Kategorie: / Biuro / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport

4fanatic.com Opinie Klientów

4.82/5.00 - ilość ocen: 149
opinie o 4fanatic.com
4 / 5 2019-03-24

Wszystko zgodnie z opisem. Polecam

5 / 5 2019-03-21

Polecam, wszystko ok

5 / 5 2019-03-17

git...

5 / 5 2019-03-06

Super! Polecam

5 / 5 2019-03-04

Polecam

5 / 5 2019-03-04

Zakupy przebiegły pomyślnie. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem i zdjęciem. Polecam

5 / 5 2019-02-22

Wszystko szybko i konkretnie, jakość towaru bdb. Polecam

5 / 5 2019-02-20

Polecam.

5 / 5 2019-02-20

BARDZO SPRAWNIE:)

5 / 5 2019-02-14

Towar jak i proces zakupu bez zastrzeżeń.

5 / 5 2019-02-14

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, szczerze polecam!

5 / 5 2019-01-24

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2019-01-23

Transakcja przebiegła szybko, obsługa również na najlepszym poziomie.

5 / 5 2019-01-22

Super szybka wysyłka

5 / 5 2019-01-09

Super zawsze bede zamawiała

5 / 5 2019-01-07

Fajny sklep. Na pewno ponownie skorzystam.

4 / 5 2018-12-22

polecam ! szybka realizacja i przesyłka :)

5 / 5 2018-12-19

Szybko i bez problemów, towar zgodny z oczekiwaniami, polecam ten sklep

5 / 5 2018-12-14

Polecam Polecam Polecam ......

5 / 5 2018-12-09

Solidnie i terminowo

4 / 5 2018-11-16

Zakupione przedmioty w doskonałym stanie, zgodne ze zdjęciami umieszczonymi na stronie. Przesyłka dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-11-12

polecam

5 / 5 2018-11-04

Polecam

5 / 5 2018-11-01

Profesjonalna obsługa, szybko dostarczone i zgodne z zamówieniem. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-10-29

polecam

5 / 5 2018-10-23

Profesjonalna obsługa , jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie, transakcja szybka i bezproblemowa !!!!

5 / 5 2018-10-15

Piórnik zakupiony okazał się strzałem w 10. Polecam gorąco sklep.

5 / 5 2018-09-26

Polecam

5 / 5 2018-09-26

Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu Polecam

5 / 5 2018-09-20

Polecam

4 / 5 2018-09-19

Polecam

5 / 5 2018-09-16

Mój pierwszy zakup i pewnie nie ostatni . Zadowolona z zakupu oraz doręczenia paczuszki ; ) Dziękuję

5 / 5 2018-09-11

Jak zawsze sprawnie, szybko i bez rozczarowań Bardzo dziękuje

5 / 5 2018-09-08

Super obsługa i dobry towar. Szybka wymiana na inny!

5 / 5 2018-08-30

Super

5 / 5 2018-08-27

Wszystko ok polecam!

4 / 5 2018-08-27

Mają dużo rzeczy

4 / 5 2018-08-27

Wszystko w jak najlepszym porządku ;) Polecam każdemu!

5 / 5 2018-08-26

Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie! Przystępne ceny, szybka realizacja zamówienia i super jakość towaru! :)

5 / 5 2018-08-24

Transakcja przebiegła pomyślnie polecam

5 / 5 2018-08-18

Transakcja przebiegła wzorowo. POLECAM!

4 / 5 2018-08-01

Wszystko odbyło się bardzo sprawnie - polecam

5 / 5 2018-07-31

Mega szybka przesyłka, tani kurier,produkt taki jak w opisie. Super. Polecam

5 / 5 2018-07-19

Bardzo szybka przesyłka. Jestem pod wrażeniem!

5 / 5 2018-07-17

Dobry sklep, z fajnymi gadżetami dla kibiców dużych i małych

3 / 5 2018-07-13

Zamówiony zegarek był uszkodzony, zupełnie nie działał po włożeniu baterii. (urwana wskazówka, w środku niepołączone podzespoły). Niestety z powodu zbliżających się świąt (a zegarek miał byś świątecznym prezentem) nie mogłam pozwolić sobie na jego reklamację i zwrot, ponieważ nie mam już na to czasu. Zegarek wylądował w naprawie u zegarmistrza, za którą musiałam dodatkowo zapłacić. Jednym słowem nie polecam zakupu.

5 / 5 2018-07-07

To na czym zależy mi najbardziej- jakość, szybkość, profesjonalne podejście- jak najbardziej na plus.

5 / 5 2018-07-04

Polecam sklep. Szybko, sprawnie, skutecznie.

5 / 5 2018-07-01

Świetny sklep polecam wszystkim fanom

5 / 5 2018-06-29

polecam!

5 / 5 2018-06-25

Super sprzedawca. Dobra jakość towaru w przystępnych cenach

5 / 5 2018-06-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-18

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, przesyłka zgodna z zamówieniem.

4 / 5 2018-06-11

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-06-07

Sklep godny polecenia, mam nadzieję,że wzrośnie różnorodność asortymentu. To już drugie złożone zamówienie, jestem pewna,że będą kolejne.

4 / 5 2018-06-02

Profesjonalna obsługa. Polecam.

3 / 5 2018-05-31

Słaba jakoś produktu

5 / 5 2018-05-28

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą.

5 / 5 2018-05-26

Super sklep

5 / 5 2018-05-19

Polecam sklep na 100%. Wszystko się zgadza i jest na czas!

5 / 5 2018-05-17

Profesjonalna obsługa jak najbardziej ,polecam!!!

5 / 5 2018-05-13

Profesjonalna obsługa, towar zgodny ze zdjęciem i opisem. Ekspresowa wysyłka. Napewno nie będą to ostatnie zakupy. Polecam

5 / 5 2018-05-12

Wszystko fajnie.ale towar lipa skarpety atyposlizgowe odpadly gumy po 2 dniach

5 / 5 2018-05-09

doskonałe produkty, zawrotny czas realizacji zamówienia. łatwo, szybko zawsze trafione produkty.

5 / 5 2018-04-30

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła szybko i bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-04-26

Super. Polecam

5 / 5 2018-04-25

Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-04-21

Oryginalne pamiątki klubów sportowych tylko w 4fanatic.com. Polecam w 100%.

5 / 5 2018-04-20

Mega szybka dostawa i bardzo dobre wykonanie .

4 / 5 2018-04-18

Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z zamówienia.Polecam!!!

5 / 5 2018-04-11

Polecam. Realizacja natychmiastowa pomimo zbliżających się Świąt.

5 / 5 2018-04-09

Wszystko ok.szybko i solidnie

5 / 5 2018-04-05

Super sprawna obsługa, przesyłka dostarczona błyskawicznie

5 / 5 2018-04-04

Przesyłka dotarła błyskawicznie. Sprawny zakup w sklepie. Krawaty bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2018-04-04

Kolejny już raz korzystałam z Państwa usług i jestem bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że zawsze tak będzie.

5 / 5 2018-04-02

Profesjonalne szybkie zakupy. Polecam

5 / 5 2018-03-29

profesjonalnie i bardzo szybka dostawa!!Polecam!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-03-28

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-23

Super Super naprawdę polecam :)

5 / 5 2018-03-16

3S: Szybko, sprawnie, sympatycznie:)

5 / 5 2018-03-11

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-03-05

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-02-28

Produkt zamawiany przyszedł w szybkim tempie bez problemu oraz bez uszkodzeń.

5 / 5 2018-02-26

Szybka i profesjonalna obsługa!

5 / 5 2018-02-09

Jestem bardzo zadowolona z szybkości zamówienia.Sklep poleciłam znajomym.

5 / 5 2018-02-03

Bardzo szybka obsługa i paczka na drugi dzień przyszła do mnie.

5 / 5 2018-01-28

Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2018-01-25

Błyskawiczna wysyłka ,zamawiam już któryś raz z kolei ,polecam bardzo

5 / 5 2018-01-23

Jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-01-16

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, zresztą nie pierwszy raz :-) Błyskawiczna wysyłka, świetny i przemiły kontakt, towar jak najbardziej nowy i zgodny z opisem - nic dodać, nic ująć :-)

5 / 5 2018-01-15

Profesjonalna obsługa,towar zgodny i szybko dostarczony.

5 / 5 2018-01-13

Prezent dotarł na czas polecam

5 / 5 2018-01-06

Kolejne udane zakupy. Polecam.

5 / 5 2018-01-05

profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-12-23

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

4 / 5 2017-12-22

Transakcja szybka. Polecam.

5 / 5 2017-12-17

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-12-12

Profesjonalnie załatwiona sprawa. Godne polecenia

5 / 5 2017-12-11

Profesjonalnie i szybko polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-12-02

Sklep godny zaufania. Kupuję w 4fanatic od kilku lat i niegdy się nie zawiodłam.

4 / 5 2017-11-24

Poleca. Szybka transakcja.

5 / 5 2017-11-10

WSZYSTKO OK!

5 / 5 2017-10-29

Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka. Polecam transakcje w tym sklepie. Dlatego wystawiam same plusy za obsługę, dostawę, zapakowanie.

4 / 5 2017-10-27

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-10-21

wszystko zgodne z opisem, polecam!!!

5 / 5 2017-10-19

Super jakość i szybka przesyłka.

5 / 5 2017-10-17

Super! Polecam

4 / 5 2017-10-14

Polecam zakupy w tym sklepie. Przesyłka dotarła bardzo szybko mimo przedświątecznej gorączki. Jedyne zastrzeżenie to uszkodzone opakowanie, ale produkt dotarł w stanie idealnym.

5 / 5 2017-10-10

Polecam

5 / 5 2017-10-08

Super! wsystko szybko i sprawnie POLECAM

5 / 5 2017-10-08

Super

5 / 5 2017-09-27

Jak zawsze pełen profesjonalizm .

5 / 5 2017-09-25

Sklep jest na 6! Kupujemy często i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam!

5 / 5 2017-09-20

Godny polecenia sprzedawca

4 / 5 2017-09-19

Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-09-17

polecam

4 / 5 2017-09-07

Polecam, super sklep ;)

5 / 5 2017-09-06

Kolejne zakupy w tym sklepie i wszystko na plus. Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie i to w okresie przedświątecznym.

5 / 5 2017-08-31

Super

5 / 5 2017-08-26

Produkt zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-07-28

Polecam. Zamówione produkty bardzo dobrej jakości. Przysłane produkty zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2017-07-23

super

5 / 5 2017-07-21

wszystko ok

5 / 5 2017-07-12

Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam i wrócę do tego sklepu na pewno

5 / 5 2017-07-10

Transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami. Oceniam bardzo wysoko i pozytywnie.

5 / 5 2017-07-10

towar wysokiej jakości, wszystko z oficjalnymi metkami klubu. Błyskawiczna dostawa świetnie zapakowanego towaru. Na pewno wrócę tu na zakupy

5 / 5 2017-06-24

Towar świetnej jakości , bardzo szybka wysyłka. Polecam !

3 / 5 2017-06-23

Szkoda czasu

5 / 5 2017-06-22

Bardzo polecam, produkty świetnej jakości i szybka dostawa.

4 / 5 2017-06-18

Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam sklep.

5 / 5 2017-06-09

Wszystko zgodne z opisem i zdjęciami. Szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-06-07

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie . Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-05-16

Szybkość, profesjonalizm. POLECAM

5 / 5 2017-05-13

super

5 / 5 2017-05-10

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-05-08

Szybko, sprawnie, atrakcyjna cena, polecam w 100 % i na pewno jeszcze do Państwa wrócę

3 / 5 2017-05-03

Kubek przyszedł pęknięty... reszta w porządku.

5 / 5 2017-05-01

Przesyłka przyszła bardzo szybko. Zamówione rzeczy super .Polecam.

5 / 5 2017-04-29

Bardzo mila, profesjonalna, rzetelna obsługa! Solidna firma, która zdecydowanie polecam, ponadto bardzo wysoka jakość produktów!

5 / 5 2017-04-22

Polecam. Szybko, sprawnie, ekspresowa wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony, wszystkie produkty z licencją, nowe.

5 / 5 2017-04-20

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Jak najbardziej polecam!!!

5 / 5 2017-04-19

Profesjonalna obsługa. Szybka przesyłka. Paczka bezbiecznie do mnie dotarła. A zawartość w niej.. Idealna bez zastrzeżeń :-) POLECAM

5 / 5 2017-04-16

Produkty po rozpakowaniu wyglądały lepiej niż na zdjęciu. Kupiłem kilka rzeczy dla małego fana "Barcy" patrząc na jakość jestem pewny, że gadżety wywołają na jego twarzy uśmiech.

5 / 5 2017-04-14

Polecam

5 / 5 2017-04-08

Polecam;)

5 / 5 2017-04-07

Wszystko sprawnie i przyjemnie, polecam gorąco!

4 / 5 2017-04-06

Kalendarz był źle zapakowany w folię ochronną (bezposrednia) jakby za mało było folii i dotarł do mnie zagnieciony, a opakowanie pośrednie było ok.

5 / 5 2017-04-03

Polecam

5 / 5 2017-03-30

Szybka realizacja. Mucha wysokiej jakości. Polecam

Rzetelne opinie o 4fanatic.com

4fanatic.com

Siedziba
Toruń

WWW
http://www.4fanatic.com

Email
[email protected]

Telefon
56 652 91 10

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie