Kategorie: / Pozostałe

2sport.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.57
opinie o 2sport.pl
5 / 5 2019-03-09

fajny sklep, rzetelna obsługa, szybka realizacja, polecam.

2019-02-23

18 września zamówiłem u nich atlas Hektor 2 - cena była atrakcyjna i przy towarze była adnotacja, że posiadają go w magazynie. Zamówienie zostało opłacone tego samego dnia i przyjęte do realizacji 23 września (wg. maila od pracownika sklepu). W tym momencie kontakt się urwał. Dopiero dzisiaj, tj. 1 października otrzymałem kolejny mail, że "dostawa się opóźnia, sprzęt będzie na początku listopada". Tak właśnie wygląda zamawianie w sklepie, który "ma towar na stanie"... Swoją drogą rzeczony atlas nadal "jest w magazynie". Łyżką miodu jest to, że sklep sam zaoferował zwrot pieniędzy.

5 / 5 2018-08-08

Profesjonalna i miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, godny polecenia.

5 / 5 2018-06-11

super sklepik- duze znizki i duzy asortymeent. napewno tu wroce... kupilem atlas i jeszcze dostalem 15% upustu... a dostawa na 2 dzien

5 / 5 2018-03-01

Kompetentna obsługa osoby niewidzącej. Miłe, uśmiechnięte i cierpliwe Panie. Pełne zrozumienie i pomoc w transporcie i montażu. Gorąco polecam !

5 / 5 2017-11-15

Towar zgodny z opisem, ekspresowy termin realizacji zamówienia, bardzo dobry kontakt oraz profesjonalna obsługa.Sklep godny polecenia

2 / 5 2017-10-09

NIE POLECAM! zamówiłam łyżwy 2 tygodnie temu do tej pory ich nie widać.. Po wielokrotnych próbach kontaktu dostałam tylko olewającego maila!!

2017-06-27

Pełny dramatDostałem łyżwy za duże - niezgodne z zamówionym numerem ani z podaną przeze mnie długością wkładki. Aby uniknąć dalszych komplikacji uzgodniłem, że przyjadę do firmy ( tam i powrót 50km)i wymienię na mniejsze. Po godzinie stania w przedsionku do magazynu poinformowano mnie, że takiego rozmiaru nie ma, mogą mi zwrócić pieniądze. Po dwóch dniach dostałem maila, że pieniędzy nie zwrócą, bo nie dostarczyłem paragonu. W tym momencie nie miałem ani kasy ani łyżew. Później był telefon, że jednak znaleźli odpowiednie łyżwy i w końcu je otrzymałem - obsługa zupełna porażka.

5 / 5 2017-04-03

kupiłam rowerek magnetyczny, super cena, miły kontakt, bardzo szybko dostarczone, na pewno jeszcze tam będę kupować :)

Rzetelne opinie o 2sport.pl

2sport.pl

Siedziba
Bytom

WWW
http://www.2sport.pl

Email
[email protected]

Telefon
032 388 60 79

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie