Kategorie: / Dom

2bm.pl Opinie Klientów

4.93/5.00 - ilość ocen: 61
opinie o 2bm.pl
2019-03-13

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2019-03-07

Polecam wysokiej jakości zarówno produkt jak i samą transakcję. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń.

5 / 5 2019-03-07

ok

5 / 5 2019-03-03

Szybko i sprawnie. Zgodnie z ustaleniami telefonicznymi.

5 / 5 2019-02-26

Sprawnie,szybko,bezproblemowo,milo. Polecam

5 / 5 2019-02-23

Błyskawiczna wysyłka, towar spakowany profesjonalnie, zabezpieczony, polecam

5 / 5 2019-02-17

Szybko, miło, fachowo. Polecam

5 / 5 2019-02-16

Duży wybór produktów, wysoka jakość produktów, bardzo dobrze pakowany produkt, prosty i jasny sklep internetowy - szybko można znaleźć interesujące towary, możliwości płatności dogodne dla klienta

5 / 5 2019-02-13

Polecam, wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2019-02-13

Bardzo profesjonalna obsługa i szybka dostawa

2019-02-07

Doskonaly sklep z ogromna iloscia towaru, roznych stylow i cen. Bardzo dobry kontakt z klientem Dostawa w uzgodnionym terminie, perfekcyjne opakowanie. Pelna satysfakcja z zakupow.

5 / 5 2019-01-28

świetnie,polecam

2019-01-24

świetny sklep

5 / 5 2019-01-18

Zamówione lampy zostały szybko sprowadzone. Sklep oceniam bardzo dobrze.

5 / 5 2019-01-16

Jestem zadowolony z realizacji mojego zmówienia. Lampa MIX, 506.

2019-01-13

Sklep oceniam bardzo pozytywnie, bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mailowy, wyczerpujące odpowiedzi na pytania, miła obsługa.

5 / 5 2019-01-08

OK

5 / 5 2019-01-06

Wszystko poszło tak, jak należy. Polecam ten sklep. Lampa była bardzo dobrze zapakowana, więc nie było zagrożenia stłuczeń.

5 / 5 2018-12-25

Polecam !

2018-12-24

Godny polecenia !!!!

2018-12-10

Bez uwag

2018-12-08

dobra cena gorzej z realizacją zamówienia, towar przybył dopiero po 9 dniach

5 / 5 2018-11-13

Profesjonalna obsługa, dobra cena i miła obsługa

5 / 5 2018-10-31

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka przesyłka, lampa bezpiecznie i dokładnie zapakowana.

2018-10-20

Jest OK'

5 / 5 2018-10-19

sklep w porządku ,asortyment również, zadowolona jestem z zakupu, w przyszłości z pewnością skorzystam jeśli będę zainteresowana np. nową lampą..

5 / 5 2018-10-10

Bardzo solidny sklep. dobry kontakt. Przyjazna obsługa. polecam

5 / 5 2018-10-10

Bardzo dobry sklep,szybka realizacja zamówienia,doskonale,bezpiecznie opakowany towar.Nie doczekałam się tylko meila potwierdzającego przelew, ale dodzwoniłam się do sklepu,uzyskałam potwierdzenie-bardzo uprzejma obsługa,można spokojnie polecać sklep jako rzetelny i wiarygodny.

5 / 5 2018-09-26

Polecam, zarówno produkty jak i obsługę.

5 / 5 2018-09-19

Szybko, solidnie i towar bardzo ładny.

5 / 5 2018-09-06

zakupy przebiegły pomyślnie, przesyłka zabezpieczona wyśmienicie, polecam

5 / 5 2018-08-31

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie i szybko. Zakupiony towar zgodny z opisem na stronie internetowej.

2018-08-31

Zbyt długi czas realizacji zamówienia. Nikt mnie nie poinformował o tym, że czas zamówienia się wydłuży. Jeżeli chodzi o odbiór osobisty to firma nie informuje kiedy nie pracuje. W normalny dzień roboczy można "pocałować klamkę" i nie odebrać zakupionego towaru.

5 / 5 2018-08-24

Kontakt ze sklepem na bardzo wysokim poziomie - Sprzedawcy sympatyczni, kompetentni i skorzy do pomocy. Zakupione plafony piękne i wysokiej jakości, przesyłka doszła ekspresowo i była doskonale zabezpieczona. Sklep 2BM polecam z całego serca!

5 / 5 2018-08-18

Szybko i bezproblemowo. Polecam

2018-08-16

wszystko w porządku, przesyłka zgodna z opisem, porządnie zapakowana

2018-07-26

Długi standardowy czas realizacji zamówienia. Lampa dojechała pogięta, utrudniająca montaż części szklanej w metalowej obudowie.

5 / 5 2018-06-13

Świetne podejście do klienta, natychmiastowa reakcja. Z ogromną przyjemnością polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-12

Bardzo mily i szybki kontakt. Chetnie odpowiadaja na wszystkie pytania. Czas oczekiwania zgodny z informacja podana przy produktach. Paczka bezpiecznie zapakaowana, lampy nie uszkodzily sie w trakcie transportu.

2018-05-21

Sklep dla ludzi, dla których czas nie ma znaczenia. Przedłużono termin wysłania dwukrotnie i ani me, ani be. Dopiero po telefonach z mojej inicjatywy dowiedziałem się, że dostali uszkodzona lampę i czekali. No takie tłumaczenia Jasia w przedszkolu.

2018-05-07

Bardzo dobra obsługa!

5 / 5 2018-04-28

szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, bardzo dobry i przede wszystkim prawdziwy opis produktów

2018-04-16

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-04-08

Zaskakująco szybka realizacja zamówienia, tydzień zamiast deklarowanych pięciu.

5 / 5 2018-04-04

Gorąco polecam. Przesyłka nastąpiła w terminie i była bardzo dobrze przygotowana. Produkt taki jakiego oczekiwałam - wysokej jakości.

5 / 5 2018-03-25

pozytywna

5 / 5 2018-03-23

super kontakt, szybka przesyłka, towar solidnie zapakowany, polecam!

5 / 5 2018-03-21

Profesjonalna obsługa, szybki dowóz, jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-03-01

Jestem bardzo zadowolona z szybkości obsługi, plafon dojechał szybciej niż się spodziewałam zakupiłam plafon SKALA 90 cm czarny bardzo mi się podoba wygląda na suficie bardzo efektownie, ładnie wykonany. Polecam sklep

2018-02-25

Kontakt ze sklepem bardzo dobry, zakupy bezproblemowe. Lampy sygnowane 2BM są wysokiej jakości.

2018-02-24

zamówienie zrealizowano zgodnie ze złożoną specyfikacją; drobny zgrzyt - termin oczekiwania został wydłużony z bliżej nieznanych mi przyczyn.Nic wielkiego, ale brak rzeczowej informacji od personelu sklepu jest niedopuszczalny. Po kilku moich telefonach przesyłka została odnaleziona i wysłana kurierem. Wybór artykułów w sklepie bardzo dużo, informacja rzeczowa, pomaga dokonać właściwego wyboru oprawy.

5 / 5 2018-02-23

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-02-20

Szybka i fachowa odpowiedź na pytania. Sprawna dostawa.

2018-02-08

Z powodu złego zapakowania lampy-przyszła uszkodzona. Złe zaadresowanie sprawiło,ze paczka przyszła z opoźnieniem, ponieważ krążyła.Próba obarczenia winą innych -firmy przewozowej i pozostawienie odbiorcy z problemem. Po interwencji dosłanie uszkodzonych elementów lampy.Brak zwrotu pieniędzy-różnicy za wydłużony czas oczekiwania-opłata za przesyłke kurierska a przesylka szła o wiele dłużej.

5 / 5 2018-01-22

Towar wysokiej jakości i zgodny z zamówieniem, rzetelna obsługa, szybka dostawa, gorąco polecam!

2018-01-20

Jedna transakcja i bardzo długo czekałam na towar. W opisie miał być 14-21 dni. Po 21 dniach zadzwoniłam sama, bo ze sklepu nie było informacji i dowiedziałam się, że trzeba poczekać kolejne 14 dni. Panie wprawdzie były bardzo miłe ale wrażenie ogóle (kiepskie) pozostało. Towaru nie mogę jeszcze ocenić, gdyż w wyniku opóźnień sklepu ekipa remontowa mi "uciekła" i póki co mogę podziwiać lampy wyłacznie w kartonie :-(

5 / 5 2017-12-31

Polecam bardzo serdecznie, pełen profesjonalizm.

2017-12-17

Obsługa bardzo pomocna, towar starannie opakowany transakcja przebiegła bez zarzutu

5 / 5 2017-12-14

Produkt zgodny z opisem , jestem zadowolona z zakupu, polecam sklep 2 BM.

5 / 5 2017-11-17

Sprawdzili towar od producenta przed wysłaniem go do nas, co się sprawdziło, gdyż nie spełniał ich oczekiwań - prawdopodobnie był uszkodzony i go zwrócili. Zaoszczędziło to nam dużo czasu i nerwów. Odpowiedzialnie prowadzony biznes! Polecam.

2017-11-15

OPINIA POZYTYWNA

5 / 5 2017-11-04

Polecam sklep, transakcja szybka, zamówienie dotarło bezpiecznie, lampy były dobrze zapakowane.

2017-10-29

Transakcja zgodnie z opisem, żadnych zastrzeżeń. Lampy bardzo starannie zapakowane, było dużo odpakowywania, ale bez usterek.

5 / 5 2017-10-23

Jak zwykle wszystko super, polecam!

5 / 5 2017-10-19

super zakupy, ekstra obsługa

5 / 5 2017-10-11

Bardzo ok.

5 / 5 2017-09-28

Profesjonalne podejscie do tematu. Duzy wybór oferowanego asortymentu.

2017-09-23

Zdecydowanie polecam. Towar zgodny z zamówieniem, dostarczony wczesniej niż deklarowano. Dobre ceny za dobra jakość.

5 / 5 2017-09-16

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam serdecznie!

5 / 5 2017-08-22

Super polecam :)

5 / 5 2017-08-16

ogólnie ok., brakowało mi jednak informacji o etapach realizacji zamówienia. zrobiłam przelew i cisza ze strony firmy. Minęło ok 6 dni i dostawa. Zapakowane właściwie, dobrze zabezpieczony klosz.

2017-08-12

Średni czas oczekiwania na dostawę. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-08-11

Bardzo fachowa, miła i rzeczowa obsługa. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

2017-08-08

Dobry, rzeczowy kontakt z możliwością uzyskania dodatkowych informacji. Zachęca do dalszej współpracy.

5 / 5 2017-07-29

Towar rewelacyjnej jakości. Szybka dostawa. Gorąco polecam ten sklep!!!!!

5 / 5 2017-07-26

Bardzo szybki zakup zero problemów. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-07-23

szybko sprawnie , dobry kontakt, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-07-21

Transakcja przebiegła pomyślne, towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany, przesyłka dotarła szybko i bez żadnych problemów.

2017-06-28

zamówienie zrealizowane prawidłowo, sprzedawca uczynny, pomocny

3 / 5 2017-06-27

Odradzam zakupy w tym sklepie. Nie posiadają towaru, który widnieje jako dostępny. Nie odzywają się, że go nie ma. Złożyłam zamówienie 31.10 z informacją na stronie o maksymalnie 5 dniowym terminie realizacji. Po dwóch tygodniach nikt nawet nie raczy poinformować, że nie dostanę towaru!!! Sama musiałam napisać i zapytać. Towaru ani pieniędzy do tej pory nie ma a minął miesiąc! JAK KTOŚ CHCE TRACIĆ CZAS I NIE OTRZYMAĆ TOWARU ANI ZWROTU PIENIĘDZY TO TYLKO TU !

2017-06-09

Wszystko zgodnie z opisem i zdjęciami na stronie. Dostawa bez zarzutu, staranne pakowanie. Ogromny wybór, świetna jakość. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-05-29

super, przesyłka dotarła wcześniej niż się spodziewałam

2017-05-29

Wszystko w porządku, "nie biją" się jakoś specjalnie o klienta, ale nie można też im niczego zarzucić. Do tego mają fajną promocję :-)

5 / 5 2017-05-17

Szybki kontakt. Uprzejma obsługa.

5 / 5 2017-05-09

Profesjonalna obsługa, dobry kontakt. Towar zgodny z przedstawionym. Polecam

3 / 5 2017-05-09

Odradzam ten sklep i nigdy juz tam nic nie kupie! Kupilam w tym sklepie lampy do mojego mieszkania, na ich stronie automatycznie polecaja zarowki (zarowki byly drozsze niz same lampy), kupilam lampy wraz z zarowkami ktore sklep polecal. Wkoncu zarowki wogole nie pasowaly do lamp. Skontakotwalam sie ze sklepem, ze chce zwrocic te zarowki i otrzymac zwrot pieniedzy za nie. Przyslali kuriera, odebrali zarowki i zadnej odpowiedzi z ich strony. Do dzisiaj nie otrzymalam zwortu pieniedzy za te zarowki, jedna zarowka kosztowala u nich 44,10 zlotych, czyli sklep nadal dluzny jest mi 176,40 zloty. Ale sie nie odzywaja. Nigdy ale to nigdy od nich juz nic nie kupie i absolutnie odradzam komukolwiek kontaktu i zakupu w tym nieuczciwym sklepie.

5 / 5 2017-05-07

Towar na miejscu szybka wysyłka a, dobrze zapakowane.

5 / 5 2017-04-25

Miła i szybka obsluga

2017-04-19

nie powiadomiono mnie o opóżnieniu dostarczenia zamówionego żyrandola

2017-04-14

bardzo dobra!

Rzetelne opinie o 2bm.pl

2bm.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.2bm.pl

Email
[email protected]

Telefon
224894289

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie