Kategorie: / Gry

3trolle.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o 3trolle.pl
5 / 5 2019-03-20

Bez problemów polecam każdemu.

5 / 5 2019-03-18

Jak zwykle super :)

5 / 5 2019-03-13

Polecam

5 / 5 2019-03-01

Zdecydowanie polecam sklep, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, dobry kontakt

2019-02-18

Duży wybór i rozsądne ceny, godny polecenia

5 / 5 2019-01-28

Bardzo dobry sklep. Atrakcyjne ceny, system rabatowy, paczki pancernie zapakowane. Polecam.

5 / 5 2019-01-25

Szybka realizacja zamówienia + dokładne mocne i bezpieczne opakowanie paczki

5 / 5 2019-01-17

Polecam zakupy w sklepie. Ceny konkurencyjne. Towar bez uszkodzenia, solidnie opakowany. Dostawa szybka i bez komplikacji.

5 / 5 2018-12-09

Dobry i szybki kontakt, bezpieczne paczki, niskie ceny - czego chcieć więcej?

2018-12-08

bardzo dobra strona! plusem jest to, ze mozna kupic gry o wiele taniej niz na innych stronach :)

5 / 5 2018-11-29

super

2018-11-26

Świetni ludzie z pasja i wiedza wszystko sie zgada Serdecznie POLECAM 3trole.pl

5 / 5 2018-11-20

Rewelacyjny sklep, wielokrotnie dokonywałem w nim zakupów i nigdy się nie zawiodłem. Polecam wszystkim z wielką przyjemnością.

2018-11-04

Rewelacyjna obsługa, ekspresowa wysyłka. Gry zawsze rzetelnie zapakowane, nigdy nic nie przyszło uszkodzone. Bardzo pozytywnie oceniam ten sklep.

2018-10-16

Drugie zamówienie moje w tym sklepie i drugi raz ten sam problem, tzn. mimo że zamówiłam dwie te same gry, przysłano mi jedną. Brakujący egzemplarz dosłano, natomiast robi się to irytujące, bo w kontakcie ze sklepem zaznaczałam (pomna doświadczeń z poprzedniego razu) wyraźnie, że zamówiłam dwa egzemplarze, na rachunku również widniały dwa. Wysłano do złego paczkomatu, tzn. nie tego, który zaznaczyłam w zamówieniu, a do tego przypisanego do profilu, co zapewniło mi 30 km przejażdżkę w jedną stronę. Nie mogę się przyczepić jeśli chodzi o ofertę i sposób zapakowania przesyłki. Miałam nie wystawiać opinii, ale ponieważ dostaję kolejne ponaglenia do wystawienia komentarza, to proszę bardzo. Następnym razem się zastanowię nad zamówieniem, jestem trochę zrażona.

2018-10-15

Zakupy w 3trolle.pl to świetna decyzja. Konkurencyjne ceny na start, system rabatów plus dodatkowe kody promocyjne, a także darmowa wysyłka stawiają sklep w czołówce branży. Dodatkowo świetna i życzliwa obsługa. Towar w idealnym stanie, bardzo dobrze zabezpieczony ("pancerna przesyłka"). Błyskawiczna realizacja wysyłki. Solidna firma.

5 / 5 2018-10-12

Jak zwykle rewelacja! Szybko i bezproblemowo. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-02

Polecam!

2018-09-08

Oby więcej było takich sklepów

5 / 5 2018-08-26

Sklep i obsługa na najwyższym poziomie. Jeden z niewielu sklepów z grami planszowymi, z których chętnie korzystam i do których często wracam. Ceny konkurencyjne, szybkość dostawy rewelacyjna, jakość przesłanego towaru bez zarzutu. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-25

Bardzo fachowa i szybka obsługa, proste złożenie zamówienia, towar znakomicie zapakowany = ocena łączna: BDB. Polecam gorąco (i szczerze) !

5 / 5 2018-08-10

szybko, sprawnie i bezawaryjnie

5 / 5 2018-08-01

Polecam

5 / 5 2018-07-26

Dawno nie byłam tak miło i profesjonalnie obsłużona w sklepie internetowym.. Z powodu własnej nieuwagi, nie wpisałam nr zamówienia w przelewie. Napisałam e-mail odrazu po wysłaniu przelewu z informacją o pomyłce gdyż było już za późno żeby zadzwonić, następnego dnia wczesnym rankiem dostałam odpowiedź... Żeby się upewnić czy przesyłka na pewno będzie zapłacona, zadzwoniłam. Pan był bardzo miły, wszystko wyjaśnił i nie uważał tego za duży problem. Tego samego dnia dostałam e-mail z powiadomieniem o wysyłce mojego zamówienia. Na następny dzień dostałam z samego rana dostałam przesyłke, planszówka była zapakowana w pudełko kartonowe. Środek pudełka był dodatkowo do amortyzacjo wyłożony kartonami po bokach i z góry... Jak najbardziej bolecam ten sklep z całego serca, dawno nie byłam tak zadowolona! Zasługuje na wszystkie gwiazdki. :))

5 / 5 2018-07-12

Przyjemna obsługa, a przesyłki zawsze bardzo dobrze zapakowane. Polecam!

5 / 5 2018-06-15

Dobre ceny i szybka wysyłka. Paczka porządnie zabezpieczona.

5 / 5 2018-06-02

Rewelacyjny sklep z planszówkami. Zrobiłem tam już dziesiątki zakupów i zawsze było ok. Niskie ceny, szybka dostawa, częste promocje i dodatkowe rabaty. Moje następne zamówienie jest w drodze. Polecam !!

5 / 5 2018-05-30

Kolejny raz szybko i bez zastrzeżeń.

2018-05-28

Bardzo dobry sklep z grami.

5 / 5 2018-05-19

Polecam. Nigdy się nie zawiodłem

5 / 5 2018-05-19

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-19

Super sklep. Dobre ceny, świetny kontakt.

2018-05-18

Kolejne zamówienie, jak zawsze perfekcyjna realizacja przez sklep. Chyba najkorzystniejsze ceny w Polsce - przynajmniej jeśli chodzi o zamawiane do tej pory przeze mnie gry.

5 / 5 2018-05-16

Po raz kolejny szybka, bezproblemowa obsluga i porzadnie zapakowane gry, a przy tym naprawde dobre ceny. Jak najbardziej polecam zakupy w 3trollach

5 / 5 2018-05-13

Wszystko w normie - szybko, sprawnie, bez kłopotu.

5 / 5 2018-05-11

Dobry towar, szybka wysyłka, pełne zadowolenie ;)

5 / 5 2018-05-10

wszystko super :)

5 / 5 2018-05-07

Koniec końców dostałem co zamówiłem, była mała pomyłka w zamówieniu, ale w szybki i bez konfliktowy sposób rozwiązana. Dlatego polecam ten sklep, za właśnie bez problemowe i wzorowe rozwiązanie pomyłki.

5 / 5 2018-04-28

Świetny sklep, wielokrotnie kupowałem już tutaj planszówki. Bardzo dobry kontakt, przesyłka zawsze na czas, częste promocje (a ceny bez promocji są także konkurencyjne) . Bardzo fajny program lojalnościowy - wypracowany rabat nie znika po czasie jak to ma często miejsce w innych sklepach tego typu. Z czystym sumieniem polecam każdemu fanowi planszówek.

5 / 5 2018-04-26

Dobry kontakt, towar na stanie, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-04-20

konkurencyjne ceny, bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. POLECAM !

5 / 5 2018-04-04

Pierwszy raz kupowałem coś w tym sklepie i jestem niesamowicie pozytywnie nastawiony. Gra była w konkurencyjnej cenie (nawet w stosunku do znanego serwisu aukcyjnego), a dotarła do mnie na drugi dzień po zakupie. Paczka była solidnie zapakowana i nie uległa uszkodzeniu podczas transportu. Wszystkie elementy są kompletne. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-04-02

szybko, sprawnie i sympatycznie:)

2018-03-28

Bardzo fajny sklep z dobrymi cenami i programem lojalnościowym :)

5 / 5 2018-03-25

Niskie ceny, bardzo dobry kontakt, masa produktów, solidnie zapakowane gry oraz profesjonalizm. Tak ten sklep wygląda w mych oczach. Zdecydowanie godny polecenia.

5 / 5 2018-03-14

Super jak zawsze.

2018-03-04

konkurencyjne ceny gier

5 / 5 2018-03-03

Błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo dobre ceny. Gorąco polecam!

2018-02-22

Sklep jak zwykle sprawny.

5 / 5 2018-02-19

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.

2018-02-19

Bardzo dobry sklep internetowy

5 / 5 2018-02-10

OK

5 / 5 2018-01-26

ok

2018-01-23

Najszybszy i najtańszy sklep z grami w sieci!n Korzystam od lat i nadal mają najlepszą obsługę ze wszystkich sklepów!

5 / 5 2017-12-23

Szybka i sprawna wysyłka, produkty dobrze zapakowane... polecam

2017-12-16

Sprawna obsługa, dobry kontakt.

5 / 5 2017-12-12

polecam

2017-12-11

Jak zwykle niezawodnie, serdecznie polecam

2017-11-06

Zabawki w rewelacyjnych cenach. Szczególnie polecam serię "Mały konstruktor". Błyskawiczna wysyłka i bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sprzedającym, polecam!

5 / 5 2017-11-05

Świetny kontakt telefoniczny, osoba, z którą rozmawiałam znała się na rzeczy. Potrzebowałam super szybkiej wysyłki - słowa dotrzymali. Ceny baaardzo atrakcyjne. Szeroka oferta. Godny polecenia.

5 / 5 2017-10-29

Wszystko, począwszy od założenia zamówienia, po jego realizację, na bardzo dobrym poziomie. Polecam

2017-10-28

Solidny sklep, jak na ten moment mój główny dostawca planszówek przez internet. Bywały nieraz małe komplikacje np. wysłanie złych koszulek na karty, ale wiadomo każdemu się zdarza pomylić, a poziom obsługi klienta stoi na wysokim poziomie, zawsze można się dogadać, nie ma maila na którego nie otrzymałbym odpowiedzi.

2017-10-20

Kolejne zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń, nic tylko polecać sklep.

5 / 5 2017-10-14

Szybka wysyłka i konkurencyjne ceny. Polecam!

2017-09-28

3 Trolle jak zwykle nie zawiodły mnie poziomem realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-09-24

Wszytko w porządku, towar najlepszej jakości, bardzo dobrze zapakowany i szybko wysłany. Polecam

5 / 5 2017-09-13

Polecam.

5 / 5 2017-09-05

Najlepszy sklep z planszówkami w sieci. Błyskawiczna realizacja, najlepsze ceny, ogromny wybór. Polecam.

2017-09-04

Miałem specyficzne wymagania co do przesyłki i sklep je jak najbardziej uwzględnił. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Planszówka była opakowana pancernie nie było mowy by coś się zniszczyło.

5 / 5 2017-08-31

W 3trolach kupuję od ponad roku i ZAWSZE ceny są niskie ( po kilku zakupach spore zniżki, a na facebooku ogłaszane dodatkowe promocje ) i bardzo profesjonalna obsługa. Właściciel zawsze pod telefonem. Dostawa darmowa w paczkomacie, szybka i dobrze zabezpieczona. Polecam szczerze wszystkim planszówkowiczom. Wszystko bardzo profesjonalnie.

2017-08-15

Całkiem przyzwoity sklep o świetnych cenach.

5 / 5 2017-08-06

wszystko ok

5 / 5 2017-08-04

Jak zwykle sprawnie, bezpiecznie i w rewelacyjnej cenie, POLECAM!!!!

5 / 5 2017-08-04

ok

5 / 5 2017-08-03

OK

5 / 5 2017-07-31

Polecam.

5 / 5 2017-07-30

Szybko i profesjonalnie

2017-07-26

Wszystko OK!

5 / 5 2017-07-22

Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem

5 / 5 2017-07-18

Super szybka dostawa, towar zgodny z opisem i zawsze dobre ceny

5 / 5 2017-07-16

Wszystko super

5 / 5 2017-07-07

Polecam! Błyskawiczna przesyłka (gra wysłana tego samego dnia co zamówienie, przyjechała następnego dnia)! Częste promocje na facebooku!

5 / 5 2017-07-07

Super, zawsze tutaj kupuję

5 / 5 2017-06-27

Bardzo dobra szybka obsługa

5 / 5 2017-06-26

Szybki kontakt i wysyłka, dobra obsługa klienta.

5 / 5 2017-06-14

Bardzo solidny sklep, ceny jedne z lepszych w necie. Na prośbę o materiały promocyjne przysłali nawet kilka wersji demonstracyjnych gier. Polecam!

2017-06-01

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-05-14

Nie pierwszy i nie ostatni raz robię zakupy w tym sklepie. Gorąco polecam :)

2017-05-13

Ostatnio coś się plącze z zamówieniami. Drugi raz pod rząd była pozycja pomylona. Jednak obsługa jest idealna, brakująca pozycja doszła po paru dniach. Ceny bardzo niskie z rabatami. Paczka wysyłana jest sprawnie. Jeszcze gdyby były wrzucane jakieś gratisy.... :D

2017-04-21

Wszystko w porządku. Świetne ceny. Czas realizacji bardzo dobry (wysyłka na drugi dzień roboczy)

Rzetelne opinie o 3trolle.pl

3trolle.pl

Siedziba
Jelenia Góra

WWW
http://www.3trolle.pl

Email
[email protected]

Telefon
782645672

Komórka
782645672

Infolinia
-

Logowanie