Kategorie: / Dom

2future.pl Opinie Klientów

4.09/5.00 - ilość ocen: 11
opinie o 2future.pl
5 / 5 2019-02-27

Świetny sklep ze świetnymi gadżetami i super ludzie tam pracują. Polecam.

2019-02-10

Sklep ma błędy na stronie i to sprawia, że kupujący zamawia zupełnie inny towar niż chce. Towar przychodzi BEZ opakowania, BEZ instrukcji obsługi, zawinięty tylko w folię ochronną!

5 / 5 2018-12-30

Polecam gorąco ten sklep. Genialna obsługa - chłopaki naprawdę się starają, błyskawiczna przesyłka, a asortyment jest po prostu pierwszorzędny.

5 / 5 2018-12-17

Polecam za fachową i szybką obsługę.

2018-07-17

Jedna wielka masakra! Zaplacony 28 XI produkt zostal blednie zaadresowany, wiec nic dziwnego, ze nie doreczono. Fortune stracilam na telefony probujac naprostowac NIE SWOJA pomylke. Czeski film - nikt nic nie wie. Telefonow nikt nie odbiera (pomijajac, ze czesc z nich nie istnieje), na maile nikt nie odpowiada. Podane na stronie sklepu e-adresy to czysta fikcja. Stracone nerwy i pieniadze.

5 / 5 2018-06-13

Jestem zadowolona z zakupów - dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam.

2 / 5 2018-06-04

Omijać sklep szerokim łukiem. Przesłano mi towar innego klienta. DodZwonić się nie można, na maile nie odpisują. Zażądałam zwrotu gotowki lub doslanie mojego zamówienia. Po 3 tygodniach dalej nic. Masakra!!!!!! Sprawa nadaje się na zgłoszenie na policję. Nie polecam!!!!!!

5 / 5 2018-04-10

Zakup bezproblemowy, zgodny z zamówieniem i w dobrym stanie. Szybka obsługa i dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-03-18

polecam wysyłka szybka, towary zgodne z opisami, zamawiałam dla znajomych i są zadowoleni wielki plus :)

2018-03-12

Sklep w porządku, mają fajne przedmioty. Kupowałam u nich prezent dla męża i bardzo się mu spodobał. Przesyłka trochę opóźniona, zamawiałam w środę wysłali dopiero w poniedziałek.

2 / 5 2018-02-23

Kompletny brak profesjonalizmu zarówno przy sprzedaży jak i reklamacji. Zamówiony był kufel do piwa chłodzący. Paczka nadana po kilku dniach od zamówienia. Kufel miał w sobie płyn chłodzący (kiedyś miał), przyszedł uszkodzony. Paczka wyglądała idealnie, bez żadnych uszkodzeń więc nie było co sprawdzać na poczcie zawartości - sklep ma zaznaczone w regulaminie, że paczkę należy sprawdzić na poczcie JEŚLI są widoczne uszkodzenia. Kufel odesłany na adres podany na stronie internetowej 2future. Po tygodniu żadnego potwierdzenia przyjęcia, mimo informacji o odebraniu paczki (tracking) i wysłanym e-mailu informującym, o wysłanej reklamacji - zadzwoniłem do sklepu. Odebrał Pan, informując, żeby zadzwonić na następny dzień, bo nie ma Pani od reklamacji - ok. Na drugi dzień ten sam Pan oświadczył, że trzeba było sprawdzić na poczcie paczkę - nie chciałem się wykłócać o kufel za 30zł więc dałem spokój i powiedziałem, żeby odesłali. Dziś mija miesiąc odkąd kufel miał wrócić do mnie - żadnej odpowiedzi od 2future odnośnie opóźnienia wysyłki - paczka również od nich nie doszła. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2017-11-27

Jestem bardzo zadowolona ze swoich zakupów. Ogromny profesjonalizm osób na infolinii i super realizacja. Polecam, a sam sklep też został mi polecony.

2017-11-08

najgorszy sklep w jakimkolwiek kupowalam kompletnie zniszcziony towar 0 rekacji obviecuja zwrot pieniedzy a ich nie wiudac obsluga beznadziejna dzwoniac kilkanascie razy nie wiedza o co chodzi i wymyslaja beznadziejne wymnowki

1 / 5 2017-09-28

Opinia negatywna. Żona zamówiła zegar wsteczny. Sklep nie miał wybranego modelu na magazynie, zaproponowano nam inny. Poprosiliśmy o zwrot pieniędzy. Pomimo zapewnień obsługi sklepu o wykonaniu przelewu pieniędzy nie otrzymaliśmy do dzisiaj. Ponowny kontakt telefoniczny. Pani obiecała że zajmie się sprawą i powiadomi nas telefonicznie. Brak kontaktu od 4 dni. Sklep nie zamierza oddać pieniędzy, nie wiemy jednak dlaczego. Proszę uważać przy zamówieniach i najlepiej decydować się na przesyłką pobraniową.

5 / 5 2017-09-13

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Na bieżąco byłem informowany o stanie złożonego zamówienia. Artykuł był zgodny z opisem na stronie internetowej. Na pochwałę zasługuje miły "list do klienta" dołączany do przesyłki i przyznanie od razu 5 % rabatu. Polecam sklep!

Rzetelne opinie o 2future.pl

2future.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie