Kategorie: / Motoryzacja

4auto.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o 4auto.com.pl
5 / 5 2019-03-22

Bezproblemowa transakcja bez opóźnień, Polecam

5 / 5 2019-03-09

Bardzo pomocny i życzliwy sprzedawca. Pełen profesjonalizm.

2019-03-06

godny polecenia

5 / 5 2019-03-05

Tranzakcja szybka ,towar zgodny z opisem .Polecam.

2019-02-28

Dobra cena , dobry towar -brak problemów.

5 / 5 2019-02-20

Dobry sklep. Szybko i profesjonalnie przeprowadzone zamówienie. Felgi dotarły w stanie dobrym, bez żadnych uszkodzeń. Ponadto cena na prawdę jest konkurencyjna :) Polecam

5 / 5 2019-02-12

Dobry kontakt i szybka realizacja oraz konkurencyjne ceny.

5 / 5 2019-01-23

Wszystko ok polecam sklep

3 / 5 2019-01-16

"zamówienie nie zostało zrealizowane z powodu braku dostępności felg" Nie rozumiem jak można w ten sposób prowadzić sklep internetowy. Wystawia się w sieci wszystkie wyprodukowane towary w jakiejś cenie, a potem można klientowi napisać, że towaru akurat nie ma, albo jest ale w innej cenie. Zamówienie to umowa, która działa w dwie strony, a nie tylko w jedną - na wygodę sprzedawcy. Powinien się tym zainteresować Urząd Ochrony Praw Konsumenta, zwłaszcza że wśród opinii można znaleźć podobne przypadki do mojego. Dobrze, że wybrałem opcję za pobraniem. Zdecydowanie odradzam.

5 / 5 2019-01-07

TOWAR ZAPAKOWANY WZORCOWO.KONTAKT ŚREDNI.NIE BYŁO 1 KAPSLA I 2 WENTLI. KAPSEL DOSŁALI PO 1,5 TYGONIA PO PARU TELEFONACH Z MOJEJ STRONY A WENTLE IM PODAROWAŁEM.POZA TYMI MAŁYMI NIEDOGODNOŚCIAMI OK.nAJBARDZIEJ UCIESZYŁ MNIE DOBRZE ZABEZPIECZONY TOWAR.fELGI SPRAWUJĄ SIĘ DOSKONALE.

5 / 5 2018-12-26

ok

5 / 5 2018-12-15

Szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt z obsługą sklepu.

2018-11-30

Transakcja przebiegła wzorcowo. Świetny jakościowo towar. Obsługa na najwyższym poziomie

2018-11-19

wszystko godne polecenia

5 / 5 2018-11-18

Realizacja zamówienia przeprowadzona w sposób bardzo sprawny, szybki i terminowy. Przesyłka zapakowana solidnie. Dostarczony towar zgodny z opisem w ofercie oraz zamówieniem spełniający w 100% moje oczekiwania.

5 / 5 2018-11-17

Polecam! Swietny kontajt szybka dostawa i co najwazniejsze super opony!

5 / 5 2018-11-16

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybko załatwiona przesyłka, polecam w 100%

5 / 5 2018-11-16

Błyskawiczna realizacja zamówienia, doskonały kontakt ze sprzedającym. Towar najwyższej klasy w 100% zgodny z opisem. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-11-09

Wszystko w jak najlepszym porządku, szubko i fachowo. Polecam

5 / 5 2018-10-28

polecam wszystko w najlepszym pożądku

5 / 5 2018-10-25

Bardzo szeroka gama modeli do wyboru . Jeżeli nie posiadają danego modelu ( rozmiary) w tempie ekspresowym ściągają bezpośrednio od producenta. Bardzo dobry i rzeczowy kontakt z handlowcem . Ceny naprawdę konkurencyjne i biją na głowę firmy które się reklamują że u nich najtaniej ....Szybka dostawa ,dobrze zabezpieczona przesyłka . POLECAM

5 / 5 2018-10-13

Mega szybka wysylka, mily kontakt, wszystko na najwyzszym poziomie. Polecam....

5 / 5 2018-10-07

Wszystko odbyło się prawidłowo, polecam

5 / 5 2018-10-06

sprawna i szybka obsługa

5 / 5 2018-10-05

Bardzo sprawna realizacja oraz profesjonalna obsługa sprzedaży. Polecam.

5 / 5 2018-09-22

szybko, sprawnie, polecam

2018-09-21

Miła obsługa, dobry kontakt, niestety felgi nie dojechały w potwierdzonym dniu, a dzień później. Reszta ok!

5 / 5 2018-09-15

super

2018-09-13

Kupiłem alugelgi firmy Dezent. Przed zamówieniem zadzwoniłem z pytaniem w jakim kraju produkowane są owe felgi. Sprzedający oznajmił, że na każdej feldze jest oznakowanie Made in Germany. Nie ma. W wulkanizacji poinformowano mnie, że są oryginalne. Ile w tym prawdy?

5 / 5 2018-08-31

Kontakt ze sklepem telefoniczny jak i mail bardzo dobry. Realizacja i dostawa rowniez bardzo szybko.Polecam. Jedyne uwagi do ceny przesylki pozatym bez zarzutu

2018-08-18

Bez żadnego problemu dodzwoniłam się kilka razu do sklepu. Pan z którym rozmawiałam był bardzo miły, uprzejmy. Poza tym fachowo doradził i pomógł przy zakupie opon. Opony zamówione w poniedziałek w południe były dostarczone we wtorek rano!!! No i opony w niskiej promocyjnej cenie!!! :)

2018-08-09

Dobre ceny,ok.

2018-07-21

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-07-19

Wszystko Ok

2018-07-06

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-06-23

super

2 / 5 2018-06-15

Nie polecam sklepu. Wybrałem płatność przelewem i czekałem ponad 48 godzin aż obsługa sklepu "znajdzie" mój przelew, mimo że według banku pieniądze były na koncie w dniu dokonania przelewu. Dopiero po mojej interwencji meilowej i telefonicznej sklep "znalazł" mój przelew. Na stronie internetowej sklep informuje że felgi są dostępne w magazynie i dostarczą je do 48 godzin. Po 2 dniach od złożenia zamówienia dostałem informacje że felg jednak nie ma w magazynie i muszę czekać następne 5 dni na sprowadzenie ich z Niemiec. Zamówiłem felgi w poniedziałek a otrzymałem je dopiero w środę następnego tygodnia! Wybrałem ten sklep ze względu na informacje o szybkiej przesyłce mimo tego że w innych sklepach znalazłem te same felgi w niższej cenie. Bardzo się zawiodłem.

2018-06-02

Towar wysokiej jakości

5 / 5 2018-05-22

Bardzo miło i fachowo. Felgi dobrane rozmiarem idealnie. Szybka realizacja zamówienia. Konkurencyjne ceny. W zestawie śruby wentyle, dystanse.

2018-05-18

Wszystko jak najbardziej OK!

5 / 5 2018-05-16

Wszystko ok . Polecam.

5 / 5 2018-04-26

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2018-04-24

polecam ten sklep

5 / 5 2018-04-18

Tego oczekiwałem - pełen profesjonalizm spełniono wszystkie moje prośby Po przejściach z poprzednim sklepem to naprawdę miło robić w sklepie 4auto.com.pl zakupy - Polecam

5 / 5 2018-04-10

polecam zakupy

5 / 5 2018-04-02

Pełen profesjonalizm. Polecam

2018-04-01

Sprawna, realizacja zamówienia. Informacje mailowe o każdym etapie procesu.

5 / 5 2018-03-30

Wszystko przebiegło jak należy, fachowe doradztwo. Polecam!

5 / 5 2018-03-27

Bardzo fachowa i przyjemna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-14

dobry sklep szybka realizacja

5 / 5 2018-03-10

ok

2018-03-08

Pozytywnie.

5 / 5 2018-03-04

Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-02-28

Polecam wszystkim. Doskonała obsługa i szybka realizacja.

2018-02-26

Przejrzysta witryna sklepu internetowego.

5 / 5 2018-02-21

Towar zgodny z zamówieniem czas realizacji zgodny z oświadczeniem. Powiadomienie o statusie zamówienia. Naprawdę polecam.

5 / 5 2018-02-16

szybko sprawnie a najważniejsze produkt zgodny z opisem polecam sklep gorąco .

2018-02-07

Wszystko przebiegło jak należy.

5 / 5 2018-01-18

ok

5 / 5 2018-01-16

Polecam Sklep. Miło, szybko, fachowo.

5 / 5 2017-12-30

Niby wszystko ok. ale....felgi z niewielkim uszkodzeniem lakieru na rantach, wynikającym z niewystarczającego, choć oryginalnego opakowania producenta (brak przekładek pomiędzy felgami). Zabezpieczenie do transportu ze strony sklepu ok. Sklep oczywiście, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-12-22

Obsługa i realizacja zamówienia w ciągu 2 dni. Polecam.

5 / 5 2017-12-01

bardzo sprawna obsługa i dostawa, towar ok, polecam

2017-11-17

Dobry sklep :)

2017-11-14

Transakcja przebiegła pomyślnie . Sklep godny polecenia .

2017-11-05

WYSTAWIAJĄ OPONY , KTÓRYCH NIE MAJĄ NA STANIE , I KTÓRYCH NIE MA U DYSTRYBUTORA - FAKT , firma od razu poinformowała o tym - TYLKO PO CO W OGÓLE WYSTAWIAĆ "FIKCJĘ"

5 / 5 2017-10-30

Jestem bardzo zadowolony z transakcji. Zdecydowanie polecam ten sklep ! ;)

5 / 5 2017-10-26

Korzystałam ze sklepu zamawiając opony zimowe. Bardzo szybko przysłano towar, ciągle byłam informowana przez biuro obsługi klienta o statusie zamówienia. Transakcja przebiegła szybko i bez komplikacji. Polecam ten sklep :)

5 / 5 2017-10-24

Profesjonaliści. Super obsługa.

5 / 5 2017-10-18

wszystko ok, super szybo, bez wad

2017-09-15

Dobry sklep ekspresowo realizujący zamówienia.

5 / 5 2017-09-15

A więc tak ,dziś dotarły do mnie:felgi z założonymi i wyważonymi oponami. Kompletne nie uszkodzone poprawnie zabezpieczone na czas transportu.Polecam tą firmę,ja ze swej strony dziękuję.

5 / 5 2017-08-27

Sklep w pełni godny zaufania. Zakup dokonany w okresie świątecznym, a mimo to dostarczony ekspresowo. Zakupione alufelgi kompletne (dekielki, pierścienie centrujące, kpl. śrub a nawet wentyle). Kontakt ze sprzedającym idealny i rzeczowy. POLECAM. Drobnym minusem mogło by być brak możliwości śledzenia przesyłki, ale informacja od sprzedającego o wysłaniu i przewidywanym czasie dostarczenia sprawdziła się dokładnie.

2017-08-21

SPRZEDAJĄ TOWAR KTÓREGO NIE MAJĄ. ZAMÓWIENIA ANULUJĄ

5 / 5 2017-08-03

Bardzo polecam te firme wszystko w jak nalepszym porzadku

2017-07-26

Zamówiłem opony Toyo T1 R, sam musiałem dzwonić kilkanaście razy (po trzech dniach nie było żadnego odzewu), żeby dowiedzieć się, że opony, które zamówiłem, a widniały pod nazwą Toyo, nie są dostępne, bo rzekomo są to inne opony (Pirelli) pod tym samym kodem. W jakim celu wystawiane są opony wraz ze zdjęciem i ceną, skoro dowiedziałem się telefonicznie, że nie ma możliwości ich załatwienia. Wymuszanie opinii co kilka dni - bez komentarza.

2017-07-06

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-06-28

Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, solidne zapakowanie.

2017-06-08

Bardzo miła obsługa

5 / 5 2017-06-04

Polecam

5 / 5 2017-05-31

Bardzo sprawna i szybka obsługa. Towar otrzymałem w terminie, bez zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2017-05-30

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-05-13

Szybka i sprawna transakcja. Polecam

5 / 5 2017-05-11

Super sklep, szybka obsługa , dobry kontakt . Jestem zadowolony i jak najbardziej polecam :-)

5 / 5 2017-05-10

Superosko ! Bardzo dobry kontakt, wysyłka w terminie, 5 gwiazdek,pozdro i polecam gorąco

5 / 5 2017-04-30

wszystko ok

5 / 5 2017-04-28

Wszystko OK, polecam

5 / 5 2017-04-23

Wszystko ok !

2017-03-31

Sklep godny polecenia łatwość znalezienia produktów, Czytelne strony.

2017-03-27

sprawne działanie

Rzetelne opinie o 4auto.com.pl

4auto.com.pl

Siedziba
STĘŻYCA

WWW
http://4auto.com.pl

Email
-

Telefon
500-503-903

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie