Kategorie: / Ogród / Dom / Pozostałe

24garden.pl Opinie Klientów

4.67/5.00 - ilość ocen: 24
opinie o 24garden.pl
5 / 5 2019-03-07

szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-15

polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2019-01-21

pełen profesjonalizm

4 / 5 2018-10-21

BARDZO DOBRA

5 / 5 2018-07-03

Polecam!

4 / 5 2018-06-04

Polecam

5 / 5 2018-05-07

polecam

4 / 5 2018-04-21

Jestem bardzo zadowolona z transakcji z tym sklepem. Szybka realizacja zamówienia i towar zgodny z opisem. Polecam:)

4 / 5 2018-03-09

jest OK

5 / 5 2018-02-23

Wszystko przebiegło rewelacyjnie, polecam.

4 / 5 2018-02-03

transport narodowym kurierem na odległośc ok 150km trwa ponad 3 doby.Z wschodu na zachód i stąd znowu na wschód. Ślad węglowy coraz większy,ale PAD krzyczał "dekarbonizacja to bzdura". Jeśli nie rozumiesz ostatniego zdania ,to nie moja wina ,a deficytu wiedzy......

5 / 5 2018-01-13

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-10-28

Ogólnie pierwszy raz kupowałem w tym sklepie i jestem przekonany, że będę do niego wracał. Ekspresowa przesyłka pomimo bardzo niskich kosztów. Polecam

5 / 5 2017-10-01

Szybka odpowiedź na zapytanie o dostępności towaru, a następnie szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-09-02

Super, polecam sklep

5 / 5 2017-08-05

mega szybka dostawa, kaptury z rysunkiem mikolaja zgodne z opisem i do tego bardzo dobrze się prezentuja poza tym że super chronia roslinki

5 / 5 2017-07-27

Wszystko OK

5 / 5 2017-07-08

Wszystko dobrze

4 / 5 2017-07-06

Jest ok

5 / 5 2017-06-28

Serdecznie polecam :)

4 / 5 2017-06-07

Bardzo dobry kontakt.Towar dobrze zapakowany. Dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-06-03

Szybka i profesjonalna obsługa. Na pewno będę korzystała z takiej formy zakupów. Polecam!!! Halina :-)

4 / 5 2017-04-29

Ok....

5 / 5 2017-04-06

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

Rzetelne opinie o 24garden.pl

24garden.pl

Siedziba
Tarnów

WWW
https://www.24garden.pl/

Email
[email protected]

Telefon
14 655 84 16

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie