Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

4f.com.pl Opinie Klientów

4.95/5.00 - ilość ocen: 66
opinie o 4f.com.pl
2019-03-13

Naprawdę warto robić zakupy w 4f

2019-03-12

rewelacja, zawsze chętnie wracam

5 / 5 2019-02-22

Tranzakcja przebiegła pomyślnie. polecam sklep 4f.com.pl

5 / 5 2019-02-12

Super szybko i bez problemów

5 / 5 2019-02-11

Polecam

5 / 5 2019-02-06

polecam wszystkim

5 / 5 2019-02-04

Bardzo szybka obsługa. Produkt zgodny ze zdjęciem. Polecam.

5 / 5 2019-01-30

Polecam super , szybko i wszystko ok

5 / 5 2019-01-19

Korzystam często i zawsze jestem w 100% zadowolony. Dobra jakość towarów no i zawsze miła i sympatyczna obsługa. Na pewno będę wracał !!!

5 / 5 2019-01-16

Sklep zasługuję na 5+ Polecam!

5 / 5 2019-01-16

Wszystko ok, polecam w 100%

5 / 5 2019-01-09

Całkiem dobry sklep. Towar przychodzi szybko. W razie problemów zawsze można znaleźć pozytywne rozwiązanie.

5 / 5 2019-01-04

Wysyłka expresowa, zamówiłam torbę sportową, jest piękna, bardzo wygodna i jakościowo super :) lubię produkty 4f ponieważ jakościowo są bardzo dobre, polecam :)

5 / 5 2019-01-03

pozytywna

5 / 5 2018-12-30

Polecam

5 / 5 2018-12-25

Polecam

5 / 5 2018-12-21

Super ubrania sportowe, dobra jakość, szybka dostawa

2 / 5 2018-12-08

Karta podarunkowa na prezent pod choinke? Nie polecam. Moja karte podarunkowa nie moglem wykorzystac... Ladny prezent? 2 miesiace przepychania sie z pracownikami 4F nie pomagaja. Nie moge wykorzystac srodkow z karty, poniewaz blad pracownika sklepu, ktory nie aktywowal karty sprawil, ze karta nie jest widoczna. Blad pracownika to nic. Chec pomocy ze strony obslugi klienta - ahhhahaha - pomarzyc mozna

5 / 5 2018-11-22

Wszystko super; szybka dostawa i produkt zgodny z opisem;

5 / 5 2018-11-05

Super sklep

5 / 5 2018-10-24

wszystko przebiegło sprawnie bezrękawnik super

5 / 5 2018-10-15

Super sklep! Łatwy kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka! Bardzo polecam!

5 / 5 2018-10-08

OK

2018-09-04

złodziejski regulamin kart podarunkowych, jeden dzień po terminie i przywłaszczają (kradną) sobie kasę z tej karty, same plastiki nie mogłem się na nic zdecydować. Teraz wiem, że moglem zrobi inaczej, po prostu wziąźć byle co na tę kwotę i zaraz oddać to przynajmniej miałbym kasę, a tak firma się wzbogaciła.

5 / 5 2018-08-29

Realizacja zamówienia przebiegła super! :) Paczka przyszła na czas. Zamówione produkty najwyższej jakości, a efekt mojego zadowolenia i radości zapewne chcieli by widzieć na żywo ;) Będę polecać i pewnie nie raz jeszcze coś kupię :)

2018-08-14

Kolejne udane zakupy w sklepie 4F...

2018-07-28

Dobra

5 / 5 2018-07-21

polecam

2018-07-21

mój sklep

5 / 5 2018-07-05

Gorąco polecam. Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-06-28

Polskie produkty - Światowa jakość! Polecam! Więcej takich ''naszych'' firm poproszę ;)

2018-06-25

same plusy

5 / 5 2018-06-16

4f Super

5 / 5 2018-06-11

Bardzo szybka realizacja zamówienia - polecam

2018-05-28

Po przeniesieniu produkcji do Chin to już nie 4F tylko Chińska podróbka 4F. Dzisiaj zanoszę do krawcowej moją zimową kurtkę 4F bo się pruje jak stara szmata, większość zamków się popsuła i jest do wymiany. Na czas naprawy będę chodził w mojej starej kurtce 4F produkcji Polskiej która ma może już z 10 lat i nigdy nie było z nią żadnego problemu. Zakup odzieży 4F to strata pieniędzy !

5 / 5 2018-05-27

Super sklep

5 / 5 2018-05-19

Bardzo dobry i szybki kontakt, chętna pomoc

5 / 5 2018-05-15

Polecam

2018-04-26

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-04-23

OK

2018-04-10

Sklep zawsze staje na wysokości zadania.

5 / 5 2018-03-27

szybka i fachowa obsługa.

2018-03-19

Rewelacja

5 / 5 2018-03-03

super

5 / 5 2018-02-26

Polecam sklep- dostawa bardzo szybka i tania.

2018-02-14

Wszystko poszło pozytywnie. Nie mam żadnych uwag.

5 / 5 2018-02-02

polecam zakupy w tym sklepie

2018-01-26

Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-01-22

polecam gorąco sklep

2018-01-17

o.k

5 / 5 2018-01-15

Towar zgodny z opisem oraz ze zdjęciem na stronie . Szybkie dostarczenie przesyłki . Zdecydowanie polecam sklep jak i towar znajdujący się w nim

5 / 5 2018-01-14

Odzież tej firmy to straszna klapa. Bardzo złej jakości są szczególnie wszelkiego rodzaju dresy, czy to męskie, czy damskie, czy dziecięce. Spodnie synka reklamowałam po 4 mach od kupienia, a swoje po 6 m. Po kilku praniach zrobiły się z nich.....szmaty :/ Zmechacenie i odchodzące napisy/nadruki to standard, a umówmy się, cena odzieży nie należy do najniższych. Chyba, że zakupione po mega przecenach... Muszę jeszcze tutaj wspomnieć o obsłudze w niektórych sklepach, pozostawia wiele do życzenia. Powiem tak: na początku działalności ciuszki były super jakości, teraz dramat. Już po ostatniej reklamacji (na szczęście uzyskałam zwrot pieniędzy) obiecałam sobie, że moja noga tam więcej nie postanie. Trudno!

5 / 5 2018-01-02

Jestem zadowolony

5 / 5 2017-11-26

Sklep, kontakt, obsługa, towar i realizacja na najwyższym poziomie z możliwych, co do mojej oceny.Przesyłka była ''gratis''.Polecam innym osobom i pozdrawiam serdecznie...

5 / 5 2017-11-20

Doskonala jakosc i produkty. Zamowiony towar dotarl w przeciagu 48 godzin. Polecam i z pewnoscia skorzystam w przyszlosci.

2017-11-12

transakcja przebiegła pomyślnie, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-11-10

Transakcja odbyła się szybko i bez problemów. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-10-21

Super sklep. Polecam

2017-10-14

Bardzo dobrze działający sklep

5 / 5 2017-10-11

Bardzo polecam ten sklep , jakość usług doskonała

5 / 5 2017-10-10

OK

5 / 5 2017-10-01

towar rewelacja.super promocje.szybka wysylka.super kontakt.polecam

2017-09-27

Dobre produkty, promocyjne ceny, błyskawiczna dostawa

5 / 5 2017-09-18

Szybka wysyłka, dobre ceny.

5 / 5 2017-09-05

Polecam

5 / 5 2017-09-01

Szybka realizacja zamówienia , kupowałem czarną bluzę BLM 302 , towar dotarł dobrze zapakowany , w razie potrzeby na pewno tu wrócę

2017-08-30

bardzo dobra jakość odzieży

2017-08-28

Godny polecenia.

5 / 5 2017-08-18

Sklep bardzo dobry, zamówione koszulki (t-shirt) ładne i dobre gatunkowo. Polecam.

5 / 5 2017-08-09

Zakupy na 4f.com.pl to czysta przyjemność, szybko, sprawnie i ze zniżką. Większy wybór produktów niż w sklepach stacjonarnych. POLECAM!!

5 / 5 2017-08-01

7 za to, że nigdy nie miałem nieprzyjemności nic wymienić ale zapewne byłoby ok

5 / 5 2017-07-15

super towar szybka wysylka bez problemu

2017-06-25

pozytywna opinia

5 / 5 2017-06-21

Profesjonalna obsługa szybka wysyłka.

5 / 5 2017-06-06

Bardzo dobry sklep, polecam

2017-06-04

Chciałem zrobić zakupy w weekend, jednakże po wrzuceniu wszystkiego do koszyka nie mogłem założyć konta. Po wpisaniu danych pojawił się komunikat: W związku z powstaniem nowej odsłony sklepu internetowego 4F, prosimy o zmianę dotychczasowego hasła korzystając z opcji 'Nie pamiętasz hasła?'. Powyższe pojawiło się już wtedy kiedy dopiero zakładałem konto i o dziwo hasło można było zmienić ale wtedy wyskakiwało: Użytkownik nie zalogował się prawidłowo lub konto jest tymczasowo wyłączone oraz pojawił się link do aktywacji konta. W sumie to dziwne, że można zmienić hasło do nieaktywnego konta. Ostatecznie kilkukrotnie próbując aktywować konto, część artykułów z koszyka skończyło się i skończył się też mój zapał na zakupy. Na deser dodam, ze strona wymagała ciągłego odświeżania, ponieważ ciągle wyskakiwał komunikat: 502 Bad Gateway. Jeszcze żadna strona sklepu mnie tak nie wkurzyła.

5 / 5 2017-05-30

Wszystko OK

5 / 5 2017-05-24

Bardzo polecam dany sklep

5 / 5 2017-05-23

Super sklep jak dotąd rewelacja

5 / 5 2017-05-21

Szybko sprawnie bardzo polecam.

5 / 5 2017-05-17

ok

5 / 5 2017-05-01

Super ubrania sportowe, dobra jakość, szybka dostawa

5 / 5 2017-05-01

Jestem bardzo zadowolona.

2017-04-29

Bardzo duży wybór asortymentu, po przystępnych cenach dobrych produktów markowych dla każdego.

5 / 5 2017-04-29

ok

2017-04-27

Poloecam

5 / 5 2017-04-19

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

2017-04-16

ok ;-)

5 / 5 2017-04-08

OK

5 / 5 2017-04-06

perfekcyjna obsługa , dostawa bardzo szybka, towar taki jak na zdjęciach :) Polecam jak najbardziej :D

Rzetelne opinie o 4f.com.pl

4f.com.pl

Siedziba
Wieliczka

WWW
http://www.4f.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 384 80 45

Komórka
-

Infolinia
801 007 457

Logowanie