Kategorie: / Pozostałe

4console.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.31
opinie o 4console.pl
5 / 5 2019-03-22

Jak najbardziej polecam. Wszystko przebiegło sprawnie, dobry kontakt.

5 / 5 2019-03-18

Polecam, miałem pewne obawy, ale okazały się nieuzasadnione. Pozdrawiam Robert

5 / 5 2019-03-15

Szybka dostawa

5 / 5 2019-03-10

Wszystko OK

1 / 5 2019-03-10

Jestem jednym z wielu klientów tego sklepu który dostał wadliwego pada. Chciałem wymienić na innego, Pani przez telefon powiedziała ze nie będzie problemu, po przyjeździe dostałem Dual Shocka v1 (Jja reklamowałem v2) po czym pracownik zmienił zdanie i mam wysłać go do Sony na Gwarancje a więc nie mogłem skorzystać z rękojmi, mimo że potem powiedziałem że skoro nie mają v2 to niech dadzą mi tego starszego (moja strata) Mimo że dali mi go z ręki zamiast nowego w opakowaniu. Szanowni Państwo, poczytajcie opinie o sklepie w innych serwisach, TO NIE JEST SKLEP DLA GRACZY, ponieważ wypinają się na graczy po zakupie, jestem pewny że wiedzą o tym iż te pady są wadliwe, skoro jest tylko negatywnych opinii na ten temat, poza tym szef to jakiś cwaniak. Nieprzyjemna obsługa. Mają graczy za debili. Odradzam państwu tam zakupy. Pozdrawiam.

5 / 5 2019-03-07

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-05

polecam

2019-03-05

Dopiero jak napisałem, że napiszę coś na necie, przesyłka dostała przyspieszenia. Czas oczekiwania 5 dni roboczych, to słaby standard

5 / 5 2019-03-03

Polecam

5 / 5 2019-03-02

Pozytywna ocena sklepu. kontakt telefoniczny i umówiłem odbiór osobisty. Obsługa zgodziła się na mnie poczekać kwadrans po zamknięciu sklepu (korki) na miejscu okazało się że źle dodałem ceny dwóch produktów i zabrakło mi gotówki... więc otrzymałem rabat wysokości brakującej kwoty :) Polecam, pozytywnie i przyjemnie.

1 / 5 2019-02-28

Niepolecam

5 / 5 2019-02-21

Super sprzedawca express wysyłka polecam każdemu

5 / 5 2019-02-21

Nie było najmniejszych problemów.

2 / 5 2019-02-14

Nie polecam , wykonałam przelew w poniedziałek a oni wysłali przesyłkę w piątek dopiero po skonsultowaniu się z nimi.

5 / 5 2019-02-11

Bardzo szybka realizacja zamówienie jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-02-01

W poniedziałek zamówiłam towar dziś (środa) już go otrzymałam. Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam

5 / 5 2019-02-01

Kłopot był z kolorem przedmiotu, którego nie było na stanie. Dział obsługi klienta skontaktował się ze mną w tej sprawie i wymienił na dostępny kolor. Polecam sklep

1 / 5 2019-01-28

nie polecam

5 / 5 2019-01-25

Firma bardzo na plus - zamówiłem PS4 Slim w pakiecie z dwoma grami i stacją ładującą do padów. Przez przypadek nie spakowany został kabel zasilający do konsoli ale sprzedawca zareagował natychmiastowo i dosłał brakujący kabel kurierem. Sprzęt działa bez zarzutu.

1 / 5 2019-01-20

Produktu nie dostałem gdyż nie było go na sklepie, nie uwzględnili tego na stronie. Tak musiał bym czekać nie wiadomo ile.

3 / 5 2019-01-19

Długi czas oczekiwania na wysyłkę towaru, ceny przystępne.

4 / 5 2019-01-17

Duzy wybor, ceny ladne, obsluga wysoka

5 / 5 2019-01-16

profesjonalna obsługa, szybko i przyjemnie. polecam

4 / 5 2019-01-10

Najlepsze ceny, świetne produkty oraz miła obsługa :) Wszystko zgodne z opisem, a sama transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Polecam!

1 / 5 2019-01-08

Towar w opisie jako nowy. Potem okazuje się, że paczka wybrakowana. Po wymianie mailowej okazuje się, że to towar niby powystawowy, ale w opisie jest: "całkowicie nowy". Pomyłki w ofertach gier - wersje językowe. Bałagan, wprowadzanie klienta w błąd i zero zaangażowania w poprawę zadowolenia klienta. Stąd mega negatyw. Cena wcale nie tak atrakcyjna, zakładając, że zestawy są wybrakowane w porównaniu z tymi z mediamarktów i expertów. Szkoda, bo myślałem, że to poważna firma.

5 / 5 2018-12-29

Jestem zadowolona ,szybko,sprawnie zrealizowane zamowienie.

5 / 5 2018-12-28

Goraco polecam

4 / 5 2018-12-23

Pad zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-12-22

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim.

4 / 5 2018-12-18

Wszystko ok. Polecam

3 / 5 2018-12-11

Polecam

5 / 5 2018-12-10

Nic dodać nic ująć. Kolejny zakup...profesjonalna obsługa...polecam. Na pewno wrócę zrobić kolejne zakupy.

3 / 5 2018-12-09

Długo czekałam na dostawę i musiałam się o nią samą dopraszać bo nikt z obsługi nie kontaktował się ze mną gdy nie otrzymałam przesyłki Na szczęście po kilku telefonach otrzymałam paczkę w idealnym stanie.

5 / 5 2018-12-08

Zakup przebieg bardzo sprawnie i profesjonalnie. Polecam stronę do zakupów wszelkiego rodzaju akcesoriów oraz sprzętu

5 / 5 2018-12-07

bardzo dobra polecam

5 / 5 2018-12-02

jest ok

5 / 5 2018-11-21

Jestem zadowolony z zakupów w sklepie 4console, polecam wszystkim

3 / 5 2018-11-20

Bardzo nieprofesjonalna obsługa. Okropne podejście do klienta i zerowa znajomość prawa reklamacyjnego. Radzę omijać szerokim łukiem jeżeli chce uniknąć się problemów.

4 / 5 2018-11-15

wszystko ok - opakowanie moglo by byc niezniszczone to by bylo super, natomiast wazniejsza byla zawartosc ;p

5 / 5 2018-11-10

Profesjonalne podejście do klienta, szybka dostawa oraz bardzo dobry kontakt. Towar w odpowiedni sposób zapakowany i zgodny z opisem. Polecam

1 / 5 2018-11-05

wysyłka miała być w 24 godziny. Minęło 48 godzin i towar nadal nie został wysłany. Brak słów. Obługa tragiczna. W dniu dzisiejszym wysłano 4 maile i brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Nie polecam!

5 / 5 2018-10-30

Serdecznie Polecam

4 / 5 2018-10-28

Poza tym, że sprzedawca nie odpisuje na maile wszystko w porządku. Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-10-25

mimo chwilowego braku towaru szybka realizacja i wysyłka, a to najważniejsze, polecam :)

5 / 5 2018-10-23

Wszystko Ok. Polecam

5 / 5 2018-10-21

Wszystko szybko. Bardzo atrakcyjne ceny. Towar właściwie zapakowany.

5 / 5 2018-10-18

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-10-08

Profesjonalna obsługa, do dopracowania jedynie system płatności (powiązanie zamówienia z płatnością). Jak najbardziej polecam, ekspresowa wysyłka i fachowa obsługa.

2 / 5 2018-10-06

Bardzo dlugi czas oczekiwania a pisze ze wysylka w 24h po telefonie zamowione w sobote wyslali dopiero w srode nie polecam

2018-10-04

Na stronie pisze ze wysylka w24h, zaplacilem we wtorek 13-14 (kase maja do 15 minut-dostalem potw) wysylka w czwartek... pisze do nich wiadomosc nie odpisuja... opakowanie od konsoli byla jedna tasma rozcieta i naklejona na to druga ??? Czemu bylo otwierane? Taka to wlasnie obsluga u nich...

5 / 5 2018-09-19

Polecam zakupy w tym sklepie. Towar w przystępnej cenie i szybka wysyłka.

4 / 5 2018-09-16

Super zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-09-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-09

Super zakupy, spróbuje ponownie.

4 / 5 2018-09-07

Bez uwag.

5 / 5 2018-09-04

wszystko ok, błyskawiczna dostawa dobra komunikacja automatyczna

3 / 5 2018-08-27

Zadzwoniłem do sklepu i dostałem potwierdzenie, że zamówienie jest gotowe do odbioru. Po przybyciu do sklepu okazało się, że zamówienie nie jest gotowe a niektórych z zamówionych produktów nie ma na stanie.

4 / 5 2018-08-23

Polecam zakupy w tym sklepie. Brakujący towar szybko domówiony. Właścicielom sugeruję jednak aby na stronie sklepu była informacja o dostępności bądź iloci towaru oraz zmianę systemu powiadamiania o możliwym odbiorze towaru. Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-21

Polecam, szybkie znalezienie rozwiązania w przypadku braku produktu,

4 / 5 2018-08-17

Serdecznie polecam, bardzo szybkie i sprawne wysłanie przesyłki oraz świetna obsługa klienta,

4 / 5 2018-08-05

Paczka troszkę pognieciona, ale reszta na bardzo wysokim poziomie

5 / 5 2018-07-27

Profesjonalna obsługa. Szybko nadana i dostarczona przesyłka. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam.

5 / 5 2018-07-16

AAA++++++++++++super sprzedawca

5 / 5 2018-07-15

ok ok ok

3 / 5 2018-07-13

Fatalny poziom obsługi ponieważ nie posłano mi pada który chciałem. Po kontakcie telefonicznym i przedstawieniu sytuacji powiedziano mi że mam im odesłać tego pada a oni wrócą mi pieniądze, bo pada którego zamówiłem już nie ma. Po wejściu na stronę sklepu pad którego rzekomo nie ma dalej jest dostępny w magazynie. Czuję się oszukany i potraktowany jak ktoś kogo trzeba po prostu spławić. STANOWCZO NIE POLECAM TEGO SKLEPU.

5 / 5 2018-07-12

Bardzo dobra cena. Idealna dostawa.

5 / 5 2018-07-09

Profesjonalna obsługa !!!

5 / 5 2018-07-05

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2018-06-26

Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-06-08

Wszystko ok.

5 / 5 2018-06-07

Szybka realizacja, zgodnie z zamówieniem

3 / 5 2018-06-04

Wszystko fajnie tylko jak zamówiłem pada dostałem go w folii bąbelkowej A nie w pudełku. Pad miał być na prezent. Dobrze że znalazł się znajomy który mi podarował pudełko na pada, żeby nie wyglądał jak z odzysku.

5 / 5 2018-05-24

Polecam ,zamówienie w porządku,szybko i profesjonalnie.

4 / 5 2018-05-23

Obsługa bezproblemowa. Towar zgodny. Polecam.

4 / 5 2018-05-21

Kontakt ze sklepem bez problemowy ocena 5.Szybkośc realizacji zamówienia i zapakowania przesyłki 5. Ale za dużo naliczonych pieniędzy o 40 zł musiałem pisac e-maila z prośbą o zwrot , na stronie jest napisane że po zarejestrowaniu się uwzględniony będzie rabat wcale jego nie było a Pani w sklepie stwierdziła że trzeba było się upomniec i rabatu nie dali !!!!A więc trzeba na wszystko zwracac uwagę.

4 / 5 2018-05-19

Zakup bardzo udany. W konkurencyjnych cenach. Polecam

5 / 5 2018-05-13

Fajne

1 / 5 2018-05-05

nie polecam

4 / 5 2018-05-04

brak kabla do ladowania w zestaeie

5 / 5 2018-05-01

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-25

Jedna z szybszych przesyłek!!Polecam sklep z czystym sercem

5 / 5 2018-04-17

Wszystko super

5 / 5 2018-04-10

Jestem bardzo zadowolony z otrzymanego produktu. Szybki czas realizacji i wszystko tak jak było opisane

