Kategorie:

4gsm.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.76
opinie o 4gsm.pl
5 / 5 2019-03-20

Odebrałam zamówienie w sklepie w Warszawie. Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-19

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-19

Szybko , sprawnie, towar zgodny z opisem i przede wszystkim profesjonalnie . Gorąco polecam

5 / 5 2019-03-18

Profesjonalna obsluga, polecam ten sklep wszystkim.

5 / 5 2019-03-16

Sklep i sposób realizacji zamówienia godne polecenia.

3 / 5 2019-03-15

szybka obsługa, jestem zadowolona

5 / 5 2019-03-11

super

4 / 5 2019-03-11

Bardzo sprawnie i szybko otrzymałem zamówiony towar w bardzo dobrej cenie

5 / 5 2019-03-11

tak jak trzeba

5 / 5 2019-03-03

Wszystko przebiegło zupełnie profesionalnie. Polecam

5 / 5 2019-02-21

Zadowolony bardzoł

1 / 5 2019-02-17

profesionalizm

5 / 5 2019-02-15

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Szybka realizacja, solidny sklep. Dziekuje :)

1 / 5 2019-02-13

Zamówiłam pokrowiec na telefon. Opłaciłam. Jednak się rozmyśliłam i napisałam mail do firmy , że rezygnuję. Bez odpowiedzi. Pokrowiec przysłano mi. Odesłałam wypełniając wszystkie formularze. 4 x pisałam maile o zwrot gotówki. Brak odpowiedzi. 4 x dzwoniła. Brak odpowiedzi. Oszustwo jedno wielkie. Będę dochodziła swoich praw. Oszuści.

4 / 5 2019-02-10

nic tylko polecam super

5 / 5 2019-02-08

Polecam z całego serca

5 / 5 2019-02-06

Super sklep. Świetna obsługa i ekstra towar. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-30

Sprawnie i szybko

5 / 5 2019-01-22

Bardzo dobrze Ok!!!!!!

4 / 5 2019-01-21

Polecam sklep

4 / 5 2019-01-21

jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2019-01-15

ok ok

4 / 5 2019-01-11

Super szybka realizacja zamówienia, i co najwazniejsze, towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-11

polecam

4 / 5 2018-12-29

sklep w porządku

5 / 5 2018-12-28

Profesjonalna obsluga, szybka wysylka. towary najwyzszej jakosci dobrze zabezpieczone.

5 / 5 2018-12-27

Super

5 / 5 2018-12-25

Szybko, produkt nowy jak w opisie, zafoliowany. Zamówienie w ciągu 2 dni w paczkomacie. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-12-23

Szybko i bezproblemowo, polecam sklep!

4 / 5 2018-12-18

Zamówiony produkt dotarł w całości i jest sprawny. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-16

Bardzo szybka i solidna mapjtga

5 / 5 2018-12-14

Wszystko w porządku i zgodne z opisem.

5 / 5 2018-12-14

Jestem bardzo zadowolony z obslugi zamówienia.

5 / 5 2018-12-10

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2018-12-05

tak trzymać

5 / 5 2018-11-19

Super!

5 / 5 2018-11-12

Ok polecam

4 / 5 2018-11-10

Polecam!

5 / 5 2018-11-09

Super polecam

5 / 5 2018-11-08

Wszystko na tak.

5 / 5 2018-11-03

wszystko idealnie :) do tego rabat przy odbiorze osobistym :) polecam

4 / 5 2018-10-29

Super

5 / 5 2018-10-27

szybka obsługa, jestem zadowolona

5 / 5 2018-10-19

Szybko i dobrze.

5 / 5 2018-10-18

wszystko ok

5 / 5 2018-10-15

Super

5 / 5 2018-10-14

Polecam. Obsługa godna zaufania.

5 / 5 2018-10-12

Wszystko ok .polecam

4 / 5 2018-10-11

Profesjonalna obsługa.Polecam zakupy

5 / 5 2018-10-07

Polecam sprawna szybka obsługa, szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-02

Szybko i solidnie,towar zgodny z opisem, Pozdrawiam

5 / 5 2018-09-30

Poleczm

5 / 5 2018-09-27

Ok wszustko

5 / 5 2018-09-18

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-14

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-09

Polecam ten sklep ,jakość realizacji jest wzorowa.

3 / 5 2018-08-29

może lepiej nie

4 / 5 2018-08-21

jestem zadowolony

5 / 5 2018-08-19

Błyskawiczna wysyłka oraz dostarczenie, produkt jak najbardziej zgodny z opisem. Polecam !

5 / 5 2018-08-16

Polecam

4 / 5 2018-08-09

Polecam

5 / 5 2018-08-08

Super sprzedawca

5 / 5 2018-08-04

Obsługa na wysokim poziomie. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-07-31

Profesjobalna obsługa polecam bardzo serdecznie!

5 / 5 2018-07-31

Oryginalny produkt w dobrej cenie, szybka wysyłka i wzorowa obsługa!

5 / 5 2018-07-28

Wszystko super sprawnie,polecam

5 / 5 2018-07-19

Bardzo szybka i solidna mapjtga

5 / 5 2018-07-17

wszystko super

5 / 5 2018-07-15

Jak najbardziej polecam ta firme.

5 / 5 2018-07-11

Polecam

5 / 5 2018-07-10

Wszystko ok

4 / 5 2018-07-09

profesionalizm

5 / 5 2018-07-04

Szybko,milo, sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-07-04

Jest bardzo zadowolona

5 / 5 2018-07-03

polecam

4 / 5 2018-07-03

Wszystko się zgadzało z opis .

5 / 5 2018-06-25

Polecam

5 / 5 2018-06-21

Polecam Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-04

100% ok polecam

4 / 5 2018-06-03

Profesjonalnie i dobra obsługa łatwa kontaktować przez emaila // SUPERRR//

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-05-31

jakość ok polecam!!!!!

5 / 5 2018-05-31

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-18

Wszystko Ok, szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam sklep 4gsm

5 / 5 2018-05-15

Profesjonalne podejście do klijenta

4 / 5 2018-04-23

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-04-12

Super polecam. Tanio szybko i bezpiecznie:)

5 / 5 2018-04-12

Wszystko przebiegało w jak najlepszym porządku miła i fachowa obsługa.polecam

4 / 5 2018-03-31

Jest ok

5 / 5 2018-03-29

Super załatwiona sprawa

5 / 5 2018-03-28

Polecam

5 / 5 2018-03-27

polecam

4 / 5 2018-03-19

Wszystko ok.

5 / 5 2018-03-17

pelen profesjonalizm,polecam

5 / 5 2018-03-16

wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2018-03-04

Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam

5 / 5 2018-03-02

Super

5 / 5 2018-02-18

Wszystkiego szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-02-16

Ekspresowa wysyłka i towar zgodny z ofertą. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-02-11

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-02-03

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-02

Super

5 / 5 2018-01-23

Wszystko sprawnie i pozytywnie

5 / 5 2018-01-23

Wszystko OK polecam.

5 / 5 2018-01-21

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-01-12

Polecam bez wahania, szybko konkretnie i na temat

5 / 5 2018-01-11

o.k super

5 / 5 2017-12-30

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-24

Szybko , profesjonalnie , zgodnie z opisem !

5 / 5 2017-12-23

Szybko! Sprawnie! Tanio! POLECAM!

5 / 5 2017-12-19

Towar zgodny z opisem. Przesyłka błyskawicznie wysłana. Polecam.

5 / 5 2017-12-16

Niemam zastrzerzeń

5 / 5 2017-12-08

Polecam

5 / 5 2017-11-25

Wszystko super. Polecam.

5 / 5 2017-11-25

Towar zgodny Z opisiem.Polecam.

5 / 5 2017-11-21

Polecam. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-19

Szybka transakcja oraz wysyłka ! Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2017-11-18

Profesjonalna obsługa POLECAM

4 / 5 2017-11-03

Moja ogólna ocena będzie na 4+ towar jak najbardziej pasuje i jest zgodny z towarem wystawionym na sprzedaż. Problem tylko z dostawą przy zamówieniu było w 24h a dostałem towar po 3 dniach no ale to i tak szybko więc stąd moja ocena. Polecam zakupy

5 / 5 2017-11-02

Mega pozytyw

5 / 5 2017-10-29

Dobry kontakt szybka wysyłka polecam

5 / 5 2017-10-29

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-10-18

Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2017-10-09

Polecam sklep dobre ceny obsługa bar Dzi pomocna i miła :-)

4 / 5 2017-10-02

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-29

Polecam

5 / 5 2017-09-26

Bardzo dziękuję Polecę wszystkim znajomym

5 / 5 2017-09-25

Super sklep polecam

4 / 5 2017-09-24

dobra jakosc doszc szybkodoszla presylka fajnie zapakowana

5 / 5 2017-09-21

Profesjonalna i szybka obsługa. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-09-18

sprawnie,szybko

5 / 5 2017-09-17

Polecam produkty zgodne z opisem

4 / 5 2017-08-22

Dostarczona cześć w 100% zgodna z zamówieniem Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2017-08-20

Polecam serdecznie. Na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-08-15

Wszystko szybko i sprawnie. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-08-14

Sprzedawca realizuje wszystko z dużą starannością i dbałością dla kupującego .Polecam do współpracy.

4 / 5 2017-07-25

Po kontakcie telefonicznym brak niejasności wszystko ładnie wytłumaczone :)

5 / 5 2017-07-22

Profesjonalna obsługa,bardzo szybki kontakt,szybka dostawa,towar zgodny z opisem.Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-21

Polecam

5 / 5 2017-07-18

Szybko tanio bez zawracania głowy pierdołami

5 / 5 2017-06-30

Bezproblemowa transakcja.

5 / 5 2017-06-28

Czysta przyjemnośv

5 / 5 2017-06-28

100% zadowolony

5 / 5 2017-06-26

Super polecam

5 / 5 2017-06-26

Bardzo dziękuję Polecę wszystkim znajomym

5 / 5 2017-06-15

Polecam!

4 / 5 2017-06-12

Brak było jedynie informacji e-mailowej o przyjęciu zamówienia. Pierwsza informacja przyszła dopiero z InPost.

4 / 5 2017-06-11

Polecam sklep, jednak opakowania produktów mogą być mylące.

5 / 5 2017-06-06

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem, ekspresowa wysyłka - polecam

5 / 5 2017-06-04

Szybko i sprawnie!polecam!

5 / 5 2017-06-04

Super!

5 / 5 2017-06-04

Profesjonalna obsluga.

5 / 5 2017-06-03

Super

4 / 5 2017-05-30

Z pewnym opóźnieniem otrzymałem zamówiony przedmiot (akumulatorek do telefonu GSM). Na razie działa bez zarzutu. Dobra cena, przystepna opłata za przesyłkę. Polecam

5 / 5 2017-05-27

Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-26

p[olecam

5 / 5 2017-05-22

Wszystko dobrze. Polecam

5 / 5 2017-05-22

Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa Polecam

5 / 5 2017-05-22

Wszystko przebiegło bardzo szybko i bezproblemowo. Polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2017-05-22

Super:)))

5 / 5 2017-05-20

Polecam szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-05-19

Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam

4 / 5 2017-05-09

polecam

2017-05-06

Super:)))

4 / 5 2017-05-05

polecam

5 / 5 2017-05-03

Polecam

4 / 5 2017-05-03

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-05-02

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-02

Transakcja szybka i przyjemna, mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep internetowy

5 / 5 2017-04-27

szybka obsługa, jestem zadowolona

5 / 5 2017-04-27

Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2017-04-18

Polecam

5 / 5 2017-04-14

B. dobry sprzedawca.

5 / 5 2017-04-12

SUPER OK

5 / 5 2017-04-07

bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony na czas transportu, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-07

Firma warta polecenia

5 / 5 2017-03-29

Polecam wszystkim

Rzetelne opinie o 4gsm.pl

4gsm.pl

Siedziba
-

WWW
http://4gsm.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie