Kategorie: / Komputery i Internet / Reklama i Marketing

1stplace.pl Pozycjonowanie i Marketing Opinie Klientów

4.67/5.00 - ilość ocen: 6
opinie o 1stplace.pl Pozycjonowanie i Marketing
5 / 5 2018-12-13

Świetna komunikacja. Pełen profesjonalizm a także bardzo dobre zrozumienie potrzeb klienta! Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-30

Polecam :) każdemu kto szuka firmy która rzetelnie zajmie się widocznością jego stronki w internecie

3 / 5 2018-08-14

!stplace to jakieś totalne nieporozumienie. Oprócz swoich audytów i analiz strony nie robią nic tylko kasują pieniądze. Pozycja strony tylko spada. Absolutnie odradzam !!!

5 / 5 2018-07-19

O firmie mógłbym wypowiedzieć się wiele i to głównie ze względu na to, jak długo już z nimi współpracuję. Z efektów jestem zadowolony. Ruch na stronie wzrósł znacząco a co za tym idzie zwiększyła się sprzedaż moich produktów. Agencja godna zaufania i polecenia.

5 / 5 2018-01-25

Smiało polecam ich usługi. Otrzymałem mały abonament. Ogromnym plusem jest to, że nie trzeba wiązać się z nimi umowami na jakieś długie okresy, tylko proponują umowę na czas nieokreślony z miesięcznym okresem wypowiedzenia. Jak dla mnie był to ogromny plus. Z efektów również jestem zadowolony. Ale warunkiem by strona pięła się w górę było wdrożenie wskazówek zawartych w audycie, które otrzymałem od tej firmy. Tak też zrobiłem i widzę że większość słów kluczowych z tygodnia na tydzień zajmuje coraz to lepsze pozycje. Aha i jeszcze kolejnym plusem jest to że otrzymuję comiesięczne raporty z konkretnymi linkami i działaniami, które dla mnie wykonali - także na tej podstawie jestem w stanie ocenić ich efektywność.

5 / 5 2017-08-27

Wzorowe podejście do klienta, odpowiedzi na moje pytania zawsze otrzymuję tego samego dnia, w przeciwieństwie do innych firm z którymi współpracowałam w zakresie pozycjonowania. Efekty współpracy również owocne. Polecam.

2017-07-25

Ponadprzeciętna obsługa. Kontakt z moim opiekunem oceniam na piątkę z plusem. Podoba mi się, że gdy mam jakiekolwiek pytanie na temat pozycjonowania wystarczy, że napiszę maila bądź złapię za telefon i nie muszę dobijać się przez niepotrzebne infolinie...

Rzetelne opinie o 1stplace.pl Pozycjonowanie i Marketing

1stplace.pl Pozycjonowanie i Marketing

Siedziba
Poznań

WWW
http://1stplace.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie