Kategorie: / Odzież i Obuwie

1but.pl Opinie Klientów

4.69/5.00 - ilość ocen: 167
opinie o 1but.pl
1 / 5 2022-02-01

NIE POLECAM!!! Zakupiłem buty reebok royal. Czarne buty przyszły z białymi przebarwieniami podeszwy. Wysłałem na reklamacje i odesłali mi TE SAME buty, powód? "buty używane"... PARANOJA! Sami ocenili swoje buty jako używane! i z tego powodu odrzucili reklamacje.

1 / 5 2021-07-22

Nie polecam sklepu. Buty po niecałym miesiącu praktycznie zerowego użytkowania (jestem osobą introwertyczną, mało wychodzę z domu, a w pracy chodzę w obuwiu roboczym, więc dużo w butach nie pochodziłam) przetarły się na lewej podeszwie i materiał pękł przy górnej części buta. Buty odesłane na reklamację, lecz, oczywiście, zostały odesłane i wmówiono mi, że to moja wina, że to normalne, że materiał się przeciera (najbardziej rozbawiło mnie wytłumaczenie, że materiał mógł pęknąć z powodu ocierania się spodni o buta). Nigdy wcześniej żadne moje obuwie (w cenie powyżej 200 zł) nie zniszczyło się tak szybko. Zawsze wymagało to mniej więcej roku, żeby buty zaczęły dawać jakiekolwiek oznaki użytkowania. Jestem bardzo niezadowolona z zakupu i nie polecam.

5 / 5 2020-05-29

Nie polecam. Zamówienia anulowane, buty opłacone brak towaru, wymijające tłumaczenie NIE POLECAM

5 / 5 2020-05-28

Nie polecam, pokrętne tłumaczenie i anulowanie zamówienia, chętnie przyjmują płatność, brak wysyłki, omijajcie wielkim łukiem

5 / 5 2019-03-21

Szybko, sprawnie

4 / 5 2019-03-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupu który tu zrobiłam. Bardzo dobra jakość i czas dostawy

5 / 5 2019-03-12

godny polecenia

5 / 5 2019-03-12

Szukalem klasycznych miodowych traperów dobrej jakosci na zime. Trafilem do sklepu 1but, gdzie znalazlem to co chcialem i to w mega fajnej cenie. Zlożenie zamówienia bylo proste i intuicyjne. Na kazdym tez etapie jego realizacji bylem informowany co sie z moim zamowieniem dzieje i kiedy finalnie moge spodziewać się paczki. Paczka dotarla bardzo szybko i byla w idealnym stanie. Same buty okazaly sie strzalem w "10" i jestem z nich zadowolony w 110%!:) Podsumowując: takie zakupy online to czysta przyjemność, więc sklep 1but zasługuje na słowa uznania i z czystym sumieniem mogę go polecić! Na pewno też jeszcze wroce, przy okazji poszukiwań kolejnych fajnych "kicksów" :) Pozdrawiam! 5!

2 / 5 2019-03-10

Nie polecam sklepu.Zwrot pieniędzy następuje po wielu moich upomnieniach się.Nie odpowiadają na email.Olewaja klienta.

5 / 5 2019-02-26

Wszystko ok, towar zgodny z opisem, buty jak za swoja cene sa bardzo dobre, polecam

5 / 5 2019-02-24

Ekspresowa wydylka, buciki piękne, wszystko zgodne z opisem.POLECAM

4 / 5 2019-02-18

Czego bym nie napisal to i tak wniosek bedzie nastepujacy: rewelacyjna cena i pomimo, ze obsluga zamowienia miala miejsce droga elektroniczna, mialem jako klient poczucie jakoby moje zamowienie bylo obslugiwane w sposob bardzo spersonalizowany. Przy tym towarzyszyl temu z Waszej strony wirtualny usmiech! ^^

5 / 5 2019-02-04

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2019-01-31

Produkt zgodna z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Błyskawiczna dostawa. Polecam

3 / 5 2019-01-28

Przesyłka niezgodna z opisem. Zamówione buty miały mieć czarna wstawkę przy podejdzie a przyszły z pomarańczowa.

2019-01-13

Przestrzegam wszystkich kupujących przed zakupami w tym sklepie internetowym. Zakupiłem buty Timberland, po przymierzeniu (które polegało na założeniu buty na 10s) okazało się, że są za duże i postanowiłem je odesłać korzystając ze swojego prawa dot. zakupów przez Internet. Sprawy te w innych sklepach są załatwiane bardzo sprawnie - kupuję produkty przez Internet od wielu lat i nigdy dotychczas nie spotkałem się z sytuacją jaka miała miejsce przy tej transakcji. Zwrot butów nie został uznany i dostałem informację, że uzasadnienie odrzucenia zwrotu znajduje się w paczce z butami, które sklep mi z powrotem przesyła. Chciałem telefonicznie uzyskać informację nt. przyczyn zwrotu, ale pan z infolinii w trakcie rozmowy telefonicznej stwierdził, że i tak nie udzieli mi żadnej informacji a uzasadnienie będzie w paczce z butami. Takie postępowanie jest niezgodne z prawem co zamierzam udowodnić przed sądem. Sprawa zostaje skierowana do sądu.

5 / 5 2019-01-08

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2019-01-02

Towar wysłany szybko, zgodny z opisem. :)

5 / 5 2018-12-26

Od lat kupuję buty w 1but. Duży wybór, bardzo dobre ceny, szybka przesyłka. Zdecydowanie polecam! Zawsze jestem zadowolona :-)

5 / 5 2018-12-18

Jestem zadowolona z Państwa usług. Jeśli chodzi o wysyłkę i dostawę to polecam. Naprawdę szybko i twrminowo. Pełen profesjonalizm :-)

5 / 5 2018-12-15

Polecam

5 / 5 2018-12-11

Buty 1 Liga .Szybka bezproblemowa realizacja .Polecam.

1 / 5 2018-11-26

Pragnę poinformować , że sklep nie traktuje poważnie swoich klientów. Wcześniej napisałam negatywna ocenę , ponieważ sklep w e - mailu poinformował o odrzuceniu reklamacji , a powody jej odrzucenia miały zostać dołączone do odsyłanego produktu , ale niestety nie zostały dołączone i nie znam przyczyn jej odrzucenia . Zadzwoniłam na infolinię dzisiaj 01.08.2018 i pani poinformowała że opinię dostanę i oddzwoni , ale sklep w żaden sposób nie skontaktował się ze mną. Natomiast moja opinia została usunięta zawiera tytuł OpiConnect i jej treść informuje "Strony nawiązały kontakt w celu wyjaśnienia sytuacji" oczywiście to jest nie prawdą ponieważ nikt ze sklepu do mnie się nie odezwał . Odradzam zakupy w tym sklepie. Buty po 3 miesiącach użytkowania dziury w podeszwie.

5 / 5 2018-11-24

po raz kolejny (szósty czy siódmy) kupuję. są naprawde nieźli.

5 / 5 2018-11-08

Profesjonalizm Na pewno będę kupował w tym sklepie

5 / 5 2018-11-05

Buty super . Szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-27

Poecam

5 / 5 2018-10-26

Bez zastrzezen

5 / 5 2018-10-20

Powiem tak to jeden z niewielu sklepów gdzie można kupić buty adidas 40 i 2/3 a poza tym cena jest dobra no i przedewszystkim szybkość realizacji super. Polecam wszystkim którzy mają opory kupować buty przez internet. Pozdrawiam Magik

5 / 5 2018-10-20

Super sklep. Towar zgodny z opisem. Rozmiarowka jaka sobie sie wymazy.

5 / 5 2018-10-02

Mistrzostwo świata. Jestem zaskoczony szybkością przesyłki, a przede wszystkim niską cena obuwia. Dodam również, iż najbogatszy wachlarz rozmiarów w porównaniu do innych sklepów. To wszystko złożyło się na zakupy na 1but.pl. polecam.

5 / 5 2018-09-30

Wszystko jest ok

3 / 5 2018-09-30

Ogólnie ok.Niestety pudełko z butami przyszło zniszczone i pogięte. Brak dodatkowego opakowania. Pudełko tylko w kopercie foliowej. Trochę mało profesjonalnie.

5 / 5 2018-09-29

Szybka i sprawna realizacja. Produkt jak w zamówieniu. Wssystko się zgadza Z czystym sumieniem polecam każdemu. Jedyna uwaga dotyczy już samego DPD. Ich system nie obsługuje dużej liczby znaków określających adres. Mój jest bardzo długi co zawsze skutkuje obcięciem numeru domu i lokalu. W związku z tym zostawiają paczkę w najbliższym punkcie i dzwonią licząc na to że odbiorę ją osobiście co trochę mija się z formułą dostarczania paczek do domu. Jeszcze raz duży plus dla 1but. Duży minus po raz kolejny dla PDP.

5 / 5 2018-09-26

Zakupy na 1but.pl to czysta przyjemność i pełen profesjonalizm, polecam wszystkim.

5 / 5 2018-09-21

Ogromnym plusem było dostarczenie przesyłki następnego dnia. Zazwyczaj jest to 2 3 dni a ty już następnego dnia się można cieszyć z zakupów.

3 / 5 2018-09-20

Uwaga, przestrzegam. Kupilem w ub roku buty Adidas Terrex. Po okolo 15 iesiacach odkleila sie podeszwa na froncie, a takze przetartly sie podpietki. Zareklamowalem buty w 1but.pl. Reklamacja zostala odrzucona: " Z przykrością informujemy, że Twoja reklamacja nie mogła niestety zostać uwzględniona. Uzasadnienie jej odrzucenia zostanie dołączone do odsyłanego produktu. Mamy nadzieję, że zrozumiesz powody, dla których nie mogliśmy przychylić się do Twojego wniosku. Aby nie narażać Cię na dodatkowe niedogodności, wszelkie koszty związane z obsługą i transportem reklamowanego towaru pokrywa sklep". Buty otrzymalem, a w pudelku brak dokumentu. Zatem skontaktowalem sie z Obsluga Klienta: "Witamy, najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację, natychmiast sprawdzimy na czym polega problem. W dniu jutrzejszym udzielimy odpowiedzi." dalej... "Witamy, uprzejmie prosimy o chwilę cierpliwości, wyjaśniamy problem. Skontaktujemy się w poniedziałek tj. 29.10.2018. przepraszamy za wszelkie niedogodności". cd... "Witamy, Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację i wszelkie niedogodności z tym związane. Pracownik odpowiedzialny za przygotowanie reklamacji do odesłania nie załączył wymaganego dokumentu, z uwagi również na jego późniejszą nieobecność mieliśmy problem z dotarciem do dokumentu. W załączeniu przesyłamy skan opinii rzeczoznawcy". Pomijajac fakt odrzucenia reklamacji... Zanioslem buty do szewca, skleil mi podeszwe, za 10 PLN. A rzeczoznawca uznal ze to takze uszkodzenie mechaniczne. A zatem, nie polecam sklepu, gdyz nawet nie pofatygowali sie by moze sprobowac podkleic podeszwe. O uszkodzenia podpietka nie mialbym pretensji.

5 / 5 2018-09-11

Buty zamówione w sklepie dotarły w ekspresowym tempie - serdecznie polecam.

5 / 5 2018-09-10

Wszystko jak najbardziej w porzadku

3 / 5 2018-08-31

Dostarczone buty byly po naprawie zapewne z reklamacji od kogos innego lub poprostu nie byly orginalne. Podeszwa niewymiarowa wylewal sie klej , biale nitki na laczeniach pofarbowane na niebiesko. Reklamacja zostala uznana i pieniadze szybko oddane. Nie polecilbym sklepu ktory wysyla buty po naprawie. Starcilem tylko czas na wysylke. Tak nie powinno byc.

1 / 5 2018-08-29

SUPER !

5 / 5 2018-08-25

Zakupy w sklepie 1but zawsze udane, szybka realizacja zamówienia, bezproblemowy zwrot i wymiana. Polecam.

5 / 5 2018-08-13

Szybko, profesjonalnie. Buty jakby szyte na miarę, już wspomagają siatkarski talent, dziękuję- jak noga podrośnie nie zawaham się użyć tego sklepu do zakupu kolejnego

5 / 5 2018-08-06

Z czystym sumieniem polecam sklep mega szybka przesylka

5 / 5 2018-08-06

Polecam serdecznie sklep 1but.pl jeszcze nigdy się nie zawiodłem!

5 / 5 2018-08-05

Polecam. Sprawna i szybka obsługa.

5 / 5 2018-08-05

Bardzo porządny sklep. Polecam!!!

1 / 5 2018-07-28

Według regulaminu w przypadku uwzględnienia reklamacji powinienem otrzymać zwrot gotówki za koszt transportu. "W przypadku uznania reklamacji Sklep zwraca Klientowi koszt transportu reklamowanego produktu w wysokości 15 zł, a w przypadku skorzystania z kuriera wysłanego przez Sklep i uznania reklamacji Sklep pokrywa koszt zwrotu reklamowanego produktu" Przez niedopatrzenie Państwa firmy zostałem zmuszony wysłać do Państwa buty dwukrotnie. Po jakimś czasie otrzymałem zwrot gotówki za same buty, koszta dostawy które poniosłem nie zostały zwrócone. Proszę o uregulowanie.

5 / 5 2018-07-21

Szybko,sprawnie,na temat.

4 / 5 2018-07-19

Wszystko bardzo szybko dostarczone. Polecam

3 / 5 2018-07-12

Zamówiłem buty. Realizacja szybka. Okazało się rozmiar nieodpowiedni. Odesłałem. Przyjęli . No i teraz się zaczyna. PonAd 2 tyg czekam na zwrot kasy . Później po kilku interwencjach zmieniaja status ze pieniądze wysłane . 4 dni wciąż nie ma ich na koncie . Kolejny kontakt wysyłają mi śmieszny wydruk który na być potwierdzeniem płatności. Kasy wciąż nie ma . Czekam . Żałosne. Zaznaczę ze buty zostały przysłane z innego sklepu niż 1 but. Było to napisane na opakowaniu .

5 / 5 2018-07-06

Sklep odkryłem niedawno,i już jestem strasznie zadowolony.Szybkość wysyłki szybsza niż Mig 29!.Buty super,a co najważniejsze wysyłka pobraniowa za darmo,co jest moło spotykane w sklepach internetowych.Mały minusik za mały wybór rozmiarów w niektórych modelach butów.Z czystym sumieniem polecam 1but.pl

5 / 5 2018-07-03

Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-03

Obsługa na wysokim poziomie, szybka wysyłka. Dużą zaletą sklepu jest to, że rozmiar butów można dobierać po długości wkładki i nie trzeba przejmować się różnicami w rozmiarówkach różnych producentów . Gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-21

Robienie tu zakupów to czysta przyjemność

5 / 5 2018-06-19

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-10

pełna profeska

5 / 5 2018-06-09

Zaskoczyła mnie szybkość realizacji zamówienia. Dodatkowym atutem dla mnie jest dostępność rozmiarów, noszę 45 i często w sklepach stacjonarnych nie ma mojego rozmiaru w 1 but nie ma tego problemu kupuje to co mi się podoba a nie to co jest dostępne w moim rozmiarze

5 / 5 2018-06-08

Latwy zakup, Bardzo szybka dostawa !!!

5 / 5 2018-06-07

Wszystko ok,polecam.

5 / 5 2018-06-04

Szybka wysyłka towar zgodny z opise.Polecam

5 / 5 2018-05-27

Wszystko jak zawsze na plus :)

5 / 5 2018-05-20

Super, polecam sklep!

5 / 5 2018-05-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-12

Buty Reebok służą mi do dnia dzisiejszego, polecam każdemu firmę 1but.pl

5 / 5 2018-05-05

szybko sprawnie bez problemów

5 / 5 2018-05-03

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-04-30

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam

5 / 5 2018-04-29

Kolejny raz ubieram tu swe stópki.... Bo tutaj nie muszę uważać na podróbki ! Dobra cena do jakości wiec zapraszam nowych gości

5 / 5 2018-04-29

Paczka szybko i sprawnie na czas dostarczona. Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-04-25

Jestem zadowolona z całości i już poleciłam znajomym Wasz sklep.

5 / 5 2018-04-23

Oczekiwania stały się rzeczywistością. Polecam

5 / 5 2018-04-22

Wszystko w jak najlepszym porządku :)

5 / 5 2018-04-22

Błyskawiczna przesyłka, atrakcyjne przeceny i wszystko jest. Polecam

5 / 5 2018-03-26

Jestem bardzo zadowolona. Buty przyszły szybko. Właściciel butow również jest z nich zadowolony :)

5 / 5 2018-03-20

Polecam super sklep.

5 / 5 2018-03-12

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-03-12

SUPER ! :D

4 / 5 2018-03-01

Super !

4 / 5 2018-02-28

Szybka wysyłka, przedmiot w stanie idealnym taki jak zamówiłem, wszystko ok.

5 / 5 2018-02-26

Konkurencyjne ceny,szybka dostawa,polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2018-02-24

Obsługa na wysokim poziomie,szybka realizacja zamówienia, darmowe pobranie czego chcieć więcej

5 / 5 2018-02-23

Buty zgodne z opisem, wysyłka szybka, informacje na każdym etapie zamówienia, jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-02-20

poziom zakupów powyżej oczekiwań! rewelacyjny sklep!

5 / 5 2018-02-18

Polecam! Zakupy szybkie i przyjemne

2018-02-12

Z całą stanowczością odradzam zakup w tym sklepie. Nie uwzgledniją reklamacji i nie przestrzegaja termiu udzielonej gwarancji.PO NIECAŁYM ROKU UŻYTKOWANIA BUTY za 400zł POROSKLEJAŁY SIE, POODCHODZIŁ MATERIAŁ. OCZYWIŚCIE SKLEP ODRZUCIŁ REKLAMACJĘ I NIE POCZUWA SIĘ DO NICZEGO. ODRADZAM ZAKUP W TYM SKLEPIE. OMIJAJCIE TEN SKLEP SZEROKIM ŁUKIEM.

5 / 5 2018-02-05

Perfekcja w każdym calu. Jakość, szybkość, poziom obsługi - wszystko po mistrzowsku !

5 / 5 2018-02-01

Szybka i sprawna obsulga. Paczuszki z bucikami dotarly w nienaruszonym stanie .Wszystko tak jak piwinno byc.To byly pierwsze zakupy w Panstwa sklepie i napewno nie ostatnie . Superrrr

5 / 5 2018-02-01

Polecam zakupy.Wszystko na duzy plus.

5 / 5 2018-01-23

Super sklep i trafiony zakup obowia. Szybka dostawa

5 / 5 2018-01-07

Towar zgodny do prezentowanego na zdjęciach, dostawa szybka i bez problemów Polecam

5 / 5 2018-01-06

Wszystko w jak najlepszym porządku.

4 / 5 2017-12-30

Przystępne ceny, szybka wysyłka i produkty zgodne z opisem. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-12-20

wszystko prosto, sprawnie i szybko

5 / 5 2017-12-19

Towar zgodny do prezentowanego na zdjęciach, dostawa szybka i bez problemów Polecam

5 / 5 2017-12-12

Zakupy były przemyślane i dużo wcześniej zaplanowane. Wymarzone buty chłopakowi sprezentowałam i naszą rocznicę mu podarowałam. Wysyłka ekspresowa, obsługa wyjątkowa, jakość bombowa. Opakowanie nietuznikowe, wszystko odlotowe! Aż chce się zamawiać, czekać i przesyłki od 1but.pl dostawać! Zachęcam do zamawiania i miłego na przesyłkę oczekiwania:)

5 / 5 2017-12-08

Bardzo profesjonalna obsługa,zakupy w tym sklepie to sama przyjemność :) bardzo szybka przesyłka i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Polecam na 100%

5 / 5 2017-11-29

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-11-29

Buty dotarły w ekspresowym terminie, towar zgodny z zamawianym, polecam

5 / 5 2017-11-27

Szybko, sprawnie.

5 / 5 2017-11-26

SUPER !

5 / 5 2017-11-18

Polecam!!

5 / 5 2017-11-12

Sklep Bardzo Profesjonal. - a buty ocenie Zimą.

5 / 5 2017-11-06

Zamówiłem, zapłaciłem a za dwa dni paczka odebrana wszystko elegancko zapakowane.profesjonalne podejście do roboty i to się szanuje :))

5 / 5 2017-11-01

Bardzo Dobry Sklep - Polecam! Wu Matek

5 / 5 2017-10-25

Co tu podumowywać sklep z najwyższej półki.Mega szybka i darmowa dostaw oraz jakość rewelacyjna zakupionego towaru

4 / 5 2017-10-23

Bardzo szybka wysyłka buty wydają się być oryginalne ale zobaczymy jak pochodzimy trochę:) Jedyne co bym zmienił to kuriera DPD to jest kpina jakaś !!! Dostałem sms ze mogę zapłacic kartą przy odbiorze po czy okazuje się ze Pan mi mówi ze terminal ma 25% chyba baterii bo do końca nie wiem o co mu chodziło, następnie mi mówi że musi być 50% by móc zapłacić kartą no helloołłłł?! To nie pierwszy raz w tej samej firmie kurierskiej wiec albo zróbcie z tym porządek albo zmieńcie kuriera.

5 / 5 2017-10-23

Zamówione buty doszły w bardzo szybkim czasie , świetna obsługa polecam każdemu!

5 / 5 2017-10-18

Polecam

1 / 5 2017-10-14

Buty Reebok Sublite XT Cushion to wielka porażka, po 3 miesiącach dziura w podeszwie., mimo to reklamacja nieuwzględniona. W otrzymanym e - mailu wiadomość ,że w odsyłanym produkcie zostanie doręczone uzasadnienie odrzucenia reklamacji. W zwróconej przesyłce brak powyższej wiadomości i kolejne telefony o jej przesłanie , jest ona potrzebna aby zwrócić się do Rzecznika Praw Konsumenta. Stanowczo nie polecam .

4 / 5 2017-10-14

Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-10-10

Polecam. Bardzo

5 / 5 2017-10-09

Megaśny sklep z najlepszymi cenami, wiem bo przeczytałem cały internet! Przesyłka była u mnie już na drugi dzień, niesamowite. Polecam z czystym sumieniem. Pzdr

5 / 5 2017-10-08

Szybki kontakt. Bez problemowe zamówienie i co najważniejsze bardzo szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-10-05

Zdecydowanie polecam duży wybór butów i nie tylko

5 / 5 2017-09-28

Bardzo sprawna obsługa - towar dostarczono w 48 godzin od zamówienia. Towar zgodny z opisem. Poleciłam już znajomym. Pozdrawiam serdecznie

5 / 5 2017-09-19

Rewelacja!! Szybko, sprawnie i na temat!! Polecam!!!!

5 / 5 2017-09-17

Polecam Wszystkim

5 / 5 2017-09-15

Szybko i Profesionalnie. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-13

Przesyłka szybką, z możliwością śledzenia. Buty przyszły w oryginalnym pudełku, nienaruszony stan i na dodatek świetna cena. Polecam!

5 / 5 2017-09-07

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa towaru.

5 / 5 2017-09-04

Profesjonalna obsługa szybka dostawa towaru , serdecznie polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-30

Super buying experience!

5 / 5 2017-08-20

super sklep i obsługa!!!polecam!!!

5 / 5 2017-08-18

Towar jak najbardziej zgodny z opisem, po dwóch dniach przesyłkę mam w ręku. Super kontakt i super sklep! Jeszcze tu wrócę. Polecam!

1 / 5 2017-08-17

KPINA i ŻENADA! Mam wrażenie, że klienta mają w poważaniu. Zakupiłem buty 2 tygodnie temu i do dzisiaj ani śladu po nich. Próba kontkatu ze sklepem skończyła sie marnie - na liczne maile otrzymałem tlyko 3 lakoniczne odpowiedzi bez konkretnych infomracji. Telefonicznie nie ma możliwości żeby z kimś tam porozmawiac wiecznie niedostępni agenci (a dzwoniłem wiele razy o różnych porach), a z sekretarką nic nie załatwię. Ostatecznie skorzystałem z opcji - zamów rozmowę, oddzwonimy - i co? Lipa, cisza jak makiem zasiał. Ponoć moje buty zostałwy wysłane na drugi dzień od złożenia zamówienia, ale paczkę chyba gdzies krasnoludki zabrały. A co jest poprostu powalające to fakt, iż sklep nie potrafi wyjaśnić sprawy z firmą przewozową w celu zlokalizowania paczki. To były buty prawie za 300zł, no bez jaj! Nigdy więcej tego sklepu. Obsługa klienta na najniższym poziomie.

5 / 5 2017-08-09

Sklep Ok, CAT jak zwykle w najlepszym porządku.

3 / 5 2017-08-03

Zakup w tym sklepie to gwarancja dobrej jakości i ceny. Zawsze jest coś do poprawienia, ale uważam, że nie ma sklepu idealnego, a w tym przypadku 1but stara się iść do przodu zapewniając dobrą ofertę za dobre pieniądze.

5 / 5 2017-07-30

Szybko i bez problemu. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-07-25

Kolejny raz kupiłem buciory w tym sklepie i jestem jak zawsze zadowolony super buty lepsze niż na zdjęciu i szybka dostawa polecam!

5 / 5 2017-07-15

Profesjonalna obsluga.Szybka wysylka.Polecam

5 / 5 2017-07-14

Przesyłka szybka niczym sam Hermes tego dokonał, dostarczając osobiście buty na własnych nogach pobłogosławił je jednocześnie czego skutkiem jest wygoda ich noszenia

5 / 5 2017-07-13

ekspresowa przesyłka, konkurencyjne ceny, towar w 100% zgodny z opisem, Polecam!!!

5 / 5 2017-07-12

Super profesjonalnie.Dobry zakup,szybka wysyłka iisuper cena butow Jestem bardzo zadwolony.Bede robił tu zakupy w przyszłości :)

5 / 5 2017-07-09

polecam

5 / 5 2017-07-07

szybko, sprawnie, polecamy!

5 / 5 2017-07-01

Po nieudanych zakupach w wielu innych sklepach w końcu natrafiłam na ludzi którzy traktują swoją pracę i klientów bardzo poważnie. Zamówiłam Nike dla mojej coreczki-rozmiar,czas dostawy oceniam 10/10 !!! Przemiła obsługa. Każde nastepne buty tylko u Was:-) Dziękuję:-)

5 / 5 2017-06-30

Szybka i profesjonalna obsługa. Przesyłka szybko dotarła, wszystko zgodnie z opisem. Polecam ten sklep moim znajomym.

5 / 5 2017-06-29

Bardzo szybka realizacja, zero problemów z przesyłką

5 / 5 2017-06-20

Pierwszy raz spotkałam się z taką obsługą jak w sklepie 1but.pl. Wszystko na najlepszym poziomie, emaile wysyłane na każdym etapie przesyłki - kontakt z klientem perfekcja :) Przesyłka również w zaskakującym tempie, wszystko zapakowane bezpiecznie. Buty w stanie idealnym, bez żadnych skaz - jak to czasami bywa w innych sklepach. Jestem zachwycona transakcją w sklepie 1but i liczę na to, że nie będzie to moja ostatnia :)

5 / 5 2017-06-20

Super szybkie zakupy

5 / 5 2017-06-08

Wszystko zgodnie z opisem jestem zadowolona!!

5 / 5 2017-06-07

Super produkt.

5 / 5 2017-06-05

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-06-01

To nie pierwszy mój zakup w sklepie i jak zawsze bardzo trafiony. Ceny również bardzo korzystne. Błyskawiczna przesyłka. Firma godna polecenia dla tych, którzy szukają wysokiej jakości produktów w atrakcyjnych cenach. Polecam.

5 / 5 2017-06-01

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam i sama jeszcze tu wrócę

5 / 5 2017-05-12

Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i otrzymanych butów. Z pewnością wrócę tu ponownie

5 / 5 2017-05-11

Przesyłka miała zostać wysłana 20.12 i tego samego dnia do mnie dotarła. Buty tanie, paczka nieuszkodzona, szybka dostawa - polecam!

4 / 5 2017-05-09

Polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2017-05-03

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Jestem bardzo zadowolony. Jeszcze nigdy sie nie zawiodlem. Cala moja rodzina wraz ze znajomymi kupuja juz u Was;) Jeszcze raz Polecam wszystkim!!

5 / 5 2017-05-01

polecam :)

5 / 5 2017-05-01

Jestem zadowolony z kontaktu i zakupu.

5 / 5 2017-04-28

Jestem bardzo zadowolony zarówno z produktu jak i z obsługi sklepu. Paczkę otrzymałem następnego dnia choć zamówienie składałem po południu :) A buciki super - wygodne i dobrze wykonane - będę korzystał z Waszego sklepu. Dziękuję

5 / 5 2017-04-28

Szybki zakup sprawna strona szybka dostawa dobry kurier dobra jakość produktu i obsługi.

5 / 5 2017-04-17

Wszystko ok. Bluza zgodna z opisem, cena dobra . Polecam

5 / 5 2017-04-13

bardzo szybka dostawa, jestem pozytywnie zaskoczony

5 / 5 2017-04-13

Polecam!

5 / 5 2017-04-13

zamawiam w tym sklepie zawsze bez problemów

5 / 5 2017-04-11

Wszystko zgodne z zamówieniem .Szybki czas realizacji zamówienia

5 / 5 2017-04-10

Bardzo profi, polecam.

5 / 5 2017-04-05

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-04-02

Polecam super sklep.

5 / 5 2017-04-01

Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2017-04-01

Kupiłem nike air max 90 wszystko super,szybka wysyłka 100% oryginalne- porównywałem z butami w sklepach nike i sizer w galerii jurajskiej, polecam.

5 / 5 2017-03-31

Wszystko przejrzyste i jasne, dlatego często wracam do sklepu :)

5 / 5 2017-03-31

Profesjonalna obsługa polecam ten sklep jak najbardziej błyskawiczna dostawa robienie tu zakupów to czysta przyjemność

5 / 5 2017-03-30

Szybko sprawnie, sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-03-28

Ekspresowa dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam!!

5 / 5 2017-03-26

Polecam

Rzetelne opinie o 1but.pl

1but.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.1but.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
616227243

Logowanie