Kategorie:

4gsm.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o 4gsm.pl
5 / 5 2019-03-20

Odebrałam zamówienie w sklepie w Warszawie. Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-19

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-19

Szybko , sprawnie, towar zgodny z opisem i przede wszystkim profesjonalnie . Gorąco polecam

5 / 5 2019-03-18

Profesjonalna obsluga, polecam ten sklep wszystkim.

5 / 5 2019-03-16

Sklep i sposób realizacji zamówienia godne polecenia.

3 / 5 2019-03-15

szybka obsługa, jestem zadowolona

5 / 5 2019-03-11

super

4 / 5 2019-03-11

Bardzo sprawnie i szybko otrzymałem zamówiony towar w bardzo dobrej cenie

5 / 5 2019-03-11

tak jak trzeba

5 / 5 2019-03-03

Wszystko przebiegło zupełnie profesionalnie. Polecam

5 / 5 2019-02-21

Zadowolony bardzoł

1 / 5 2019-02-17

profesionalizm

5 / 5 2019-02-15

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Szybka realizacja, solidny sklep. Dziekuje :)

1 / 5 2019-02-13

Postanowiłam zamówić pokrowiec na mój telefon i opłaciłam go. Niestety, wkrótce po tym zmieniłam zdanie i wysłałam firmie maila z informacją o rezygnacji. Niestety, nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Mimo to, pokrowiec został przysłany do mnie. Postanowiłam go odesłać, wypełniając wszystkie wymagane formularze. Wysłałam także cztery maile dotyczące zwrotu pieniędzy, jednak nigdy nie otrzymałam odpowiedzi. Próbowałam także czterokrotnie dzwonić na infolinię, ale zawsze brakowało odpowiedzi. To jest jasne oszustwo, i będę upominać się o moje prawa. Ci ludzie to po prostu oszuści.

4 / 5 2019-02-10

nic tylko polecam super

5 / 5 2019-02-08

Polecam z całego serca

5 / 5 2019-02-06

Super sklep. Świetna obsługa i ekstra towar. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-30

Sprawnie i szybko

5 / 5 2019-01-22

Bardzo dobrze Ok!!!!!!

4 / 5 2019-01-21

Polecam sklep

4 / 5 2019-01-21

jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2019-01-15

ok ok

4 / 5 2019-01-11

Super szybka realizacja zamówienia, i co najwazniejsze, towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-11

polecam

4 / 5 2018-12-29

sklep w porządku

5 / 5 2018-12-28

Profesjonalna obsluga, szybka wysylka. towary najwyzszej jakosci dobrze zabezpieczone.

5 / 5 2018-12-27

Super

5 / 5 2018-12-25

Szybko, produkt nowy jak w opisie, zafoliowany. Zamówienie w ciągu 2 dni w paczkomacie. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-12-23

Szybko i bezproblemowo, polecam sklep!

4 / 5 2018-12-18

Zamówiony produkt dotarł w całości i jest sprawny. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-16

Bardzo szybka i solidna mapjtga

5 / 5 2018-12-14

Wszystko w porządku i zgodne z opisem.

5 / 5 2018-12-14

Jestem bardzo zadowolony z obslugi zamówienia.

5 / 5 2018-12-10

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2018-12-05

tak trzymać

5 / 5 2018-11-19

Super!

5 / 5 2018-11-12

Ok polecam

4 / 5 2018-11-10

Polecam!

5 / 5 2018-11-09

Super polecam

5 / 5 2018-11-08

Wszystko na tak.

5 / 5 2018-11-03

wszystko idealnie :) do tego rabat przy odbiorze osobistym :) polecam

4 / 5 2018-10-29

Super

5 / 5 2018-10-27

szybka obsługa, jestem zadowolona

5 / 5 2018-10-19

Szybko i dobrze.

5 / 5 2018-10-18

wszystko ok

5 / 5 2018-10-15

Super

5 / 5 2018-10-14

Polecam. Obsługa godna zaufania.

5 / 5 2018-10-12

Wszystko ok .polecam

4 / 5 2018-10-11

Profesjonalna obsługa.Polecam zakupy

5 / 5 2018-10-07

Polecam sprawna szybka obsługa, szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-02

Szybko i solidnie,towar zgodny z opisem, Pozdrawiam

5 / 5 2018-09-30

Poleczm

5 / 5 2018-09-27

Ok wszustko

5 / 5 2018-09-18

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-14

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-09

Polecam ten sklep ,jakość realizacji jest wzorowa.

3 / 5 2018-08-29

może lepiej nie

4 / 5 2018-08-21

jestem zadowolony

5 / 5 2018-08-19

Błyskawiczna wysyłka oraz dostarczenie, produkt jak najbardziej zgodny z opisem. Polecam !

5 / 5 2018-08-16

Polecam

4 / 5 2018-08-09

Polecam

5 / 5 2018-08-08

Super sprzedawca

5 / 5 2018-08-04

Obsługa na wysokim poziomie. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-07-31

Profesjobalna obsługa polecam bardzo serdecznie!

5 / 5 2018-07-31

Oryginalny produkt w dobrej cenie, szybka wysyłka i wzorowa obsługa!

5 / 5 2018-07-28

Wszystko super sprawnie,polecam

5 / 5 2018-07-19

Bardzo szybka i solidna mapjtga

5 / 5 2018-07-17

wszystko super

5 / 5 2018-07-15

Jak najbardziej polecam ta firme.

5 / 5 2018-07-11

Polecam

5 / 5 2018-07-10

Wszystko ok

4 / 5 2018-07-09

profesionalizm

5 / 5 2018-07-04

Szybko,milo, sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-07-04

Jest bardzo zadowolona

5 / 5 2018-07-03

polecam

4 / 5 2018-07-03

Wszystko się zgadzało z opis .

5 / 5 2018-06-25

Polecam

5 / 5 2018-06-21

Polecam Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-04

100% ok polecam

4 / 5 2018-06-03

Profesjonalnie i dobra obsługa łatwa kontaktować przez emaila // SUPERRR//

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-05-31

jakość ok polecam!!!!!

5 / 5 2018-05-31

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-18

Wszystko Ok, szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam sklep 4gsm

5 / 5 2018-05-15

Profesjonalne podejście do klijenta

4 / 5 2018-04-23

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-04-12

Super polecam. Tanio szybko i bezpiecznie:)

5 / 5 2018-04-12

Wszystko przebiegało w jak najlepszym porządku miła i fachowa obsługa.polecam

4 / 5 2018-03-31

Jest ok

5 / 5 2018-03-29

Super załatwiona sprawa

5 / 5 2018-03-28

Polecam

5 / 5 2018-03-27

polecam

4 / 5 2018-03-19

Wszystko ok.

5 / 5 2018-03-17

pelen profesjonalizm,polecam

5 / 5 2018-03-16

wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2018-03-04

Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam

5 / 5 2018-03-02

Super

5 / 5 2018-02-18

Wszystkiego szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-02-16

Ekspresowa wysyłka i towar zgodny z ofertą. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-02-11

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-02-03

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-02

Super

5 / 5 2018-01-23

Wszystko sprawnie i pozytywnie

5 / 5 2018-01-23

Wszystko OK polecam.

5 / 5 2018-01-21

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-01-12

Polecam bez wahania, szybko konkretnie i na temat

5 / 5 2018-01-11

o.k super

5 / 5 2017-12-30

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-24

Szybko , profesjonalnie , zgodnie z opisem !

5 / 5 2017-12-23

Szybko! Sprawnie! Tanio! POLECAM!

5 / 5 2017-12-19

Towar zgodny z opisem. Przesyłka błyskawicznie wysłana. Polecam.

5 / 5 2017-12-16

Niemam zastrzerzeń

5 / 5 2017-12-08

Polecam

5 / 5 2017-11-25

Wszystko super. Polecam.

5 / 5 2017-11-25

Towar zgodny Z opisiem.Polecam.

5 / 5 2017-11-21

Polecam. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-19

Szybka transakcja oraz wysyłka ! Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2017-11-18

Profesjonalna obsługa POLECAM

4 / 5 2017-11-03

Według mnie, oceniam ten towar na 4+. Jest on idealnie dopasowany i zgodny z tym, co zostało wystawione na sprzedaż. Jedyne problemy z dostawą wystąpiły, ponieważ zamówienie miało być dostarczone w ciągu 24 godzin, a ostatecznie otrzymałem je po 3 dniach. Mimo to, nadal uważam, że to było dość szybkie, dlatego daję taką ocenę. Zdecydowanie polecam zakupy.

4 / 5 2017-11-03

Ogólnie oceniam produkt na 4+, ponieważ jest idealnie dopasowany i zgodny z tym, co zostało przedstawione w sprzedaży. Jedynym problemem było opóźnienie w dostawie - zamówienie miało być dostarczone w ciągu 24 godzin, a otrzymałem je po 3 dniach. Jednakże, biorąc pod uwagę, że i tak było to szybkie dostarczenie, mogę polecić zakupy.

5 / 5 2017-11-02

Mega pozytyw

5 / 5 2017-10-29

Dobry kontakt szybka wysyłka polecam

5 / 5 2017-10-29

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-10-18

Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2017-10-09

Polecam sklep dobre ceny obsługa bar Dzi pomocna i miła :-)

4 / 5 2017-10-02

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-29

Polecam

5 / 5 2017-09-26

Bardzo dziękuję Polecę wszystkim znajomym

5 / 5 2017-09-25

Super sklep polecam

4 / 5 2017-09-24

dobra jakosc doszc szybkodoszla presylka fajnie zapakowana

5 / 5 2017-09-21

Profesjonalna i szybka obsługa. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-09-18

sprawnie,szybko

5 / 5 2017-09-17

Polecam produkty zgodne z opisem

4 / 5 2017-08-22

Dostarczona cześć w 100% zgodna z zamówieniem Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2017-08-20

Polecam serdecznie. Na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-08-15

Wszystko szybko i sprawnie. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-08-14

Sprzedawca realizuje wszystko z dużą starannością i dbałością dla kupującego .Polecam do współpracy.

4 / 5 2017-07-25

Po kontakcie telefonicznym brak niejasności wszystko ładnie wytłumaczone :)

5 / 5 2017-07-22

Profesjonalna obsługa,bardzo szybki kontakt,szybka dostawa,towar zgodny z opisem.Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-21

Polecam

5 / 5 2017-07-18

Szybko tanio bez zawracania głowy pierdołami

5 / 5 2017-06-30

Bezproblemowa transakcja.

5 / 5 2017-06-28

Czysta przyjemnośv

5 / 5 2017-06-28

100% zadowolony

5 / 5 2017-06-26

Super polecam

5 / 5 2017-06-26

Bardzo dziękuję Polecę wszystkim znajomym

5 / 5 2017-06-15

Polecam!

4 / 5 2017-06-12

Brak było jedynie informacji e-mailowej o przyjęciu zamówienia. Pierwsza informacja przyszła dopiero z InPost.

4 / 5 2017-06-11

Polecam sklep, jednak opakowania produktów mogą być mylące.

5 / 5 2017-06-06

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem, ekspresowa wysyłka - polecam

5 / 5 2017-06-04

Szybko i sprawnie!polecam!

5 / 5 2017-06-04

Super!

5 / 5 2017-06-04

Profesjonalna obsluga.

5 / 5 2017-06-03

Super

4 / 5 2017-05-30

Zamówiłem akumulator do telefonu GSM i dostałem go nieco później niż się spodziewałem. Jednak na szczęście działa świetnie. Był też w dobrej cenie i koszt wysyłki był przystępny. Polecam go innym.

5 / 5 2017-05-27

Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-26

p[olecam

5 / 5 2017-05-22

Wszystko dobrze. Polecam

5 / 5 2017-05-22

Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa Polecam

5 / 5 2017-05-22

Wszystko przebiegło bardzo szybko i bezproblemowo. Polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2017-05-22

Super:)))

5 / 5 2017-05-20

Polecam szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-05-19

Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam

4 / 5 2017-05-09

polecam

2017-05-06

Super:)))

4 / 5 2017-05-05

polecam

5 / 5 2017-05-03

Polecam

4 / 5 2017-05-03

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-05-02

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-02

Transakcja szybka i przyjemna, mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep internetowy

5 / 5 2017-04-27

szybka obsługa, jestem zadowolona

5 / 5 2017-04-27

Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2017-04-18

Polecam

5 / 5 2017-04-14

B. dobry sprzedawca.

5 / 5 2017-04-12

SUPER OK

5 / 5 2017-04-07

bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony na czas transportu, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-07

Firma warta polecenia

5 / 5 2017-03-29

Polecam wszystkim

Rzetelne opinie o 4gsm.pl

4gsm.pl

Siedziba
-

WWW
http://4gsm.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie