Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

360sklep.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 13
opinie o 360sklep.pl
5 / 5 2019-03-04

super sklep, szybka wysyłka i towar dobrej jakości, polecam

2019-02-02

Bardzo Dobry!!!!!!

5 / 5 2019-01-20

Proces zamówienia prosty i intuicyjny. Dostawa szybka i bezproblemowa.

5 / 5 2018-09-27

ok

5 / 5 2018-08-30

Super sklep, spory wybór i niskie ceny w porównaniu z innymi sklepami tego typu. Błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2018-08-25

świetny sklep i super produkty,nr zam: 7421

5 / 5 2018-07-12

360 sklep jest Super! ;) Fajne gratisy dorzucacie :D

5 / 5 2018-07-11

Super sklep. Zamówiłam i od razu towar został wysłany. Polecam

2018-05-30

na propsie

5 / 5 2018-04-28

duże obniżki posezonowe i szybka realizacja zamówienia, są głównymi przyczynami dla, których często odwiedzam ich sklep! nr zamówień: 9354 5096

5 / 5 2018-03-31

Sklep godny polecenia, wszystko szybko i sprawnie, polecam!

5 / 5 2017-11-09

Obsługa i szybkość dostawy rewelacja :)

5 / 5 2017-07-11

super sklep szczerze się bałem na początku ponieważ często jest tak ze poczta bądź przesyłki przychodzą 2/3 tygodnie po wysłaniu ale tutaj jak najbardziej jestem zadowolony polecam sklep nr zamówienia 11076 :)

5 / 5 2017-07-05

Bardzo dobry kontakt ze Sklepem. Świetna pomoc i fachowa obsługa. Robienie zakupów u nich to czysta przyjemność... Szczerze polecam, sam chętnie wracam do nich na zakupy;)

5 / 5 2017-03-30

Sklep z bardzo dobrym asortymentem. Ponadto reprezentuje niespotykanie jak na Polskę wysoki poziom obsługi klienta i reklamacji/zwrotów. Szczerze polecam każdemu kto miałby się wahać. Ja sam na dniach dokonuje następnego zakupu.

Rzetelne opinie o 360sklep.pl

360sklep.pl

Siedziba
Batorowo

WWW
http://www.360sklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie