Kategorie: / Motoryzacja

24opony.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.13
opinie o 24opony.pl
5 / 5 2024-01-15

Czytając niektóre opinie miałem wątpliwości, czy skorzystać z oferty sklepu 24opony.pl dokonałem jednak zamówienia i opłaciło się. Kupiłem opony w najtaniej na rynku (w konkurencyjnym sklepie musiałbym zapłacić za komplet 4szt. o 400zł więcej !!!) Bridgestone Turanza T005 175/65R14 82 T. Co więcej, miłe zaskoczenie choć w regulaminie sklep informuje, iż dostarczy opony nie starsze niż 2 lata od daty produkcji, więc powinienem się liczyć, że mogą mieć datę z 2022 r., tymczasem do mnie przyszły wyprodukowane w kwietniu 2023 r. :-). Szybka realizacja zlecenia. Towar zgodny z zamówieniem. Miła i pomocna obsługa. Polecam skorzystać z oferty sklepu 24opony.pl

3 / 5 2023-10-13

Czas realizacji prawie dwa tygodnie. Niestety pomyliłem opony. Po ich otrzymaniu chciałem na swój koszt zwrócić i wymienić na nowe. Nowe opony były dwa razy droższe od już otrzymanych a więc firmą dzięki mojej dopłacie by tylko zarobiła. Opony do zwrotu w stanie nienaruszonym, z oryginalną naklejką. W związku z tym, że do zamówienia została wystawiona faktura nie pozwolono na zwrot i wymianę na inne. Podejście do klienta żenujące, nigdy więcej nie kupię tam już opon.

1 / 5 2023-04-17

Jestem bardzo zdegustowany i zniesmaczony, a także nie mam zamiaru ponownie robić zakupów w tej "firmie". Mój zamówiony produkt powinien był dotrzeć już 06.04, ale do dziś, 18.04, nadal go nie otrzymałem. Nie było też żadnych informacji podczas składania zamówienia o takim długim okresie oczekiwania. Dodatkowo, gdyby nie moje indywidualne upomnienie, nie wiadomo kiedy dowiedziałbym się, że przesyłka nie nadejdzie. Mniej więcej mam zamiar wrócić do korzystania z usług lepiej znanego mi OPONEO. Niestety, dzisiaj otrzymałem kolejną wiadomość SMS mówiącą o przewidywanej dostawie mojego zamówienia jutro lub pojutrze - brak słów.

5 / 5 2023-01-17

Zamówiłem komplet opon dla mojego motocykla, ale zostały one dostarczone osobno i były słabo zabezpieczone podczas transportu, co spowodowało lekkie uszkodzenia. Pierwsza tylna opona była zgodna z moim zamówieniem, ale przednia opona miała oznaczenie DOT z 2021 roku, gdyż mieliśmy już początek 2023, co oznacza że opona miała już 3 lata. Mając na uwadze, że wybrałem produkt klasy premium, oczekiwałem również kosztów premium. Nie polecam tej firmy, być może lepiej dopłacić kilka złotych i otrzymać to, co zamawiałem. Zważywszy na szeroki wybór dobrych opon na rynku, warto zainwestować w wysokiej jakości produkt, choć wiadomo, że taki zakup będzie kosztowny.

2 / 5 2023-01-17

Opinia poniżej tyle że 2* a nie 5.

5 / 5 2022-12-21

Opony są świetne, ale mam pewien problem z wysyłką. Zamówiony towar był droższy o kilka złotych z powodu "dostawy na jutro". Jednak po potwierdzeniu mailowym okazało się, że towar zostanie dostarczony najpóźniej pojutrze. Planowałem wulkanizację, więc umówiłem się na "pojutrze" na 20. Jednak dostawa opóźniła się, mimo że płaciłem za dostawę "na jutro". Próbowałem skontaktować się z firmą mailowo, ale nie otrzymywałem odpowiedzi. Po kilku dniach ktoś ostatecznie odpowiedział, że opóźnienie jest, ale to nie ich wina i towar zostanie dostarczony za dwa dni. Umówiłem się z kurierem na dostawę po 12, ale nie wspomniał mi, że będzie to parę godzin po 12, co uniemożliwiło mi wylanie z planowanymi wulkanizacją na 14.00. Szkoda, że firma oszukuje klientów z dostawą.

3 / 5 2022-12-21

Opony są świetne, ale mam pewne zastrzeżenia co do wysyłki. Zamówiony towar okazał się kilka złotych droższy ze względu na "dostawę na jutro". W potwierdzeniu mailowym informacja, że towar zostanie dostarczony jutro, ale najpóźniej pojutrze... Oznacza to, że dostawa na jutro stała się dostawą na pojutrze, co było niespodzianką. Udało mi się umówić na wulkanizację na dzień, kiedy opony miały być dostarczone, ale brakowało ich nadal. Napisałem kilka maili, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Kilka dni później ktoś odpisał, że będą opóźnienia, ale nic sie nie stało. Towar ma być dostarczony za dwa dni, ale kurier powiedział tylko, że przyjdzie po 12, ale nie rzekł, że to będzie kilka godzin po południu. Niestety, umówiony termin wulkanizacji na 14.oo przepadł. Szkoda, że firma nie przestrzega terminów dostaw, 3 gwiazdki.

5 / 5 2019-03-21

wszystko ok oponka super

5 / 5 2019-03-21

wszystko ok

4 / 5 2019-03-12

Opony jak najbardziej oki, długi czas realizacji

5 / 5 2019-03-09

Po złożeniu zamówienia była szybka realizacja zlecenia. Towar w 100% zgodny z opisem. POLECAM

5 / 5 2019-03-05

Wszystko załatwione bardzo sprawnie. Expresowa realizacja zamówienia. Naprawdę polecam.

4 / 5 2019-03-02

Opony w świetnej cenie. Świeża data produkcji

3 / 5 2019-02-28

Opony nie przyszły na czas kolejny raz.

5 / 5 2019-02-25

Profesjonaliści pod każdym względem. Polecam

2 / 5 2019-02-11

Postanowiłam zwrócić zakupiony towar, jednak mimo wysłania dwóch formularzy odstąpienia od umowy na adres [email protected], nie otrzymałam żadnej reakcji. Szczerze mówiąc, nie polecam tej firmy. Napotkałam problem z zwrotem towaru.

2 / 5 2019-02-11

Wysłałam dwie prośby o zwrot zakupionego towaru na adres [email protected], ale nie otrzymałam żadnej reakcji. Nie polecam tej firmy, ponieważ mają problemy z realizacją zwrotów.

4 / 5 2019-01-30

Super sklep

5 / 5 2019-01-29

Szybko, sprawnie i dobra cena. Opony z lipca br. POLECAM

4 / 5 2019-01-07

W porządku.

Rzetelne opinie o 24opony.pl

24opony.pl

Siedziba
-

WWW
https://www.24opony.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie