Kategorie: / Odzież i Obuwie

20inlove.pl Opinie Klientów

4.86/5.00 - ilość ocen: 162
opinie o 20inlove.pl
5 / 5 2019-03-24

Profesjonalna, szybką obsługa. Zamawialam że sklepu kilkakrotnie i zawsze Super! Również zwrot towaru i zapłaty sprawnie i w mgnieniu oka. Polecam!

5 / 5 2019-03-21

super

5 / 5 2019-03-19

Bardzo szybka i miła obsługa.

4 / 5 2019-03-17

Sukienki na zdjęciach wyglądają nieco inaczej. Po kilku poprawkach u krawcowej być może będzie OK

5 / 5 2019-03-16

Sklep idealny dla osób szukających większych ubranek, dobra jakość i niskie ceny! Na początku miałam masę wątpliwości, ale niepotrzebnie x Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-03-12

Wszystko ok.Super szybka wysyłka.Zakupione ciuchy pasują.

5 / 5 2019-02-27

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2019-02-27

Profesjonalna obsługa szybka realizacja produkt zgodny z opisem zamówienia jak najbardziej na tak i oczywiście polecam z czystym sumieniem :)

5 / 5 2019-02-19

Wszystko super

5 / 5 2019-02-14

Fajne ciuszki. Szybka dostawa. Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-02-13

Szybko, sprawnie sukieneczka super jak na zdjęciach Polecam

5 / 5 2019-01-30

Profesjonalna obsluga, fachowe doradztwo, jestem bardzo zadowolona z sukienki, którą zamówiłam. Bardzo ale to bardzo polecam 20inlove

5 / 5 2019-01-29

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-27

piękna sukienka wszystko super

5 / 5 2019-01-03

Sukienka jest przepiękna. Wygląda dokladnie tak jak na zdjęciu, a nawet lepiej. Jakość rewelacyjna, pięknie zapakowane - niby drobnostka ale jaką przyjemność sprawia otwieranie takiej paczki. Realizacja ekspresowa. Z całego serca polecam ten sklep

5 / 5 2019-01-01

super jakość, szybka dostawa, polecam):

5 / 5 2018-12-23

Piękna sukienka, pięknie zapakowaną. Jednym słowem super.

4 / 5 2018-12-23

Super

4 / 5 2018-12-20

Profesjonalna obsługa, jednak chciałabym, aby zamówienie docierało szybciej do domu.

5 / 5 2018-12-18

Bardzo polecam

5 / 5 2018-12-14

POLECAM...Szybka wysyłka :) paczka nadana tego samego dnia...Super jakość sukienki i zgodna z opisem...śliczna....Pierwszy moj zakup ale nie ostatni.

5 / 5 2018-12-06

super szybka dostawa, produkt dobrej jakości godny polecenia

5 / 5 2018-11-29

Produkt zgodny z zamowionym jak zawsze na czas

5 / 5 2018-11-26

Sukienka super śliczna i seksowna☺ polecam

5 / 5 2018-11-19

Warte polecenia wszystko ok

5 / 5 2018-11-18

Polecam zakupy w tym sklepie i jego produkty.

4 / 5 2018-11-11

Obsługa bardzo dobra.... Jak najbardziej polecam ten sklep. Obsługa szybka i sprawna

5 / 5 2018-11-07

Wszystko szybko i sprawnie sukienka śliczna polecam

5 / 5 2018-11-02

Szybka wysyłka, wszystko profesjonalnie

5 / 5 2018-10-29

Bardzo polecam, paczka dotarła szybko ubranie zgodne z opisem dobre jakościowo. Byłam informowana o każdym kroku zamówienia.

5 / 5 2018-10-29

Profesjonalnie. Rzeczy super jakości.

4 / 5 2018-10-28

Polecam ten sklep wszystkim.

5 / 5 2018-10-21

Szybko sprawnie komfortowo towar pięknie i estetycznie zapakowany gorąco polecam

5 / 5 2018-10-18

Sukienka perfekcyjna. Rozmiar zgodny z tabelą i opisem.

5 / 5 2018-10-12

Bardzo polecam

5 / 5 2018-10-10

Bardzo serdecznie polecam sklep, sukienka doszła mi piękna zgodna z opisem świetnie zapakowana. Chętnie wrócę do zakupów w tym sklepie. Każda kobieta ceniąca sobie wygodę i komfort może spokojnie zamawiać. Polecam

5 / 5 2018-10-09

SZYBKA PRZESYLKA. BARDZO LADNA SPODNICA

5 / 5 2018-10-03

Obsluga profesjonalna , pieknie zapakowane

5 / 5 2018-10-01

Super

4 / 5 2018-09-28

Dobra jakość produktu

5 / 5 2018-09-20

To nie jest mój pierwszy zakup w tym sklepie i z pewnością jeszcze nie ostatni. Co prawda wystąpiły drobne problemy z płatnością ale problem został szybciutko rozwiązany i przesyłka dotarła w oczekiwanym terminie. Sukienka bardzo dobrej jakości, podoba mi się nawet bardziej na żywo niż na zdjęciach. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-09-20

Przesyłka dotarła ekspresowo , towar zgodny z opisem . Dziękuje ☺️

5 / 5 2018-09-08

Sukienka przepięknie się układa, super materiał i kolor. Polecam :)

5 / 5 2018-09-04

Sukienkę Valery niestety muszę odesłać, za luzna w biuście , zbyt ciasna w rękawach.

5 / 5 2018-08-28

Polecam.

5 / 5 2018-08-17

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-08-16

Piękna sukienka, super sklep dla klientek plus size.

5 / 5 2018-08-14

Polecam zakupy w tym sklepie realizacja zamówienia super

5 / 5 2018-08-07

Kolejny udany zakup, pełen profesjonalizm w każdym aspekcie od zamówienia do dostarczenia, na pewno nie raz jeszcze coś tutaj kupię :)

5 / 5 2018-07-26

Super sukienki extra jakość mega kobiece. Polecam gorąco...

5 / 5 2018-07-24

Super

5 / 5 2018-07-22

Super szybka wysyłka pięknie zapakowane, sukienka ładna polecam

5 / 5 2018-07-21

Polecam! :) Przesyłka doszła szybko i nie było żadnych problemów z płatnością ani odbiorem paczki.

5 / 5 2018-07-19

Profesjonalna i obsługa. Polecam

5 / 5 2018-07-17

Bardzo profesjonalna obsługa i super doradztwo w okienku czat

5 / 5 2018-07-03

niestety muszę odesłać sukienkę bo jest zbyt obcisła w biuście ale ogólnie jestem bardzo zadowolona z obsługi z jakości i szybkości usługi

5 / 5 2018-07-02

WSZYSTKO OK . EKSPRESOWA WYSYŁKA. POLECAM.

5 / 5 2018-06-28

Pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-06-23

Profesjonalna obsługa;)

5 / 5 2018-06-23

Transakcja szybką i sprawna. Zaproponowana sukienka (w zamian za kupioną, której nie było na stanie) okazała się trafnym wyborem.

5 / 5 2018-06-20

Polecam

5 / 5 2018-06-15

Super!

4 / 5 2018-06-09

Zrezygnowałam z zakupu kilku rzeczy, ponieważ zależało mi na krótkim czasie realizacji zamówienia, okazało się, że jednak mogłam wziąć wszystko bo wysyłka nie nastąpiła na następny dzień tylko w terminie 5-6 dni. Ubrania są dobrej jakości, jednak rozmiarówka mnie lekko rozczarowała, ponieważ dokładnie się zmierzyłam przed zakupem a ubrania i tak są lekko za duże, spódnica do zwężenia obowiązkowo, a nie miałam już czasu na zwrot/wymianę. Poza tym bardzo miła obsługa a przede wszystkim ubrania są piękne.

5 / 5 2018-06-07

dostawa super./ towar też / kolejny raz jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-06-07

Produkt zgodny z opisem, dobrej jakości. Transakcja bezproblemowa, przesyłka w terminie zgodnym z opisem na stronie. Polecam.

5 / 5 2018-06-07

Serdecznie polecam

5 / 5 2018-05-27

Ekspresowa dostawa zamówienia. Pięknie zapakowana sukienka. Materiał i wykonanie bardzo dobrej jakości. Rozmiarówka, że tak powiem, słuszna, nie zniżona. Zamówiona sukienka w panterkę była strzałem w dziesiątkę

5 / 5 2018-05-26

polecam

5 / 5 2018-05-18

Super!

5 / 5 2018-05-11

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-03

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-05-02

Szybka realizacja zamówienia, bezpośredni kontakt ze sprzedającym. Polecam *****

5 / 5 2018-04-30

Super. Polecam

5 / 5 2018-04-24

Bardzo dobra obsługa, świetnej jakości ubrania, przesyłka dotarła błyskawicznie. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-04-22

Profesjonalna obsługa sukienka piękna

5 / 5 2018-04-21

.Mmmmmm

5 / 5 2018-04-19

Super!

5 / 5 2018-04-14

Sklep godny polecenia. Sukienka wykonana z bardzo dobrego materiału i bardzo szybki czas wysyłki.

5 / 5 2018-04-12

Moja prośba o szybką wysyłkę została zrealizowana i w mgnieniu oka paczka była u mnie :)

5 / 5 2018-04-11

Profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-04-09

Szybka dostawa ,pięknie zapakowane .

4 / 5 2018-04-08

Wszystko OK

5 / 5 2018-04-03

Wszystko super

5 / 5 2018-03-27

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-26

Profesjonalna obsługa , super wysyłka . Polecam wszystkim. Piteerr

4 / 5 2018-03-25

Po raz pierwszy zakup w sklepie internetowym spełnia moje oczekiwania w 100 a nawet w 150%... Idealnie!

5 / 5 2018-03-14

Bardzo szybko. Dostałam swoją przesyłkę jestem zadowolona

5 / 5 2018-03-05

Polecam sklep!

5 / 5 2018-02-09

szybko, profesjonalnie. bdb

5 / 5 2018-02-01

Wszystko bez zarzutu

4 / 5 2018-01-26

Brak zastrzeżeń co do jakości

5 / 5 2018-01-24

Szybko sprawnie, rozmiarówka zgodna z tabletkami rozmiarów . polecam

5 / 5 2018-01-23

Dziękuję bardzo za wspaniałą obsługę, towar pięknie zapakowany i dostarczony błyskawicznie! Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-01-19

Szybka realizacja zamówienia, jakość towaru bardzo dobra. Plus za schludne zapakowanie. Polecam:)

5 / 5 2018-01-11

POLECAM

5 / 5 2018-01-08

PROFESJONALNA OBSŁUGA SZYBKA REALIZACJA PIĘKNIE ZAPAKOWANA PRZESYŁKA

5 / 5 2018-01-06

Szybka transakcja, wysoka jakość produktów. Polecam!

5 / 5 2018-01-01

Z zamówieniem tej spódnicy zwlekałam dość długo, głównie ze względu na cenę . Udało mi się ją kupić taniej, chociaż teraz wiem, że po normalnej cenie też warto. Spódnica jest super, materiał lekko sztywny, fajnie układa się na sylwetce, bardzo fajny gatunkowo. Spódnica dzięki specjalnemu krojowi wysmukla sylwetkę. Przesyłka świetnie zapakowana, z klasą, odpakowując spódnicę czułam, jakby była warta grube złotówki.

5 / 5 2017-12-28

Szybko dostarczona przesyłka, dobra jakość materiału.

5 / 5 2017-12-25

Transakcja przebiegła szybko i przyjemnie polecam

5 / 5 2017-12-24

Idealny zakup, polecam wszystkim paniom plus duże :)

5 / 5 2017-12-21

Przepiękna sukienka z dobrego materiału,szybka dostawa,estetycznie zapakowana.Polecam

5 / 5 2017-12-19

Wszystko ok tylko za duza

5 / 5 2017-12-10

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, jakoś zakupionej odzieży bardzo dobra.

5 / 5 2017-12-09

Profesjonalna obsługa, oczywiście polecam.

4 / 5 2017-12-05

Polecam ten sklep.

4 / 5 2017-12-01

Zwróciłam towar ze względu na niedopasowany rozmiar czekam na zwrot pieniędzy

4 / 5 2017-11-19

Sukienka bardzo fajna za nieduże pieniądze. Jestem zadowolona. Polecam

5 / 5 2017-11-05

Mega sukienki mam już kilka sztuk ;-) zawsze jestem bardzo zadowolona i na pewno będę korzystać .Pozdrawiam

5 / 5 2017-11-03

Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie, obsługa szybka i profesjonalna. Na pewno coś jeszcze u Was kupię :)

4 / 5 2017-11-03

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-10-29

Ciuszki super , szybka wysylka , polecam :)

5 / 5 2017-10-25

Super.

5 / 5 2017-10-23

Jestem bardzo zadowolona z czasu realizacji zamówienia, jakości otrzymanych produktów oraz ze sposobu zapakowania przesyłki.

5 / 5 2017-10-19

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-10-17

Świetna obsługa! Nie mogłam dokonać przelewu z konta zagranicznego, Pani zadzwoniła do mnie i bez problemu zmienila na płatność przy odbiorze _dzięki temu dostałam sukienke jeszcze przed świętami

5 / 5 2017-10-16

Zamówiona sukienka świetna! Przepięknie zapakowana!!! Szybka dostawa! Polecam

5 / 5 2017-10-16

Sklep na 6

4 / 5 2017-10-14

Polecam jak najbardziej zakupy w tym sklepie. Raj dla kobiet PLUS SIZE

5 / 5 2017-10-07

Polecam

5 / 5 2017-10-05

Szybko sprawnie, rozmiarówka zgodna z tabletkami rozmiarów . polecam

5 / 5 2017-10-02

Bardzo fajne sukienki! Zamówiłam kolejną. Obsługa bardzo miła i konkretna. Wysyłka bardzo szybka :)

5 / 5 2017-10-02

Pięknie opakowana paczuszka, szybko, sukienka i rozmiar zgodne z opisem

5 / 5 2017-09-01

Profesjonalna obsługa, bluzka śliczna!

5 / 5 2017-08-24

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, świetnie zapakowane.

5 / 5 2017-08-10

Profesjonalna obsługa. Ubrania dobrze wykonane. Bardzo ładnie i starannie zapakowane :)

5 / 5 2017-08-01

Wspaniale sukienki!

4 / 5 2017-08-01

Polecam .

5 / 5 2017-07-26

Super sklep, warty polecenia, bluzka cieniutka akurat na upalne dni,

5 / 5 2017-07-24

Bardzo dobra

5 / 5 2017-07-20

Profesjonalna obsługa, towar wykonany starannie i jest zgodny z opisem. Polecam ten sklep

4 / 5 2017-07-20

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-07-17

Polecam

5 / 5 2017-07-16

Polecam

5 / 5 2017-07-09

Profesjonalna obsługa! Serdecznie polecam

5 / 5 2017-07-07

Wszystko ok tylko za duza

5 / 5 2017-07-03

Wszystko przebiegło bez zarzutu. Do tej pory zwracałam zakupiony towar, ale to jedynie dlatego, że ciężko mi trafić z rozmiarem. Nie poddałam się jednak i nie żałuję. Tym razem trafiłam idealnie.

5 / 5 2017-07-01

Transakcja szybka i z profesjonalną obsługą klienta. Na pewno dokonam ponownych zakupów, gdy tylko coś wpadnie mi w oko.

4 / 5 2017-06-30

Jak najbardziej polecam zakupy na tej stronie. Sukienka okazała się cudowna, kolor okazał się trochę inny ale też może być

5 / 5 2017-06-26

Bardzo profesjonalna obsługa polecam gorąco

5 / 5 2017-06-22

Tranzakcja przebiegla szybko i sprawnie.Produkt godny polecenia. Tylko pracownik firmy kurierskiej powinien bardziej sie postarac.

5 / 5 2017-06-18

mega szybko, ladnie zapakowane, dobra jakosc ubran

5 / 5 2017-06-17

Polecam

5 / 5 2017-06-01

Super ciuszki wszystko oki

5 / 5 2017-05-25

Wszystko bez zarzutu, piękna sukienka

5 / 5 2017-05-24

Transakcja szybka i bezproblemowa. Wykonanie ubrań wysokiej jakości.

5 / 5 2017-05-22

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-05-22

Sukienka piękna. Polecam paniom, które chcą ukryć brzuszek i biodra. Tkanina bardzo dobrej jakości. Sukienka porządnie uszyta. Polecam.

5 / 5 2017-05-16

Transakcja przebiegła szybko, towar zgodny z opisem, polecam

5 / 5 2017-05-15

polecam

4 / 5 2017-05-08

Profesjonalna obsługa, jednak chciałabym, aby zamówienie docierało szybciej do domu.

4 / 5 2017-05-06

Polecam, wszystko super. Jeśli jest się na granicy rozmiarowki trzeba brać ta większą.

5 / 5 2017-04-28

wszystko ok

5 / 5 2017-04-21

Wszystko super, jednak sukienki musialm zwrocic, poniewaz jedna okazala sie zbyt ciasna, a druga zbyt luzna - mimo ze obie byly w tym samym rozmiarze.

3 / 5 2017-04-19

Materiały z których są wykonane spódnice kiepskiej jakości Czas oczekiwania tez dość długi Paczka była pakowana tydzień za dostałam ja od złożonego zamówienia 1,5 tyg

5 / 5 2017-04-13

Polecam zakupy w sklepie, profesjonalna obsługa, zawartość przesyłki zgodna z zamówieniem

5 / 5 2017-04-10

Polecam

5 / 5 2017-04-04

Wspaniale sukienki!

5 / 5 2017-03-30

Polecam! Szybko uszyta i szybko dostarczona piękna sukienka:)

5 / 5 2017-03-30

Polecam, sukienka pięknie uszyta i zapakowana.

4 / 5 2017-03-30

Polecam.

5 / 5 2017-03-26

Piękna sukienka, idealne wykonanie. Na pewno jeszcze skorzystam.

Rzetelne opinie o 20inlove.pl

20inlove.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://20inlove.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 61 61 1000 8

Komórka
-

Infolinia
+48 61 61 1000 8

Logowanie