Kategorie: / Firmy kurierskie

2AIR Express Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o 2AIR Express
2019-02-21

PACZKA U RUCHU

2019-02-07

Chyba lepszego dostarczania i odbierania przesyłki niż przez Paczkomaty InPost to nie ma.

5 / 5 2019-01-31

pozytywna

2019-01-26

dobra

5 / 5 2019-01-26

ok

2018-12-15

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2018-12-11

szybko i OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018-12-11

Bardzo miły ,sympatyczny człowiek

2018-12-10

Kurier SUUS, ale nie ma go na liście powyżej..

5 / 5 2018-12-04

kurier ok

2018-11-25

Trudno ocenić. Raczej nie mam zdania

0 / 5 2018-10-29

Pomimo podania numeru telefonu, kurier nie poinformował wcześniej o swojej wizycie, dlatego nie zastał mnie w domu i powiedział w rozmowie telefonicznej, że "odbił się od drzwi". Jednak udało mu się dostarczyć przesyłkę zaraz po tej rozmowie, więc nie musiał iść z powrotem do samochodu i ponownie przyjeżdżać.

5 / 5 2018-09-12

myślę, że słowo "profesjonalnie" jest bardzo wymowne. Macie u mnie wielki + !

2018-08-18

Kultura osobista i cierpliwość.

2018-08-13

DUŻA KOMUNIKATWYNOŚĆ

5 / 5 2018-08-02

super

2018-07-26

Bardzo dobra ale odbierałam sama

5 / 5 2018-07-20

ok

2018-07-19

odbiór własny

5 / 5 2018-07-14

ok

2018-06-30

Bardzo zorganizowany, życzliwy, uprzejmy.

2018-06-29

Przesylka byla na czas jak zwykle

2018-06-25

2 dni dowóz z zielonej góry gdzie to jest naprawdę 4 godziny porażka.

2018-06-08

Prawdopodobnie może to kurier zniszczył sprzęt ... ale raczej to sklep zniszczony.

2018-05-30

KOMUNIKACJA Z KURIEREM DOSKONAŁA !!!

5 / 5 2018-05-23

Postanowiłam skorzystać z dowolnego kuriera, ponieważ nie wiedziałam, która firma będzie dostarczać przesyłkę. Jednak nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Obsługa była miła i bezproblemowa.

5 / 5 2018-05-18

super

2018-05-14

Odbiór w paczkomacie

2018-05-05

Kurier miły

0 / 5 2018-05-03

Nie mam żadnych zastrzeżeń dotyczących usługi kuriera. Jednakże, sugerowałabym dokładniejsze określenie planowanego czasu jego przybycia, ponieważ wskazanie jedynie dnia, kiedy będzie dostarczka, sprawiło, że musiałam zostać w domu przez wiele godzin.

0 / 5 2018-05-03

Nie mam żadnych uwag odnośnie obsługi kuriera. Jednak sugerowałabym, aby dokładniej ustalić godzinę jego przyjazdu, ponieważ podanie tylko dnia spowodowało konieczność pozostania w domu przez wiele godzin.

0 / 5 2018-04-25

Kurier poprosił mnie o to, żeby sama odebrać przesyłkę na ulicy Gliwickiej, ponieważ stwierdził, że moje mieszkanie znajduje się poza jego obszarem. Kiedy tam dotarłam, nie było go już na miejscu. Po kontakcie telefonicznym dowiedziałam się, że powinnam była być tam wcześniej, a teraz on już jedzie do Katowic. Mimo że książka miała do mnie dotrzeć w poniedziałek, ostatecznie przyszła dopiero we wtorek. Nie było też napisanej nazwy firmy kurierskiej. Ze względu na niestosowną postawę kuriera, nie zamówię już nigdy książki z tej księgarni i także odradzę to swoim znajomym.

2018-04-14

kurier bardzo sympatyczny

2018-04-09

kurier bardzo w porządku

5 / 5 2018-04-05

Szybkie przekazanie przesyłki

5 / 5 2018-03-31

jest ok.Presylka dotarl b.szybko

2018-03-09

przesyłki dostarcza firma VETIN.Ocena w skali 1-5 daję 5. w wymienionych wyżej nie ma tej firmy.

2018-02-08

komunikatywny, elastyczny

2018-01-26

bardzo dobra

5 / 5 2018-01-20

Super gościu :)

5 / 5 2018-01-12

BŁYSKAWICZNIE I BARDZO MIŁO !!HA ,POLECAM !!!

2017-12-18

2 dni dowóz z zielonej góry gdzie to jest naprawdę 4 godziny porażka.

2017-12-06

nie wiem jaki to był kurier

5 / 5 2017-10-16

Super!

2017-09-05

Odbiór własny

2017-08-25

Kurier najlepiej reprezentuje swoją firmę. Szkoda że ludzie zarządzający zapomnieli, że pracują dla klienta a nie "byle do 16:00"

5 / 5 2017-08-05

Kurier z PEKAES!! Nie ma na liście!! Wybrałem ostatni bo inaczej opinia nie wchodzi. Świetny kontakt z kurierem. Pomoc. POLECAM!

5 / 5 2017-07-30

Wszystko ok ; )

2017-07-22

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-13

bardzo dobra.jestem zadowolona z szybkosci dostarczenia przesylki

5 / 5 2017-07-10

Miałem bardzo istotną paczkę, którą musiałem wysłać do Niemiec. Nie wiedziałem, jaką firmę wybrać, żeby dostarczyła mi ją w ciągu jednego dnia. W końcu trafiłem na 2AIR i byłem zaskoczony. Kurier pomógł mi w zabezpieczeniu paczki, wszystko odbyło się miło, szybko i sprawnie. Paczka dotarła do Niemiec następnego dnia przed południem, o 12:00. A co więcej, cena również mnie zaskoczyła - tylko 99 złotych netto. Serdecznie polecam!

2017-07-08

...nie mialam kontaktu to jak mam ocenic?:P

2017-06-25

Ekspresowa przesyłka!!!

2017-06-08

Doskonały!

2017-06-03

Firma GEFKO.Przykro że takiej nie zamieścili w spisie firm. Rzetelna i bardzo punktualna.

2017-05-01

Bardzo fachowy rozładunek terakoty. Kurier bardzo grzeczny. Paletę z towarem wwiózł wózkiem we wskazane miejsce Firma Kurierska ROHLIG SUUS

2017-04-07

Rewelacja

2017-03-28

uprzejmy, elastyczny i bezproblemowy

5 / 5 2017-03-27

Kilka przesyłek i jak zawsze na czas. POLECAM

Rzetelne opinie o 2AIR Express

2AIR Express

Siedziba
Wyrzysk

WWW
http://www.2air.pl

Email
-

Telefon
882-999-666

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie