Kategorie: / Telefony

24gsm.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.67
opinie o 24gsm.pl
3 / 5 2019-01-29

Towar zamówiłem 28czerwca br. Po 5lipca miała być wznowiona działalność sklepu. 9 Lipca zmienił się status zamówienia na "w trakcie realizacji" Po usilnych próbach kontaktu dnia 14 lipca dostałem informację że towar został wysłany 13lipca. Do dnia dzisiejszego brak towaru. Sprawdzałem na poczcie też nie ma. Od 17 lipca próbuje skontaktować się ze sklepem. Telefon albo wyłączony albo nikt go nie odbiera, na maile i gg nikt nie odpowiada. Dziś wysłałem list polecony na adres sklepu z żądaniem zwrotu kosztów. Wszystkim kupującym odradzam stanowczo ten sklep. Nie mam zamiaru odpuścić takiego traktowania klienta.

2019-01-24

Kupiłem ładowarkę. Towar naprawdę orginalny i tańszy niż w innych sklepach.

5 / 5 2019-01-19

Wpłaciłam pieniądze na konto, pomimo opinii innego klienta. Czekałam kilka dni podczas których status nie zmieniał się ale w końcu uległ zmianie na "zrealizowano". Trzeba pamiętać o potwierdzeniu zamówienia (link w mailu). Towar wysłany został w piątek pocztą, dziś doszedł. Polecam. Co prawda zwykła koperta bąbelkowa może odstraszyć, mam nadzieję że w nie sklep nie pakuje w nie bardziej delikatnych sprzętów.

2019-01-14

Ja podobnie, 30 czerwca 2009 r. "zakupiłem" obudowę do telefonu, płacąc mTransferem. Odpisali mi 7 lipca, że nie mają obudowy w tym kolorze, i żebym napisał dane łącznie z kontem to zwrócą mi kaskę. Nie wpłynęła do dzisiejszego dnia. Czekam do dziś, później zgłaszam sprawę.

5 / 5 2018-10-16

kupuję u nich już kolejny raz - sklep pierwsza klasa ! Zawsze wszytko na czas i błyskawiczne potwierdzenie ! Dziękuje i polecam. Mają naprawdę najlepsze ceny na rynku !

2018-08-07

pozytywnie, bardzo dobre produkty Szkoda ze sklep już nie działa;( bo mieli naprawdę dobre ceny i miłą obsługę. Kiedyś kupiłam u nich zestaw bluetooth dla męża i sprawdza się do dziś:)

5 / 5 2018-04-17

Bardzo szybko i sprawnie, już na drugi dzień dostałem maila o potwierdzeniu zamówienia i po paru dniach przyjechał kurier z poczty. Towar solidnie zapakowany nieuszkodzony.Jednym słowem rewelacja.Gorąco polecam.

2018-03-31

Niestety, nie mogę powiedzieć, że sklep w jakikolwiek sposób funkcjonuje, telefon komórkowy podany na stronie dzwoni, ale nikt go nie odbiera. Po elektronicznym dokonaniu zamówienia(bateria do tel. Nokia) i zapłaceniu mTransferem, tydzień mija i nadal brak jakiejkolwiek informacji oprócz tego, że zamówienie jest potwierdzone, ale nie realizowane. Na maile odpowiada automatyczny system. Wygląda nieciekawie. Dla przykładu postaram się surowo ukarać przed sądem!

5 / 5 2017-12-08

Polecam zakupy w 24gsm.pl Bardzo dobry kontakt i paczki dochodza szybko, sprawdzilem juz 2 razy. Pozdro

2017-10-17

Raczej pozytywnie, ale za długo wszystko trwało.

2017-07-27

Na szczęście zamówiłem z płatnością za pobraniem, więc nie martwię się za bardzo. Straciłem jednak czas, bo sklep przez kolejne upływające dni nie realizuje zamówienia. Ostrzegam więc przed pochopnym przelewaniem pieniędzy !

5 / 5 2017-04-14

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Polecam wszystkim!!

Rzetelne opinie o 24gsm.pl

24gsm.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.24gsm.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 509 319 838

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie