Kategorie: / Dom

499.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o 499.com.pl
2019-03-21

bardzo dobra, wszystko jak najlepiej przebiegło.

5 / 5 2019-03-11

Najlepsza obsługa,szybka realizacja . Polecam ten sklep każdemu !

5 / 5 2019-02-25

Super ! Na pewno będę korzystał częściej.

5 / 5 2019-02-19

Bardzo fajny sklep internetowy z ktorego lubie korzystac.Szybka wysylka bez zadnego problemu.W jednym miejscu moge znalesc wszystko co potrzebuje.

5 / 5 2019-02-15

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie . Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka

2019-02-09

Fachowe doradztwo i przemiła obsługa. Wszystko na spokojnie wytłumaczą, nawet jeśli jest się "zielonym" w temacie ;) Ekspresowa wysyłka i znakomity towar. Firma godna polecenia.

5 / 5 2019-02-08

Przyznam, że jestem bardzo zadowolona z usług sklepu. Jakość produktów idealna, wspaniałe podejście i kontakt z klientem, szybki czas dostarczenia. Daję 10/10, na pewno do Was wrócę :) pozdrawiam serdecznie.

5 / 5 2019-01-20

Spoko. Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-06

Jestem bardzo zadowolana z usług sklepu. Miła i rzetelna obsługa. Szybki czas realizacji i bardzo nisliem atrakcyjne ceny. Polecam wszystkim osobom . Super zapakowany towar. Wrócę jeszcze nie raz .

5 / 5 2019-01-02

szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-12-27

super sklep

5 / 5 2018-12-25

Bardzo miły i profesjonalny kontakt. Z dużą znajomością branży, pomocny przy wyborze, elastyczny biznesowo. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-12-24

Polecam z całego serca ! Obsługa profesjonalna 100% :)

5 / 5 2018-12-15

Jestem w pełni zadowolony, zarówno z produktu, jak i jakości obsługi. Polecam.

5 / 5 2018-12-12

Polecam ten sklep w 100% Duży wybór w przystępnych cenach! Świetna obsługa i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym!

2018-12-11

Najlepszy sklep

5 / 5 2018-11-19

Super sklep, bardzo szybka wysyłka i oczywiście produkty wysokiej jakości , Godny polecenia

5 / 5 2018-11-07

bardzo szybka wysyłka, fachowa obsługa i towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-10-17

Witam. Serdecznie polecam ten sklep. Super obsługa. Duży wybór towaru. Miło, szybko i nie drogo. Odpowiedziano mi na wszystkie nawet te banalne pytania. Poświęcono dużo czasu w pomoc i dobór kotła.

5 / 5 2018-09-30

Uważam ze piece sprzedawane w sklepie są najwyższej jakości. Jeżeli chodzi o personel sklepu bajka wszyscy znają sie na rzeczy. Mają duży wybór w piecach, kominkach oraz w palimie do nich. Przystępne ceny oraz solidna jakość wykonania produktów. Polecam wszystkim serdecznie

5 / 5 2018-09-08

Bardzo dobry ten sklep, oceniam go pozytywnie. Przesyłkę dostałam bardzo szybko, kontakt z obsługą też jest pozytywny.

5 / 5 2018-09-03

Bardzo dobry sklep. Jest bardzo duży wybór i nie jest drogo. W innym sklepie miałem problem z kupnem dobrego sprzętu. Polecam sklep opineo.pl

5 / 5 2018-08-25

Jak najbardziej polecam ten sklep interetowy.Szybko sprawnie i solidnie.Szybki kontakt ze sprzedawca

5 / 5 2018-08-23

Sklep profesjonalny polecam !

2018-08-12

Super. Serdecznie polecam każdemu, duży wybór w jednym miejscu :)

5 / 5 2018-08-12

Wszystko przebiegło bardzo szybko i profesjonalnie, polecam na pewno nie będziecie żałować

5 / 5 2018-08-04

Polecam jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi klienta jak i zakupionego produktu. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-21

Polecam, bardzo szybka obsługa, szybka realizacja zamówień

2018-07-14

SKLEP Z SZEROKĄ GAMĄ PIECÓW I NAGRZEWNIC NA PALIWO STAŁE WRAZ Z MOŻLIWOŚCIĄ UZYSKANIA FACHOWEJ PORADY ONLINE. W KONKURENCYJNYCH CENACH KOLEJNY PLUS TO SPRAWDZONE I NIEZAWODNE FIRMY KURIERSKIE WSPÓŁPRACUJĄCE ZE SKLEPEM

5 / 5 2018-07-10

Sklep hmm cóż chcieć więcej jasno klarownie przejrzyście Powracam tu za każdym razem gdy czegoś potrzebuje Uruchamiam wodze wyobraźni i zamawiam potrzebne artykuły Polecam każdemu Szybko bez problemu i na każdą kieszeń

5 / 5 2018-07-10

Świetne wykonanie, profeslonalna obsługa. Ogólnie rzecz ujmując rzetelna firma. Polecam.

5 / 5 2018-07-06

JEST SUPER

5 / 5 2018-07-05

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM TEN SKLEP.SZYBKO I BEZ PROBLEMU ZNALAZLAM TO CO CHCIALAM I BEZ WYCHODZENIA Z DOMU;)

2018-06-26

Strona działa bardzo sprawnie. Znajduję się na niej bardzo dużą baza różnych firm oraz sklepów. Dzięki możliwości przeczytania opinii na temat danego sklepu, zainteresowana osoba może wyrobić sobie określone zdanie. Na stronie możliwe jest wybranie interesującej nas firmy, za pomocą zakładki. Ponadto jest również rozróżnienie na e-sklepy, jak i produkty. Strona jest rzetelnym kompedium wiedzy.

5 / 5 2018-06-20

Bardzo miła i szybka obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-16

Szybka wysyłka. Obsługa bez zastrzeżeń, można się dogadać. Kurierzy też bardzo mili i uprzejmi.

5 / 5 2018-06-16

Bardzo szybka wysyła, zamówienie dotarło w idealnym stanie. Polecam :)

5 / 5 2018-06-01

Jestem mega zadowolony z realizacji zamówienia. Wszystko tak, jak w opisie, żadnych nieprawidłowości. Polecam!

5 / 5 2018-04-19

Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak również z doręczeniem. Dziękuję i polecam

5 / 5 2018-04-18

Polecam w 100%! Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-04-10

Najlepszy sklep w tej kategorii, szybko zrealizowane zamowienie, przesyłka dotarła cała, bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam ten sklep każdemu znajomemu i Wam rownież!

5 / 5 2018-03-27

Świetny sklep! Wszystko załatwione jak należy, a co najważniejsze bardzo sprawnie. Obsługa przemiła, paczka perfekcyjnie zapakowana doszła bez uszkodzeń. Jak najbardziej POLECAM ten sklep!

5 / 5 2018-03-23

BARDZO POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM POZADKU. EKSPRESOWA DOSTAWA I SUPER KOTAKT Z DOSTAWCA POLECAM CHETNE SAMA TU WROCE

2018-03-15

sklep 499.pl czas realizacji i dostawa zgodna z opisem, kontakt z obsługa extra.

5 / 5 2018-03-13

Polecam ten sklep internetowy, zamówiłam już mnóstwo rzeczy i nie zostałam nigdy oszukana.

5 / 5 2018-03-04

Polecam. Szybko, sprawnie i wszystko zgodne opisem.

5 / 5 2018-03-01

super

5 / 5 2018-02-23

Firma na prawdę godna polecenia! Obsługa na wysokim poziomie, realizacja zamówienia w szybkim tempie, przesyłka solidnie i estetycznie zapakowana. Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru, na pewno polecę znajomym! :)

5 / 5 2018-02-13

bardzo fachowa obsługa,szczerze polecam

5 / 5 2018-02-13

Fantastyczny sklep świetne produkty, konkurencje ceny, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-02-08

Bardzo szybka wysyła, zamówienie dotarło w idealnym stanie. Polecam :)

5 / 5 2018-02-06

Super sklep , bardzo szybka realizacja zamówienia , jestem mega zadowolona . Polecam wszystkim !

5 / 5 2018-01-25

Super sklep, przesyłka dotarła bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno zajrzę tam nie raz. Polecam każdemu i pozdrawiam przemiłą obsługę ;)

5 / 5 2018-01-21

Błyskawiczna przesyłka, w 100% polecam sklep !

5 / 5 2018-01-17

Zakupy w tym sklepie poleciłam już wielu znajomym! Jeszcze ani razu się nie zawiodłam. Zawsze szybko i na wysokim poziomie jakościowym! Polecam!

5 / 5 2018-01-14

Super sklep online bez wychodzenia z domu można zamówić wszystko co się chce jest to łatwe i przyjemne .

2018-01-06

Świrtnie.

5 / 5 2018-01-05

Jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybkości realizacji i ogólnie produktu. Dla mnie bomba, na pewno tu jeszcze wrócę

5 / 5 2017-12-24

Bardzo polecam ten sklep internetowy. Szybkość realizacji zamówieniem oraz poziom obsługi klienta jest na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-12-16

Jestem zadowolona w 100%. Polecam

5 / 5 2017-12-14

Produkty zgodne z opisem, rzecz dokladnie zapakowana bez zadnych wad oraz szybka realizacja zamówienia.

2017-12-08

bardzo atrakcyjna cena przy dużej pojemości. Sprawdzony produkt który kupuje od wielu lat

5 / 5 2017-12-06

Świetny sklep, duży asortyment bardzo dobrej jakości, przystępne ceny. Miła, profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Godny polecenia solidny sklep. Zadowolenie gwarantowane.

5 / 5 2017-11-20

Uważam ze sklep internetowy jest super. Jest duży wybör produktów, wszystko czego potrzebuje znajdę tutaj. Miałam okazję kupowac produkty z tego sklepu i jest wszystko w jednym miejscu, dostawa bardzo sprawna, szybko przyjechał kurier. Od tamtej pory kupuję tutaj częściej.

5 / 5 2017-11-14

Przy budowie domu potrzebowałam kotła, aby zapewnić ciepło. Trafiłam na stronę 499.com.pl i znalazłam idealne rozwiązanie. Panowie dokładnie wytłumaczyli mi zalety konkretnego kotła oraz jego obsługę. Ceny bardzo konkurencyjne. Polecam

5 / 5 2017-11-06

Bardzo dobra, sprawna a przede wszystkim szybka obsługa klienta. Realizacja zamówienia następuje w sposób błyskawiczny. Przesyłka jest bardzo dobrze zabezpieczona w każdym wypadku. Polecam ten sklep i daję 10/ 10 punktów bo na prawdę jestem zadowolony.

5 / 5 2017-11-04

Najlepwzy sklep! Polecam wszystkim, chcącym nabyć kociął. Wszytko załatwione szybko, sprawnie i bez zarzutów. Bardzo mili pracownicy.

5 / 5 2017-10-26

Bardzo rzetelna firma, wysoki poziom obsługi Klienta. Szybka realizacja zlecenia, ogólnie wszystko na wielki plus. Polecam, będe korzystać w przyszłości na pewno, jeśli zajdzie taka potrzeba.

5 / 5 2017-10-23

Jestem w pełni zadowolony. Brawo za całokształt. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-10-12

Serdecznie polecam. Wysylka szybka. Kontakt super!

5 / 5 2017-09-30

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Przesyłka ekspresowa a komunikacja z obsługą znakomita. Oby więcej było takich sklepów. Zakupy tutaj to sama przyjemność ;) Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-09-27

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, towar w 100% zgodny z opisem

5 / 5 2017-09-26

Wszystko jest perfekcyjne! Sklep godny polecenia. Szybka wysyłka o której informują nas na każdym jej etapie podróży! Polecam!

5 / 5 2017-09-23

Jestem zadowolona. Miła obsługa , szybka realizacja zamówienia . Produkt przyszedł szybko, terinem dostawy. POLECAM

5 / 5 2017-09-15

Bardzo dobry sklep - solidna firma - realizują zamówienie bardzo szybko - bardzo dobra obsługa mozna z nimi porozmawiać, doradzaja jaki rodzaj pieca kupić - polecam wszystkim, którzy poszukują kotła do swojego domu

2017-09-15

Sklep internetowy, w którym kupowanie to czysta przyjemność. Różnorodność produktów najwyższej jakości, ekspresowa przesyłka i miły kontakt. W tym miejscu naprawdę warto robić zakupy.

5 / 5 2017-09-09

Super sklep internetowy. Już kilka razy robiłem zakupy i wszystko obyło się bez problemu. Wysyłka ekspresowa, towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam.

5 / 5 2017-08-28

Super sklep, dobrej jakości produkty, transakcja przebiegła szybko i sprawnie, świetny kontakt ze sprzedawca, naprawdę polecam!

5 / 5 2017-08-18

strona sklepu przejrzysta, czytelna, intuicyjna profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2017-08-04

Polecam

5 / 5 2017-06-26

Jestem zadowolony i jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-06-21

Dobre materiały do kotłów CO, bardzo szybka dostawa i spory wybór produktów. Nie miałem żadnych problemów przy zakupie i dobraniu towaru, dlatego polecam!

5 / 5 2017-06-19

Chciałbym polecić ten sklep dla każdego kto liczy na szybką realizację zamówienia. Nie można również zapomnieć o obsłudze klienta, która stoi na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-06-18

Pech trafił, że w środku zimy mój stary kocioł CO pękł i zalał całą piwnicę. Na szybko musiałem znaleźć odpowiedni sklep z kotłami bo jak to zimą, jest zimno, a ogrzewania brak. Przy temperaturze na zewnątrz - 5 stopni nawet nie było mowy o odłożeniu tego na bok. Z inicjatywą wyszedł sklep 499, dzięki któremu udało mi się znaleźć interesujący mnie kocioł w bardzo krótkim czasie. Poziom obsługi klienta bezbłędny, wszystko bez problemów. Realizacja zamówienia przebiegła w ekspresowym tempie, a przesyłka była zapakowana perfekcyjnie. Poleciłem już ten sklep znajomym, naprawdę warto.

5 / 5 2017-06-04

Szybka i progesjonalna obsluga. Rzetelnosc to podstawa. Polecam wszystkim. :)

5 / 5 2017-06-01

Jeden z najlepszych zakupów przez internet, pomimo że to piec, i obawiałam się zamawiać przez internet to teraz polecam! Obsługa profesjonalna, doradztwo też, a jak problem wystąpił to Państwo z 499 zrobili co mogli aby go rozwiązać.

5 / 5 2017-05-31

Profesjonalna obsługa, łatwy kontakt oraz szybka realizacvja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2017-05-15

Zdecydowanie polecam. Zamówienie zrealizowali bardzo szybko do tego fachowa obsługa świetnie doradziła w kwestii wyboru właściwego kotła.

5 / 5 2017-05-08

Bardzo profesjonalny sprzedawca. Prezentacja towaru również profesjonalna. Polecam każdemu ten sklep.

2017-05-08

Świetny sklep, wspaniała obsługa. Można śmiało korzystać ;)!

5 / 5 2017-05-06

super sklep!szybka dostawa do klienta!jestem bardzo zadowolona, bez żadnych problemów wszystko dotarło

5 / 5 2017-05-02

Bardzo fajna strona internetowa.Od razu doradca chce przez internet pomoc.pierwszy raz z czymś takim się spotkałam. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Mila obsługa.Sklep internetowy działa dość sprawnie oraz posiada ogromny wybór.Polecam

2017-04-25

żetelna i fachowa obsługa, ze najważniejszą częścią sprawną dostawą

5 / 5 2017-04-25

Polecam bardzo! Cenię szybkie i sprawne transakcje, a także dobry kontakt z sprzedawcą, i tu tego nie zabrakło ;) Dobra firma!

5 / 5 2017-04-22

polecam fachowa obsługa i podejście do klienta

5 / 5 2017-04-16

Jestem bardzo zadowolona ze sklepu internetowego opineo.pl. Rewelacyjny kontakt z klientem. Wszystko jest dokładnie tak jak w opisie.

5 / 5 2017-04-02

Obsługa szybka i sprawna.

5 / 5 2017-03-29

Jestem niesamowicie zadowolona z transakcji. Totalny profesjonalizm, szacunek dla klienta,wszystkim życzę takich zakupów.

Rzetelne opinie o 499.com.pl

499.com.pl

Siedziba
Rybnik

WWW
http://499.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 32 427 0 499

Komórka
+48 603 499 459

Infolinia
-

Logowanie