Kategorie: / Firmy kurierskie

24paczki.pl - przesyłki zagraniczne Opinie Klientów

średnia ocen: 4.96
opinie o 24paczki.pl - przesyłki zagraniczne
2019-03-18

Kurier wporzadku poprosiłam o wniesienie przesylki do mieszkania,nie odmowil

5 / 5 2019-03-13

Obsługa super

5 / 5 2019-03-12

ok

5 / 5 2019-03-08

Wszystko ok

5 / 5 2019-03-06

Miły , super szybko dostarczona paczka dzięki niemu :)

2019-03-05

sprawnie

5 / 5 2019-03-03

super

5 / 5 2019-02-24

ok

5 / 5 2019-02-19

Ok

2019-02-14

kompetentny

2019-02-10

bardzo dobry kontakt

2019-02-10

Best option for delivery

5 / 5 2019-02-07

sprawdzony - OK

5 / 5 2019-01-24

Pozytywna

5 / 5 2019-01-13

ok

2018-12-28

Bardzo dobra

2018-12-28

To jest mój najlepszy kurier.

5 / 5 2018-12-17

szybki i łatwy dostęp do przesyłki banalna obsługa paczkomatu

5 / 5 2018-12-16

solidna firma, szybki transport polecam

5 / 5 2018-12-06

polecam

5 / 5 2018-12-01

ok

5 / 5 2018-11-19

polecam

5 / 5 2018-11-17

Ok

2018-11-15

byłem zaskoczony otrzymaniem przesyłki już następnego dnia po złożeniu zamówienia

5 / 5 2018-11-14

super

5 / 5 2018-11-11

Super obsługa szybka dostawa

2018-11-07

zbyt długi czas oczekiwania

2018-11-06

Kurier mało przyjemny wręcz pretensjonalny....tłumaczyłam się dlaczego nie jestem w domu i że paczkę która waży 17kg mam odebrać z poczty bo pan o 16 to jest gdzieś indziej...zaznaczałam że w domu jestem po 16...... Nigdy więcej.

5 / 5 2018-11-03

Super

5 / 5 2018-10-27

Szybko i sprawnie

2018-10-26

Rzetelny

2018-10-25

Tak, jestem

2018-10-21

Punkt odbioru w kiosku RUCH.OK może być bo ja decyduję kiedy mam czas odebrać.

2018-10-20

Profeska

2018-10-19

odbiór osobisty ( dlaczego nie ma wybierz kuriera - odbiór osobisty?)

2018-10-18

Przesyłka przed Czasem

2018-10-17

Ekspresowa dostawa

5 / 5 2018-10-14

Pozytywna

2018-10-08

sprawny i kontaktowy

5 / 5 2018-10-05

Jestem b zadowolona z uslugi.

2018-10-05

5/5

2018-10-02

dobra

5 / 5 2018-09-30

Szybka dostawa bez marudzenia, że nie starczy czasu i próby zostawienia paczki gdzie indziej, polecam.

2018-09-30

kurier DTS transport - wysoka jakość usługi

5 / 5 2018-09-28

Rewelacyjna szybka dostawa.

5 / 5 2018-09-26

super

2018-09-17

Miło, że zadzwonił przed przyjazdem :)

2018-09-13

Uprzejmy dostawca.

2018-09-05

Kulturalnie, fachowo i rzeczowo.Bardzo pozytywnie pracuje kurier.

5 / 5 2018-09-01

bardzo sympatyczny kurier polecam {kurier Janusz} :)

5 / 5 2018-08-28

ok

5 / 5 2018-08-24

wszystko ok

2018-08-18

przesyłak dostarczona nie naruszona

2018-08-08

Dobra

2018-08-08

paczkomaty :)

2018-07-24

Dobra

5 / 5 2018-07-23

Szybkosc i precyzja

2018-07-20

BARDZO DOBRA

5 / 5 2018-07-19

OK

2018-07-14

Bardzo mila obsluga

2018-07-10

Bardzo sprawnie

5 / 5 2018-07-05

super

5 / 5 2018-06-30

Fenomenalny fachowiec w dziedzie w której pracuje. Miły sympatyczny i profesjonalny

2018-06-27

solidny

5 / 5 2018-06-20

paczka do belgii bardzo szybko. super we wtorek wysłana w piątek na miejscu

5 / 5 2018-06-10

nie pamiętam, kto był kurierem i z jakiej firmy, ale był ok.

2018-06-04

świetny

5 / 5 2018-05-27

ok

5 / 5 2018-05-22

Super

2018-05-15

Paczki dostarczane na czas

2018-05-09

Bardzo dobry

2018-05-06

niezadowolona z dlugosci /tydzien/ oczekiwania

2018-05-05

Sklep FSD wspolpracujez dobrymi firmami kurierskimi, paczki sa dostarczane na czas, oraz bez zadnych zniszczen.Wszystko zapakowane z foliami bombelkowymi aby produkt byl dostarczony w takiej postaci jak by sie kupowalo go w sklepie

5 / 5 2018-04-30

OK

2018-04-29

ok.

5 / 5 2018-04-29

OK

2018-04-29

bardzo dobry kurier

5 / 5 2018-04-24

Super ;)

5 / 5 2018-04-24

UPS bardzo szybka dostawa polecam wszystkim.

2018-04-23

wszystko

2018-04-15

paczkomat

5 / 5 2018-04-14

ok

2018-04-04

Oceniam bardzo dobrze, sympatyczny,dobra komunikacja,dostosowanie odbioru przesyłki do odpowiadającego mi czasu.

2018-04-03

Dobry

2018-04-02

Wszystko przebiegło pomyślnie

2 / 5 2018-03-29

Nie polecam migiem24. Przesyłka nieodebrana, kontaktu brak (mailem, przez czat, telefonicznie), słowem - PORAŻKA Dopiero interwencja w dpd pomogła. KOSZMAR!

2018-03-23

Wszystko w normie, tak jak powinno być,

2018-03-20

dobry

5 / 5 2018-03-11

Super!

5 / 5 2018-03-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-06

SZYBKO>

5 / 5 2018-02-25

Szybko i dobrze

5 / 5 2018-02-17

wszystko ok

2018-02-11

paczka byla otwarta i klejem sie obrudzil recznik .

2018-02-07

Tak., świetne rozwiązanie

2018-02-01

Godny polecenia

5 / 5 2018-01-25

sprawdzony - OK

5 / 5 2018-01-23

Ok

2018-01-15

Nie wiem jaki kurier

2018-01-11

Bez zarzutu.

2018-01-04

Brak

5 / 5 2017-12-29

Szybka dostawa polecam

2017-12-29

Bez zarzutu

5 / 5 2017-12-26

OK

2017-12-25

godny polecenia

5 / 5 2017-12-23

ok

2017-12-20

Dobra

5 / 5 2017-12-17

OK

5 / 5 2017-12-08

ok

2017-12-03

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-11-16

ok

2017-11-13

Idealny kurier

5 / 5 2017-11-12

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-11-12

super

5 / 5 2017-11-09

Polecam

2017-11-08

zamawiam na czwartek to nie poto aby przyszlo dzien wczesniej!!!!

2017-10-21

Solidny

2017-10-13

sprawnie i dobrze

2017-10-12

bardzo dobry kontakt

2017-10-12

Mega pozytyw

5 / 5 2017-10-08

ok

5 / 5 2017-10-06

super

2017-10-05

dobry

5 / 5 2017-10-04

Super gość, na pewno godny polecenia :)

2017-09-28

godny polecenia

5 / 5 2017-09-26

ok

5 / 5 2017-09-25

Szybko i sprawnie jak zawsze

2017-09-24

Jestem bardzo niezadowolona z obslugi Firmy!!!! Nie polecam - ZDECYDOWANIE !!!!Ewelina Visser Francja

2017-09-21

Jestem

5 / 5 2017-09-12

Super

5 / 5 2017-09-10

Na czas, bardzo szybko

2017-09-09

Tak jestem

2017-09-05

oczywiście

5 / 5 2017-08-29

super

2017-08-22

dobry

2017-08-05

Bardzo przyjemny

2017-08-04

bardzo zadowalajaca

5 / 5 2017-07-31

OK

2017-07-18

Bardzo miły

5 / 5 2017-07-07

Szybko i bez zadnych uszkodzeń

2017-07-04

Normalnym

2017-07-03

Takkkk

5 / 5 2017-06-27

Szybka dostawa.

5 / 5 2017-06-27

ok

2017-06-26

O.K.

2017-06-24

Uwag nie wnoszę. Fachowosć i wysoka kultura.

2017-06-19

rewelka

5 / 5 2017-06-18

Szybko i elegancko ! :)

5 / 5 2017-06-16

ok jestem zadowolony

5 / 5 2017-06-15

ok, Doskonale sie wywiazal. Przyniosl paczke tam, gdzie terzeba.

5 / 5 2017-06-15

Wszystko ok

2017-06-11

OK!

5 / 5 2017-06-10

Dostawa szybka i miły kurier

5 / 5 2017-06-10

Ok

2017-06-03

Uczciwy, żetelny, kultralny.

5 / 5 2017-05-23

ok

5 / 5 2017-05-23

ok

2017-05-22

Nie wiem jaki kurier

5 / 5 2017-05-15

ok szybko

2017-05-03

Sympatyczny. Dostarczył przesyłkę na czas. Cała dotarła do nadawcy. Do klienta.

2017-04-29

Bardzo dobry

2017-04-08

Zamówienie anulowane

2017-04-06

plecam

5 / 5 2017-04-05

Usługa solidna i w pełni profesjonalna pozdrawiam

5 / 5 2017-03-26

ok

Rzetelne opinie o 24paczki.pl - przesyłki zagraniczne

24paczki.pl - przesyłki zagraniczne

Siedziba
-

WWW
http://www.24paczki.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 (22) 378 44 89

Komórka
-

Infolinia
+48 (22) 378 44 89

Logowanie