Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Artykuły Medyczne

4eyes.pl Opinie Klientów

4.92/5.00 - ilość ocen: 141
opinie o 4eyes.pl
5 / 5 2019-03-25

Super. Polecam.

5 / 5 2019-03-24

Firma Oki. Pomyliłem kod pocztowy, ale przekierowali przesyłkę błyskawicznie.

5 / 5 2019-03-23

Polecam

5 / 5 2019-03-20

Poziom obsługi klienta absolutny top level. Wszyscy uśmiechnięci, pomocni, zaangażowani. W moim przypadku potrzebna była dodatkowa obsługa posprzedażna, wszystko zostało załatwione w ekspresowym tempie przy zachowaniu bardzo dobrego poziomu komunikacji. Oprawki zamówiłem wieczorem, następnego dnia już czekały do przymierzenia. Szkła zamówiłem również wieczorem, rano następnego dnia już gotowe okulary były do odbioru. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-03-13

Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-03-11

Oryginalne okulary, bardzo dobra cena, ekspresowa przesyłka i doskonały kontakt. Dla mnie super! Polecam

4 / 5 2019-03-11

Bardzo przyjazne podejście do klienta.

5 / 5 2019-03-06

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-02-27

Wczoraj zamówiłam dziś o 9.00 już był kurier! Polecam!

5 / 5 2019-02-22

Świetna i szybka obsługa, realizacja zamówienia w 30 minut. Polecam serdecznie ❤️

5 / 5 2019-02-22

Polecam zakupy w tym sklepie. Okulary zamówiłam w piątek, w poniedziałek rano już były u mnie. Nadto same okulary są świetnej jakości. Na pewno tu jeszcze wrócę.

5 / 5 2019-02-14

Bardzo szybka realizacja

5 / 5 2019-02-02

Polecam

5 / 5 2019-01-28

Polecam, szybko sprawnie o wszystkim są informacje

5 / 5 2019-01-26

OK!:-)

4 / 5 2019-01-25

Najlepsze ceny i dobra obsluga

5 / 5 2019-01-18

Szybka wysylka i szybki odbior.. okulary cudowne ... sklep godny polecenia.. napewno tam wroce... pozdrawiam Marta

5 / 5 2019-01-18

Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-15

Bardzo lekkie okulary, jakość wykonania i materiały na wysokim poziomie

5 / 5 2019-01-14

Polecam gorąco!

5 / 5 2019-01-12

Bardzo szybka, realizacja zamówienia. Produkt starannie zapakowany, ale przede wszystkim bardzo atrakcyjna cena. Polecam!

5 / 5 2019-01-08

To juz mój 2 zakup okularów w tym sklepie i ponownie szybka transakcja, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-06

pełen profesjonalizm :) podczas zamówienia wystąpił jeden mały błąd który został załatwiony w mrugnięciu oka . polecam

4 / 5 2019-01-05

Dobry Sklep

5 / 5 2019-01-04

Super profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-12-29

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-29

Bardzo dobry sklep, szybko i sprawnie, Polecam!!

5 / 5 2018-12-23

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-12-11

wszystko w najlepszym porządku, powiadomienie o gotowości do odbioru przez sms. polecam!

5 / 5 2018-12-08

Szybko, mimo tego, że zamówienie było w okresie przedświątecznym. Polecam.

5 / 5 2018-12-05

Bardzo dziękuje za transakcje, obsługa perfekcyjna !!! Gorąco polecam !!!

5 / 5 2018-11-21

Wszystko ma wysokim profesjonalnym poziomie. Polecam.

5 / 5 2018-11-20

Wszystko w porzadku. Pollecam.

5 / 5 2018-11-16

Zakupy w pełni zadowalające.

5 / 5 2018-11-16

Bardzo sprawne

5 / 5 2018-11-14

Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja. Bardzo dobry kontakt z klientem. Cudowna obsługa! Polecam z całego serca.

5 / 5 2018-11-11

Polecam!

5 / 5 2018-10-30

wszystko ok

5 / 5 2018-10-26

Błyskawiczna przesyłka, towar bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowany. Profesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2018-10-17

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-10-05

Super

5 / 5 2018-09-27

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2018-09-21

Polecam sklep, jedyne co bym zmieniła to bardziej dokładne zdjęcia okularów

5 / 5 2018-09-12

Szybka wysyłka, bezproblemowa dostawa. W sumie OK

5 / 5 2018-09-01

Polecam , wszystko bardzo sprawnie

5 / 5 2018-08-31

Jak najbardziej polecam. Szybka wysyłka. Jeszcze wrócę po kolejne zakupy.

5 / 5 2018-08-22

Super obsluga

5 / 5 2018-08-19

Jestem zachwycona!!!!!Złożyłam zamówienie przed południem a następnego dnia, również przed południem otrzymałam zamówienie, całość - 0d złożenia zamówienia do odebrania - trwała 24 godz., a to wszystko w okresie gorącego szału przedświątecznego :) Szczerze polecam :)

5 / 5 2018-08-02

Wszystko idealnie, oprawka zgodna z opisem. Polecam

5 / 5 2018-07-25

Mój kolejny zakup w tym sklepie . Obsługa profesjonalna . Okulary idealne . Szczerze polecam wszystkim .

5 / 5 2018-07-22

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam sklep!!!

5 / 5 2018-07-21

Wspaniała obsługa! Cierpliwa, empatyczna Pani, która słucha klienta i służy radą w każdym aspekcie doboru oprawek! Polecam z całego serca.

5 / 5 2018-07-17

kontak ze sklepem super ,okulary zgodne z opisem

5 / 5 2018-07-16

Profesjonalna obsługa. Bardzo przyjemna rozmowa i udzielenie wszystkich informacji. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-07-15

Pełen prosesjonslizm

5 / 5 2018-07-13

Mistrzowska obsługa klienta. Towar wysłany prędkością światła. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-07-13

Polecam. Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-07-04

Ekspresowa obsługa zamówienia internetowego. Okulary najwyższej jakości, dostałam również etui-jestem bardzo zadowolona. Polecam!

5 / 5 2018-06-25

Polecam

4 / 5 2018-06-11

Okulary zgodnie z zamówieniem do tego super opakowanie z piękną ściereczką. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu

5 / 5 2018-06-08

Wszystko super! :)

5 / 5 2018-06-05

Szybko, pewnie, profesjonalnie. Polecam w 100%

5 / 5 2018-06-04

Polecam

5 / 5 2018-05-30

Wszystko super rewelacja pod każdym względem polecam wszystkim bardzo serdecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-05-22

Polecam serdecznie! Towar zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa!

5 / 5 2018-05-16

Zdecydowanie polecam , błyskawiczna wysyłka , wszystko zgodne z opisem, obsługa na wysokim poziomie. Arkor

5 / 5 2018-05-14

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-05-14

Wszystko sprawnie poszło bardzo mile kontakty telefoniczne

5 / 5 2018-05-14

Wszystko fantastycznie,jestem bardzo zadowolony. Polecam

5 / 5 2018-05-11

Dużo lepsze ceny niż w sklepach stacjonarnych. Duży wybór. Świetna obsługa i błyskawiczna distawa.

5 / 5 2018-05-10

Bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-05

Bardzo dobre szybko zamówienia i szybko wyślij paczka porządku . Polecam

5 / 5 2018-05-05

Profesjonalna i pomocna usługa. Super produkty w niskiej cenie, na pewno wrócę !

5 / 5 2018-04-19

Zamówienie szybko zrealizowane. Polcam

5 / 5 2018-04-16

Wzorowa obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-13

Profesjonalnie i ekspresowo.

5 / 5 2018-04-10

Polecal z calego serca! Okulary swietne, dostawa w mniej niz 24 godziny, produkt dobrze zapakowany, obsluga przemila!

5 / 5 2018-03-29

POLECAM!!!

5 / 5 2018-03-26

POLECAM !!! - bardzo szybko. Miałam kontakt telefoniczny z Panią z obsługi, bardzo miła, pomocna.

5 / 5 2018-03-18

Polecam!

5 / 5 2018-03-17

Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam zakupy.

4 / 5 2018-02-25

Bardzo szybka wysyłka, okulary bezpiecznie zapakowanie, wszystko zgodnie z opisem towaru. Polecam.

5 / 5 2018-02-14

Profesjonalna i przemiła obsługa, ekspresowa realizacja. Polecam!

4 / 5 2018-02-06

Polecam

5 / 5 2018-02-06

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko :)

5 / 5 2018-02-05

Bardzo miła i szybka obsluga. Z pewnoscia zrobimy jeszcze zakupy :)

5 / 5 2018-02-02

Goraco polecam. Bardzo duży wybór i błyskawiczna dostawa.ceny dobre

5 / 5 2018-02-02

Obsługa najwyższej jakości! A okulary - prawdziwe cudeńko :-) Gorąco polecam!!!

4 / 5 2018-01-15

W porządku

5 / 5 2018-01-11

wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-01-07

Polecam :)

5 / 5 2018-01-01

Polecam zakupy w sklepie 4 Eyes. Ekspresowa wysyłka, konkurencyjne ceny, doskonały kontakt ze sprzedającym. Polecam!!

5 / 5 2018-01-01

kolejny udany zakup ... jak zawsze szybko i perfekcyjnie !

5 / 5 2017-12-31

Super.

5 / 5 2017-12-19

Szybka realizacja zamówienia. Produkt oryginalny, fachowo zapakowany. Polecam sklep. Na pewno tu wrócę.

5 / 5 2017-12-10

Gorąco polecam sprzedającego, szybka realizacja zamówienia oraz dostawa.

5 / 5 2017-12-05

Szybka realizacja zamówienia, jestem zadowolona.

5 / 5 2017-11-29

Super sprzedawca polecam w 100%

5 / 5 2017-11-22

Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia

4 / 5 2017-11-12

Dobre ceny, szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-11-04

zamówienie dostarczone w mniej niż dobę!

5 / 5 2017-11-01

Polecam !Fachiwa i miła obsługa!Ekspresowa dostawa oraz ekspresowy zwrot pieniędzy po zwrocie jednej z dwóch oprawek .Jestem bardzo zadowolona i chociaż daleko byłam lepiej obsłużona niż ba miejscu

5 / 5 2017-10-29

Profesjonalna obsługa. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-10-26

Obsluga na najwyzszym poziomie,bardzo szybka wysylka.W 100% polecam.

5 / 5 2017-10-26

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-10-02

Pełen profesjonalizm! Szybki kontakt z obsługą. Polecam.

5 / 5 2017-10-01

Jestem pod wrażeniem usług firmy, szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-28

wszystko super. okulary piękne :-)

5 / 5 2017-09-07

Ponowne (czwarte) już zakupy w tym sklepie, kolejny raz poprzez internetowa platformę! Jestem bardzo zadowolona z obsługi, jakości i szybkości realizacji. Polecam serdeczne!

5 / 5 2017-09-03

Tak ekspresowej obsługi i dostawy jeszcze nie miałem

5 / 5 2017-09-01

Wow. ! Express wysylka. Towar zgodny plus etui gratis - dziekujeeee

5 / 5 2017-08-24

Polecam!

4 / 5 2017-08-21

Kupowalam okulary przeciwsłoneczne z polaryzacja. Ogolnie jestem bardzo zadowolona poza jednym malym szczegółem... okulary byly umazane brudne jakby zdjete z wystawy i wpakowane do pokrowca i wyslane. Taki minus za to bo towar powinien byc fabrycznie nowy, czysty...

5 / 5 2017-08-15

Super, dostawa była błyskawiczna + produkt bardzo dokładnie zapakowany i zabezpieczony. 10/10

5 / 5 2017-08-11

Bardzo szybka wysyłka, świetne okulary. Polecam

5 / 5 2017-08-10

polecam! szybko sprawnie i znalazłam okulary których nie było w większości sklepów w promocyjnej cenie

5 / 5 2017-08-08

Mega udany zakup i szybka dostawa. Dziękuję.

5 / 5 2017-08-04

Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Serdecznie polecam

5 / 5 2017-07-31

Swietny sklep!

4 / 5 2017-07-27

Dobra cena za fajne okulary. Na zamówione okulary musiałem poczekać kilka dni (błąd na stronie), ale natychmiast Pani do mnie zadzwoniła i przy odbiorze dostałem jeszcze dodatkowy rabat. :)

5 / 5 2017-07-16

Przesympatyczna obsługa! Realizacja zamówienia od chwili potwierdzenia do spakowania niecałe 30 minut. Zamówienie zgodne, zapakowane w minimalistyczna torebkę. Salon piękny, mnóstwo oprawek, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam z całego serca!

5 / 5 2017-07-09

Profesjonalna obsługa, duży wybór, ekspresowa wysyłka. Prawdziwe promocje. Polecam zakupy w tym salonie optycznym.

5 / 5 2017-06-24

bardzo sprawnie

5 / 5 2017-06-23

To już 5 okulary kupione u Was, zawsze profesjonalna porada i dobra cena

5 / 5 2017-06-22

Oprócz szybkiej przesyłki i towaru super zapakowanego i zgodnego z opisem bardzo elastyczne i indywidualne podejście do klienta. Polecam wszystkim.

4 / 5 2017-06-21

Polecam zakupy.

5 / 5 2017-06-19

Wszystko w należytym porządku - szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2017-06-17

Bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2017-06-17

Wzorowa transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-06-10

Super obsluga szybko, bez problemow, polecam!

5 / 5 2017-06-02

Profesjonalnie, super szybko i bardzo miło

5 / 5 2017-06-01

Super

5 / 5 2017-05-29

Obsługa zdecydowanie na plus zakupy u Państwa to Duża przyjemność. Polecam

5 / 5 2017-05-22

Wszystko sprawnie i przyjemnie ,polecam sklep w 100%

5 / 5 2017-05-09

Szybka wysyłka, bez żadnych problemów, produkt zgodny z opisem. Polecam 100%

5 / 5 2017-05-08

Wszystko w porządku, okulary oryginalne. Polecam.

5 / 5 2017-04-28

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam!!

5 / 5 2017-04-10

Gorąco polecam zawsze do was wracam jeśli potrzebuje okularki

5 / 5 2017-04-03

Wszystko , super....,polecam z czystym sumieniem .....a okulary boskie ....

5 / 5 2017-03-28

Profesjonalna obsługa. Paczka dostarczona błyskawicznie.

5 / 5 2017-03-26

Bardzo szybko, sprawnie.

Rzetelne opinie o 4eyes.pl

4eyes.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.4eyes.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 828 80 78

Komórka
+48 696 01 56 70

Infolinia
-

Logowanie