Kategorie: / Pozostałe

24ratownik.istore.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.00
opinie o 24ratownik.istore.pl
2019-03-11

Przesyłkę otrzymałem po 22 dniach od daty zapłaty za zamówiony towar. Zamówiłem: - 2 t-shirty w rozmiarze M, a otrzymałem rozmiar S. Sprzedający wyciął metki abym się nie zorientował. Ustalone w prosty sposób - na podstawie tabeli rozmiarów. - etui na identyfikator - nie otrzymałem, - czerwone spodenki WOPR - zamówiłem granatowe i czerwone. Miały różnić się tylko kolorem. Krój czerwonych zupełnie inny niż granatowych. Świadczy o tym chociaż fakt, że miały posiadać z tyłu kieszonkę zapinaną na rzep. Rzepu brak, o kieszonce nie wspominając. I taki ktoś należy do grupy Allegro?

2 / 5 2019-02-22

Sklep prowadzony przez zwykłego palanta, zwykły kłamca i oszust, wystawia towar którego nie posiada, nie polecam to mało powiedziane- kondon-

1 / 5 2019-02-08

Zamówienie złożone dnia 12 czerwca 2012 i opłacone przelewem błyskawicznym. do dnia 2 lipca /15 dni roboczych/ brak towaru i brak jakiejkolwiek informacji od sprzedającego, poza automatyczną odpowiedzią potwierdzającą zamówienie w dniu 12 czerwca 2012. brak kontaktu, brak towaru, brak odpowiedzi na email, nieczynny telefon sklepu

5 / 5 2018-07-17

Ogólnie jak najbardziej ok, w porządku!

2018-05-29

Jest to moje kolejne zamówienie w tym sklepie, towar bardzo dobry, expresowa wysyła, wczoraj zamówiłam, dzisiaj ją już otrzymałam. Kontakt również bez żadnych problemów. Na pewno nie będą to moje ostatnie zakupy.

1 / 5 2018-04-12

Opinia dotyczy firmy "Bezpieczna Woda " działającej w domenach 24ratownik.pl i 24ratownik.istore.pl. Niestety, mogę tylko potwierdzić NEGATYWNE opinie o tym "sklepie": - wystawia na sprzedaż towary, których nie ma na stanie - pobiera opłaty z góry - milczy, po ponagleniach odpisuje, że oczywiście, już zwraca pieniądze, ale przelew nie nadchodzi - po dwóch tygodniach od wpłaty za nieistniejący towar wciąż NIE ODZYSKAŁEM PIENIĘDZY. Wnioski każdy może wyciągnąć sam.

5 / 5 2018-03-26

Wszystko jak najbardziej okej, przesyłka expresowa, polecam!

5 / 5 2018-02-03

Przesyłkę otrzymałam trzy dni po złożeniu zamówienia, ekspres, a na dodatek w żadnym sklepie nie znalazłam tańszego towaru (zamawiałam zapasowe pasy do aqua fitness). Szczerze polecam

5 / 5 2017-12-22

dokonałem dwóch zakupów w sklepie, były to dwie torby Marinepool. Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybki (wręcz błyskawiczny) termin realizacji. Transakcje bez zastrzeżeń

3 / 5 2017-12-11

Polecam zakupy jeśli chcesz czekać na zamówione towary 30 dni, i nie zależy Ci na łatwym kontakcie ze sprzedawcą, w przeciwnym razie stanowczo odradzam. Sprzedający nie zawsze odpowiada na mejle/telefony, a jeśli już to jest bardzo nieprzyjemny. Zamówione towary otrzymałam po 3 tygodniach, w komentarzu prosiłam o kolory akcesoriów dla chłopca, otrzymałam fioletowe. Przesyłka dotarła w rozerwanej kopercie, bez paragonu, ani innego dowodu zakupu... Nigdy więcej takich zakupów.

2017-08-21

Zero odzewu,brak towaru.I co tu dodać.Uwaga.Sprawa prowadzona przez RP

1 / 5 2017-08-01

Jedno wielkie oszustwo!Obsługa nieprzyjemna ,wręcz chamska.Po dokonaniu wpłaty bardzo utrudniony kontakt i brak realizacji zamowienia.Próby uzyskania informacji skończone obrażaniem klienta i rzucaniem słuchawką przez obsługę .Po wyslaniu formularza rezygnacji z dokonanego zamowienia obietnica zwrotu pieniedzy.Dotychas nie zrealizowana,ale po kolejnym tygodniu informacja o zmiane statusu zamowienia ":przygotowany do wyslania"!.Zakup mial byc prezentem swiatecznym,a jest juz 2 tyg po świętach i 5 tyg od złożenia zamowienia.Brak pieniedzy i towaru.Jedno wielkie oszustwo!NIE POLECAM!!

5 / 5 2017-06-03

Jedna wielka sciema,strona zrobiona fajnie wydaje sie ze wszystko Super ale jednak nie!!!!! Obsługa Sklepu chamska i non stop zwodzą i kłamią!!!!!!

2 / 5 2017-04-09

Zdecydowanie nie polecam. Realizacja zamówienia po 2 tygodniach. Dostarczona paczka niekompletna, pomimo dokonania wcześniejszej opłaty; nie przyjmują reklamacji. Chamskie uwagi i "pouczenia" wydawane przez właściciela, gdy się telefonicznie reklamuje usługę. Ponad 3 tygodnie domagam się wystawienia faktury. Brak paragonu. Beznadzieja!

1 / 5 2017-04-02

Oszukaństwo. Towar zamówiony, opłacony. Telefony, maile nic nie dały. Nagle kontakt zupełnie się urwał. Czekałam cierpliwie kilka tygodni. Okazuje się, że nie tylko ja tak zostałam obsłużona przez tę firmę. Sprawa zgłoszona na policję.

Rzetelne opinie o 24ratownik.istore.pl

24ratownik.istore.pl

Siedziba
Bielsko-Biała

WWW
http://24ratownik.istore.pl

Email
[email protected]

Telefon
607755660

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie