Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / Telefony / Gry

3kropki.pl Opinie Klientów

4.37/5.00 - ilość ocen: 161
opinie o 3kropki.pl
5 / 5 2019-03-23

wszystko idealne jak w opisie,przesyłka dostarczona zgodnie z zamówieniem i terminowo

5 / 5 2019-03-21

wszystko OK i bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

1 / 5 2019-03-20

koszmar, brak kontaktu, problem z dostawą, opóźnienia, nie polecam!

1 / 5 2019-03-19

Zakupiłam towr, wózek zostawiłam, oddałam lalkę beby born,która nie spełniała moich oczekiwań pod względem technicznym ,w środku lalki akcesoria przyklejone na taśmę klejącą, lalka przytwierdzona na stałe przy szyjce,rączkach i nóżkach do pudełka za pomocą uciskowych jednorazowych opasek. Aby dostać się do miejsca na baterie(plecy), trzeba kompletnie poprzecinać całe pudełko, gdyż nie wysunie się lalki górą. Lalka miała bardzo głośny mechanizm, gaworzenie i inne dźwięki wydawane przez nią były prawie niesłyszalne, chociaż włożyłam , nowe, oryginalne baterie.Odstąpiłam od umowy następnego dnia(lalkę dostałam 5 grudnia, jest 22 i pan mówi, że pani Anna G. , która zajmuje się moją sprawą wróci do niej w styczniu, bo ma już wolne.Rozmawiałam z panem wczoraj ,czyli 21. 12 2018. Już dostałam odpowiedż, że ze względu na otwarte pudełko muszę zapłacić 40 procent wartości produktu, albo odeślą lalkę do mnie. Pieniędzy nie dostanę, bo zepsułam opakowanie.A oto odpowiedż:,,Z uwagi na mocno podniszczone opakowanie produkt nie jest możliwy do dalszej odsprzedaży. Lalka zostanie do Państwa odesłana, albo zwrot zostanie pomniejszony o 40 % wartości produktu". Było to jednorazowe pudełko bez możliwości otworzenia w taki sposób, żeby wyjąć lalkę a nie naruszyć pudełka. Jest to proceder niezgodny z prawem, obawiam się również, że lalka z tak poważnymi wadami technicznymi nie pochodzi od legalnego producenta. Nie można było rozpakować towaru bez uszkodzenia opakowania, co potwierdziła pani sprzedająca w sklepie stacjonarnym w moim mieście takowe lalki. Trafiłam na nieuczciwego sprzedawcę jakim jest sklep 3kropki.pl, będę składać skargę do PIH.Miał być to prezent na mikołajki, a tu za dwa dni Boże Narodzenie, a ja bez niczego jeszcze mam 100 zł za pudełko zapłacić.Przestrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie,Poczytajcie jakie problemy mają inni z odzyskaniem pieniędzy od 3 kropki.pl, teraz i ja należę do tego grona. Konsument ma prawo korzystać z towaru przed odstąpieniem od umowy tak, jak robiłby to w sklepie stacjonarnym. 3kropki pl liczy na brak świadomości klienta, który będzie się bał oddać produkt, tylko dlatego, że otworzył opakowanie.

5 / 5 2019-03-14

polecam zaintersowanym

5 / 5 2019-03-13

Wszystko świetnie przesyłka dotarłą szybko i wszystko było z nią dobrze a i nie znalazłem lepszej oferty cenowej na tego poada kupuje tu pierwszy raz ale jestem w stanie spokojnie polecić wszystkim.

5 / 5 2019-03-05

Wdzystko poszło gładko, nie mam się do czego przyczepić.

1 / 5 2019-02-17

Nie polecam tego sklepu ponieważ 23 pazdzpaździe zakupiłem na tej stronie stacje meteo, następnego dnia coś mnie tkneło aby zadzwonić i zapytać kiedy nastąpi wysyłka Pani z którą rozmawiałem powiedziała że się zorientuje i odpisze na adres email. Po godzinie dowiaduje się że towar który zakupiłem nie jest dostępny. No naprawdę ale to są kpiny z kupujących. Zastanawiam się gdybym nie zadzwonił ciekawe jak długo bym czekał na informacje....

5 / 5 2019-02-10

Jestem bardzo zadowolona. W środę zamówiłam plecak, w czwartek był do odbioru w paczkomacie. Super szybka wysyłka.

5 / 5 2019-02-08

polecam sklep

1 / 5 2019-02-06

Dostałam zwrot pieniedzy za zamówiony towar... Nikt nie napisał do mnie nawet maila w tej sprawie... Dziwne podejście

5 / 5 2019-02-04

Ekspresowo i absolutnie bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2019-02-03

BARDZO DOBRZE

5 / 5 2019-01-28

Wszystko ok. Polecam

3 / 5 2019-01-27

O ile obsługa sprzedażowa przebiegła bez zarzutu, to niestety proces reklamacyjny i zwrot kosztów już bardzo opieszale - kontakt utrudniony.

5 / 5 2019-01-21

Bardzo ,szybko, profesjonalnie, na pewno tu wrócę.

2 / 5 2019-01-17

Niestety, nie mogę polecić tego sklepu, wręcz przeciwnie. Kupiłem cały zestaw szkolny - plecak, piórniki, portfelik, worek, bidon itd. Wszystko przyszło w innej (bardzo różniącej się) kolorystyce (to akurat był problem, który dałoby się przeboleć). Największym jednak problemem okazał się sam plecak - oprócz różnicy kolorystyki źle została wszyta kieszeń boczna. Powinna pomieścić bidon stanowiący wyposażenie dodatkowe z tej serii (Paso Rachael), a mieści ledwo piąstkę pierwszoklasisty. Sklep, po sprawdzeniu, stwierdził, że nie może wymienić towaru, ponieważ cała seria tych plecaków, którą otrzymali jest felerna. Jednocześnie - i to jest najlepsze - ponieważ cała seria ma te same wady, Pani reprezentująca sklep uznała, że w związku z tym towar należy uznać za pełnowartościowy. Na koniec zaproponowano nam 5% rabatu na sam plecak. Odmówiłem - zaproponowałem większy rabat lub zwrot towaru niezgodnego z umową (z pokryciem kosztów w obie strony przez sklep). W tym momencie kontakt się urwał. Nie polecam.

4 / 5 2019-01-14

Profesjonalnie obsluga. Jestem bardzo zadowolona. Polecam sklep. Małgorzata

5 / 5 2019-01-10

Profesjonalne załatwienie mojego zamówienia. polecam

5 / 5 2019-01-08

Bez zarzutu...

5 / 5 2019-01-08

Poniewaz inny sklep z zabawkami w ostatniej chwili napisał mi ze nie wyśla towaru zamówiłam towar 21.12.2018 w tym sklepie - nagle rano w sobotę kurier dzwoni ze ma paczke - SZOK :-) Polecam wszystkim!!! Super Super Super!!!!

4 / 5 2018-12-31

Wszystko przebiegło pomyślnie jedyny minus to lekko naderwana folijka. Mimo wszystko polecam :)

5 / 5 2018-12-30

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-12-18

Dobre ceny produktów oraz szybka, rzetelna realizacja zamówienia. Zdecydowanie sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-21

Polecam,szybka i sprawna wysyłka,doskonały kontakt.

5 / 5 2018-11-14

Pierwszy raz zamówiłam od tego sprzedawcy ale na pewno nie ostatni. Polecam

5 / 5 2018-11-13

Szybka przesyłka i bardzo duży plus za możliwość płacenia kartą u kuriera .Córka szczęśliwa z wyboru plecaka COOL Pack 34l jeszcze ładniejszy w rzeczywiści.

5 / 5 2018-11-05

Pad PDP ok, poza górnymi bumperami,które mają zbyt mały skok i często się nie klikają. Poza tym wersja titanfall nie jest wspierana przez aplikację, a to oznacza bindowanie przycisków za każdym razem.

5 / 5 2018-11-03

Bardzo szybko i sprawnie. Otrzymałem to co chciałem i dobrej jakości w niespełna 48 godzin, taki szmat drogi, Super. Polecam. Solidna Firma.

4 / 5 2018-10-23

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

4 / 5 2018-10-19

Bardzo polecam owy sklep internetowy 3kropki mimo iż zamowiony produkt dotarł uszkodzony po wysłaniuw maila z informacją dotyczącą uszkodzenia odpowiedź była szybka i bez żadnych problemów i dociekania. Zamiana produktu trwała 2 dni można powiedzieć w trybie natychmiastowym, krótko mówiąc sklep szanujący klientów.

5 / 5 2018-10-16

Zakupiłem klucz do gry i dostałem od razu. Polecam

3 / 5 2018-10-14

Otrzymałem używany lub względnie podemonstracyjny produkt. Oryginalne nalepki z pudełka zerwane. Klocki wyciągane i używane - widać ślady i rysy. Kupiłem w tym sklepie pierwszy i ostatni raz. Składając zamówienie przez telefon mówiłem ,że chodzi o prezent dla dziecka. Mogliście mnie poinformować o stanie produktu. Zrezygnowałbym z zakupu. Jesteście nieuczciwi. Nie sądziłem że kupuję na e-bazarze, a nie w sklepie.

4 / 5 2018-10-10

Mimo opłacenia przesyłki zaraz po zakupie czekałam na nią ponad tydzień. Trochę zawiodłam się, że tak długo.

5 / 5 2018-10-01

Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-09-28

Bardzo profesjonalna obsługa. Przesyłki w tak krótkim czasie jeszcze nie otrzymałam! Wystarczył jeden dzień. Polecam!

5 / 5 2018-09-28

Wiele razy kupowałem w tym sklepie, szybko i niezawodnie jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-09-18

Polecam !!!!!!

4 / 5 2018-09-15

Jestem bardzo zadowolony przesyłka na czas, polecam innym

4 / 5 2018-09-14

Nareszcie znalazłem sklep w którym da się płacić przy odbiorze.

5 / 5 2018-09-12

Świetny sklep

5 / 5 2018-09-04

Transakcja bardzo szybka i bardzo dobry kontakt.

4 / 5 2018-08-24

Nie mam żadnych negatywnych uwag. Produkt dotarł do mnie stosunkowo szybko, i bez żadnych uszkodzeń. Na olbrzymi plus, mogę zaliczyć niską cene w porównaniu do ceny wydawcy. Godny polecenia.

5 / 5 2018-08-24

Tylko kupować w tym sklepie

4 / 5 2018-08-23

Realizacja zmówienia dość sprawnie, wszystko ok, bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-08-22

Rewflacja!! Polecam!!!?

5 / 5 2018-08-21

Wszystko sprawnie i szybko. Miła i kompetentna obsługa. Towar Dobrze zapakowany. Polecam

1 / 5 2018-08-18

przykro mi ale nie moge pozytywnie ocenic dzialalnosci sklepu poniewaz od 11.07.2018 do dzis czyli 23.07.2018 nie zostalo zrealizowane moje zamowienie z identyfikatorem#698033 z 11.07.2018! A takze zadnej informacji co do jego sposobu realizacji!

5 / 5 2018-08-18

Ekspresowa dostawa bo juz nastepnego dnia od zamówienia towar zgodny z opisem na aukcji polecam w 100% oby więcej takich sprzedających !!!!!!!!!!

5 / 5 2018-08-01

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar można zamówić przez telefon lub sklep na stronie 3kropki.pl

5 / 5 2018-07-26

Super

5 / 5 2018-07-18

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-07-18

Wszystko super. Przesylja juz po 24 godzinach u mnie. Polecam i pozdrawiam

4 / 5 2018-07-17

Sklep bardzo dobry, polecam na nim kupywać :D

5 / 5 2018-07-15

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem, a radość mojego dziecka nie do opisania, polecam w 110 %.

5 / 5 2018-07-07

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Informacje na każdym etapie zamówienia. Polecam

1 / 5 2018-07-07

Szybko- towar jaki oczekiwałem- polecę znajomym !

5 / 5 2018-07-05

dość szybka, dobrze zabezpieczona wysyłka, do tego bardzo konkurencyjne ceny

5 / 5 2018-07-04

Polecam w ciemno

4 / 5 2018-07-01

Szybko i solidnie

5 / 5 2018-06-30

Jestem bardzo zadowolona z usług. Badzo duży wybór produktów, wszystko zgodne z opisem. Dostawa w EKSPRESOWYM tempie. Jakość usług spowodowała, że już nigdy nie szukam przedmiotów na innych stronach, Tylko tutaj. Zdecydowanie POLECAM!!!

4 / 5 2018-06-24

Nie polecam kupować wersji cyfrowych gier takich jak GTA V jak nie masz stałego i nielimitowanego dostępu do internetu. Gra ma prawie 80 GB a mój limit dzienny w miesiącu to 110 GB i nawet jak wgrywam grę po 1.00 w nocy to tracę prawie polowe limitu nocnego w miesiącu który wynosi 200 GB. Nie polecam internetu w Cyfrowym Polsacie. Przy odnawianiu umowy oszukali mnie mówiąc ze teraz mam internet szybki LTE bez limitu. Nie dajcie sie ludzie nabrać jak ja. Więcej z Cyfrowym Polsatem nie chce mieć nic do czynienia.

5 / 5 2018-06-23

Bardzo fajny kontakt ,przesyłka dotarła błyskawicznie i super zapakowana. Cena zakupionej maszynki bardzo atrakcyjna.Polecam tego sprzedającego inie kropka, tylko trzy kropki.Pozdrawiam.

5 / 5 2018-06-20

dobry sklep :)

5 / 5 2018-06-16

Sklep na naprawdę dobrym poziomie. Wczoraj o godzinie 13 złożyłem zamówienie i dokładnie dobę później otrzymałem swoją przesyłkę. Polecam.

5 / 5 2018-06-13

Realizacja zamówienia z prędkością błyskawicy! Paczkę zamówiłam w piątek, w południe, w sobotę o 11:00 kurier przywiózł ją do domu! W okresie przedświątecznym to niewątpliwe mistrzostwo! Bardzo dokładnie zabezpieczona. Prezenty dla dzieci są idealne! Dziękuję i polecam!

5 / 5 2018-06-06

mega szybka przesyłka i cena

5 / 5 2018-06-03

Zamówiłam plecak dla syna,bardzo zadowolony.Szybko, łatwo, polecam,

5 / 5 2018-06-02

polecam

5 / 5 2018-05-29

Doskonała transakcja. Szybko, tanio i rzetelnie. Polecam!

5 / 5 2018-05-20

Bardzo profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia. Expersowa przesyłka.

5 / 5 2018-05-19

Towar przyszedł expresowo. Zamówienie w czwartek popołudniu a w sobotę rano już czekał w paczkomacie. Super.Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Jeśli znajdę jeszcze coś w przyszłości co mnie zainteresuje to skorzystam z tego sklepu na pewno.

5 / 5 2018-05-19

Jak zawsze bardzo szybka dostawa i profesjonalna obsługa.Dziękuję

5 / 5 2018-05-12

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka i dobry kontakt Polecam

4 / 5 2018-05-05

Bardzo dobry sklep.Polecam

5 / 5 2018-05-02

Jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza z szybkości realizacji. Gra zamówiona w niedzielę, we wtorek rano czekała już na odbiór

5 / 5 2018-04-29

Zadowolona i polecam Sklep3kropki

5 / 5 2018-04-21

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Paczka przyszla dwa dni od zamówienia. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-04-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i przebiegu całej transakcji ,Rowerek dziecięcy jest identyczny jak na zdjęciu wszystko się zgadza a kolor obłędny polecam SUPER

4 / 5 2018-04-10

Polecam, szybka wysyłka. Zero problemów. Produkt taki jak powinien być. Jedynie co to pączka moglabybyc zdecydowanie lepiej zabezpieczona.

5 / 5 2018-04-06

Rewelacyjny sklep, przesyłka expresowa. Na drugi dzień otrzymałam paczkę. Polecam Wszystkim!!!!!

5 / 5 2018-04-03

Gorąco polecam stronkę klucz dostałem po kilku minutach po zrealizowanym zamówieniu

5 / 5 2018-03-29

Polecam.

5 / 5 2018-03-28

Przystępne ceny. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-23

Niestety szybkość realizacji zamówienia fatalna zam.złożone 29.11.2017 (prezent dla dziecka na święta) dostawa 9.03 2018.Trochę długo.

5 / 5 2018-03-20

Bardzo dobre ceny, szybka dostawa, polecam.

5 / 5 2018-03-12

Bardzo szybka obsługa i bardzo szybka przesyłka.Towar zgodny z opisem i solidny.Jestem bardzo zadowolona.POLECAM.

4 / 5 2018-03-10

Polecam.Szybko i tanio.

5 / 5 2018-03-05

Szybko! a przedewszystkim tanio! Polecam Sklep

5 / 5 2018-02-10

Wszystko w porządku. Przesyłka dobrze zabezpieczona i szybko dotarła :)

4 / 5 2018-02-06

Jakość produktu (hulajnoga) - super. Był poślizg z dostawie ale tez szybka reakcja ma moja skargę. Bardzo miła obsługa!

5 / 5 2018-01-31

Świetna realizacja. Produkt idealny. Dostawa bardzo szybka. Polecam.

2018-01-17

sprzedane klucze nie działaja. podczas rozmowy prze aplikacje messenger osoba z drugiej strony nie widzi problemu Zero pomocy Nie polecam

1 / 5 2018-01-12

Towar zamówiony 29.10. Do tej pory nie wysłano zabawki na którą czeka moje dziecko. W ogłoszeniu przy zakupie czas wysyłki był podany na 3 dni.... Po 3 dniach napisałam do sklepu (z racji tego, że nie otrzymałam e-mail z informacją o wysłaniu paczki ani też o tym, ze wpłata wpłynęła na konto sklepu) to Pani dopiero wtedy poinformowała mnie, że na ten produkt dłużej się czeka i że wysyłka jest zaplanowana na 6.11. Napisałam dziś do sklepu i paczka nadal nie wysłana. Zdecydowanie nie polecam!!!!

5 / 5 2018-01-08

Jestem bardzo zadowolony !!!!

4 / 5 2017-12-29

dobry sklep z tanimi produktami jednak troszke za słabo zabezpieczone pudełka

5 / 5 2017-12-26

Bardzo szybka dostawa,towar bezpiecznie zapakowany i tanio.Najważniejsze b.miła obsługa.Serdecznie wszystkim polecam.Empik się chowa.Logistyka chyba z następnego wieku.Oni chyba nie wiedzą co to jest spora odległość.Ale na pewno wiedzą co znaczy : najszybciej do klienta.Pełen szacun.Sklep przyjazny dla klientów wszelkiego rodzaju.Oby tak dalej,bo mało jest takich sklepów

4 / 5 2017-12-25

Witam! Dziękuję za realizację zamówienia. Przesyłkę otrzymałem w dniu 21.06.2018 r. Mam trochę zastrzeżeń do zapakowania produktu, ponieważ niektóre plastikowe części oderwały się od korpusu głównego. Uważam, że cały produkt powinien być bardziej rzetelnie zabezpieczony i unieruchomiony. Pozdrawiam! JZ

5 / 5 2017-12-19

Jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2017-12-14

Zamawiałam grę na PC. Wszystko zostało załatwione bardzo szybko i sprawnie. W środę o 18 zamówiłam i opłaciłam. W czwartek rano otrzymałam informację, że gra została wysłana, w piątek rano dotarła na miejsce. Dotarła bezpieczna i nienaruszona. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-12-13

super sklep polecam każdemu !!!

5 / 5 2017-12-10

Polecam , profesjonalne podejście do klienta , przesyłka dotarła na czas, dziękuję na pewno skorzystam ponownie.

5 / 5 2017-12-10

POLECAM SKLEP 3kropki.pl super

5 / 5 2017-11-26

Plecak bardzo dobrej jakości za nie duże pieniądze, szybka wysyłka polecam z czystym dumieniem

5 / 5 2017-11-13

POLECAM!!!

3 / 5 2017-11-11

Towar dotarł, dobrze zapakowany, zgodny z zamówieniem ale niestety dopiero po 4 dniach roboczych od zamówienia. W innych sklepach jeśli zamawia się towar za pobraniem, przesyłka czasami jest już następnego dnia w domu, góra po 2 dniach. Sklep mogę polecić ale proszę uważać z zamówieniami przed samymi świętami, żeby nie być rozczarowanym.

4 / 5 2017-11-01

Zamówione płyty winylowe źle zabezpieczone w kartonie. Uważam ze sklep sprzedający powinien wiedzieć jak zabezpieczyć produkt do wysyłki

5 / 5 2017-10-31

Wszystko bardzo szybko i profesjonalnie.

2017-10-29

Wysłałem wiadomość o chęci anulowania zamówienia, to oczywiście nikt nie zareagował.

4 / 5 2017-10-25

Zakup ok

5 / 5 2017-10-22

wszystko ok polecam

5 / 5 2017-10-19

Skusiła mnie cena jednej z gier proponowanych przez firmę. Nie żałuję. Zakupiony klucz do gry na Steam dotarł bez żadnych przeszkód zaraz po opłaceniu. Dodatkowy plus należy przyznać fachowej obsłudze klienta. Polecam.

1 / 5 2017-10-17

Dostałam zwrot pieniedzy za zamówiony towar... Nikt nie napisał do mnie nawet maila w tej sprawie... Dziwne podejście

5 / 5 2017-10-15

Profesjonalna obsługa zamówienie przebiegło bardzo sprawnie jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-10-09

Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu, towar zgodny z oczekiwaniem.

4 / 5 2017-10-07

polecam :) jestem bardzo zadowolona :)

5 / 5 2017-10-04

Szybko i profesjonalnie załatwione zakupy. Polecam.

5 / 5 2017-09-29

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-28

Polecam zakupy w tym sklepie. Ekspresowa realizacja zamówienia.

4 / 5 2017-09-27

sklep godny polecenia, dobre ceny, sprawna wysyłka przed świętami, dobry kontakt z obsługą

5 / 5 2017-09-24

Super.

5 / 5 2017-09-23

Szybko I sprawnie polecam w 100%

4 / 5 2017-09-23

Szybka wysłyka, niskie ceny. Wszystko cacy

4 / 5 2017-09-22

Dobry, profesjonalny sklep.Rekordowo szybka realizacja zamówienia: zamówienie w weekend - gotowe do odbioru w poniedziałek!

1 / 5 2017-09-22

Brak towaru, brak zainteresowania, wlasna interwencja nie jedna, aby zakończyć zwrot. Nie polecam nikomu.

5 / 5 2017-09-20

super

5 / 5 2017-09-16

Super kontakt, wzorowy sprzedawca, towar zgodny z opisem i dzięki temu wygoda w ładowaniu padów.POLECAM

5 / 5 2017-09-12

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-09-11

Profesjonalna obsługa bardzo dobry kontakt szybka wysyłka

5 / 5 2017-09-06

Polecam, szybka i sprawna realizacja - oraz płatność u kuriera bez żadnej prowizji :)

5 / 5 2017-09-01

Przesyłka szybko wysłana, jednak uszkodzona (była tylko w kopercie co prawda z bąbelkami, ale była to gra-płytka). Pudełko uszkodzone, koperta również na samej płycie też ryski. Gra teoretycznie działa, ale nie smak pozostał!

1 / 5 2017-08-31

Dostałam zwrot pieniedzy za zamówiony towar... Nikt nie napisał do mnie nawet maila w tej sprawie... Dziwne podejście

4 / 5 2017-08-27

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar opakowany tylko w cienką folię. Zamówiony towar miał swoje pudełka więc wszystko doszło nieuszkodzone.

5 / 5 2017-08-26

Wszystko tak, jak być powinno.

5 / 5 2017-08-12

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko i prysjemnie.

5 / 5 2017-08-03

godni polecenia, szybko sprawnie i zgodnie z zamówieniem towar również wysokiej jakości jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-07-22

Ekspresowo wysłany klucz.Działa bez żadnych problemów. Polecam

5 / 5 2017-07-22

ZETELNA EKSPRESOWA POMOC PRZY ZAMOWIENIU SKŁADANYM 24.12! DO TEGO TOWAR GOTOWY DO ODBIORU PO 20 MIN.!! Oby więcej takich sklepów i obsługi. 0 Dziękuję ! wrócę na pewno do tego sklepu i polecam każdemu!!

5 / 5 2017-07-19

Szybka realizacja, profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep.

1 / 5 2017-07-15

Dostałam zwrot pieniedzy za zamówiony towar... Nikt nie napisał do mnie nawet maila w tej sprawie... Dziwne podejście

5 / 5 2017-07-11

Szok ! wczoraj rano zamowilam a juz dzisiaj kurier mi dostarczyl. Polecam !!!

5 / 5 2017-07-09

Super!

5 / 5 2017-07-07

Wszystko odbyło się szybko i solidnie .POLECAM .

5 / 5 2017-07-05

Szybka dostawa, miła obsługa i atrakcyjna cena. Polecam

4 / 5 2017-07-02

Bardzo szybka wysyła, dobry kontakt z klientem jednak średnio zapakowany. Znając poziom polskich kurierów należało troszkę lepiej zabezpieczyć przesyłkę zwłaszcza taką o wartości 400zł. Karton zewnętrzny jak i opakowanie produktu były dość mocno pogniecione. Produkt uratowała puszka w którą zapakował bazowo producent.

5 / 5 2017-06-29

Pomimo pewnych obaw, zakupiłem produkt cyfrowy i otrzymałem go praktycznie od razu. Nie minęło nawet kilka minut, a produkt do mnie dotarł i działa bez problemu. Zdecydowanie polecam i będę korzystał w przyszłości :)

1 / 5 2017-06-21

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie zasluguje na najwyższe uznanie.Polecam.

2017-06-19

Omijajcie z daleka ten sklep gdyz sa z nim same problemy. Otrzymałem sprzet używany ( tunery satelitarne) przy zamowieniu za ponad 2000zl - to jest skandal . Zwrot towaru to droga przez mekkę a na koncu mam wplacic 12 zl za towar ktorego nie przyjeli albo wyslac swojego kuriera. Co innego sprzedaż co innego reklamacja- każdy tam mija sie z prawda. Ja juz nigdy nic tam nie kupie choc pare zlotych wydaje w necie miesiecznie. poczytajcie ich negi - JA SIE POD NIMI PODPISUJE bo zaslugują na nie

3 / 5 2017-06-14

Sposób zapakowania przesyłki pozostawia bardzo wiele do życzenia. Paczka nie była wystarczająco zabezpieczona, aby nie ucierpieć podczas transportu. Na szczęście produkt znajdujący się w śrosku nie ucierpiał. Rozumiem, że dbałość o paczkę w trakcie transportu leży po stronie kuriera/dostawcy a nie sklepu, ale powinna być ona dużo lepiej zabezpieczona, żeby maksymalnie zniwelować ryzyko uszkodzenia zawartości.

1 / 5 2017-06-11

Nie polecam Nikomu zakupów w tym sklepie! Sklep oceniam na bardzo niskim poziomie. Została dostarczona do mnie mailowo nieprawidłowa wiadomość dotycząca wysyłki. Wysyłka miała zostać wysłana wtedy i wtedy jednakże po kontakcie ze sklepem okazało się że przesyłka nie wyszła nawet z sklepu. Wina według sklepu była oczywiście po stronie kurierów, dostawców. Obsługa mało przyjemna, nie dopuszczają do słowa, nie jest to wzajemna konwersacja jednakże usilne wytłumaczenie od razu siebie.

5 / 5 2017-05-31

Paczka przyszła po 3 dniach, produkt sporo tańszy niż w innych sklepach internetowych. Polecam!

5 / 5 2017-05-19

Chciałem kupić myszkę bezprzewodowa jako prezent wigilijny.Gdy wszedłem na Ceneo pojawiło się ok.30 sklepów ale żaden nie chciał zaryzykować dostawy tydzień przed świętami.Tylko sklep 3kropki odpowiedział mi,że dadzą radę.I wysłali.Doszło do mnie następnego dnia.Takie sklepy jak Empik,Eurocash Media Expert niech chylą czoło przed 3kropki.Tu logistyka powinna być napisana przez duże L.Bardzo dziękuję sklepowi 3kropki za błyskawiczna dostawę.A najlepsze w tym wszystkim jest fakt że oni mają sklep w Bielsku-Białej a ja mieszkam pod Olsztynem(prawie 2 końce Polski a dotarła do mnie - przesyłka - następnego dnia.Błyskawiczna dostawa w oktokre przedświątecznym.Pełen szacun i dziękuję.Jesteście najlepsi.

5 / 5 2017-05-16

3 kropki to sklep godny polecenia .Wysyłka jak i dostawa przez DPD bardzo sprawna. Gorąco polecam zakupy w trzech kropkach z Bielska Białej.

1 / 5 2017-05-14

wszystko OK i bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalizm w każdym calu Płacisz i masz Jestem mega zadowolony EKSPRESOWA wysyłka co jest rzadkością Jeżeli ktoś płaci z góry Bardzo POLECAM!!!

1 / 5 2017-05-08

Zamówienie złożone 7 sierpnia z dostawą w 3 dni robocze. Biuro obsługi klienta 14 sierpnia potwierdziło że zamówienie będzie dostarczone 17 sierpnia. Po rozmowie z BOK w piątek Pani nie potrafiła określić kiedy będzie towar prosiłam o informację tlumaczac że to prezent na urodziny dziecka na 21 sierpnia. Pytałam się czy mogę zrezygnować Pani opryskiliwem głosem odpowiedziała za zadzwoni do mnie jak otrzyma informacje od handlowca. Żenujące jest to że 14 sierpnia otrzymałam informacje że zamówienie będzie dostarczone 17 sierpnia informacja potwierdzona z handlowcem. Brak możliwości dowiedzenia się o statusie przesyłki, nieprawdziwe informacje. To był mój ostatni zakup w tym sklepie. BOK zero profesjonalizmu. KLIENT = WRÓG!

5 / 5 2017-05-07

Przesyłka szybka, kontakt telefoniczny w celu zdobycia informacji super. Generalnie profesjonalnie, polecam.

2017-04-23

Wysyłka w 24 h to fikcja. Niestety.

5 / 5 2017-04-17

profejonalnie

5 / 5 2017-04-13

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie zasluguje na najwyższe uznanie.Polecam.

5 / 5 2017-04-08

Profesjonalna obsługa ,polecam

5 / 5 2017-04-06

ładny zestaw ..córka zachwycona ,,praktyczny bidon ,,,przesyłka szybka--jak najbardziej polecam i chetnie tu jeszcze zajrze

5 / 5 2017-04-06

Szybko- towar jaki oczekiwałem- polecę znajomym !

5 / 5 2017-04-03

Tak powinien odbywać się handel internetowy. POLECAM !

1 / 5 2017-03-29

BARDZO DOBRZE

Rzetelne opinie o 3kropki.pl

3kropki.pl

Siedziba
Bielsko-Biała

WWW
http://www.3kropki.pl

Email
[email protected]

Telefon
033 817-68-47

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie