Kategorie: / Firmy kurierskie

2AIR Express Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o 2AIR Express
2019-02-21

PACZKA U RUCHU

2019-02-07

Chyba lepszego dostarczania i odbierania przesyłki niż przez Paczkomaty InPost to nie ma.

5 / 5 2019-01-31

pozytywna

2019-01-26

dobra

5 / 5 2019-01-26

ok

2018-12-15

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2018-12-11

szybko i OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018-12-11

Bardzo miły ,sympatyczny człowiek

2018-12-10

Kurier SUUS, ale nie ma go na liście powyżej..

5 / 5 2018-12-04

kurier ok

2018-11-25

Trudno ocenić. Raczej nie mam zdania

2018-10-29

Mimo podanego n-ru telefonu kurier nie uprzedził o swjej wizycie, w zwiazku z tym nie zastał mnie w domu i jak to określił w późniejszej rozmowie telefonicznej, "odbił si e od drzwi'' Udało mu się oddać przesyłkę zaraz po rozmowie telefonicznej, tak ze .nie zdążyŁ wsiąść do samochodu i nie musiał ponownie przyjeżdżać.

5 / 5 2018-09-12

myślę, że słowo "profesjonalnie" jest bardzo wymowne. Macie u mnie wielki + !

2018-08-18

Kultura osobista i cierpliwość.

2018-08-13

DUŻA KOMUNIKATWYNOŚĆ

5 / 5 2018-08-02

super

2018-07-26

Bardzo dobra ale odbierałam sama

5 / 5 2018-07-20

ok

2018-07-19

odbiór własny

5 / 5 2018-07-14

ok

2018-06-30

Bardzo zorganizowany, życzliwy, uprzejmy.

2018-06-29

Przesylka byla na czas jak zwykle

2018-06-25

2 dni dowóz z zielonej góry gdzie to jest naprawdę 4 godziny porażka.

2018-06-08

Prawdopodobnie może to kurier zniszczył sprzęt ... ale raczej to sklep zniszczony.

2018-05-30

KOMUNIKACJA Z KURIEREM DOSKONAŁA !!!

5 / 5 2018-05-23

wybralam kuriera obojetnie jakiego, poniewaz nie wiem jaka firma mi dostarczala. ale nie mam zadnych zastrzezenw , szystko szybko i sprawnie. mila obsluga, bezproblemowy.

5 / 5 2018-05-18

super

2018-05-14

Odbiór w paczkomacie

2018-05-05

Kurier miły

2018-05-03

Nie mam zastrzeżeń co do obsługi kuriera. Proponowałabym jednak określenie bliższego czasu jego przyycia, ponieważ wskazanie tylko dnia jego przybycia zmusiło mnie niewychodzenia z domu przez wiele godzin.

2018-04-25

kurier polecił mi samej przyjechać po przesyłkę, na ulicę Gliwicką, (ponieważ sam stwierdził że moje miejsce zamieszkania to "nie jego rejon"),kiedy tam przyjechałam, jego już nie było. Po wykonanym do niego telefonie dowiedziałam się że "miałam być wcześniej a teraz to on do katowic jedzie". Książka miała do mnie dotrzeć w poniedziałek. Była we wtorek. Nigdzie nawet nie była napisana nazwa firmy kurierskiej. Tylko z powodu tego kuriera nigdy więcej nie zamówię żadnej książki z tej księgarni i będę odradzać to również moim znajomym.

2018-04-14

kurier bardzo sympatyczny

2018-04-09

kurier bardzo w porządku

5 / 5 2018-04-05

Szybkie przekazanie przesyłki

5 / 5 2018-03-31

jest ok.Presylka dotarl b.szybko

2018-03-09

przesyłki dostarcza firma VETIN.Ocena w skali 1-5 daję 5. w wymienionych wyżej nie ma tej firmy.

2018-02-08

komunikatywny, elastyczny

2018-01-26

bardzo dobra

5 / 5 2018-01-20

Super gościu :)

5 / 5 2018-01-12

BŁYSKAWICZNIE I BARDZO MIŁO !!HA ,POLECAM !!!

2017-12-18

2 dni dowóz z zielonej góry gdzie to jest naprawdę 4 godziny porażka.

2017-12-06

nie wiem jaki to był kurier

5 / 5 2017-10-16

Super!

2017-09-05

Odbiór własny

2017-08-25

Kurier najlepiej reprezentuje swoją firmę. Szkoda że ludzie zarządzający zapomnieli, że pracują dla klienta a nie "byle do 16:00"

5 / 5 2017-08-05

Kurier z PEKAES!! Nie ma na liście!! Wybrałem ostatni bo inaczej opinia nie wchodzi. Świetny kontakt z kurierem. Pomoc. POLECAM!

5 / 5 2017-07-30

Wszystko ok ; )

2017-07-22

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-13

bardzo dobra.jestem zadowolona z szybkosci dostarczenia przesylki

5 / 5 2017-07-10

Miałem b. ważną przesyłkę do Niemiec, nie miałem pojęcia jaka firma mi to w 1 dzień dostarczy, trafiłem na 2AIR i byłem w szoku, kurier pomógł mi z zapakowaniem, miło szybko i sprawnie. Przesyłka była następnego dnia w Niemczech przed 12 w południe! Cena też mnie zaskoczyła 99 zł netto:) POLECAM

2017-07-08

...nie mialam kontaktu to jak mam ocenic?:P

2017-06-25

Ekspresowa przesyłka!!!

2017-06-08

Doskonały!

2017-06-03

Firma GEFKO.Przykro że takiej nie zamieścili w spisie firm. Rzetelna i bardzo punktualna.

2017-05-01

Bardzo fachowy rozładunek terakoty. Kurier bardzo grzeczny. Paletę z towarem wwiózł wózkiem we wskazane miejsce Firma Kurierska ROHLIG SUUS

2017-04-07

Rewelacja

2017-03-28

uprzejmy, elastyczny i bezproblemowy

5 / 5 2017-03-27

Kilka przesyłek i jak zawsze na czas. POLECAM

Rzetelne opinie o 2AIR Express

2AIR Express

Siedziba
Wyrzysk

WWW
http://www.2air.pl

Email
-

Telefon
882-999-666

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie