Kategorie: / Komputery / Foto / RTV

2it.pl Opinie Klientów

4.86/5.00 - ilość ocen: 14
opinie o 2it.pl
5 / 5 2019-02-21

Znakomita, profesjonalna obsługa.Zgłoszona reklamacja(pomyłka zamawiającego) została przyjęta i załatwiona w bardzo szybkim tempie bez żadnych problemów. Serdecznie polecam ten sklep. Adam

5 / 5 2019-02-10

Szybka transakcja, towar zgodny z opisem, polecam ten sklep!

5 / 5 2018-09-08

Fachowa i mila obsługa, mozliwosc negocjacji ceny, Goraco POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-03

Sklep wart polecenia! Obsluga profesjonalna, fachowe doradztwo - dostawa prawie blyskawiczna (2dni od przelewu, przesylka przez ponad polowe Polski!) Bardzo dobry kontakt, blyskawiczne odpowiedzi na e-mail, obsluga telefoniczna zawsze dostepna, oddzwaniaja w odpowiedzi na zapytania. Poprostu same plusy, a malo tego - ceny nieporownywalnie niskie z innymi sklepami (dostawa kurierem gratis, przesylka ubezpieczona) Poprostu jakosc i dbalosc o klienta- polecam!

5 / 5 2018-08-14

wszystko ok. Sprzedający bardziej się martwił czy towar dotarł niż ja. POLECAM

5 / 5 2018-06-02

Sklep wart polecenia! Obsługa bardzo dobra, fachowe doradztwo. Bardzo dobry kontakt, błyskawiczne odpowiedzi na e-mail, obsługa telefoniczna zawsze dostępna. Jakość i dbałość o klienta- polecam!

5 / 5 2018-05-10

Miałam przyjemność kupić w tym sklepie komputer hp wraz z monitorem. Po pierwsze niesamowicie niska cena (za wszystko jakieś 1150 zł, a zaznaczam ze sam wielki plaski monitor 22'', normalnie kosztuje ponad 800 zł). Po drugie sympatyczna i profesjonalna obsługa, pan sprzedawca wyszedł ze mną na zewnątrz i pomógł mi wnieść wszystko do samochodu. Poza tym komputer był bardzo bezpiecznie zapakowany. Czas realizacji zamówienia 1 dzień! Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-28

Rewelacja towar suuuper przesyłka na drugi dzień od zamówienia POLECAM

2018-01-18

Żenada. Sprzedają towar, którego nie mają. Na stronie widać, że dostępny. Zamówienie zostaje przyjęte i potwierdzone. A po kilku dniach anulowane z powodu braku towaru. Tak się nie traktuje klientów!

5 / 5 2017-11-03

Kupiłem ploter HP i urządzenie wielofunkcyjne laserowe Xerox. Niska cena. Bardzo szybka dostawa. Dobry kontakt.

5 / 5 2017-11-01

Po raz kolejny mogę polecić sklep 2IT. Zamówiłem drukarke HP P2055DN która dotarła dzień po zaksiegowaniu płatnosci. Super obsługa no i oczywiscie dobra cena :) POLECAM

5 / 5 2017-06-28

Naprawdę bardzo polecam ten sklep.Mila i fachowa obsługa.Nie wiedziałam na co się zdecydować to mi doradzili.Odpisywali na każdą wiadomość,choć byłam dość upierdliwa. Do wszystkich którzy się wahają,czy robić zakupy w tym sklepie mówie nie WAHAJCIE się tylko pytajcie i zamawiajcie bo naprawdę warto.Pozdrawiam:)

5 / 5 2017-06-07

Niedawno zakupilem w tym sklepie drukarke hp laserjet p1505n. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w 2it. Dobry kontakt i fachowosc w doborze sprzetu, szybki czas realizacji zamowienia. Pelen profesjonalizm. 100% pozytyw

5 / 5 2017-05-08

Super sklep. Zamówienie w środę. W czwartek Pan ze sklepu zadzwonił do mnie, aby poinformować o wysyłce zamówionego skanera. W piątek rano kurier zadzwonił, z pytaniem o której godzinie życzę sobie dostarczenie przesyłki do domu. Otrzymałem zamówiony skaner w piątek w południe. Czego można więcej oczekiwać?

3 / 5 2017-05-06

Ceny w sklepie niższe niż ceny które trzeba płacić przy odbiorze. Odradzam zakupy w tym sklepie.

Rzetelne opinie o 2it.pl

2it.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://www.2it.pl

Email
[email protected]

Telefon
052 326 00 81

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie