Kategorie: / Artykuły Medyczne

4-eyes.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.90
opinie o 4-eyes.pl
2019-03-09

sprawnie, szybciutko i bez problemów, robię tu zakupy kolejny raz i o ile się nie zepsujecie będę robić nadal

5 / 5 2019-03-04

Z czystym sumieniem polecam zakupy w sklepie www.4-eyes.pl Produkty z długim terminem ważności, bardzo dobrze zapakowane, dogodne warunki dostaw (kurier), bardzo szybka realizacja - zgodne z opisem na stronie. Napewno będę kupował w 4-eyes.pl - POLECAM!

5 / 5 2018-11-23

Jestem zadowolony z zakupu, bardzo szybka i sprawna obsługa, szybka realizacja zamówienia, dodatkowe rabaty. Polecam!!!

5 / 5 2018-11-16

naprawdę profesjonalna obsługa, szybki przepływ informacji - dostawca na bieżąco informuje mailowo o stanie zamówienia, ekspresowo wysyła, będę tu zamawiać soczewki, nie dość że najtaniej to nawet dodatkowo dostałam dwa płyny gratis.

5 / 5 2018-11-12

Niezły początek jak na niezbyt długie funkcjonowanie, do zamówionych produktów dostałem miły akcent w postaci gratisu dołączonego do przesyłki. Dobrze zapakowane, szybka realizacja. Napewno wrócę! pozdrawiam Norbert

2018-11-07

bardzo fachowo sprawnie

5 / 5 2018-11-05

wszystko super...bardzo szybko przesyłka

5 / 5 2018-10-07

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Sprzedawca godny polecenia

2018-09-03

Kolejne zakupy w tym sklepie i kolejne raz pełne zadowolenie. 100% zadowolenie.

5 / 5 2018-08-10

Miła i szybka obsługa. Profesjonalna porada. Gratisy! Szybka wysyłka. Gorąco polecam!!! Naprawde pełen profesjonalizm!!! Na pewno jeszcze nie raz zakupie u nich soczewki i płyny.

5 / 5 2018-07-19

Jestem bardzo zadowolony z szybkiej obsługi, profesjonalizm, dostawa super (odbieram osobiście), zawsze dostaję rabaty i od czasu do czasu gratisowe produkty jako stały klient. POLECAM WSZYSTKIM I ZACHĘCAM DO ZAKUPÓW! ;)

5 / 5 2018-06-05

PEŁEN PROFESJONALIZM!!! WIELKIE BRAWA!!!

5 / 5 2018-05-24

Szybko i sprawnie . Bieżace informacje na temat przebiedu realizacji

5 / 5 2018-05-06

Wszystko bardzo szybko i sprawnie bez najmniejszych problemów. Oprócz niskiej ceny dodatkowo rabat + bonusy. Zdecydowanie polecam wszystkim. Na pewno tu wrócę. Chyba ze wada zniknie. Pozdrawiam.

2 / 5 2018-04-30

Wszystko zgodnie z opisem, atrakcyjne ceny, fachowa obsługa... tylko nie polecam wyboru InPost - tańsza ale idzie dłużej niż poczta pomimo przesyłki poleconej!

5 / 5 2018-04-17

bardzo miła profesjonalna obsługa i szybka wysyłka, kolejny raz 100% zadowolenia. gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-04-04

bardzo sprawna i kompetentna obsługa, szubka realizacja zamówienia. polecam

5 / 5 2018-03-15

Towar ok, tylko trochę gorzej było z otrzymaniem właściwego produktu,trochę to trwało,ale ogólnie to Ok.Polecam!

5 / 5 2018-02-06

polecam wszystkim, dobre ceny i super obsługa

2018-01-31

Przesylke otrzymalem w przeciagu kilku dni od daty zamowienia. Bardzo dobry kontakt z biurem obslugi klienta.

2018-01-25

bardzo dobrze

5 / 5 2017-12-30

Super sprzedawca dostawa ekspresowa - dzien po zamowieniu otrzyamalam plyn

5 / 5 2017-12-26

jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia i profesjonalizmu.Jednodniowe toryczne soczewki otrzymałam po czterech dniach roboczych, podczas gdy w Vision Express po odstaniu w kolejce pól godziny dowiedziałam się, że czas realizacji, to 6 tygodni. Będę wierną klientką 4-EYES.

2017-11-27

na bieżąco informacje mailowe o stanie zamówienia, ekspresowa wysyłka,konkurencyjne ceny na pewno jeszcze nie raz zamówię soczewki i inne,

5 / 5 2017-10-28

szybka przesyłka, solidnie zapakowana, wszystko szczelnie zamknięte, gorąco polecam ten sklep;)

5 / 5 2017-10-12

Kolejne zakupy w tym sklepie i kolejne raz pełne zadowolenie. Szybka realizacja zamówienia, rzetelne informacje na temat statusu zamówienia i super gratisy. Polecam wszystkim !

5 / 5 2017-10-09

Jestem bardzo zadowolona z szybkości realizacji zamówienia. Wszystkie produkty oryginalnych opakowaniach. Do tego dość atrakcyjne ceny i promocje w postaci płynu lub pary soczewek. Jednym słowem polecam!

5 / 5 2017-09-15

Bardzo dobry kontakt ze sklepem miła i fachowa obsługa i bardzo szybka przesyłka

5 / 5 2017-09-03

Jestem bardzo zadowolona. Przesyłki przychodzą bardzo szybko. Zawsze dostaję jakis rabat i gratisy z czego bardzo sie cieszę. Lepszego sklepu nie ma. POLECAM WSZYSTKIM I ZACHĘCAM DO ZAKUPÓW! ;)

5 / 5 2017-08-23

Bardzo szybka realizacja zamówienia,miła i konkretna obsługa,słowem rewelacja! Napewno zrobię zakupy jeszcze nie jeden raz:)

5 / 5 2017-07-22

Pierwsze zakupy w marcu wszystko szybko i sprawnie zgodnie z zamowieniem+bonus. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą przez znany komunikator. Tak miłej obslugi sie nie spodziewałem. Terez ponowne zamowienie, czekam na przesyłke.

5 / 5 2017-07-22

masakra szybka realizacja zamówienia. Polecam

2017-07-05

Tak powinny wyglądać zakupy w każdym sklepie!

5 / 5 2017-05-23

Zamówienie zostało szybko i bezproblemowo zrealizowane. Czekała mnie również miła niespodzianka - gratisowe opakowania soczewek.

5 / 5 2017-05-17

przesyłkę otrzymałem bardzo szybko, obsługa powiadamia o każdym etapie zamówienia, dodatkowe rabaty, paragon. Polecam!

5 / 5 2017-04-30

Po raz kolejny składam zamówienie, tym razem również otrzymałem gratis w postaci darmowych soczewek. Super! Wybrałem przesyłkę kurierem - na drugi dzień już była przesyłka u mnie! Polecam i napewno skorzystam jeszcze!

5 / 5 2017-04-11

Bardzo dobra obsługa, świetny kontakt i co najważniejsze szybka wysyłka .

Rzetelne opinie o 4-eyes.pl

4-eyes.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.4-eyes.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie