Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

4football.pl Opinie Klientów

4.96/5.00 - ilość ocen: 79
opinie o 4football.pl
5 / 5 2019-03-24

Super obsługa, oryginalne obuwie, szczerze POLECAM!

5 / 5 2019-03-23

Wszystko bardzo dobrze...mało tego...po prostu Super...wysyłka, obsługa na najwyższym poziomie...Ekstra

5 / 5 2019-03-18

Szybka przesyłka, towar oryginalny. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-03-06

Bardzo szybka wysyłka, dobra cena, miła obsługa.

2019-02-23

bardzo dobra

5 / 5 2019-01-21

Pełny profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2019-01-20

Profesjonalny sklep internetowy, otwarty na rozwiązanie problemów stworzonych przez klienta. Polecam tym bardziej, że znalazłam w nim produkt, którego bezskutecznie poszukiwałam dosłownie wszędzie. Wielki plus!

5 / 5 2019-01-11

Wszystko ok. Szybka dostawa. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-08

Świetna współpraca z klientem, szybka realizacja zamówienia i błyskawiczna wysyłka towaru. Wszystko zgodne z oczekiwaniami, polecam ten sklep!

5 / 5 2018-12-29

Wszystko w najlepszym porządku. Dostawa błyskawiczna. Towar pierwsza klasa, wszystko zgodne z opisem. Kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy. Stuprocentowe zadowolenie. Żadnych zastrzeżeń. Polecam!

5 / 5 2018-12-27

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-12-23

Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-12

szybko i na czas

5 / 5 2018-11-23

Wszystko w jak najlepszym porządku, świetny towar w świetnej cenie no i błyskawiczna wysyłka - polecam w 100%.

5 / 5 2018-11-22

Bardzo sprawna, świetnie przygotowana strona, błyskawicznie dostarczane informacje. Pełen profesjonalizm, szybka i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-11-21

Jestem bardzo zadowolony. Wszystko sprawnie, szybko. Zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2018-11-02

Bardzo duży wybór rękawic, szybka realizacja, przystępne ceny. Polecam

5 / 5 2018-11-02

Świetny sklep, miła obsługa, błyskawiczna wysyłka, same plusy - polecam.

5 / 5 2018-10-30

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam w 100%

5 / 5 2018-10-29

Transakcja przebiegla wzorowo, polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-10-25

Świetny sklep - indywidualne podejście do klienta - nadruk super - syn mega zadowolony ! Dzięki za tak szybką i perfekcyjną realizację zamówienia.

2018-10-24

Sprawna obsługa ,dotrzymują obiecanego terminu, buty były u mnie następnego dnia po złożeniu zamówienia

5 / 5 2018-10-20

Fajny sklep, bardzo szybka wysyłka towaru, polecam

5 / 5 2018-10-18

Szybka przesyłka, świetny kontakt, towar zgodny z opisem-polecam

5 / 5 2018-10-18

Drugi raz zrobiłam zakupy i na pewno nie ostatni :) . Błyskawiczna realizacja zamówienia (kupiłam buty o 12:30, a już następnego dnia były u mnie), świetny towar i dobre ceny! Polecam

5 / 5 2018-10-11

Wszystko ok, szybka przesyłka, piłka oryginalna.

5 / 5 2018-09-29

Wszystko super, ekspresowa dostawa ! ! !

5 / 5 2018-09-18

Świetny kontakt, szybka wysyłka - Polecam.

5 / 5 2018-09-17

Sklep świetnie zaopatrzony. Transakcja szybka, łatwa i miła. Polecam jako klientka.

5 / 5 2018-09-12

Dla mnie bomba - bardzo dobre ceny, super obsługa i błyskawiczna wysyłka - co chcieć więcej ? Polecam w 100%

5 / 5 2018-09-10

Polecam i na pewno jeszcze skorzystam z Waszych usług.

2 / 5 2018-09-03

Sklep dobry, towar zgodny z opisem,lecz firma kurierska Paczka w ruchu kios kruchu) opoznila wszystko o 6 dni nie polecam tego kuriera

2018-08-16

Wszystko OK!! :)

5 / 5 2018-08-16

Wszystko Super !!!

5 / 5 2018-08-15

Sklep super

5 / 5 2018-08-10

Bardzo szybka wysyłka, towar oryginalny w dobrej cenie - TRANSAKCJA UDANA W 100%

5 / 5 2018-07-23

super kontakt, szybka przesyłka. Jednym słowem rewelka polecam

5 / 5 2018-06-30

Sklep rewelacja, szybka i fachowa obsługa. Jestem bardzo zadowolony. Polecam

2018-06-28

Fantastyczny!

5 / 5 2018-06-02

wszystko ok. z wymiana na inny model nie bylo zadnych problemów. polecam

5 / 5 2018-05-31

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-05-21

Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep w 100% godny polecenia - bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-05-11

Super:)

5 / 5 2018-05-08

Swietny towar, super dostawa. polecam!

5 / 5 2018-05-06

Wszystko super !!!

5 / 5 2018-04-30

W 100% profesjonalna obsługa, ciągła informacja o statusie zamówienia, błyskawiczna przesyłka, pełne zadowolenie. Polecam!

5 / 5 2018-04-22

Bardzo fachowe podejście do klienta (pomoc w wyborze rękawic) , szybka wysyłka, super towar - Polecam wszystkim sklep www.4football.pl

5 / 5 2018-04-13

Wysyłka w dniu zamowenia. Towar w 100 % zgodny z opisem w atrakcyjnej cenie. Polecam

5 / 5 2018-04-09

Bardzo szybka wysyłka, towar jak w opisie i na zdjęciach. Polecam wszystkim !

5 / 5 2018-03-05

Bardzo gorąco polecam ten sklep. Miła obsługa, towar zgodny z opisem, 100% oryginalny, żadnych problemów. Paczka dotarła bardzo szybko. Pozdrawiam i dziękuję.

2018-03-02

NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH

5 / 5 2018-02-28

Drugi zakup i ponownie 100% zadowolenia - błyskawiczna wysyłka - POLECAM

5 / 5 2018-02-22

POLECAM

5 / 5 2018-02-12

Towar w 100% zgodny z opisem szybka przesyłka, dobry kontakt, żadnych problemów

5 / 5 2018-01-23

RĘKAWICE SUPER SZYBKA WYSYŁKA REWELACYJNIE DOKONANA TRANSAKCJA

5 / 5 2018-01-22

Bardzo sprawna, szybka dostawa, zamówiony towar bez zarzutu, tak trzymać.

5 / 5 2018-01-20

Zamówiłem koszulki i na deugi dzień je miałem. Polecam

5 / 5 2017-12-06

Super obsługa. Polecam

5 / 5 2017-11-30

Bardzo fajny:] Polecam

5 / 5 2017-11-27

Świetna obsługa, szybki czas realizacji. Same pozytywy

5 / 5 2017-11-24

Szybko i sprawnie. polecam

5 / 5 2017-11-20

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, oryginalny. Super szybka wysyłka z informacją na bieżąco o statusie zamówienia.

2017-11-09

Pełne zadowolenie!

5 / 5 2017-11-01

Sporo naszukałam tego produktu (koszulka Adidasa, model z 2013 roku), zanim w końcu szczęśliwie znalazłam go w 4Football. Zakup przebiegł b. sprawnie, towar był u mnie po dwóch dniach. Jedyny kłopot miałam z szybkimi płatnościami - przy otwarciu strony na i-padzie logotypy są nieczytelne (nie sposób odróżnić m-raty, multitransferu i mtransferu) - dwa razy źle trafiłam, za trzecim wywaliło mnie w kosmos i w rezultacie płaciłam zwykłym przelewem.

2017-10-31

Wysyłka ekspresowa a towar dokładnie taki jakiego oczekiwałem. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-10-11

Polecam w 100%!

5 / 5 2017-10-06

Super rewelacyjnii!!! Bluza męska adidas super!! Goraco polecam takiego sprzedawcę, wysyłka expresowa!!!!

5 / 5 2017-09-07

Bardzo miła obsługa, szybka dostawa, świetny towar ! :)

5 / 5 2017-08-14

Super Sklep, miła obsługa, bardzo szybka wysyłka więc czego chcieć więcej. Polecam w 100%

5 / 5 2017-08-12

Sklep rewelacja, dwa razy robiłem u nich zakupy, za pierwszym razem zwróciłem buty po ponad trzech tygodniach (bo były za małe, a ja wyjechałem na wakacje i nie miałem jak ich wysłać) i przyjęli zwrot bez żadnego problemu, kase zwrócili na drugi dzień. Teraz kupowałem rękawice w czwartek o 13, w piątek były już u mnie. POLECAM WSZYSTKIM

2017-07-25

Towar zgodny z opisem, ekspresowa przesyłka ze sklepu. Wszystko tak jak powinno wyglądać.

2017-07-22

REWELACYJNY, GODNY POLECENIA

5 / 5 2017-07-12

Naprawdę polecam. Towar w 100% zgodny z opisem szybka przesyłka, dobry kontakt, żadnych problemów

5 / 5 2017-07-08

Super sklep !! Naprawdę gorąco polecam !!

5 / 5 2017-06-07

Opinie wystawiam z ogromna przyjemnoscia. Kołki zamowilem wczoraj, a dzisiaj w poludnie doszly. Profesjonalizm, szybkosc, jakosc i prostota. Wszystko super i sklep bardzo bardzo godny polecenia!

5 / 5 2017-05-28

Szybka i miła obsługa.

5 / 5 2017-05-28

Bardzo sprawna i szybka realizacja, produkt wysokiej jakości w dobrej cenie.

5 / 5 2017-05-23

Sklep solidny,szybka wysyłka,miła obsługa. Polecam !

5 / 5 2017-05-11

Polecam! Zamówienie zostało szybko zrealizowane, a zamówiony towar zgadzał się z opisem.

5 / 5 2017-04-26

Szybka realizacja zamówienia, przejrzystość oferty i produktów, łatwość w znalezieniu rzeczy, dokładny opis - 10/10

5 / 5 2017-04-25

Co tu dużo pisać, profesjonalizm w każdym calu!

5 / 5 2017-04-15

Polecam bardzo gorąco! Jest to rzetelny kontrahent godny rekomendacji. Realizacja przebiegła pomyślnie. Towar po prostu pierwsza klasa. Wszystko sprawnie i szybko załatwione - polecam tego sprzedawcę wszystkim użytkownikom.

5 / 5 2017-04-14

Wszystko ok, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-04-09

Żadnych problemów, wszystko szybko, sprawnie. Towar świetnie zapakowany, błyskawiczna dostawa

5 / 5 2017-04-09

Bardzo miła i szybka obsługa jak i infolinia. POLECAM.

2017-04-07

Dla mnie rewelacyjny sklep! Trzeci raz u nich kupiłem, trzeci raz paczkę dostałem następnego dnia!

5 / 5 2017-04-02

Wszystko w porządku towar dostępny od ręki - buty fajne, szybko wysłana paczka

5 / 5 2017-04-01

Świetny kontakt, szybka wysyłka, do rękawic dodany fajny gratis - Polecam sklep 4FOOTBALL.PL

2017-03-30

Godny polecenia ;)

5 / 5 2017-03-28

Transakcja rzeczowa i szybka. Przesyłka zgodna z przedmiotem zamówienia.

Rzetelne opinie o 4football.pl

4football.pl

Siedziba
WIERUSZÓW

WWW
http://www.4football.pl

Email
[email protected]

Telefon
782991989

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie