcyjna, a proces transakcji i kontakt ze sprzedającym przebiegł bez zarzutu. Co więcej, przesyłka została dostarczona natychmiast po zawarciu transakcji, już na następny dzień. Dodatkowo, miłą niespodzianką dla kupujących jest to, że paczuszka została pięknie zapakowana i gotowa do wręczenia jako prezent.

5 / 5 2019-01-28

Wszystko jak najbardziej wporządku, szybki kontakt, Polecam

5 / 5 2019-01-26

Chcesz kupić zegarek to się nie zastanawiaj długo! Zamówienie nr 866561926 ekspresowo zrealizowane, polecam.....

5 / 5 2019-01-22

Wszystko szybko i sprawnie 100% zadowolenia z obsługi no i oczywiście zegarka

5 / 5 2019-01-21

Perfekcyjny sprzedawca. Wszystko mega profesjonalnie.

2019-01-18

Pełen profresjonalizm.Rzetelny sprzedawca.

5 / 5 2019-01-18

towar super, błyskawiczna wysyłka - POLECAM !!

5 / 5 2019-01-16

Rewelacyjny kontakt i błyskawiczna wysyłka(zegarek był u mnie następnego dnia po wpłacie). Szczerze polecam sklep!

2 / 5 2019-01-15

Obsługa reklamacyjna była fatalna. Zakupiony za prawie 600PLN zegarek na święta Bożego Narodzenia trafił na gwarancję już w styczniu, ponieważ szybko wyczerpała się bateria (po zaledwie dwóch tygodniach użytkowania) i przestał działać. Następnie zaczął się zatrzymywać, a ja musiałem odesłać go już trzy razy. Sklep twierdził, że nie ma problemu i odrzucił moje zgłoszenie, pomimo tego, że kilka godzin po wyjęciu zegarka z pudełka znowu się zatrzymał. Obsługa telefoniczna była niegrzeczna i znudzona, sugerowała, że zegarek mi się znudził i fałszywie zgłaszam problemy, aby go oddać do reklamacji. Teraz zegarek trafił do serwisu producenta, i nie polecam kupowania w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-12

Wszystko w należytym porządku. Szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie. Pozdrawiam i dziękuję.

2019-01-09

10/10

5 / 5 2019-01-03

Wszystko w porządku wzorowy kontakt, szybka wysyłka, zegarek dobrze zabezpieczony w transporcie. Dobre ceny. na pewno nie mój ostatni zakup

5 / 5 2018-12-28

Solidna obsługa,sprawnie przeprowadzona transakcja,zegarek zgodny z opisem..Polecam

5 / 5 2018-12-25

Liczba 632396042 oznacza, że wszystko jest w doskonałym porządku. Kontakt z sprzedającym był bardzo dobry, przesyłka została wysłana szybko i solidnie zabezpieczona. Najważniejsze jest to, że towar jest dokładnie taki, jak opisano. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-12-20

Goraco polecam. Wszystko jak najbardziej na tak:-)

2018-12-17

Świetny towar, dobre ceny, łatwy kontakt i błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2018-12-16

Polecam kazdemu bardzo szybka wysylka

5 / 5 2018-12-15

Bardzo uprzejma obsługa, stały kontakt, szybka wysyłka, produkt zgodny z oczekiwaniami :) polecam

2018-12-14

100% pozytywna

5 / 5 2018-12-11

Świetny sklep, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami,bardzo szybko realizowane zamówienie :)

2018-12-11

Sklep w pełni zasługuje na same pozytywne oceny. Towar zgodny z opisem, świetny kontakt i błyskawiczna przesyłka. Wart polecenia!

5 / 5 2018-12-11

Z przyjemnością wystawiam POZYTYWNY komentarz! Realizacja zamówienia przebiegła błyskawicznie. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-12-09

Świetna cena, bez kosztów wysyłki, błyskawiczna dostawa. Porządna firma, dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-12-09

Wszystko super. Z przyjemnością zrobiliśmy tu zakupy.

5 / 5 2018-12-07

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-12-06

Transakcja przebiegła znakomicie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka. WIELKI POZYTYW dla rzetelnego sprzedawcy - zamówienie nr 839556896.

5 / 5 2018-12-01

Numer zamówienia: 697064837; Wszystko super! :)

5 / 5 2018-11-27

Zamówienie 716626776 szybko zrealizowane, przesyłka starannie zapakowana. Sklep polecam.

5 / 5 2018-11-22

Pełen profesjonalizm i dbałość o klienta nawet w najdrobniejszych szczegółach.

5 / 5 2018-11-21

OK

5 / 5 2018-11-20

Wszystko w jak najepszym porzadku szybka przesylka towar oryginalny Polecam

2018-11-20

Wszystko jak powinno być ,aby więcej było takich sklepów.

2018-11-20

Sklep godny polecenia,bardzo dobry kontakt z firma i szybciutka wysylka.

2018-11-15

przesyłka ekspresowa, zero problemów. pozdrawiam,

5 / 5 2018-11-15

super extra

5 / 5 2018-11-13

Decyzję podjęłam o zakupie zegarka marki Casio SGW-500H-1BVER. Jestem niezwykle zadowolona zarówno z samego produktu, jak i z atrakcyjnej ceny, za jaką go nabyłam. Ponadto, warto podkreślić, że wysyłka była błyskawiczna, a zegarek został starannie zapakowany. Bez wątpienia będę polecać ten sklep moim znajomym. Z poważaniem, Monika

5 / 5 2018-11-13

Właśnie zakupiłam zegarek Casio SGW-500H-1BVER i jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości produktu, jak i z atrakcyjnej ceny. Dodatkowo, wysyłka była bardzo szybka, a zegarek został odpowiednio zapakowany. Z pewnością będę polecać ten sklep znajomym. Pozdrawiam, Monika

2018-11-13

Bardzo dobry

5 / 5 2018-11-09

ok

5 / 5 2018-11-08

Bardzo szybka paczka.... miałem zegarek następnego dnia... Bardzo ładnie zapakowany... tylko wyjąć z paczki i można komuś wręczać

2018-11-07

Pbardzo solidny sprzedawca, dobre ceny

2018-11-07

transakcja, jak najbardziej pozytywna

5 / 5 2018-10-28

Bardzo bardzo mocno polecam! Dobre ceny, towar zgodny z opisem w 100% ,szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt! POLECAM

5 / 5 2018-10-16

Rewelacyjny sprzedający, wszystko bezproblemowo i przede wszystkim szybko. Polecam!!!

5 / 5 2018-10-12

Świetny sklep, polecam!

5 / 5 2018-10-10

Pozytywna

2 / 5 2018-10-09

Odradzam, obsługa gwarancyjna jest fatalna. Dowiedziałem się, że zegarek został źle używany i nie zostanie naprawiony. Nie mam zamiaru tu wracać. Lepiej dołożyć kilka złotych i mieć pewność.

2 / 5 2018-10-09

Nie mogę polecić, serwis gwarancyjny jest okropny. Odpowiedzieli mi, że zegarek został źle używany i nie będą go naprawiać. Nie zamierzam tu już wracać. Lepiej dołożyć trochę więcej pieniędzy i nie martwić się.

5 / 5 2018-10-02

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

2018-09-30

Miła, błyskawiczna obsługa

5 / 5 2018-09-27

Transakcja na szóstkę. Szybka wysyłka, doskonale zapakowany towar.

5 / 5 2018-09-27

Rewelacyjna jakość: szybko, konkretnie, dobra informacja, idealnie zapakowany towar. POLECAM sprzedawcę w 100%. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-09-26

Bardzo szybko i bez jakichkolwiek problemów.

2018-09-22

Fachowa i błyskawiczna obsługa. Komunikacja na wysokim poziomie.

2018-09-21

Wysyłka na czas, pięknie opakowane na prezent jak prosiłam:)

5 / 5 2018-09-21

Towar zgodny z opisem. Sprzedawca rzetelny. Szybka dostawa. Naprawde polecam tego sprzedawce :)

2018-09-20

Świetny, godny zaufania i kupowania sklep internetowy.

2018-09-17

Zegarek po niecałym pół roku użytkowania musiał mieć( płatnie) wymienione baterie. To samo stało się u syna. Dla mnie to pomyłka i ... TYLE.

5 / 5 2018-09-10

super, jestem stałą klientką, bardzo polecam!!!! :)))

5 / 5 2018-09-10

Bardzo profesjonalnie, wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem

2018-09-09

Idealny serwis. Zamowienie 833620037

2018-09-08

Pozytywnie polecam

5 / 5 2018-09-05

polecam

5 / 5 2018-08-29

Świetny sprzedawca! Błyskawiczna wysyłka, produkt w 100% zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-08-28

Bardzo szybka i udana transakcja

5 / 5 2018-08-27

Profesjonalizm w każdym calu, perfekcyjna obsługa klienta i pełan satysfakcja z zakupionego towaru!

5 / 5 2018-08-26

Jak najwięcej takich sklepów i takich sprzedawców. Bardzo miły kontakt i szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-08-24

Polecam tego sprzedawcę - towar wysokiej jakości w dobrej cenie, a do tego ekspresowa wysyłka :)

5 / 5 2018-08-22

Wszystko SUPER. ZEGAREK GENIALNY.

5 / 5 2018-08-19

Pozytyw w 100%, dobry kontakt, b.szybka wysylka. Polecam!!!

5 / 5 2018-08-17

Przedmiot w pełni zgodny z opisem. Porządnie, bezpiecznie zapakowana przesyłka. Błyskawiczna wysyłka towaru. Idealna transakcja. POLECAM :)

5 / 5 2018-08-14

POLECAM

5 / 5 2018-08-11

To niezwykły sklep. Przesyłka była szybka, zegarek jest oryginalny, obsługa jest świetna, a co najważniejsze, wszystko jest tanie. Otrzymałem zegarek wraz z piękną ozdobną koronką, a do tego dostałem miły upominek. Szczerze polecam.

2018-08-11

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-08-10

sklep godny polecenia , szybka wysylka , towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-08-10

Transakcja zrealizowana błyskawicznie:) Towar w rzeczywistości lepszy niż na zdjęciu:) Gorąco polecam Sprzedawcę:); Nr zamówienia: 396400832

2018-08-09

to juz trzeci zakup w tym sklepie i wszystkie b udane. zgodnie z opisem i zdjeciem. dziekuje

5 / 5 2018-08-07

SUPER TRANSAKCJA. BŁYSKAWICZNA DOSTAWA. TOWAR ZGODNY Z OPISEM. SUPER ZABEZPIECZONY. DOSKONAŁY KONTAKT. W PEŁNI POLECAM SPRZEDAJĄCEGO.

5 / 5 2018-08-05

Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie! Polecam!

5 / 5 2018-07-29

Polecam, transakcja przebiegła bez zarzutu

5 / 5 2018-07-28

Naprawdę polecam ten zegarek z 100% oryginalną baterią słoneczną. Kod na tylnej części zegarka potwierdza, że jest to nowy i bezpośrednio od fabryki. Wszystko działa wspaniale, nawet po 2 miesiącach użytkowania. Cena jest tak dobra, że aż polizałbym sobie palce. Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-28

Zdecydowanie polecam ten zegarek, ponieważ jest zupełnie oryginalny i wyposażony w baterię słoneczną. Kod umieszczony z tyłu potwierdza, że jest to fabrycznie nowy zegarek. Po dwóch miesiącach użytkowania wszystko w nim działa idealnie. Cena jest bardzo atrakcyjna i warto skorzystać z tej okazji. Przede wszystkim serdecznie polecam ten sklep, gdzie można go zakupić.

0 / 5 2018-07-28

Bardzo dobrze oceniam wykonanie zamówienia, jedynym mankamentem jest niewielki uszczypek na bransolecie zegarka. Na szczęście na razie jest to mało widoczne i mam nadzieję, że nie będzie się dalej łuszczyć. Zawsze istnieje możliwość reklamacji, a na dodatek gwarancja wynosi 2 lata. W związku z tym, oceniam wszystko bardzo pozytywnie.

5 / 5 2018-07-24

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Kupiłam zegarek na prezent, który okazał się świetnym pomysłem:-)

5 / 5 2018-07-23

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-15

sklep rewelacyjny w pełni profesjonalny

5 / 5 2018-07-13

Dotyczy mojego zamówienia o numerze 912708029. Chciałbym podzielić się moim ogromnym zadowoleniem z tego zakupu. Zegarek Festina F16708/1 prezentuje się fantastycznie. Dodatkowo, jestem bardzo zadowolony z szybkiej dostawy. Poprosiłem sprzedawcę, aby dołączył mały liścik z życzeniami urodzinowymi do zamówienia. Nie było żadnego problemu, sprzedawca z chęcią spełnił moją prośbę. To jest prawdziwie godny zaufania sprzedawca, którego warto docenić. Gorąco polecam wszystkim i pozdrawiam.

5 / 5 2018-07-10

-szybko -dobra komunikacja

5 / 5 2018-07-10

Jestem bardzo zadowolony z zegarka a w zasadzie to moja żona, konkurencyjna cena, ekspresowa wysyłka, polecam Wszystkim!!!

5 / 5 2018-07-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Naprawdę wszystkim polecam

5 / 5 2018-07-05

To naprawdę fajne. Zauważam, że sklep stara się konkurować cenami, ale jednocześnie nie zapomina o zapewnieniu wysokiej jakości zarówno produktów, jak i obsługi. Pracownicy są przyjaźni i nie powodują żadnych trudności. Niska cena nie oznacza braku dobrej obsługi. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-05

Jestem bardzo zadowolony/a. Sklep wyraźnie konkurować cenami, ale również dokłada starań, aby zapewnić wysoką jakość zarówno produktów, jak i obsługi. Obsługa jest przyjemna i nie przysparza żadnych trudności. Niska cena nie idzie w parze z niską jakością obsługi. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-15

polecam

5 / 5 2018-06-12

wszystko ok. przesyłka już na następny dzień dotarła do mnie. wszystko zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2018-06-06

Super sklep,zawsze tak powinny wyglądać zakupy w sieci.polecam w 100%

5 / 5 2018-06-04

Sklep bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl. Sama mozliwosc kontaktu o godz 22 w niedz wywarlo na mnie bardzo duze wrazenie. Ceny bezkonurencyjne. Goraco polecam.

5 / 5 2018-05-31

Doskonały kontakt i rzetelna informacja w sklepie. Polecam.

5 / 5 2018-05-25

Szybka realizacja, bez żadnych problemów, dodatkowo mały upominek. Atrakcyjna cena produktu.

5 / 5 2018-05-23

Sklep wart polecenia! Dobry kontakt, szybka wysyłka jednym słowem PROFERSJONALNIE!

5 / 5 2018-05-22

Bardzo profesjonalna obsługa, miły kontakt

5 / 5 2018-05-21

Szybka realizacja zamówienia. Przesyłka zgodna z zamówiebiem.Polecam

5 / 5 2018-05-18

Bardzo dobry zegarek, piękna puszka i pudełko. Wszystko dokładnie zgodnie z opisem. Transakcja została szybko zrealizowana i przesyłka została bardzo dobrze zabezpieczona. Komunikacja ze sprzedawcą była bardzo dobra. Ogólnie pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam (Dane teleadresowe transakcji).

5 / 5 2018-05-18

Bardzo dobry zegarek, pięknie wykonana puszka i pudełko. Wszystko jest zgodne z opisem. Przesyłka została szybko zrealizowana i wysłana, a paczka była bardzo dobrze zabezpieczona. Kontakt ze sprzedawcą był bardzo dobry. Cała transakcja przebiegła profesjonalnie. Gorąco polecam. (Dane teleadresowe transakcji)

2018-05-17

bardzo dobra obsługa, pewne zamówienia

5 / 5 2018-05-16

Sklep 12 o'clock oferuje szeroki wybór zegarków w niewiarygodnie atrakcyjnej cenie. Przesyłka dotarła szybko i w doskonałym stanie, była również starannie zapakowana jako prezent. Obsługa klienta była szybka i profesjonalna. Ogólnie, jestem bardzo zadowolona z usług sklepu 12 o'clock.

5 / 5 2018-05-13

Kontakt był bardzo dobry, przesyłka została wysłana od razu, a oferta zegarków była interesująca. Paczka została solidnie zabezpieczona i co najważniejsze, zegarek Seiko odpowiadał opisowi i moim oczekiwaniom. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-13

Bardzo dobry kontakt, zegarki zostały wysłane od razu, a oferta była interesująca. Przesyłka została bardzo solidnie zabezpieczona i najważniejsze - zegarki marki Seiko były zgodne z opisem i spełniały moje wymagania. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-13

Wszystko super. Sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2018-05-12

Błyskawiczna dostawa w bezpiecznym opakowaniu. Zegarek zgodny z oczekiwaniami. Polecam!

2018-05-06

Wysoka kultura, profesionalna sprzedaż.

5 / 5 2018-05-04

wszystko ok

5 / 5 2018-05-02

Fantastyczne produkty, ekstra obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-29

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. I dziękuję za upominek... żona była zadowolona... a ja, no cóż, uwielbiam ten zegarek :)

2018-04-27

Godny polecenia.

2 / 5 2018-04-26

Nie mogę polecić zakupu zegarków z nieoficjalnej dystrybucji. Mój zegarek przestał działać po czterech miesiącach użytkowania. Przesłałem go na gwarancję, ale została ona odrzucona pod pretekstem złego użytkowania. To samo spotkało innych użytkowników, jak widziałem w innych wpisach. Teraz składam skargę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów oraz rozważam skierowanie sprawy do sądu. Chcę znaleźć inne osoby, które także chciałyby wziąć udział w zbiorowym pozwie przeciwko producentowi. Kwota nie jest zbyt duża - tylko 420 zł, ale nie zgodzę się na takie traktowanie.

5 / 5 2018-04-14

polecam, wszystko ok.

5 / 5 2018-04-10

Polecam

5 / 5 2018-04-07

Super sklep, bardzo profesjonalna obsługa, i szybka wysyłka.

5 / 5 2018-04-06

Super sklep jestem bardzo zadowolony. Miła uprzejma i fachowa obsługa. Brakło jedynie możliwości odbioru osobistego ...

5 / 5 2018-04-04

ok, polecem

5 / 5 2018-04-03

transakcja przebiegła szybko i pomyślnie serdecznie polecam

5 / 5 2018-03-26

Bardzo profesjonalne i imponujące podejście do przeprowadzania transakcji. Kontakt był bardzo przyjemny. Właśnie takiej współpracy życzę każdemu, ponieważ gwarantuje satysfakcjonujące zakończenie transakcji dla obu stron!

5 / 5 2018-03-26

Bardzo profesjonalne postępowanie i podejście do zawierania umów było wspaniałe. Kontakt był niezwykle przyjemny. Tego typu współpracy życzę wszystkim, ponieważ gwarantuje udane zakończenie transakcji i zadowolenie zarówno dla nas, jak i dla drugiej strony.

2018-03-25

bardzo dobry

5 / 5 2018-03-24

Rewelacja:towar oryginalny,zgodny z opisem,ekspresowa wysyłka.Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-24

czytelna strona, zamówienie zgodne z oczekiwaniem, szybki serwis, prosty w obsłudze

5 / 5 2018-03-23

Profesjonalne podejscie do klienta, obsluga na wysokim poziomie, jakosc gwarantowana.

2018-03-18

Bardzo dobry kontakt ze sklepem

5 / 5 2018-03-17

Bardzo profesjonalna firma. :)

2018-03-12

Fantastyczny sklep, natychmiastowa wysyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony

5 / 5 2018-03-08

Miła obsługa. Bardo szybki czas realizacji. Polecam w 100%

5 / 5 2018-03-04

Bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-02-28

Wszystko jest w jak najlepszym porządku, szybka wysyłka, wszystko okej, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-21

Bardzo dobrze i szybko zrealizowano moje zamówienie. Polecam

5 / 5 2018-02-18

To już mój drugi zakup u tego sprzedającego. Wszystko bardzo profesjonalnie. Polecam

1 / 5 2018-02-15

Po upływie jednego miesiąca zegarek przestał działać, cała procedura reklamacyjna okazała się prawdziwą katastrofą. Jutro mam zamiar zgłosić ten problem do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Radzę wam nie kupować zegarków z tego sklepu, ponieważ to tylko strata waszych pieniędzy!

1 / 5 2018-02-15

Po upływie jednego miesiąca zegarek przestał działać, a proces reklamacyjny okazał się prawdziwą tragedią. Jutro zamierzam zgłosić sprawę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów - zdecydowanie odradzam zakup zegarków w tym sklepie. Nie chcę, żebyście marnowali swoje pieniądze!

5 / 5 2018-02-12

Czy można oczekiwać czegoś więcej niż szybkości, sprawności i fachowości? A gdyby do tego jeszcze doszła sympatyczna osoba i świetny sprzedawca, to można tylko zazdrościć tak udanej transakcji :-)

5 / 5 2018-02-12

Czy można oczekiwać czegoś lepszego niż szybkość, sprawnie działające działania i profesjonalizm? A jeśli do tego dojdzie jeszcze przyjazna osoba... i doskonały sprzedawca, to niezwykle zazdroszczę takiej transakcji :-)

5 / 5 2018-02-09

Przedmioty, które zamówiłem, zostały dostarczone w ramach transakcji o numerze 974359665 w doskonałych warunkach. Całkowicie odpowiadają one opisowi, a kontakt ze sprzedającym był bez problemów. Co więcej, otrzymałem je szybko i bez żadnych kosztów dostawy. Z całego serca polecam tego Sprzedającego.

5 / 5 2018-02-09

Przesyłka o numerze 974359665 została wykonana bez problemów. Przedmioty, które zamówiłem, są w pełni zgodne z opisem. Komunikacja z sprzedającym była bez żadnych błędów, a dostawa odbyła się bardzo szybko i za darmo. Gorąco polecam tego sprzedającego.

2018-02-08

wszystko ok!! tranzakcja przeprowadzona w 100% pomyślnie, pozdrawiam

5 / 5 2018-02-05

Super sklep. Szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-02-02

299679763 Super Sprzedający

2018-01-28

Godny polecenia

5 / 5 2018-01-25

OK

2018-01-25

Fantastyczny sklep, natychmiastowa wysyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony

5 / 5 2018-01-21

Ten sklep jest doskonały. Skontaktowali się ze mną od razu, gdy zauważyli, że mam problem z transakcją na serwisie przelewy24, który przestał działać. Sprzedawca szybko rozwiązał sprawę, nawet zgłosili się do mnie przed tym, niż zdążyłam do nich zadzwonić. Co więcej, przesyłka dotarła bardzo szybko. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-01-19

Najwyższa jakość obsługi, pełna informacjia, bardzo szybka dostawa oraz, co najważniejsze, produkt bez najmniejszych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-01-18

Pełen profesjonalizm na bardzo wysokim poziomie stanowczo polecam wszystkim niezdecydowanym

5 / 5 2018-01-17

Godny zaufania. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-01-16

Kontakt - super. Czas realizacji - mega super. Zegarek taki jak na zdjęciach. numer zamówienia: 944673198

5 / 5 2018-01-13

Polecam. szybka wysylka, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-01-07

bardzo jestem zadowolony z zakupu w sklepie 12 O CLOCK miła obsługa i bardzo szybka realizacja a przy tym profesjonalnie zapakowana przesyłka

2018-01-06

godny polecenia

0 / 5 2018-01-03

Bardzo pozytywne doświadczenia. Produkt jest zgodny z tym, co opisano, cena jest świetna, dostawa szła błyskawicznie, a paczka była solidnie zabezpieczona. Można więc powiedzieć, że ta transakcja była doskonała, a sprzedawca naprawdę godny podziwu. Chciałbym serdecznie podziękować i gorąco polecić !!!

0 / 5 2018-01-03

To było świetne doświadczenie zakupowe! Przedmiot był dokładnie taki, jak opisano, a cena była super. Dostawa była bardzo szybka, a paczka świetnie zabezpieczona. Można śmiało powiedzieć, że ta transakcja była wzorowa, a sprzedawca idealny. Serdecznie dziękuję i zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-01-03

super sklep. mozna sie dogadać pod kazdym aspektem.

5 / 5 2018-01-02

Zegarek sprawdza się świetnie bez zastrzeżeń. Funkcjonalny i praktyczny. Dobra jakość za niedużą cenę. Polecam :)

2017-12-30

godny polecenia

5 / 5 2017-12-29

GORĄCO POLECAM SKLEP 12OCLOCK.PL BŁYSKAWICZNY TERMIN REALIZACJI, TOWAR ORYGINALNY,ZGODNY Z OPISEM, KONKURENCYJNE CENY I DOBRY KONTAKT Z OBSŁUGĄ SKLEPU

5 / 5 2017-12-27

Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, sprzedawca bardzo uczciwy i godny polecenia. Pozdrawiam

5 / 5 2017-12-18

Polecam, wszystko w porządku...

5 / 5 2017-12-17

Wszystko super, tak jak powinno być - towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, błyskawiczne przesyłka. Polecam!!!!

2 / 5 2017-12-15

Odradzam dokonywanie zakupów u tego sprzedawcy. Kupiłem tam zegarek za ponad 500,00 zł jako prezent urodzinowy, ale po 4 tygodniach zepsuł się. Złożyłem reklamację, która została uznana, ale po pewnym czasie zegarek ponownie przestał działać. Złożyłem kolejną reklamację, ale reklamacja nie została uznana, a zegarek nadal był popsuty. Gdy próbowałem zwrócić zegarek i zażądać zwrotu pieniędzy, sprzedawca nie odpowiedział mi. Po 4 miesiącach od zakupu, nadal nie mam ani zegarka, ani pieniędzy. Sprzedawca groził mi nawet sądem, gdy poinformowałem go o całym zdarzeniu na forach internetowych. Decyzja o kupieniu czegoś od tego sklepu zależy od Państwa.

2017-12-08

godna polecenia

5 / 5 2017-11-30

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-29

Towar zgodny z opisem, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-11-28

na zadane pytanie otrzymałam szybką i satysfakcjonującą odpowiedz,produkt otrzymałam błyskawicznie w dodatku pięknie zapakowany z prezentem...Polecam

0 / 5 2017-11-25

Mam bardzo pozytywne zdanie o tym sklepie. W końcu postanowiłam zwrócić zakupiony towar i nie spotkałam się żadnymi problemami w tym procesie. Zwrot pieniędzy na moje konto otrzymałam bardzo szybko.

0 / 5 2017-11-25

Bardzo dobrze oceniam tę sklep. W końcu postanowiłam zwrócić towar, który zakupiłam i nie było z tym żadnych problemów. Pieniądze zostały zwrócone na moje konto ekspresowo.

5 / 5 2017-11-19

wszystko super! szybko ,profesjonalnie i pewnie! + upominek i zegareczek zapakowany pod prezent gratis polecam!

5 / 5 2017-11-13

Przesyłka szybka i bardzodobrze zapakowana. Zegarek godny polecenia.

5 / 5 2017-11-12

Super sklep. Polecam serdecznie

5 / 5 2017-11-09

wszystko ok

5 / 5 2017-11-07

Niezwykle kompetentne i szybkie działanie. Wartościowe wyjaśnienia ze strony sprzedawcy. Zegarek jest zgodny z opisem, a co więcej, jest fantastyczny! Szczerze polecam tego sprzedawcę. Krzysztof

5 / 5 2017-11-02

Zrealizowane szybko i bez zarzutów.Polecam ten sklep dla zainteresowanych:)

5 / 5 2017-10-29

Bardzo sprawna i profesjonalna obługa.

5 / 5 2017-10-26

Wszystko ok. Bardzo szybka wysyłka . Pakowanie w opakowania prezentów gratis drobny prezent niespodzianka. Generalnie polecam

2017-10-18

godny polecenia

Rzetelne opinie o 12oclock.pl

12oclock.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.12oclock.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie