Kategorie: / Ogród

24narzedzia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o 24narzedzia.pl
2019-03-23

bez zastrzeżeń

0 / 5 2019-03-21

Sklep, który był jednym z niewielu, oferował fizycznie spawarkę inwertorową Magnum Viper 185p, co oznaczało, że miała ją fizycznie na miejscu w magazynie, i to po niezwykle konkurencyjnej cenie. Większość sklepów internetowych oferowała tylko wirtualne spawarki, które można było zakupić w ciągu trzech tygodni.

5 / 5 2019-03-03

bardzo szybko zrealizowane zamówienie

5 / 5 2019-02-26

Sklep oceniam bardzo dobrze i polecam.

5 / 5 2019-02-23

jak najbardziej godny polecenia. Wysyłka szybka, ceny niskie, obsługa bardzo dobra

5 / 5 2019-02-13

bardzo szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2019-02-04

Bardzo kompetentna i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-01-24

wszystko ok,polecam

5 / 5 2019-01-18

Solidny dostawca. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-01-16

W piątek zamówiłem młotowiertarkę Celmy i paczka dotarła we wtorek, więc dosyć szybko. Dodatkowo znalazłem najtańszą ofertę na wiertarkę z dodatkowymi gratisami. Wiertarka działa świetnie i mam nadzieję, że będzie służyć mi przez długi czas. Zdecydowanie polecam ją innym.

5 / 5 2019-01-16

W piątek złożyłem zamówienie na młotowiertarkę Celmy, a paczka została dostarczona we wtorek. Można powiedzieć, że dosyć szybko. Udało mi się znaleźć najtańszą ofertę na tę wiertarkę, która dodatkowo miała gratisy. Wiertarka działa bez żadnych problemów, mam nadzieję, że będzie służyć mi przez jak najdłuższy czas. Dlatego polecam ją innym.

5 / 5 2018-12-15

Szybko,sprawnie,polecam !!

0 / 5 2018-12-08

Otrzymałem produkt w niewłaściwym opakowaniu, ponieważ osłonka na kostkę, która łączy kable z silnikiem, była połamana. Jednakże znalazłem inną osłonkę, która pasowała i nie zdecydowałem się złożyć reklamacji w tak banalnej sprawie.

5 / 5 2018-11-19

Szybko,sprawnie i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-11-02

Sklep bardzo dobry - godny polecenia. Polecam !

5 / 5 2018-10-21

profesjonalny poziom sprzedaży w/g oczekiwań nabywcy

5 / 5 2018-10-11

polecam

5 / 5 2018-10-09

Gentelmeni, jeśli chcecie być zawodowcami i oczekujecie tego samego, ten sklep powinien spełniać wasze oczekiwania. Osobiście kupiłem narzędzia i w ciągu dwóch dni byłem gotowy do pracy. Ich jakość jest niesamowita.

5 / 5 2018-10-09

Drodzy mężczyźni, jeśli pragniecie być uznawani za profesjonalistów i oczekujecie tego samego od innych, to ten sklep jest dokładnie tym, czego szukacie. Osobiście nabyłem narzędzia stąd i w ciągu zaledwie dwóch dni byłem gotowy do pracy. Są one absolutnie niesamowite.

5 / 5 2018-10-09

Bardzo szybko dotarł do mnie zamówiony towar, żadnych problemów. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-02

Polecam, błyskawiczna dostawa, bardzo dobrze zapakowane.

5 / 5 2018-09-30

Szybka i profesjonalna obsługa bez konieczności dzwonienia

5 / 5 2018-09-14

sklep ok polecam

5 / 5 2018-08-26

Szybka wysyłka,super kontakt,towar zgodny z ofertą w sklepie

2018-08-21

Sprawnie i bez komplikacji

2018-08-07

Wszystko o. k., terminowo

5 / 5 2018-08-03

jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie

5 / 5 2018-08-01

WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU. POLECAM

2018-07-29

Naprawdę godny polecenia. Realizacja zamówienia błyskawiczna, bez żadnych problemów z dostawą.

5 / 5 2018-07-26

WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU, POLECAM SZYBKO I SPRAWNIE.

5 / 5 2018-07-24

Polecam.

5 / 5 2018-07-21

super sklep, szybka realizacja, polecam

2018-07-20

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-07-15

Bardzo szybki czas dostawy. Polecam.

5 / 5 2018-07-12

Niby wielka hurtownia a kompresore Black&Decker maja tylko jeden i to w dodatku zepsuty. Przesłali informacje, kasę szybko oddali.

5 / 5 2018-07-10

Kolejny zakup i kolejny komplet kluczy na warsztacie. Niska cena zakupu. Bardzo szybka realizacja. Godny polecenia.

5 / 5 2018-07-08

Dobry kontakt,szybka dostawa,opis produktu zgodny z zawartością i oczekiwaniami.

5 / 5 2018-07-07

szybko, sprawnie, dobry sprzęt za dobrą kasę

5 / 5 2018-07-03

Nie było żadnych problemów, gdy pieniądze zostały przelane na konto sklepu. Po dwóch dniach otrzymałem zamówiony towar, który był odpowiednio zabezpieczony i nie miał żadnych uszkodzeń. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-03

Nie ma żadnych problemów, gdyż po zaksięgowaniu płatności na koncie sklepu, towar został dostarczony do mnie po dwóch dniach. Przesyłka była starannie zapakowana i nie miała żadnych uszkodzeń. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-07-01

towar zgodny z opisem , ekspresowa przesyłka, polecam

5 / 5 2018-06-20

Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

2018-06-11

Godna polecenia !!!

2018-06-07

Pierwsza transakcja, poszło gładko.

2018-06-07

moze byc

5 / 5 2018-05-26

super sklep,jestem mile zaskoczony

5 / 5 2018-05-15

b szybka dostawa,dobra informacja o produktach

2018-05-06

Wszystko o.k.

2018-05-05

szybszy niż błyskawica; w jednym dniu rano zamówiłem,a drugiego dnia po południu mi kurier doręczył do domu.

5 / 5 2018-05-01

OK

5 / 5 2018-04-19

Wszystko sprawnie i szybko polecam

2018-04-16

pozytyw

5 / 5 2018-03-26

Profesionalna transakcja,polecam wszystkim zakupy w tym sklepie ++++++++

2018-03-14

Solidny sklep internetowy, godny uwagi i polecenia.

5 / 5 2018-03-12

Cześć. Nabyłem spawarkę MAGNUM VIPER 205 i szlifierkę 125mm. Przedmioty dotarły w ciągu 2-3 dni. Mimo że spawarka, którą zamówiłem, mała nieco inną konstrukcję (nie chciałem wyświetlacza, ale otrzymałem droższy model z wyświetlaczem wartości około 100 złotych), cena pozostała ta sama. Cieszę się z darmowej dostawy za zakupy powyżej 350 złotych (oszczędność 20-30 złotych). Komunikacja była bezproblemowa, więc wszystko odbywało się pod kontrolą. Szczerze polecam. PS. Szukanie spawarki, którą chciałem kupić, było trudne, choć jest dostępna w ofertach wielu sklepów z narzędziami (to już piąty sklep, w którym próbowałem ją kupić, ale wszyscy proponowali 3-4 tygodnie oczekiwania, a i tak brakowało w magazynie). Dzięki temu, że kupiłem droższy model, miałem dostępny sprzęt natychmiast. Różnica między nimi polega tylko na wyświetlaczu, który nie był mi konieczny. Przy oszczędności 100 złotych otrzymałem również paczkę elektrod do spawania.

5 / 5 2018-03-12

Przystępna cena,szybka wysyłka,polecam

5 / 5 2018-03-11

Prędko, zręcznie, załatwiając wszelkie sprawy. Stanley STANLEY KLUCZE NASADOWE ZESTAW 1/2 1/4 96szt EXPERT 1-94-668 oryginalny, został nabyty po niesamowicie korzystnej cenie 359 zł, która nie jest dostępna w żadnym innym sklepie online.

5 / 5 2018-03-11

W szybki, sprawny i bezproblemowy sposób można zakupić oryginalny zestaw narzędzi Stanley STANLEY KLUCZE NASADOWE ZESTAW 1/2 1/4 96szt EXPERT 1-94-668 po atrakcyjnej cenie 359 zł, która nie jest dostępna w żadnym innym sklepie internetowym.

5 / 5 2018-03-03

WSZYSTKO OK POLECAM.

5 / 5 2018-02-20

polecam

5 / 5 2018-01-22

Usługa była przyjemna, a personel był bardzo pomocny i kompetentny. Pan, który prawdopodobnie jest właścicielem, był łatwy w kontaktach telefonicznych. Zamówione produkty były odpowiednio zabezpieczone i zapakowane. Cała transakcja odbyła się bezproblemowo i z powodzeniem. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-22

Bardzo sympatyczna obsługa i fachowe doradztwo. Pan, który prawdopodobnie jest właścicielem, jest naprawdę kompetentny, a kontakt telefoniczny jest bezproblemowy. Towar został odpowiednio zapakowany i zabezpieczony. Cała transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam.

2018-01-20

Bez zastrzezen. Dobra obsługa i doradztwo. Oby tak dalej!!!!

5 / 5 2018-01-16

wszystko w porządku polecam Tego sprzedawcę

5 / 5 2018-01-13

Zakupiony towar dotarł do nas po 3 dniach od daty zakupu, zgodnie z umówionymi warunkami. Otrzymaliśmy wystarczającą informację na temat postępu realizacji zamówienia drogą mailową. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-07

Pozytywna

5 / 5 2017-12-31

Znakomity sklep ,żadnych uwag-polecam wszystkim.Otrzymany produkt dokładnie taki,jakiego oczekiwałem.

5 / 5 2017-12-26

szybka wysyłka Polecam

5 / 5 2017-12-26

Świetna obsługa, szybka dostawa i narzędzia oczywiście świetne;)

5 / 5 2017-12-16

Wszystko OK. Polecam

2017-12-12

opinia dobra

5 / 5 2017-12-08

Wszystkto sprawnie i bardzo profesjonalnie. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-11-30

dobra, szybka wysyłka poprawny kontakt telefoniczny i mailowy

2017-11-25

bardzo mila i kompetentna obsluga, expresowa wysylka!! Sklep w 100% godzien polecenia!!! Najtaniej i najszybciej tylko w 24narzedzia.pl ;)

5 / 5 2017-11-10

polecam

2017-10-22

Transakcja przebiegła sprawnie.

5 / 5 2017-10-14

OK

0 / 5 2017-10-10

Sklep, w którym ostatnio robiłem zakupy online, okazał się być najgorszym. Otrzymałem telefon informujący mnie, że nie mają w magazynie zamówionego towaru, ale zaproponowali wysłanie zamiennika o takiej samej jakości. Niestety, otrzymana przesyłka okazała się być niskiej jakości produktem pochodzącym z Chin. Od prawie miesiąca czekam na zwrot pieniędzy, a do tego nie otrzymuję żadnych odpowiedzi na moje maile.

5 / 5 2017-10-10

Profesjonalny.

2017-10-06

Bardzo dobry sklep

2017-10-01

Towar zgodny z zamówieniem dotarł błyskawicznie.

5 / 5 2017-09-27

szybka i kompleksowa obsługa

5 / 5 2017-09-21

SZYBKO I SPRAWNIE TOWAR DOBREJ JAKOŚCI

5 / 5 2017-09-16

Zamówienie w pełni spełniało wymogi, szybka i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-09-11

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-08-22

Jak najbardziej polecam sklep. Szybko i sprawnie, to już drugi zakup w tym sklepie

5 / 5 2017-08-20

Szybko i sprawnie, wszystko co dobry sprzedawca powinien spełniać. Bardzo polecam!

5 / 5 2017-08-15

Polecam, bardzo dobra obsługa. Konsultant on-line to rewelacyjny pomysł.

5 / 5 2017-08-07

Konkretnie i szybko. Zamawiasz, a po kilku minutach jest odpowiedź. Towar zamówiony w piątek otrzymałem we wtorek rano.

5 / 5 2017-08-06

Sprawnie, szybko, bez problemów

5 / 5 2017-07-23

Bardzo szybka, kompetentna i miła obsługa, uzyskałam potrzebne informacje o zakupionym przeze mnie produkcie.

0 / 5 2017-07-09

. Przesyłka zamówienia kurierem zajęła bardzo długo, a towar był dostępny w magazynie od razu. Wydaje mi się, że po zaksięgowaniu wpłaty moje zamówienie zostało zaniedbane, ponieważ przez 9 dni nie otrzymałem ani towaru, ani informacji o tym, co się dzieje z moim zamówieniem. Signalizacje ze sklepu dotyczyły jedynie prośby o wystawienie opinii o transakcji. Dopiero po wysłaniu e-maila z prośbą o wyjaśnienia, zmieniono status zamówienia i towar został wysłany.

5 / 5 2017-07-07

Były to moje pierwsze zakupy. Wszystko przebiegło pomyślnie. Szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep i na pewno do niego wrócę.

5 / 5 2017-07-07

ok

5 / 5 2017-06-26

ok

5 / 5 2017-06-08

Bardzo szybki czas realizacji!

2017-05-14

wszystko w porządku.

2017-04-26

Dziekuję za myjkę.Towar dotarł błyskawicznie i w pełni spełnia moje oczekiwania.Sprzedawca godny polecenia.

2017-04-25

ok.

5 / 5 2017-04-05

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka. Polecam

5 / 5 2017-03-26

POLECAM KOLEJNY ZAKUP.

Rzetelne opinie o 24narzedzia.pl

24narzedzia.pl

Siedziba
Siedlce

WWW
http://www.24narzedzia.pl

Email
[email protected]

Telefon
504273364

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie