Kategorie: / Dla Dzieci / Gry

3xk.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 70
opinie o 3xk.pl
5 / 5 2021-01-07

Towar zgodny z opisem, dostarczony błyskawicznie, dziękuję, polecam, skorzystam ponownie.

2019-03-22

Sprawny zakup:)

5 / 5 2019-03-15

Polecam

5 / 5 2019-03-11

Polecam, wszystko przebiegło sprawnie

5 / 5 2019-03-09

W mojej ocenie (korzystałem pierwszy raz) :bardzo jestem zadowolony. Mam nadzieję, że skorzystam jeszcze nie raz.

2019-01-24

Zadowolona z zakupu!

2019-01-13

OK.

5 / 5 2019-01-01

Transakcja przebiegła znakomicie. Wnuczka zadowolona, uśmiechnięta. Polecam sprzedającego z czystym sumieniem.

5 / 5 2019-01-01

Plecak świetny, worek również, cena bardzo atrakcyjna POLECAM :)

5 / 5 2018-12-21

Bardzo szybka dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem. Pancerne opakowanie :)

5 / 5 2018-12-18

Fajny plecak w dobrej cenie, szybka wysyłka, polecam.

2018-11-22

Nie mam uwag, wszystko było sprawnie i dobrze zorganizowane.

5 / 5 2018-11-22

Szybka dostawa

5 / 5 2018-11-20

Jeszcze nie odszedłem od komputera, a kurier już stał pod drzwiami! Polecam!

5 / 5 2018-11-16

Polecam zakupy, wszystko ok

5 / 5 2018-11-09

Przesyłka dotarła do mnie w 24h od złożenia zamówienia. Zapakowana bardzo starannie, kontakt ze sklepem wzorowy. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-10-29

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-13

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia i dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-10-12

Polecam! Ekspresowa dostawa!

5 / 5 2018-09-16

Polecam, jestem zadowolona z całości obsługi.

5 / 5 2018-09-14

Szybko, profesjonalnie, polecam.

2018-08-27

wszystko przebiegło bez problemów

5 / 5 2018-08-16

Polecam. Ekspresowa przesylka

5 / 5 2018-07-29

super

5 / 5 2018-07-22

Polecam sklep, bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-07-21

Wszystko super sprawnie. Natychmiastowa wysyłka, towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam

2018-07-17

Ok zgodnie z ofertą

2018-07-16

Polcam sklep

5 / 5 2018-06-25

Szybko i sprawnie

2018-06-16

Błyskawiczna realizacja, wszystko w porządku

2018-06-13

Wszystko zgodnie z umową

5 / 5 2018-05-30

SUPER SKLEP, 100% ZADOWOLENIA, GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM, SAMA SKORZYSTAM NAPEWNO JESZCZE NIE RAZ :)

5 / 5 2018-05-29

szybka realizacja zamówień

5 / 5 2018-05-26

Polecam

5 / 5 2018-05-24

Wszystko odbyło się szybko, towar zgodny z zamówieniem.

2018-05-17

BOGATY ASORTYMENT, BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA! SERDECZNIE POLECAM :)

5 / 5 2018-04-23

Błyskawiczna, w stu procentach profesjonalna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-04-05

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-03-25

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-22

Szybko i bez problemów

5 / 5 2018-03-22

Polecam ten sklep..zostałam bardzo miło obsłużona...przesyłkę otrzymałam bardzo szybko.

5 / 5 2018-03-17

Bardzo szybka wysyłka (Od zamówienia do odbioru 24h), dobrze zapakowana, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Szczerze polecam

2018-03-12

Pełna profeska

5 / 5 2018-03-08

Bardzo szybka wysyła. Zakup w paczce dużo większej niż towar, zabezpieczony aż nadto. Polecam.

5 / 5 2018-03-03

wszystko ok

5 / 5 2018-02-24

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem i profesjonalnie zapakowany.

5 / 5 2018-02-13

Polecam

5 / 5 2018-02-12

super

5 / 5 2018-02-11

Polecam.

5 / 5 2018-01-31

wszystko ok

5 / 5 2018-01-30

Profesjonalnie, sprawnie zrealizowane zamówienie. POLECAM

2018-01-08

Wszystko na Tak

5 / 5 2018-01-05

wszystko OK.

5 / 5 2017-12-17

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-12-15

Bardzo szybka transakcja. Kurier był z paczką następnego dnia po zamówieniu.

5 / 5 2017-12-14

Polecam! Produkt, który zamówiłam w sklepie 3x K przyszedł do mnie na drugi dzień. Ekspresowa wysyłka!

2017-11-27

Błyskawiczna przesyłka. Dokładnie 19 godzin od momentu zamówienia. Rewelacja!!!

5 / 5 2017-11-21

ekspresowa przesyłka, polecam!

5 / 5 2017-11-13

Profesjonalna obsługa, polecam sklep!

5 / 5 2017-11-10

Polecam. Szybko, profesjonalnie

5 / 5 2017-11-07

Super

5 / 5 2017-10-10

Szybka przesyłka, bardzo profesjonalna obsługa. Dwa dni po zamówieniu przesyłka była w moich rękach.

5 / 5 2017-09-28

Ekspresowe zamówienia z miłą obsługą ze strony kuriera. Polecam 3 xk

5 / 5 2017-09-21

Super szybka realizacja i przemiły kontakt!

5 / 5 2017-09-16

polecam,błyskawiczna wysyłka,towar dobrej jakości.

5 / 5 2017-09-13

Super!

5 / 5 2017-09-08

Wszystko w jak najlepszym porządku. Puzzle bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Jestem bardzo zadowolona. Polecam. Marzena

5 / 5 2017-09-06

Polecam zakupy w tym sklepie. Duży wybór oraz szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-03

Polecam w 100 %. Szybka realizacja zamówienia, miły kontakt.

5 / 5 2017-08-10

Polecam

5 / 5 2017-08-09

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2017-08-09

Błyskawicznie i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2017-07-27

Jestem zadowolona

5 / 5 2017-07-26

Szybka profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-07-12

Ekspresowa wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-07-06

Cała transakcja na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2017-06-23

Szybko sprawnie! Polecam ☺

5 / 5 2017-06-13

Wszystko super

5 / 5 2017-06-03

Polecam

5 / 5 2017-05-16

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-05-02

Super.

5 / 5 2017-05-01

SUPER

2017-04-27

Jak zawsze bomba! Miły kontakt, uprzejma obsługa w sklepie, sympatycznie, uroczo, bardzo atrakcyjne ceny i bardzo duży wybór.

5 / 5 2017-04-14

Pierwsze zakupy w sklepie 3xK oceniam na super udane. Przesyłka została doręczona następnego dnia po zakupie. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem na stronie sklepu. POLECAM!!

2017-04-04

Produkty odebralam osobiscie nastepnego dnia, wszystko zgodnie z zamowieniem

Rzetelne opinie o 3xk.pl

3xk.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.3xk.pl

Email
[email protected]

Telefon
504801281

Komórka
-

Infolinia
22 254 49 78

Logowanie