4 / 5 2018-04-05

POLECAM ZMIENIC KURIERA ZBYT DŁUGI CZAS OCZEKIWANIA NA PRZESYŁKE

5 / 5 2018-04-04

Bardzo pozytywnie zadkoczony

1 / 5 2018-04-04

Nieprofesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2018-04-03

Profesjonalna obsługa nie było gry którą chciałam ale Przemiła Pani raz dwa zadzwoniła i pozwoliła dobrać mi inną:D Transakcja przeszła pomyślnie, bardzo szybko. Konsola dobrze zapakowana wszystko zgodne z zamówieniem. POLECAM

5 / 5 2018-03-24

Przesyłka wysłana 28.12 u mnie o 14 następnego dnia. Produkt w pełni zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-03-14

Wreszcie nowy sklep :) Fajne promocje i rabaty.

5 / 5 2018-03-14

Polecam !!! Trafiłem na zajefajną promocję z COD-em :)

5 / 5 2018-03-02

super

5 / 5 2018-02-28

Wszystko zgodnie z planem;)

5 / 5 2018-02-25

Super szybko zrealizowana przesyłka - dostawa kurierem już na następny dzień. Nie było żadnych problemów podczas zamawiania, czy też odbioru. Polecam

3 / 5 2018-02-23

Niezgodność strony internetowej(brak możliwości płatności kartą przy odbiorze osobistym), zamiast zdeklarowanego odbioru osobistego dostałem telefon od kuriera, że czeka pod moimi drzwiami z paczką, zestaw był kompletny i wszystko działało

5 / 5 2018-02-16

Sklep godny polecenia.

4 / 5 2018-02-16

Super ....

5 / 5 2018-02-16

Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-02-14

Polecam

5 / 5 2018-02-09

Bardzo przyjemne zakupy.

5 / 5 2018-02-08

Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka, bezproblemowy zakup

4 / 5 2018-02-03

Jestem bardzo zadowolony z zakupu

4 / 5 2018-02-01

Długi czas oczekiwania

5 / 5 2018-01-27

Wszystko poszło zgodnie z planem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu! :)

2018-01-20

Bardzo źle, lekceważąco.

5 / 5 2018-01-14

Super polecam

5 / 5 2018-01-10

Bardzo polecam!

1 / 5 2018-01-02

Jak najbardziej negatywna. 1. Produkty na stronie podane jako dostępne nie są dostępne. 2. Klient sam musi się dopytywać gdzie jest jego towar. 3. Obsługa pozostawia wiele do życzenia. 4. Czekam na pieniądze i nie wiem czy i kiedy je otrzymam z powrotem. Nie polecam chyba że jesteś hazardzistą. Ja osobiście nie mam zamiaru żadnego produktu u nich kupować.

5 / 5 2018-01-01

Sprzęt dotarł na czas, przesyłka zgodna z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-12-27

Polecam. Z jednym padem był problem i wymienili od ręki.

5 / 5 2017-12-25

polecam

5 / 5 2017-12-22

W 100% profesjonalisci

5 / 5 2017-12-19

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem w dobrej cenie i porządnie spakowany.Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-07

Polecam ok !!!

5 / 5 2017-12-03

Polecam wszystkim. Szukałem nowych padów na Allegro ale nie znalazłem niczego godnego uwagi, albo drogie , albo wątpliwej jakości a na 4console jakość za rozsądna cene. no i dostawa expresowa

5 / 5 2017-11-30

Super!!

5 / 5 2017-11-18

Wszystko profesjonalnie, tak jak powinno być. POLECAM

5 / 5 2017-11-14

Polecam, rewelacyjne ceny.

3 / 5 2017-11-01

Obsługa - chyba była na urlopie, bo nie dostałam odpowiedzi na żadnego maila, a moja płatność została zatwierdzona po kilku dniach. Sklep polecę tylko ze względu na duży wybór i dobre ceny, a załodze polecam wdrożenie jakichś standardów obsługi.

5 / 5 2017-10-29

‭mega zakupy polecam

5 / 5 2017-10-24

Wszystko był OK

4 / 5 2017-10-19

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-10-17

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-10-17

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-10-12

Super!

5 / 5 2017-10-11

Wszystko ok. Przesylka dotarła bardzo szybko. Polecam.

5 / 5 2017-10-05

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem.

3 / 5 2017-10-04

Towar zgodny z opisem. Dość długi czas oczekiwania na przesyłkę ze względu na problemy firmy z księgowaniem wpłat. Kontakt z obsługą dobry.

5 / 5 2017-10-04

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-10-03

Wszystko na plus

5 / 5 2017-10-02

Profesjonalna obsluga. POLECAM.

5 / 5 2017-10-02

Szybko i bezproblemowo.

4 / 5 2017-09-27

Solidna firma

5 / 5 2017-09-25

Profesjonalna obsługa. Takiego podejścia do klienta oczekuje się po wejściu do sklepu.

2017-09-15

Duży minus za zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę. Chociaż w informacjach jest gwarancja wysyłki w ciągu 24h. Sprzedawca zapewniał, że wysłał w poniedziałek, a okazało się że wysyłka nastąpiła we środę. Mnie akurat zależało na czasie.

4 / 5 2017-09-08

Profesjonalna obsługa, polecam.

4 / 5 2017-08-31

produkt działa w porządku chodź to 1 wersja pada i brak ładowarki w zestawie dla nie obeznanych

5 / 5 2017-08-25

Polecam!

5 / 5 2017-08-22

Super

3 / 5 2017-08-21

Zamówienie doszło po kilku telefonach i mailach

5 / 5 2017-08-17

Doskonałe ceny, sprawna realizacja zamówienia i miła obsługa :) Gorąco polecam ten sklep!

4 / 5 2017-08-15

Słabo zapakowane. Pudełko zgniecione. Zawartość na szczęście całą.

5 / 5 2017-08-07

Najtańszy oryginalny pad w internecie Szczerze polecam każdemu

5 / 5 2017-08-05

uzywany pad do xbox, stan bardzo dobry, działa poprawnie a cena 2x mniejsza niz nowy. Ogolnie same plusy :)

5 / 5 2017-07-27

Paczka doszła szybko i sprawnie bez żadnych problemów. Polecam!

1 / 5 2017-07-26

Nie dostałem zamówienia. Na stronie internetowej podano informację, że posiadają towar. Zamówiłem, po kilku dniach dostałem maila z info. o anulowaniu zamówienia z powodu braku towaru. Bez kontaktu, bez przeprosin za stracony czas. I zajęło im to 4 dni (!) w trakcie których mogłem zamówić towar gdzie indziej. Nie polecam.

4 / 5 2017-07-24

Super szybka i profesjonalna transakcja. Bardzo polecam!

5 / 5 2017-07-24

Ok ok ok

4 / 5 2017-07-24

Profesjonalna obsługa

3 / 5 2017-07-20

Przy płatności mój bank był wyszarzony. Szkoda. Ale oprócz tego nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-07-15

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-07-09

wszystko git

1 / 5 2017-07-02

Zamówiłem w niedziele, przyszło za tydzień w poniedziałek! Nie polecam plus na @ nie odpisali w ogóle!

5 / 5 2017-06-27

Profesjonalna firma

5 / 5 2017-06-27

Wszystko w porządku - polecam!

1 / 5 2017-06-27

Sklep nie informuje klientów o statusie realizacji zamówienia. Sam anuluje zamówienia, nie kontaktując się z klientem. Sprzedawca uważa, że to klient powinien kontaktować się ze sklepem i dowiadywać jaki jest status jego zamówienia. Pomimo kilku prób kontaktu, zamówienie zostało anulowane, powód - klient z skontaktował się ze sklepem. Możliwy jest tylko kontakt telefoniczny, pozostałe udostępnione przez sklep jak e-mail, formularz kontaktowy sklepu nie są obsługiwane. Skąd klient ma wiedzieć, że należy się kontaktować i to wyłącznie telefonicznie???

3 / 5 2017-06-23

Nie polecam opcji przelewu, dopiero po wielu telefonach i wysłanych wiadomościach email udalo mi sie uzyskac potwierdzenie płatności.

5 / 5 2017-06-23

Szybko sprawnie i na czas, polecam :)

5 / 5 2017-06-22

Okej!

5 / 5 2017-06-17

Polecam w 100%

4 / 5 2017-06-15

Jedynym minusem jest szybkość realizacji zamówienia za długo sie czeka.

4 / 5 2017-06-13

Szybko sprawnie jedyne małe zastrzeżenie do jakości opakowania przesyłki albo transportu - pudełko było lekko pogniecione.

5 / 5 2017-06-06

Zdecydowanie polecam. Zero problemow. Swietna cena i szybka dostawa.

5 / 5 2017-06-02

Szczerze polecam super

4 / 5 2017-05-24

Dłuższy niż standardowo czas realizacji

5 / 5 2017-05-21

Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany

5 / 5 2017-05-18

Profesjonalna obsługa. Towar zamówiony, dobrze zapakowany, bez reklamacji. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-05-17

Profesjonalna obsługa oraz szeroki wybór asortymentu. Polecam!

5 / 5 2017-05-17

Profesjonalna i szybka obsługa, takie zakupy robić, to sama przyjemność. Jak najbardziej polecam w 100%.

5 / 5 2017-05-16

Profesjonalna obsługa.

3 / 5 2017-05-15

Zamówienie zostało złożone w niedzielę, potwierdzenie przelewu dotarło tego samego dnia. Od tego czasu cisza ze strony sklepu. W środę wysłałam zapytanie do produktu, kiedy mogę się spodziewać wysyłki, jednak odpowiedzi nie dostałam. W piatek zadzwoniłam do sklepu, po kilku minutach na linii pani obsługująca znalazła moje zamówienie i powiedziała, że czekali na dostawę gry z magazynu i już ją wysyłają. Rzeczywiście gra dotarła do mnie w poniedziałek, jednak uważam, że w takich sytuacjach sklep powinien poinformować o dłuższym czasie oczekiwania na dostawę. Dodatkowy minus za brak kontaktu drogą mailową lub w okienku obsługi znajdującego się na stronie internetowej, pomimo, że sklep reklamuje szybki kontakt mailowy.

5 / 5 2017-05-07

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-01

fachowe doradztwo oraz szeroki wybór asortymentu - polecam!

5 / 5 2017-04-30

Profesjonalna obsługa na najwyżyszym poziomie

5 / 5 2017-04-28

Ok, zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-04-25

Super tanie gry. Polecam.

5 / 5 2017-04-24

Szybko ,tanio,profesionalnie

5 / 5 2017-04-22

Błyskawiczna dostawa i dobre ceny - szczerze polecam

5 / 5 2017-04-22

Duży wybór i profesjonalna obsługa. Bardzo polecam

5 / 5 2017-04-22

Profesjonalizm na każdym etapie zamówienia, mój ulubiony sklep w Warszawie.

5 / 5 2017-04-21

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-04-18

Świetny sklep. Polecam

5 / 5 2017-04-17

Wszystko OK. Szybka wysyłka i miła obsługa.

1 / 5 2017-04-16

Zamówiłem grę z odbiorem osobistym, dostałem potwierdzenie. Przyszedłem i okazało się, że sklep 'dał złą cenę na stronie'. Pani przy mnie zadzwoniła do informatyka, szybko usunął produkt i dał w wyższej cenie. Wg regulaminu obowiązuje cena online którą szybko zmienili. Nic do tej Pani nie docierało i nic sobie nie robiła z tego. Powiedziała, że mi gry nie wyda po tej cenie i już. Bardzo słaba obsługa klienta - nie polecam

4 / 5 2017-04-16

Sklep ok,polecam.

1 / 5 2017-04-13

Sprzedali mi wadliwego pada razem z konsolą, nie chcieli wymienić na innego odsyłając do Sony, widzę że nie tylko ja mam z tym problem. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TEN SKLEP, są lepsze alternatywy gdzie nie walą w ch.... z klientem. Pozdro

1 / 5 2017-04-04

Słabo. Sprzedają rzeczy, których nie mają na stanie i do tego kiepski kontakt. Nie polecam

Rzetelne opinie o 4console.pl

4console.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
https://4console.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie