Kategorie: / Motoryzacja

24opony.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.30
opinie o 24opony.pl
2 / 5 2023-01-17

Opinia poniżej tyle że 2* a nie 5.

5 / 5 2023-01-17

Zamówiłem komplet opon do motocykla. Przysłali osobno. Slabo zabezpieczone w transporcie. Lekko owinięte "streczem". Pierwsza tylna - zgodna z zamówieniem. Przód -ma DOT z 2021r a mamy początek 2023 czyli rocznikowo opona ma już 3 rok. Klasa produktu premium wiec koszt tez "premium". Raczej nie polecam takiej firmy może lepiej doplacić pare złotych i otrzymać coś co sie zamawiało. Szczególnie, że jest w czym wybierać a koszt dobrej opony jest naprawdę wysoki.

3 / 5 2022-12-21

Opony super, ale do wysyłki mam duże ale; zamówiony towar parę zł droższy bo "dostawa na jutro". Po złozeniu zamówienia w potwierdzeniu mailowym informacja: "dostarczymy jutro, najpóźniej pojutrze...". Z opłaconej dostawy na jutro zrobila się niespodzianka na pojutrze. Wulkanizacja umówiona, wciśniety termin na "pojutrze" na wszelki wypadek na 20. Nadchodzi "jutro"- dostawy brak, nadchodzi "pojutrze"- dostawy brak, pisze jednego maila, drugiego, cisza. Po kolejnych dwóch dniach jakaś pani jakby nigdy nic odpisuje że opóźnienie mają i przecież nic się nie stało. Towar dostarczymy za 2 dni. Za dwa dni po rozmowie z ukraińskim kurierem DHL dostawa ma być na pewno po 12. Spoko, ale nie wspomniał że parę godzin po 12. Bo na logikę: 16 jest przecież po 12, nie? Kolejny umówiony termin u wulkanizatora na 14.oo przepadł... Szkoda że oszukują z dostawą. W poprzedniej opinii wbilo mi 5 gwiazdek niechcący, bo za taką dostawę to góra 3...

5 / 5 2022-12-21

Opony super, ale do wysyłki mam duże ale; zamówiony towar parę zł droższy bo "dostawa na jutro". Po złozeniu zamówienia w potwierdzeniu mailowym informacja: "dostarczymy jutro, najpóźniej pojutrze...". Z opłaconej dostawy na jutro zrobila się niespodzianka na pojutrze. Wulkanizacja umówiona, wciśniety termin na "pojutrze" na wszelki wypadek na 20. Nadchodzi "jutro"- dostawy brak, nadchodzi "pojutrze"- dostawy brak, pisze jednego maila, drugiego, cisza. Po kolejnych dwóch dniach jakaś pani jakby nigdy nic odpisuje że opóźnienie mają i przecież nic się nie stało. Towar dostarczymy za 2 dni. Za dwa dni po rozmowie z ukraińskim kurierem DHL dostawa ma być na pewno po 12. Spoko, ale nie wspomniał że parę godzin po 12. Bo na logikę: 16 jest przecież po 12, nie? Kolejny umówiony termin u wulkanizatora na 14.oo przepadł... Szkoda że oszukują z dostawą.

5 / 5 2019-03-25

WSZYSTKO OK

5 / 5 2019-03-21

wszystko ok oponka super

5 / 5 2019-03-21

wszystko ok

4 / 5 2019-03-12

Polecam

4 / 5 2019-03-12

Opony jak najbardziej oki, długi czas realizacji

5 / 5 2019-03-09

Po złożeniu zamówienia była szybka realizacja zlecenia. Towar w 100% zgodny z opisem. POLECAM

5 / 5 2019-03-05

Wszystko załatwione bardzo sprawnie. Expresowa realizacja zamówienia. Naprawdę polecam.

4 / 5 2019-03-02

Opony w świetnej cenie. Świeża data produkcji

3 / 5 2019-02-28

Opony nie przyszły na czas kolejny raz.

5 / 5 2019-02-25

Profesjonaliści pod każdym względem. Polecam

2 / 5 2019-02-11

Chciałam odesłać zakupiony towar jednak wysyłając dwukrotnie formularz odstąpienia od umowy na adres [email protected] nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Nie polecam . Problem ze zwrotem towaru.

4 / 5 2019-01-30

Super sklep

5 / 5 2019-01-29

Szybko, sprawnie i dobra cena. Opony z lipca br. POLECAM

4 / 5 2019-01-07

W porządku.

4 / 5 2019-01-05

Towar zgodny z opisem rozsądna cena i szybka dostawa.

5 / 5 2019-01-03

wszystko zgodnie z zamówieniem

4 / 5 2018-12-30

dobra opona

5 / 5 2018-12-23

wszystko ok

5 / 5 2018-12-22

W pełni polecam korzystanie z usług tego sprzedawcy

5 / 5 2018-12-20

Na chwilę obecną opony spisują się dobrze.

4 / 5 2018-12-17

vhfjgkhl

5 / 5 2018-12-12

Szybko, sprawnie, bez problemów.

5 / 5 2018-12-11

Jestem zadowolony wszystko ok na czas

5 / 5 2018-11-29

szybko dobrze

4 / 5 2018-11-26

Dość szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam

1 / 5 2018-11-16

brak negatywnych uwag.

4 / 5 2018-11-14

Polecam szybko i wygodnie. Na lato się zgłoszę -))

5 / 5 2018-11-11

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka - polecam

5 / 5 2018-11-10

Błyskawiczna wysyłka! Towar zamówiony popołudniu, a na następny dzień już u mnie! Polecam serdecznie :)

4 / 5 2018-11-07

jestem zadowolony

5 / 5 2018-11-06

Polecam.

5 / 5 2018-10-31

Polecam!, Kolejne zakupy udane.

5 / 5 2018-10-21

Polecam

5 / 5 2018-10-14

Wszystko w porządku.

4 / 5 2018-10-11

Szybkość realizacji zamówienia była bardzo rewelacyjna. Poziom obsługi super. Jedynie sposób zapakowania i jakość opakowania trochę poniżej tego co wcześniej opisałem.

4 / 5 2018-10-09

szybko sprawnie profesjonalnie polecam

5 / 5 2018-09-23

Super sklep, zamówione opony otrzymałem bardzo szybko super !!!!!!!!

5 / 5 2018-09-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-12

polecam wszystko OK

5 / 5 2018-09-06

Szkoda że za poziom obsługi klienta można dać tylko 5 gwiazdek ja dała bym dużo więcej. Mój problem załatwili błyskawicznie, pozostanę Państwa dozgonną klientką.

4 / 5 2018-09-06

Profesjonalna obsługa

1 / 5 2018-09-03

Niestety transakcja nie doszła do skutku. Zamówienie złożyłem w niedziele, wymianę opon miałem ustaloną na czwartek. O braku opon na magazynie dowiedziałem się w środę w wyniku czego musiałem anulować zamówienie i wybrać inny sklep.

1 / 5 2018-08-25

Na realizację zamówienia czekałem blisko miesiąc. Powodem opóźnienia było, jak mi powiedziano, uszkodzenie felg. To akurat zrozumiałe. Niestety finalnie dotarły do mnie również porysowane felgi, był to już przelom listopada i grudnia więc nie mogłem pozwolić sobie na czekanie kolejnego miesiąca na nowe opony i felgi. Dział reklamacji zaproponował mi śmieszny rabat 15zl od jednej felgi (wartość zamówienia ponad 2300). Zdecydowanie nie polecam tego sklepu.

4 / 5 2018-08-16

Wszystko OK, zgodnie z oczekiwaniami, towar OK

4 / 5 2018-08-11

Ok

5 / 5 2018-08-09

Nie żałuje tylko POLECAM

4 / 5 2018-07-28

wszystko ok, miła obsługa, wszystko przejrzyste i jasne, polecam

4 / 5 2018-07-26

WSZYSTKO TAK JAK W OPISIE POLECAM

5 / 5 2018-07-26

Wszystko ok

4 / 5 2018-07-26

zakup sprawnie, dostawa trwała kilka dni. Na ocenę opon jeszcze za wcześnie, jednak to co zauważyłem to sa bardzo ciche. Znacznie cichsze od fabrycznych auta.

4 / 5 2018-07-19

Polecam, szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-18

Jest ok

5 / 5 2018-07-12

polecam

5 / 5 2018-07-10

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie. Polecam korzystanie z usług tego sklepu.

5 / 5 2018-07-06

szybka , profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-06

Opony bardzo szybko dostarczone. Zamówiłem opony Minerva 205/55 R16 bardzo ciche jak na opony zimowe i w dobrej cenie .Polecam

5 / 5 2018-07-02

Profcjonalne podejście do klienta, wszystko w jak najlepszym porządku :) POLECAM w 100%

5 / 5 2018-06-24

Polecam tę firmę

5 / 5 2018-06-23

Zamowienie przyjęte i zrealizowane bez zastrzezza. Polecam ten sklep z całą odpowiedzialnością.

4 / 5 2018-06-16

szybko sprawnie profesjonalnie polecam

5 / 5 2018-06-13

Polecam pelny profezjonalizm.Serdecznie polecam.

1 / 5 2018-06-03

Przesyłka niezgoda z zamówieniem , pomimo zwrotu towaru od tygodnia czekam na zwrot pieniędzy. Oferta wprowadza w błąd klientów. Pomimo informacji o braku opon zgodnych z ofertą brak aktualizacji Niezgodność polegała na niedotrzymajiu daty produkcji .

4 / 5 2018-05-30

felgi lekko podrdzewiałe myślę że zle przechowywane ale pasują.

4 / 5 2018-05-30

Ogólnie polecam.

5 / 5 2018-05-27

Bardzo profesjonalny sklep. Polecam

5 / 5 2018-05-19

Bardzo szybka przesyłka profesjonalne podejście do klienta. Pozdrawiam

5 / 5 2018-05-10

Wszystko ok.

4 / 5 2018-05-06

Jestem zadowolony wszystko było ok.

5 / 5 2018-05-06

Wszystko ok, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam w 100%

1 / 5 2018-05-03

Sprzedali mi stare opony z datą produkcji przekraczającą dwa lata!!! Wezwałem ich po odbiór opon następnego dnia i nie przyjechali po nie. Kurier, z którym mają umowę, to totalna pomyłka. NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM

5 / 5 2018-05-01

Profesjonalna obsługa jak naj bardziej polecam tego sprzedawce

3 / 5 2018-04-23

Transakcja niezbyt szybko zrealizowana. Przesuwany termin dostawy - ale to okres świąteczno-noworoczny więc może się zdarzyć. Jednak do dzisiaj nie otrzymałem faktury.

5 / 5 2018-04-20

polecam

5 / 5 2018-04-20

ok ok ok

5 / 5 2018-04-11

Super szybko

4 / 5 2018-04-11

zamówienie zostało anulowane , błędnie zamówiłem towar i czekam na zamianę i odbiór , jak do tej pory wszystko przebiega pomyślnie , czekam już tylko na nowy produkt ten dobry

5 / 5 2018-04-09

Wszystko zgodnie z opisem , polecam

5 / 5 2018-04-04

Szybka dostawa

4 / 5 2018-04-02

Infolinia średnio uprzejma, jednak towar został wysłany przed czasem, zgodny z opisem. Napewno tutaj jeszcze wrócę kupić kolejne opony.

5 / 5 2018-03-31

Bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka. Opony zgodne z opisem i w świetnej cenie.

3 / 5 2018-03-28

czas realizacji przeciąga się

4 / 5 2018-03-20

Profesjonalna obsługa.

3 / 5 2018-03-09

nie polecam kłopot ze zwrotem towaru nr zamówienia292125

5 / 5 2018-03-09

Sprawnie i zgodnie z opisem

4 / 5 2018-03-08

Szybko, sprawnie ,

5 / 5 2018-03-05

Wszystko szybko sprawnie i to co chciałem

4 / 5 2018-03-03

Profesjonalna obsługa, świetny kontakt. Polecam.

5 / 5 2018-02-18

Zamówienie przeprowadzone szybko, stan zamówienia zgodny z opisem. Bieżące informowanie przez sklep o statusie zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-02-12

Opony w dobrej cenie, szybka dostawa. Zdecydowanie polecam zakupy w 24opony.pl

3 / 5 2018-02-05

Ok

5 / 5 2018-02-04

Przesyłka szybka, polecam sprzedawcę

1 / 5 2018-02-04

Dramat, dramat i raz jeszcze dramat! Opony, które teoretycznie firma wysłała nie dotarły. Po interwencji okazało się, że opony nie zostały wysłane i właściwie nie wiadomo kiedy zostaną wysłane! Jakaś masakra i porażka. NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-02-03

dobry sklep

5 / 5 2018-02-02

Wszystko ok, opona nowa bez uszkodzeń

5 / 5 2018-01-31

wszystko ok

1 / 5 2018-01-30

Nie poleciłbym nikomu. Prawie dwa tygodnie czekałem na koła choć zrobiłem 100% przedpłatę. Wszystkie cztery koła miały porysowane dość głęboko felgi. Rysy od niewłaściwego montażu opon na rozklekotanej maszynie. Rysy na felgach dla niepoznaki zamazali towotem. Na wysłaną wraz ze zdjęciami reklamację na razie czekam. Jakoś nikt się nie rwie z informacją "co dalej". Telefon na infolinii odbiera bardzo niemiła pracownica firmy.

5 / 5 2018-01-29

Rewelacja

4 / 5 2018-01-27

WSZYSTKO TAK JAK W OPISIE POLECAM

4 / 5 2018-01-26

Od paru lat opony do kilku pojazdów zamawiam w tej firmie jestem bardzo zadowolony polecam .

5 / 5 2018-01-24

Na pewno będę polecał w swoich filmach na YT. ... tak bez niczego, od siebie, za darmo, bez oczekiwania na cokolwiek, za chęci, starania sklepu - ludzi, obsługę, dobre ceny, łatwe zakupy, wyprzedaże, dobrą firmę kurierską itd. Bardzo polecam 24opony, strona jest przejrzysta, ceny niskie, wysyłka gratis ... i takie kupowanie to ja rozumiem. Bez zbędnego kalkulowania, przeliczania ... może nawet wydałbym więcej, gdyby to były opony letnie a nie zimowe na trzy miesiące. Zapraszam na "kurdeMoto" oraz film - "opony stare, czy nowe". Niestety, zrobiłem błąd i kupiłem dwie stare opony na serwisie aukcyjnym. Po przeliczeniu, wcale nie wyszło tanio. Jestem trochę zły - sam na siebie, że pod presją czasu, łudząc się pozorną oraz niewielką oszczędnością, popełniłem błąd i kupiłem stare, dziesięcioletnie opony ... że kupiłem stare opony, których ceny, są zawsze ZAWYŻONE !!!

5 / 5 2018-01-18

Lux Firma.Polecam!!!!!

5 / 5 2018-01-17

Wszystko profesjonalnie dobrane i sprawdzone. Polecam.

4 / 5 2018-01-09

Pełny profesjonalizm. Transakcja załatwiona błyskawicznie a dostawa zamówienia nastąpiła przed zaoferowanym terminem. Polecam !!!

4 / 5 2018-01-05

Polecam.

4 / 5 2017-12-29

Transakcja przebiegła pomyślnie - polecam.

5 / 5 2017-12-22

Wszystko OK.

1 / 5 2017-12-17

Jest ok

2 / 5 2017-12-16

Zmieńcie dostawców nie polecam amatorszczyzna

2017-12-16

Batdzo nie terminowe dostawy

4 / 5 2017-11-27

Przesyłka zgodna z zamówieniem , sprawnie ,milo i przyjemnie.

5 / 5 2017-11-23

PROFESJONALNA OBSŁUGA -POLECAM

1 / 5 2017-11-19

termin lipa

1 / 5 2017-11-15

Zamówiłem solidne i drogie opony do auta 4x4 z opłaconą wymianą w wybranym warsztacie. Opony dotarły z opóźnieniem (niewielkim) o czym zostałem poinformowany przez portal, ale miałem czekać na info z warsztatu - po 5 dniach od podanej mi daty dostawy uznałem, że raczej już nie będzie z ich strony kontaktu i sam tam zadzwoniłem umawiając się na wymianę. Dostarczone opony były wyprodukowane w 2017 r - przy reklamacji okazało się, że sklep rocznik 2017 oznacza data produkcji 2017/2108 co jest moim zdaniem nieścisłe (te same opony z rocznika 2018, każda za 872 zł były w innym sklepie tylko 10 zł droższe i gdybym nie był wprowadzony w błąd na pewno w 24opony bym ich nie kupił). Kolejna sprawa to konieczność upominania się o fakturę i złożona procedura jej otrzymania. Ostatecznie otrzymałem ją na e-maila dopiero po 2 tygodniach od dokonanej płatności i 12 dniach od dostarczenia towaru do warsztatu.

1 / 5 2017-11-12

podają zaniżone ceny opon,których nie mają w swojej ofercie zamawiałem dwa razy opony i po kilku dniach dzwoniono z info że opon już nie ma a drugi raz są uszkodzone rok temu taka sama sytuacja za parę dni wystawiają ponownie opony po zaniżonych cenach widocznie aby złapać klienta i proponować inne opony . są lipni żenujący i nieprofesjonalni

5 / 5 2017-11-01

Miła i szybka obsługa, termin dostawy został przyspieszony, co było miłym zaskoczeniem. Jak najbardziej polecam znajomym i nie tylko.

4 / 5 2017-10-16

Towar bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-10-15

wszystko OK

5 / 5 2017-10-08

profesjonalna firma godna polecenia

5 / 5 2017-10-05

Wszystko Ok.

5 / 5 2017-10-02

Szybko i solidnie

4 / 5 2017-09-29

Szybka wysyłka,obsługa super polecam.

3 / 5 2017-09-29

Firma ok

5 / 5 2017-09-28

Bardzo dobry kontakt, bezproblemowa wymiana towaru tuż przed wysyłką złego zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-09-27

profesjonalna obsługa

2017-09-25

Fatlna obsługa klienta w sklepie. Kompletnie niejasne informacje dotyczące wykupionego w sklepie montażu opon - serwis nie kontaktuje się, żeby ustalić datę, okazuje się że "realizacja zamówienia" nie obejmuje montażu, brak możliwości złożenia reklamacji. 80 PLN wydane na montaż, którego nie ma. Zdecydowanie odradzam

5 / 5 2017-09-25

Bardzo szybka realizacja

5 / 5 2017-09-20

POLECAM

5 / 5 2017-09-10

Wszystko na plus :-) Polecam.

5 / 5 2017-09-07

Polecam towar zgodny z zamowieniem szybko dostarczony

5 / 5 2017-09-03

Wszystko super.

5 / 5 2017-08-31

Szybko i konkretnie. Tak jak na stronie. Wszystko wyraźnie opisane i szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-08-27

absolutnie ok

5 / 5 2017-08-17

wszystko ok.

5 / 5 2017-08-15

bardzo szybka dostawa, przydatne ak zlapie sie gume

5 / 5 2017-08-12

Wszystko pomyślnie!

5 / 5 2017-08-08

profesjonalna obsluga polecam, opony za ta cene super

5 / 5 2017-07-30

Profesjonalne podejście i zaangażowanie do potrzeb klienta. Polecam

4 / 5 2017-07-22

Super realizacja

5 / 5 2017-07-12

Tak dziękuję

5 / 5 2017-07-12

brak negatywnych uwag.

5 / 5 2017-07-10

Polecam.Sklep na wysokim poziomie.

5 / 5 2017-07-06

Jest bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-07-06

Profesjonalna obsługa.Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.

4 / 5 2017-06-30

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, sklep godny polecenia

5 / 5 2017-06-16

Polecam

4 / 5 2017-06-16

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-06-12

Jestem bardzo zadowolony kupowałem już drugi raz.

4 / 5 2017-06-06

szybko, sprawnie, i w dobrych pieniądzach

5 / 5 2017-05-27

JEST OK

2 / 5 2017-05-26

FATALNIE - NIE POLECAM SKLEPU Zamówiłem zimowe koła do auta (felgi + opony). Niestety zaszła potrzeba zgłoszenia reklamacji, ponieważ na jednej z felg znalazłem małe, ale głębokie uszkodzenie - prawdopodobne uderzenie (i nie był to wypadek przy dostarczaniu przez firmę kurierską, ponieważ kartony były w stanie nienaruszonym). Natomiast w następnym kole był całkowity brak powietrza. Na samym początku firma nie powiadomiła mnie, że niezbędny będzie protokół uszkodzenia (a uszkodzenie zauważyłem już po odjeździe kuriera, nie da się wszystkiego zauważyć za pierwszym razem). Firma, przy składaniu reklamacji nie odniosła w ogóle się do braku powietrza w jednym z kół. Protokół wraz ze zdjęciami został wysłany już dwa razy jest brak odzewu. Kompletny brak kontaktu z działem reklamacji - wszystko drogą mailową, co oczywiście wydłuża czas przepływu między informacji co dalej z tym robić. Jestem bardzo niezadowolony i nie polecam!!!

5 / 5 2017-04-12

Nie pierwsze zakupy u nich i myśle że nie ostatnie wszystko na plus

5 / 5 2017-04-09

Super.

5 / 5 2017-04-07

obsługa ok ,bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-04-04

towar zgodnie z zamówieniem, szybko, solidnie

5 / 5 2017-04-03

POLECAM , SZYBKO I BEZ PROBLEMOWO

5 / 5 2017-04-02

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-04-01

Jestem zadowolony z jakości obsługi i bardzo szybkiej dostawy.Na pewno będę polecał Firmę znajomym.

4 / 5 2017-03-27

Wszystko było OK, tylko dostawca próbował mi narzucić czas odbioru do południa. Niestety niktórzy pracują. Podałem w zamówieniu że odbiór możliwy po 15.30 pod wskazanym adresem a mimo to kurier narzuca czas odbioru. Mósiałem dogadywać się.

Rzetelne opinie o 24opony.pl

24opony.pl

Siedziba
-

WWW
https://www.24opony.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie