Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Ogród / Biuro / Dom / Gry

2bis.pl Opinie Klientów

4.87/5.00 - ilość ocen: 77
opinie o 2bis.pl
5 / 5 2019-03-02

Bardzo uprzejma i szybka obsługa.Jestem b.zadowolony. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-11

Obsługa kompetentna, uprzejma, zorientowana, szybka

5 / 5 2019-02-04

Kupiłem telewizor LG 42LA620 jestem bardzo zadowolony z zakupu i bardzo szybkiej wysyłki. Transakcja przebiegła bardzo szybko i profesjonalnie polecam zakupy w sklepie 2BIS.pl

2019-02-02

Zakupiłem tv przez telefon, następnego dnia kurier zapukał do drzwi. No i cena lepsza niż na allegro.

5 / 5 2019-02-01

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Towar dostarczony błyskawicznie - wszystko O.K. P O L E C A M !!!

5 / 5 2019-01-29

Transakcja przebiegła pomyślnie, wysyłka dość szybka, choć informowano mnie o odebraniu towaru w punkcie odbioru osobistego, mimo że podczas zamawiania podałem opcję dostawy kurierem wraz z adresem dostawy. Wysyłka opóźniona przez to o jeden dzień, ale wszystko w porządku. PLECAM

5 / 5 2019-01-22

Bardzo profesjonalna i błyskawiczna realizacja zamówienia

2019-01-15

Najszybsza realizacja zamówienia w tym roku. Od kliknięcia do otworzenia pudełka minęło 24h

5 / 5 2019-01-14

Jestem bardzo zadowolony z zakupu.Kupiłem sprzęt za bardzo dobrą cenę.Sprzęt dostałem błyskawicznie (25 h) od wysyłki.Serdecznie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-31

wszystko ok

5 / 5 2018-12-21

Wyjątkowo dobry kontakt i profesjonalna obsługa. Dostawa błyskawiczna.

5 / 5 2018-12-12

Jestem bardzo zadowolona z uslug 2bis.pl Profesjonalna obsluga, kontakt ze sklepem na najwyzszym poziomie. Dostawa w 24h od zamowienia.

5 / 5 2018-11-22

JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU W TYM SKLEPIE, MIŁA, FACHOWA OBSŁUGA, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA, TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM, OBSŁUGA KURIERA BARDZO MIŁA CO SIĘ RZADKO ZDARZA POLECAM

5 / 5 2018-11-17

MEGA POZYTYW!! Wszystko tak jak należy !! Super kontakt z sprzedawcą, Towar zgodny z opisem. Mogę śmiało polecić ten sklep!! POLECAM !!

5 / 5 2018-11-13

Zamówienie zrealizowane szybko, obsługa profesjonalna.

5 / 5 2018-11-10

Bez problemu, szybka dostawa, solidnie zapakowany towar. Polecam sklep!

5 / 5 2018-11-05

Gorąco polecam, tv dotarł do mnie w 27 godz.Niestety nie zadowolił mnie co do jakości więc go oddałem i tu też ocena sklepu na 10:) Kontakt wzorowy. Pieniądze mam spowrotem. 100% zadowolenia ze sklepu.

5 / 5 2018-11-02

Polecam szybka porostu wszystko super,udane zakupy.

3 / 5 2018-10-23

przysłany towar wygląda jak powystawowy. pudełko było już otwierane (uszkodzone i zlepione taśmą klejącą). O niczym takim nie było mowy w opisie produktu. brak rachunku. odradzam.

5 / 5 2018-10-15

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-09-28

Szybka, profesjonalna realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-09-27

Towar dobrze zapakowany plus szybka wysyłka polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-09-26

Wszystko w porządku, polecam.

5 / 5 2018-09-23

Profesjonalizm, błyskawiczna wysyłka, super kontakt z klientem! Słuchawki bez zastrzeżeń, mile zaskoczona zabezpieczeniami :) Pozdrawiam i POLECAM w 100%!!

5 / 5 2018-09-21

Wszystko OK

5 / 5 2018-09-07

Rewelacyjna obsługa i ekspresowa wysyłka. Polecam!

2018-08-31

BDB

5 / 5 2018-08-23

Towar dobrze zapakowany plus szybka wysyłka polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-08-22

Zamówienie składane przez telefon. Pralka dotarła z Podbeskidzia w 24 h. Bez głupich infolinii, ludzki wymiar elektronicznych zakupów. Nawet jeśli nie dotarła faktura i nalepki gwarancyjne (wyrzuciłem rozpakowując?) wszystko dobrze się skończyło. Polecam szanującym siebie i swój czas.

5 / 5 2018-08-06

Zamówienie zrealizowano bardzo szybko. Towar zgodny z zamówieniem.Polecam sklep.

5 / 5 2018-08-04

zakup telewizora oceniam pozytywnie,przesyłka dotarła w ciągu 1 dnia,w stanie nienaruszonym jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-07-27

Witam. Bardzo fachowa obsługa dająca pełną satysfakcję i godna naśladowania. Towar solidny i w bardzo korzystnej cenie. Kto kupi w sklepie 2bis razm, z pewnością wróci po następny produkt. Bardzo polecam wszystkim.

5 / 5 2018-07-23

Kupiłem smartfona Samsunga Galaxy S III na firmę. Panią, z którą rozmawiałem ce***e profesjonalizm i duża kultura osobista,potrafi rozwiać wątpliwości i doradzić. Po zamówieniu przesyłka dotarła błyskawicznie, w ciągu dwóch dni dostałem towar zgodny z opisem, porządnie zapakowany i oryginalny. Nie piszę tej opinii aby dostać nagrodę w konkursie ,ale żeby polecić sklep, który jest profesjonalny.

5 / 5 2018-07-17

Szybko, sprawnie. Pierwszy raz widziałem i otrzymałem tak dobrze zabezpieczony przedmiot (bardzo wielki PLUS)

5 / 5 2018-07-13

Jestem bardzo zadowolona z transakcji, zakupu i całej miłej obsługi. Pozdrawiam, Agata

5 / 5 2018-07-12

Szybka dostawa zamówionego towaru, towar starannie zapakowany, polecam.

5 / 5 2018-06-13

Zamówienie zrealizowano bardzo szybko,obsługa kompetentna i sympatyczna

5 / 5 2018-06-11

GORĄCO POLECAM!.Bardzo dobry i łatwy kontakt,miła obsługa,szybka wysyłka,transakcja przebiegła bez żadnych problemów:)

5 / 5 2018-06-09

Wysyłka w dniu wpłaty. Miła obsługa. Polecam

5 / 5 2018-05-25

Bardzo szybka wysyłka. Dobre ceny produktów, przynajmniej tych, których szukałem

5 / 5 2018-05-20

Miła obsługa rewelacyjnie szybka dostawa .Polecam każdemu ten właśnie sklep

5 / 5 2018-05-19

szybko sprawnie super polecam wszystkim niedowiarkom mucha-pl

5 / 5 2018-05-18

Transakcja przebiegła bezproblemowo.Towar był dostarczony błyskawicznie, wszystko na szóstke z plusem.Polecam serdecznie sklep 2bis.pl jest OK.Firma kurierska pełen profesjonalizm i kultura(DHL).

2018-05-02

wszystko przebiega sprawnie bez komplikacji. Towar zgodny z opisem, dostarczony odpowiednio zabezpieczony i bez uszkodzeń

5 / 5 2018-04-29

Szybka i dokładna realizacja zamówienia,profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-04-24

Dostawa szybka, ale karton lekko sfatygowany, po za tym standard dla sklepów internetowych.

5 / 5 2018-04-15

Zakupiłem telefon,szybko wysłali,dobrze zapakowany - jestem zadowolony - mogę polecić ten sklep

5 / 5 2018-04-09

Doskonała ,profesjonalna transakcja-gorąco polecam .

5 / 5 2018-04-08

transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie,sklep godny zaufania i polecenia.

2018-04-07

jest okej !

5 / 5 2018-04-04

bardzo dobry sklep gorąco polecam

5 / 5 2018-04-02

GORĄCO POLECAM. EXPRESOWA WYSYŁKA,SUPER KONTAKT TOWAR TAKI JAKI MIAŁ BYĆ. PEŁNY PROFESJONALIZM.

5 / 5 2018-04-02

Transakcja przebiegła pomyślnie - jestem bardzo zadowolona, polecam!

5 / 5 2018-03-30

wszytko ok

5 / 5 2018-03-04

Dobry sklep, szybko, sprawnie i tanio!

5 / 5 2018-03-03

Dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, cena nie zawyżona. Najważniejsze towar z polskiej dystrybucji czyli obowiązująca w Polsce karta gwarancyjna producenta. Polecam.

5 / 5 2018-02-06

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-05

Bardzo dobry kontakt, szybka profesjonalna obsługa.Polecam.

5 / 5 2018-01-23

Szybko i sprawnie. Polecam

2018-01-22

W sklepie zakupiłam lodówkę, wśród wielu dostępnych modeli z łatwością znalazłam interesujący mnie produkt - w cenie o wiele niższej niż w innych sklepach. O tym, co dzieje się z nasza lodówka wiedzieliśmy od razu - kiedy jest pakowana, wysyłana, na kiedy planowany jest dowóz. Już bede wiedziała gdzie kupić pralkę ;P

5 / 5 2018-01-22

Wszystko ok Polecam ten sklep.

2018-01-19

Wszystko w najlepszym porządku, ekspresowa wysyłka, towar idealnie zapakowany, miły kontakt telefoniczny. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep.

5 / 5 2018-01-19

Polecam :)

5 / 5 2018-01-01

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam !!!

5 / 5 2017-12-22

super

2017-12-18

W sklepie kupoałem ładowarke oraz uchwyt Nokia. Towar oryginalny (na allegro to jednak loteria) Dobrze zapakowany ekspresowa wysyłka

5 / 5 2017-12-10

Kolejny zakup w tym sklepie i kolejny raz obsługa na najwyższym możliwym poziomie - począwszy od wyczerpującej informacji mailowej o statusie zamówienia, poprzez błyskawiczną wysyłkę i pieczołowicie zapakowany towar. Przy kontakcie z tym sklepem, nie należy też zapominać iż posiada on naprawdę konkurencyjne ceny. Jeszcze raz gratulacje za profesjonalnie prowadzony biznes !!!

5 / 5 2017-11-27

ok

5 / 5 2017-11-21

Szybka wysyłka,towar-słuchawki z mikrofonem które kupiłem są bardzo dobre.

5 / 5 2017-11-19

sklep godny polecenia .Zamówienie zostało zrealizowane szybko i prawidłowo. Jestem zadowolona z zakupów .

2 / 5 2017-11-17

Zamówiłam telefon bezprzewodowy Dostawa szybka Obsługa sklepu profesjonalna, uprzejma i miła Zmuszona byłam jednak zwrócic towar, ponieważ kolor odbiegał znacząco od tego, co na stronie sklepu Po prostu fotografia telefonu na stronie wzięta z kosmosu.. I na tym moje pozytywy sie kończą Towar zwrócony w trybie ekspresowym i w stanie nienaruszonym Dodam, że dodatkowo wysłałam odstąpienie od umowy, by formalnosci stało się zadość Zdajsie o zwrocie pieniedzy w najblizszym czasie mogę pomarzyć Na telefoniczne monity odpowiedź, że cos tam będzie do mnie wysłane, coś mam podpisać, odesłać / na mój koszt/, bo taką mają procedurę O ile wiem to przepisy mówią jednoznacznie: zwrotu za wadliwy towar nalezy dokonać niezwłocznie nie później niz 14 dni od daty otrzymania odstąpienia od umowy! Został jeszcze tydzień... Ogólnie niestety nie polecam

5 / 5 2017-11-09

Bardzo dobry sklep, obsługa i profesjonalizm na najwyższym poziomie:) 61469

5 / 5 2017-10-25

Sklep bardzo profesjonalnie przyjął zamówienie. Otrzymywałam na bieżąco informacje drogą mailową. Wysyłka bardzo sprawnie i szybko. Polecam.

5 / 5 2017-10-22

Wszystko w porządku, bardzo szybka wysyłka do paczkomatu.

5 / 5 2017-10-20

Wspolpraca bardzo dobra,szybka dostawa.Wszystko OK.

2017-10-16

Jestem w pełni usatysfakcjonowany realizacją mojego zamówienia.

3 / 5 2017-09-28

Zamowilem mysz, przyszla w starym podartym kartoie, brudna od uzywania, z poplatanym kablem, przytarta od spodu od uzywania. Na pewno nie nowa, za ktora zaplacilem. Na razie bez komentarza ze strony sklepu. ODRADZAM

2017-09-11

Wszystko odbyło się jak należy. Kupiłem w sklepi 2bis.pl uchwyt samochodowy Samsung EE-V200SABEGWW. Brak uwag dot. realizacji zamówienia.

2017-09-10

Wszystko przebiegło w ekspresowym tempie, bardzo dobry kontakt ze sklepem.

5 / 5 2017-09-08

Sklep warto polecić. Obsługa profesjonalna i szybka. POLECAM!!!

5 / 5 2017-09-07

Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo konkurencyjne ceny, szybka dostawa. Warto tez wspomnieć o kontakcie z klientem, który był wzorowy. Podsumowując transakcja przebiegła pomyślnie,a dodatkowo dostałem mały bonusik. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-09-05

Bardzo profesjonalna i błyskawiczna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-07-16

Solidnie i szybko.

2017-07-14

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-12

Bardzo szybka wysyłka i dostarczenie do paczkomatu. Towar niestety okazał się zepsuty, czego nie można było zauważyć wcześniej. Reakcja sklepu była natychmiastowa, przysłali kuriera po odbiór. Wysyłka nowego towaru w zastępstwie w bardzo rozsądnym terminie, oczywiście darmowa.

2 / 5 2017-06-04

Fatalna obsługa od miesiaca czekam na załatwienie sprawy, pieniądze wzięli za telewizor a ja czekam nie polecam

5 / 5 2017-05-22

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-05-13

szybka wysyłka, dobry kontakt; polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-25

Wszystko ok. Polecam

2017-04-01

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Jeden z nielicznych sklepów, który nie kroi klientów na kosztach transportu przy opcji "za pobraniem", także za to duży plus.

Rzetelne opinie o 2bis.pl

2bis.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://www.2bis.pl

Email
[email protected]

Telefon
(018) 353-81-15

Komórka
504064513

Infolinia
-

Logowanie