Kategorie: / Motoryzacja

33opony.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o 33opony.com.pl
2019-03-06

Tu nie ma co oceniać. Zakupy to czysta przyjemność.

5 / 5 2019-03-03

Sklep posiada jedne z tańszych opon na rynku. Opony są dobrej jakości i ciche (goodride). Polecam zarówno opony jak i sam sklep. Transakcja przebiegła szybko.

5 / 5 2019-02-17

Polecam pod każdym wzgledem

2019-01-30

bardzo dobrze przeprowadzona transakcja sklep godny polecenia.

2019-01-20

Wszystko bardzo dobrze załatwione

5 / 5 2018-12-22

Transakcja przebiegła pomyslnie. Wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam

5 / 5 2018-12-20

Uprzejma, szybka obsługa. Bez zarzutu.

5 / 5 2018-12-18

Transakcja przebiegła wzorowo. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Z całą pewnością dokonam jeszcze zakupów w tym sklepie. Wszystkim polecam

5 / 5 2018-12-16

Wszystko, jak najbardziej profesjonalnie. Znakomity i miły kontakt. Pełna informacja o etapach zamówienia. Polecam.

2018-12-09

solidnie dobre podejście do klienta

5 / 5 2018-11-25

SUPER sklep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-11-24

transakcja,komunikacja ok, co prawda brałem na raty ale po całej procedurze oponki dotarły w ciągu 48h,naprawdę polecam ten sklep

5 / 5 2018-11-23

Polecam ,szybka obsługa ,wszytko na czas , pełne zadowolenie

2018-11-20

O. K.

5 / 5 2018-11-09

Znakomity profesjonalny uczciwy sklep. Dobra obsługa i kontakt, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-11-05

ok

5 / 5 2018-10-30

Polecam transakcja udana.

5 / 5 2018-10-29

Bardzo dobry sklep. Polecam

5 / 5 2018-10-17

Szybki kontakt, miła obsługa, dostępność towaru, dobre ceny polecam

2018-10-15

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-13

Sklep godny polecenia, dobre ceny, dobry kontakt, szybka dostawa.

5 / 5 2018-10-12

Ok

2018-10-12

Bardzo fajowy sklepik

5 / 5 2018-09-28

Fachowa, życzliwa i błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam bez najmniejszych wątpliwości :)

5 / 5 2018-08-25

Profesjonalna obsługa, obszerna wiedza sprzedawcy, szybki kontakt i realizacja.

5 / 5 2018-08-06

Wszystko OK, polecam

5 / 5 2018-07-21

Bardzo dobry kontakt, produkt zgodny z opisem, Bardzo polecam !!!

2018-07-19

Solidna współpraca

5 / 5 2018-07-09

Bardzo dobry sklep ,naprawdę polecam,super kontakt,szybka wysyłka,może jeszcze cena mogaby być troche niższa ale z drugiej strony jakość obsługi jest super.

2018-07-03

Jestem pozytywnie zaskoczona

5 / 5 2018-06-24

Kontakt telefoniczny profesjonalna obsługa, jestem bardzo zadowolony ...polecam

2018-06-12

dostawca wiarygodny, terminy dotrzymane, info telefoniczna bezbłędna.

5 / 5 2018-06-06

Szybka i bezproblemowa transakcja :) sprzedający bardzo miły i uprzejmy.

5 / 5 2018-05-13

Wszystko przebiegło bezproblemowo. Polecam ten sklep w 100%. Dodatkowy plus za dekielki z logiem marki samochodu.

5 / 5 2018-04-21

ok. polecam

2018-04-18

Dobry kontakt (telefoniczny) ze sklepem. Można odczuć, że sprzedawcy zależy na kliencie. Zamówienie zrealizowane w ustalonym terminie. Jakość towaru (felgi stalowe) zgodna z oczekiwaniami. Na zasługę zasługuje elastyczność jeśli chodzi o termin i godziny odbioru osobistego. Istnieje także możliwość zamontowania opon na felgi (i samochód)

5 / 5 2018-04-09

Bardzo dobra cena zakupionego w tym sklepie oleju Castrol. Dziękuje i polecam sklep innym klientom :-)))

5 / 5 2018-04-06

SUPER

5 / 5 2018-03-31

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-03-04

Polecam tego sprzedawcę. Obsługa b szybka i zgodna z zamówieniem. Więcej takich sklepów.

2018-02-25

Pozytywna na 5-tkę

5 / 5 2018-02-25

Fachowo i rzetelnie, takie zakupy to przyjemność. Polecam

2018-02-20

realizacja sklepu błyskawiczna ale po otrzymaniu informacji z Banku, gdzie zaksięgowano i przesłano info do sklepu tylko!!!!! przez 3 (trzy !!!) dni. Niedopuszczalne!

5 / 5 2018-02-16

Szybkie, rzeczowe i terminowe załatwienie. Gorąco polecam

5 / 5 2018-02-14

Bardzo dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka!Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-01-23

Profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2018-01-18

Bardzo dobry sklep, szeroki asortyment, w szczególności akumulatory firmy Moll w bardzo dobrej cenie. Świetny kontakt, szybkie odpowiedzi na pytania, świetna obsługa, profesjonalne podejście do klienta i błyskawiczna wysyłka. Z czystym sercem polecam ten sklep !!!!! :)

5 / 5 2018-01-17

Super kontakt, szybka realizacja. Kupiłem oponki Pirelli i miałem je u siebie następnego dnia. Szczególnie polecam kontakt z Panią ..... - pełen profesjonalizm. polecam

5 / 5 2017-12-24

Szybka,uprzejma i bezproblemowa obsługa klienta

5 / 5 2017-12-18

Godny polecenia. Zamówienie zostało wykonane szybko i sprawnie. Z początku trochę niepokoiłem się, że przez kilka godzin po zgłoszeniu zamówienie nie było przyjęte do realizacji. Ale jak się okazało zaznaczali, że zamówienie jest przyjęte już po jego zrealizowaniu :)

5 / 5 2017-11-04

tanio, solidnie i szybko. Polecam

5 / 5 2017-10-23

Szybkie działanie , wysoka jakość towaru , błyskawiczna przesyłka .

2017-10-15

Fachowa i miła obsługa

2017-09-02

Towar zamówiony zgodny z opisem

2017-08-30

rewelacja

5 / 5 2017-08-15

Transakcja przebiegła szybko, sprawnie , bez żadnych zbędnych formalności. Rekomenduję 33opony.com.pl jako solidnego kontrahenta.

5 / 5 2017-08-14

Dobry kontakt. Polecam

2017-08-05

Kontakt ze sprzedawcą i realizacja zamówienia bez zastrzeżeń,

2017-07-18

bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-07-14

Świetny kontakt, polecam.

2017-06-16

Cena najniższa,4 felg transport gratis, po niedługim terminie kompletowania, udana realizacja zamówienia, i zadowolenie klienta :)

5 / 5 2017-05-26

Następny udany zakup u tego sprzedawcy. Profesjonalne podejście do klienta.Szybka dostawa towaru. Polecam

2017-05-25

Krótko 100 procent pozytywu . Fantastyczna obsługa .

5 / 5 2017-05-25

Szybko, tanio i wygodnie,

5 / 5 2017-05-18

Fachowa i miła obsługa, polecam :)

5 / 5 2017-05-13

Jak najbardziej pozytywna, bardzo pozytywna. Bardzo miła obsługa, expresowa realizacja. Same superlatywy

2017-04-13

Sklep o dobrych cenach, bardzo dobrej komunikacji

5 / 5 2017-04-12

Polecam

5 / 5 2017-04-11

Wszystko ok. Szybki kontakt ze strony sklepu, realizacja zgodnie z uzgodnieniami.

5 / 5 2017-03-29

CZYSTY PROFESJONALIZM !

Rzetelne opinie o 33opony.com.pl

33opony.com.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.33opony.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 846 06 25

Komórka
509 702 809

Infolinia
-

Logowanie