Kategorie: / Dom / Pozostałe

1lazienka.pl Opinie Klientów

4.87/5.00 - ilość ocen: 79
opinie o 1lazienka.pl
5 / 5 2022-09-26

szybko i sprawnie zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2022-04-21

Na medal!

polecam wszytko super

1 / 5 2021-01-31

Szczerze nie polecam tego sklepu.Zwykli oszuści i krętacze.Zamówiłem w listopadzie brodzik prostokątny a przysłali mi owalny i do dnia dzisiejszego nie chcą mi uznać reklamacji ponieważ nie mam opakowania od brodzika gdyż fachowiec od remontu łazienki je wyrzucił bez mojej wiedzy bo myślał że jest to prawidłowy brodzik.Odsyłali mnie do serwisu a ja im tłumaczyłem że nie zamawiałem towaru w serwisie tylko u nich w sklepie i nie reklamuję towaru bo jest wadliwy tylko że jest nie zgodny z zamówieniem.W końcu zgodzili się na zwrot brodzika tylko musiałem go wysłać na własny koszt. Zgodziłem się na to bo już chciałem to zakończyć.Jakie było moje zdziwienie gdy po 5 dniach brodzik do mnie wrócił bez żadnej informacji ze strony sklepu.Zadzwoniłem do nich i powiedzieli mi że brodzik jest pęknięty .Zapytałem się jak to możliwe skoro właśnie go wypakowałem i nie ma żadnego pęknięcia tylko na rogach jest zdarta folia zabezpieczająca która była zdarta od początku gdyż brodzik fabrycznie zapakowany w karton nie jest niczym zabezpieczony (ani styropianem czy chociażby folią bębenkową) i w transporcie na rogach zdziera się folia.Wiem to bo musiałem zamówić taki sam brodzik tylko w innym sklepie (w celu zakończenia remontu) i tak właśnie był zapakowany. Wysłałem im zdjęcia rogów brodzika i zapytałem się gdzie jest pęknięcie. Usłyszałem od osoby z którą rozmawiałem że jej się wydaje że na drugim zdjęciu jest pęknięcie. Jak się mu wydaje skoro go oglądali przy kurierze. Pęknięcia nie ,ma brodzik cały czas jest u mnie , sklep nadal nie chce sprawy zakończyć. Minęło już 2 miesiące i sprawę kieruję do sądu.Chodzi o 400zł. Nie kupujcie w tym sklepie bo jak będzie coś nie tak to nie uwzględnią wam reklamacji bo to zwykli krętacze. Chodzi żeby tylko sprzedać ,kasa na konto a póżniej mieć wszystko w du..e!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2019-07-24

Niezawodny sklep, zawsze znajdę to czego szukam.

5 / 5 2019-03-17

super

5 / 5 2019-03-06

sklep godny polecenia cała transakcja przebiegła bardzo szybko i płynnie jestem zadowolona!

5 / 5 2019-03-01

Rewelacja, super kontakt miła obsługa i fachowa obsługa! Wrócę tutaj na zakupy na pewno!!

5 / 5 2019-02-28

Profesjonalna obsługa.

2019-02-18

Obsługę zamówienia oceniam bardzo dobrze., bardzo szyki termin realizacji.Kabina prysznicowa jeszcze nie została zamontowana.

2019-02-12

Zamówienie załatwione pozytywnie,bez zastrzeżeń.

2019-02-09

Serdecznie polecam sklep internetowy.Obsługa na najwyższym poziome. Czas realizacji zamówienia błyskawiczny. towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-16

Polecam. Realizacja bardzo szybka i wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2019-01-09

Sprawdzony! Polecam! :)

5 / 5 2019-01-05

Wszystko ok, szybka realizacja zamówienia. Polecam sprzedawce i dziękuję za udane zakupy

5 / 5 2018-12-20

ok

5 / 5 2018-12-04

polecam, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-11-29

ok

5 / 5 2018-11-17

Wszystko OK

2018-11-14

bardzo dobra opinia

5 / 5 2018-10-22

Kontakt bardzo miły, Pan pomógł mi dobrać produkty tak, aby do siebie pasowały. Przesyłka błyskawiczna, produkty zabezpieczone rewelacyjnie. Polecam!

5 / 5 2018-10-13

wszytko ok

5 / 5 2018-10-13

Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja. Polecam!

2018-09-30

Takie zakupy to przyjemność.

5 / 5 2018-09-17

Transakcja bez zarzutów, wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2018-09-14

Super szybka wysyłka, powiadomienia mailowe o statusie zamówienia. Towar ceramika dostarczona w stanie nienaruszonym ,bardzo dobrze zapakowana. Niska cena wysyłki. Bardzo polecam sklep.

2018-08-31

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-08-26

polecam

2 / 5 2018-08-13

Przestrzegam przed zakupem w sklepie. Zakupiony towar w moim przypadku źle zapakowany. Został uszkodzony podczas dostawy i wtedy Zaczęły Się Dopiero Schody. Po mojej interwencji chyba się obrazili, brak odpowiedzi na e maile, zerowy kontakt telefoniczny, po prostu wypinają się na klienta d.... Brak kultury zatrudnionych tam ludzi, dziwi mnie, że właściciel firmy zatrudnia takie osoby, chyba, że to rodzina. Po moich kilkusetnych mailach telefonach i interwencjach u nie mającego nic wspólnego z profesjonalnym handlem sklepu, po 40 dniach reklamacja została uznana ale nie przez sklep a Przewoźnika DHL. Nie polecam i przestrzegam. P.s. Do właściciela: Pogoń chłopie towarzystwo bo zbankrutujesz.

2018-08-12

Dobry kontakt, wyczerpujące informacje.

5 / 5 2018-07-31

Obsługa szybka i sprawna a towar bardzo dobrej jakości. Polecam.

2 / 5 2018-07-30

Patrząc na pozytywne opinie innych osób jestem pewien, że nie miały konieczności wymiany towaru na sprawny poza jedną osobą. Firmę 1lazienka.pl mogę opisać w trzech słowach. Dramat, masakra i apokalipsa. Otrzymałem zlewozmywak z otworem wykonanym pod dozownik w miejscu gdzie instaluje się baterię i korek automatyczny. Idealnie aby dozownik wciskać pępkiem lub urwać go ręką po umyciu kilku naczyń. Ktoś nie przeczytał ze zrozumieniem pola "Uwagi" gdzie wyraźnie napisałem zamawiając towar w którym miejscu ma być wykonany otwór a teraz brak przyznania się do błędu ze strony firmy. Szczerze nie polecam!!!

2018-07-26

Sklep bardzo dobry poleciłbym go innym.

5 / 5 2018-07-20

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi, szybka przesyłka i profesjonalna obsługa. bezpieczne zakupy - polecam.

5 / 5 2018-07-20

Polecam. Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem.

2018-07-08

Świetna obsługa i kontakt, sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-06-23

wszystko szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-06-17

Transakcja przebiegła pomyślnie. POLECAM

5 / 5 2018-06-16

Super kontakt, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-06-09

OK.

5 / 5 2018-05-22

wszystko super!

2018-05-07

Z takim dostawcą można współpracować.

5 / 5 2018-05-07

Miła obsługa. Towar zgodny z zamówieniem bez uszkodzeń. Szybka realizacja - towar do sklepu dotarł z opóźnieniem z winy producenta mimo to sklep aby dotrzymać termin wysłał kuriera w trybie pilnym w weekend. Polecam.

5 / 5 2018-05-06

Bardzo pozytywnie bardzo duży rabat po pisemnej prośbie szybka dostawa przy zamówieniu 12 rzeczy godne podziwu 10+++++

2018-05-03

Dobry kontakt ze sprzedawcą, odpowiedział rzeczowo na każde pytanie, doradził, zmierzył. Dostawa 300km była już następnego dnia.

5 / 5 2018-04-28

super obsługa towar zamówiłam w niedziele a we wtorek rano był już u mnie kabina super. dziękuje za sprawne i bezproblemowe zrealizowanie zamówienia

5 / 5 2018-04-27

Polecam, wszytko bez najmniejszych problemów. Dobry kontakt, szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony nie ma się do czego przyczepić.

5 / 5 2018-04-23

Transakcja przebiegła pomyślnie. Miła obsługa. Kolejny udany zakup w tym sklepie. Polecam!

2018-04-18

Sklep godny polecenia 10/10. Dwie transakcje przebiegły płynnie, bez zastrzeżeń. Przyjacielski stosunek do klienta, uwzględniający jego prośby.

5 / 5 2018-04-12

Super Sprzedawca POLECAM

5 / 5 2018-04-08

Polecam robić tutaj zakupy. Bardzo dobry kontakt niskie ceny na drugi dzień od zamówienia bateria była u mnie, fachowe porady. Polecam

5 / 5 2018-04-05

profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-03-28

wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo :)

2018-03-23

bdb

5 / 5 2018-03-06

Polecam.

2018-02-16

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-02-14

Wszystko w jak najlepszym porządku. Dobry kontakt i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-02-10

Polecam sklep, szybka dostawa, miła obsługa :)

2018-02-09

Bardzo dobra

5 / 5 2018-01-09

Bardzo miła obsługa, szybkie termin realizacji, jak dla mnie wszystko ok :)

2017-12-29

Godny polecenia.

5 / 5 2017-12-19

przesyłka dotarła cała, obsługa bardzo pomocna, polecam ten sklep

5 / 5 2017-12-14

Polecam ten sklep, realizacja mojego zamówienia nastąpiła błyskawicznie pomimo iż na tą samą kabinę ronal w innym sklepie musiała bym czekać 3 tyg- u mnie była po 2 dniach, kabina bardzo ladna, na plus także niskie ceny i to że wynegocjowałam rabat na całość polecam 100%

5 / 5 2017-12-03

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, miła oraz fachowa obsługa. Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-11-18

Godny polecenia. Szybko, sprawnie i na temat.

5 / 5 2017-11-14

polecam,ok

5 / 5 2017-11-12

ok

5 / 5 2017-10-24

Super szybka obsługa, sklep na 6!

2017-10-19

REWELACJA

5 / 5 2017-10-15

Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie. Sprawna i miła obsługa. Polecam

2017-10-15

Fachowa obsługa, jedynie małe "ale" jeżeli chodzi o czas oczekiwania na przesyłkę (chociaż klient jest o tym informowany). Ogólnie polecam!!

5 / 5 2017-10-03

Szybko, miło i rzetelnie. Szczerze polecam ten sklep!

2017-09-29

Bardzo dobry kontakt, miła i fachowa obsługa.No i konkurencyjne ceny!

5 / 5 2017-09-28

Za pośrednictwem tego sklepu dokonałem zakupu kabiny Ronal zarówno jeśli chodzi o czas realizacji jak i sposób w jaki zostałem obsłużony jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić go wszystkim

5 / 5 2017-09-20

Wyjątkowy sklep. 2 raz tam kupuje i jestem bardzo zadowolona. Sklep naprawde godny polecenia. Zawsze chętna do pomocy obsługa, informują na bieżąco polecam!!!

5 / 5 2017-09-13

Polecam, expresowa realizacja, towar najwyższej jakości, dobry kontakt z pracownikami sklepu,na bieżąco byłem informowany, niskie ceny (wanna i obudowa Polimat, bateria KFA, Syfon automat)

5 / 5 2017-09-08

Szybko sprawnie bez problemów

5 / 5 2017-09-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-08-27

OK

5 / 5 2017-08-21

Polecamsklep 1lazienka.pl wszytsko przebiegło szybko i sprawnie!!polecam

5 / 5 2017-08-14

Jestem bardzo zadowolona z zakupów . Osoby z którymi kontaktowałam się w sklepie były kompetentne i przyjemne. Brodzik, który kupiłam otrzymałam w szybkim terminie, kurier bez problemu rozpakował przesyłkę.Polecam!

5 / 5 2017-08-14

Szybka wysyłka porządny towar polecam

2017-07-25

godny polecenia

2017-07-24

Dodaję sklep do zaufanych :-)

5 / 5 2017-07-23

Polecam sklep. Rzetelna, miła obsługa. Produkt odpowiednio zabezpieczony przed zniszczeniem. Super.

2017-07-10

Bardzo dobry kontakt. Fachowa pomoc w doborze odpowiedniego sprzętu.

5 / 5 2017-06-27

Pierwszy kontakt z obsługą klienta zniechęcał. Ale wszystkie następne z inną kompetentną osobą na wysokim poziomie. Polecam ten sklep, dobry poziom obsługi i atrakcyjne ceny

5 / 5 2017-06-23

szybko i sprawnie zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-06-18

Nieprawdopodobnie dobrze zorganizowany sklep. Zadzwoniłam, dowiedziałam sie, że towar jest na magazynie w Krakowie, dokonalam zakupu i przelewu i mogłam odebrać towar natychmiast. Miła i konkretna obsługa. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie swój czas i pieniądze

2017-06-07

dobra

2017-06-05

na szóstkę z plusem

5 / 5 2017-06-03

Wszystko o.k. realizacja zamówienia szybciutka,rzetelna.Polecam

5 / 5 2017-06-02

Po raz kolejny udany zakup w sklepie. Szybka realizacja oraz profesjonalna i miła obsługa klienta. Chciałbym, aby inne sklepy internetowe działały tak sprawnie jak ten. Polecam.

5 / 5 2017-05-29

Świetny kontakt ze sprzedającym, wysyłka w umówionym terminie, towar dobrze zabezpieczony. Polecam sklep

5 / 5 2017-05-28

polecam

5 / 5 2017-05-16

Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep dziala bardzo profesjonalnie i jest bardzo elastyczny w sprawie naszego zamowienia ( stara sie rozwiazac wszystkie nasze sugestie lub watpliwosci ) W mojej ocenie zdecydowana 6-tka.

5 / 5 2017-05-07

Gorąco polecam ten sklep, transakcja przebiegła wzorowo.

2017-04-25

średnio

5 / 5 2017-04-23

Perfekcjonizm w każdym calu!!! Polecam zdecydowanie!!!

5 / 5 2017-04-23

szybko, tanio i sprawnie

5 / 5 2017-04-22

Rzetelnie i dość sprawnie. Polecam ten sklep

2017-04-22

jestem bardzo rozczarowana tym jak zostalam potraktowana przez pracownice , byla nieprzyjemna, wrecz z pretensjami ze smiem sie upominac o swoj towar za ktory zaplacilam prawie 3 tygodnie temu... i nadal go nie otrzymalam!! jak mozna nie dostarczyc komus towaru w przeciagu tak dlugiego czasu?? zupelnie tego nie rozumiem, nie rozumiem tez jak mozna tak odzywac sie do klienta , ktory przeciez ma prawo niepokoic sie o swoje zamowienie i wydane pieniadze..

5 / 5 2017-04-20

Kupiłem w tym sklepie kabine duschy- przesyłka była u mnie zaraz na drugi dzień od złożenia zamówienia- pozytywnie byłem zaskoczony, kabina bardzo dobrze zabezpieczona, obsługa na najwyższym poziomie, ceny konkurencyjne Polecam

5 / 5 2017-04-17

Dobry kontakt w trakcie realizacji zamówienia, wszystko ok, polecam.

5 / 5 2017-04-15

Szybka realizacja.produkt dobrej jakości

2017-04-12

Bardzo pozytywnie.

5 / 5 2017-03-27

polecam, wszystko ok.

Rzetelne opinie o 1lazienka.pl

1lazienka.pl

Siedziba
Oświęcim

WWW
-

Email
-

Telefon
516988918

Komórka
-

Infolinia
516988918

Logowanie