Kategorie: / Sport / Pozostałe

4activ.pl Opinie Klientów

4.88/5.00 - ilość ocen: 104
opinie o 4activ.pl
5 / 5 2019-03-23

rewelacja5

5 / 5 2019-03-22

dobra cena, sprawny kontakt mailowy

4 / 5 2019-03-13

Wszystko odbyło się ok.

5 / 5 2019-03-03

Szybko i dobre ceny

5 / 5 2019-02-21

Super service, szybka, sprawna realizacja zamówienia. POLECAM.

5 / 5 2019-02-14

Polecam.

5 / 5 2019-02-13

Polecam!

5 / 5 2019-02-09

Bardzo szybka transakcja j wysyłka, towar w 100% zgodny z opisem

4 / 5 2019-01-28

Polecam. Błyskawiczna prpzesylka. Wszystko ok

4 / 5 2019-01-22

Polecamy!

5 / 5 2019-01-19

Obsługa profesjonalna, dostawa szybka i sprawna, jakość przesyłki ok, sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-01-19

polecam

5 / 5 2019-01-12

wszystko super . mają w ofercie dużo ciekawych rzeczy

5 / 5 2019-01-11

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Wszystko zgodne z zamówieniem . Polecam !

5 / 5 2018-12-22

Wszystko ok

4 / 5 2018-12-14

Sklep wart polecenia za obsługę i produkty

5 / 5 2018-12-12

Zamówienie dotarło w bardzo dobrym stanie, przesyłka expresowa. Produkt zgodny z opisem. Polecam !

4 / 5 2018-12-10

Z plusów to: szybka wysyłka. WIELKI MINUS ZA SAMOWOLĘ: Sklep przed wysyłką nakleił na rowerek naklejkę z nazwą swojego sklepu bez zgody kupującego. Naklejka nie schodził łatwo, zostawia ślady, ciężko ją zdrapać. Człowiek kupuje towar firmy Puky a dostaje oblepiony sprzęt z reklamą innej formy. Kto wpadł na tak genialny pomysł?

5 / 5 2018-12-04

Bardzo szybka i wzorowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-12-01

Rewelacyjna obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia i wysyłka, konkurencyjne ceny. Polecam

5 / 5 2018-11-27

Szybko, sprawnie i na temat. Nic tylko polecam :)

5 / 5 2018-11-21

Bardzo dobra obsługa klienta. Polecam sklep.

5 / 5 2018-11-11

Pierwsza opinia, jaką wystawiam, ale poziom obsługi w 4aktiv mnie urzekł. Czas, informacja, zapakowane i darmowa dostawa niezależnie od wartości są powalające. Polecam bez wyjątku.

5 / 5 2018-10-26

Bardzo szybko, sprzęt super. Mega zadowolenie :)

5 / 5 2018-10-21

Bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, informacja na każdym etapie realizacji zamówienia. Czysta przyjemność, polecam

5 / 5 2018-10-19

Jestem bardzo zadowolona. Nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji zamówienia. Przesyłka została doręczona następnego dnia.

5 / 5 2018-10-04

Transakcja przebiegła błyskawicznie, polecam wszystkim

5 / 5 2018-09-28

Polecam

5 / 5 2018-09-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Na drugi dzień po zakupie otrzymałam zamówienie. Rowerek bardzo wytrzymały, mamy już taki drugi. Syn często na nim jeździ.

5 / 5 2018-09-11

Polecam

5 / 5 2018-09-01

1000% Zadowolenia, dziekuje za szybka i sprawna usluge

5 / 5 2018-08-31

Profesjonalna obsługa i doradztwo. Ekspresowa wysyłka i bardzo atrakcyjna cena. Szczerze POLECAM sklep 4activ!!!

5 / 5 2018-08-28

Profesjonalnie z miłą obsługą

5 / 5 2018-08-24

Szybko i w wyznaczonym czasie

5 / 5 2018-08-16

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, produkt najwyższej jakości.

5 / 5 2018-08-09

Witam, jestem bardzo zaskoczona szybkością realizacji zamówienia. Poniedziałek potwierdzenie we wtorek dostawa super!. Mieszkam na obrzeżach miasta i czas realuzacji sie przez to zawsze wydłużał (w innych sklepach). Towar dobrze zapakowany i spełnienia moje oczekiwania. Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-09

W ciągu godziny od zapłaty dostałam potwierdzenie, że paczkę wysłano. Najszybsza dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-07-30

Wszystko zgodnie z opisem.Polecam!

4 / 5 2018-07-24

Szybko i sprawnie, polecam.

5 / 5 2018-07-01

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-06-26

SUPER SKLEP. SZYBKA DOSTAWA. TOWAR ZGODNY Z OPISEM. 100% ZADOWOLENIA. :)

5 / 5 2018-06-14

Bardzo szybka przesyłka. Polecam

3 / 5 2018-06-13

Jedynym minusem transakcji jest słabo zabezpieczona przesyłka, towar który zakupiłam przeznaczony jest na prezent, opakowanie niestety jest pogniecione.

5 / 5 2018-06-05

bardzo dobre podejscie do klienta, polecam.

5 / 5 2018-05-04

Wzorowa transakcja. Polecam.

5 / 5 2018-05-03

Polecam, zamówienie bardzo szybko i sprawnei dostarczone.

5 / 5 2018-04-29

Profesjonalna obsługa. Polecam innym.

5 / 5 2018-04-27

Szybko, profesjonalnie

5 / 5 2018-04-24

Rewelacyjny sklep

4 / 5 2018-04-24

koszty przesyłki zbyt wysokie

5 / 5 2018-04-24

Zamówiony towar otrzymałam następnego dnia :) , bardzo dobrze zapakowany, wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-04-22

Szybka transakcja, dobry kontakt telefoniczny z sprzedawcą. Na następny dzień od zamówienia miałem zakupione kije. Gorąco polecam - profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-04-21

bardzo dobrze

5 / 5 2018-04-09

Szybko, sprawnie i miło :) polecam!

5 / 5 2018-04-06

Wszystko szybko, sprawnie i w porządku. Polecam

5 / 5 2018-03-20

Polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-03-13

Wszystko załatwione bardzo szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

5 / 5 2018-03-10

Wszystko ok.Polecam.

5 / 5 2018-03-02

Sklep działa szybko. Zakupiony towar zamówiłam w niedzielę. We wtorek otrzymałam przesyłkę. Niewiele brakowało a odesłałabym towar. Na szczęście przyjęła go i zapłaciła recepcjonistka, której zostawiłam wcześniej pieniądze. Kilki były zapakowane w karton po bagażniku samochodowym. Gdyby trafił od razu do mnie nie przyjęłabym go. Rozpakowując wkurzałam się na męża. Sądziłam, że kupił sobie kolejny gadżet, i to ja za niego zapłaciłam. Na szczęście w środku były kijki. Pozdrawiam właścicieli sklepu.

5 / 5 2018-02-27

Szybko, sprawnie, solidnie zabezpieczone Polecam

5 / 5 2018-02-27

Super obsługa szybka wysyłka, polecam ten sklep

5 / 5 2018-02-23

Dziękujemy za szybką realizację

5 / 5 2018-02-23

Wszystko super.

5 / 5 2018-02-22

Super kask - polecam.

5 / 5 2018-02-11

Polecam zakupy. Błyskawiczna przesyłka. Zamówiony towar bez zarzutu.

5 / 5 2018-02-05

Polecam sklep. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-01

Zakupy przebiegły bez problemów, ceny produktów konkurencyjne a czas realizacji zamówienia ekspresowy.

5 / 5 2018-01-14

Kolejny zakup. Wszysto ok.

5 / 5 2018-01-09

Szybko sprawnie bez problemów

5 / 5 2018-01-07

Transakcja przebiegla szybko i pomyślnie.

5 / 5 2017-12-31

wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-12-10

polecam, super

5 / 5 2017-12-10

PROFESJONALNA OBSŁUGA, BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA, POLECAM

5 / 5 2017-12-01

Szybko sprawnie i fachowo! Polecam!

5 / 5 2017-11-29

Produkt zgodny z opisem, dostarczony bardzo szybko.

5 / 5 2017-11-21

Rewelacyjna obsługa. Towar zgodny z opisem. Realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam i życzyłabym sobie zawsze takiego podejścia do klienta. Inni powinni brać przykład z Państwa.

5 / 5 2017-11-19

Szybko, sprawnie, konkretnie. I cena atrakcyjna.

5 / 5 2017-11-09

Dobra cena. Bardzo szybką wysyłka.Towar solidnie zapakowany.

5 / 5 2017-11-06

Sprawnie i bezproblemowo. Kontakt super. Polecam!

5 / 5 2017-10-20

Profesjonalna obsluga,szybka dostawa produkt zgodny z oczekiwaniami.Polecam

5 / 5 2017-10-18

Nie ma się do czego przyczepić. Łatwo, szybko i przyjemnie. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2017-09-30

Błyskawiczna dostawa zamówionego towaru!!!

4 / 5 2017-09-04

Szybka wysylka, konkurencyjne ceny.zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-08-26

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem, polecam !!!!

5 / 5 2017-08-24

Bardzo szybko i profesjonalnie polecam

5 / 5 2017-08-20

Błyskawiczna przesyłka, bardzo dobry kontakt. Sprzęt zgodny z oczekiwaniami. Polecam.

5 / 5 2017-08-15

Transakcja okazała się szybka i przyjemna. Polecam!

5 / 5 2017-08-13

Gorąco polecam!!!! :)

4 / 5 2017-08-08

Szybka transakcja, jestem zadowolona

4 / 5 2017-08-02

polecam

5 / 5 2017-07-28

Dobra cena. Darmowa przesyłka. Towar dostarczony następnego dnia po zamówieniu.

5 / 5 2017-07-23

wszystko ok, bardzo szybko doszła przesyłka.

5 / 5 2017-07-23

Sprawa i szybka dostawa, opakowanie zabezpieczone prawidłowo. Dużym plusem jest darmowa dostawa przy zakupach powyżej 99 zł. Polecam.

5 / 5 2017-07-17

Profesjonalizm

5 / 5 2017-07-06

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-06-07

Sprzęt zgodny z opisem, bardzo szybka (i bezpłatna) dostawa.

5 / 5 2017-06-06

Profesjonalnie

5 / 5 2017-06-03

Polecam, wszystko ok

5 / 5 2017-05-05

Bardzo dobry zakup, w bardzo dobrym sklepie

5 / 5 2017-04-24

Wszystko OK

5 / 5 2017-04-23

Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna przesyłka kurierem, już po 18 h od zamówienia towar był dostarczony. Polecam wszystkim w 100 %

5 / 5 2017-04-08

Swietny sklep, natychmistowa realizacja

5 / 5 2017-04-05

wszystko super

5 / 5 2017-03-28

Polecam zakupy w tym sklepie!

Rzetelne opinie o 4activ.pl

4activ.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://4activ.pl/

Email
[email protected]

Telefon
698 646 447

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie