Kategorie: / Pozostałe

4instal.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.50
opinie o 4instal.pl
5 / 5 2019-01-03

Sprawnie przeprowadzona transakcja, szybka dostawa, bez zastrzeżeń, polecam

2018-12-15

Sklep w którym będę robił zawsze zakupy.

5 / 5 2018-06-03

Polecam ten sklep - dobre ceny i błyskawiczna wysyłka. Towar zamawiałem o 14 a o 11 rano następnego dnia był u mnie.

2 / 5 2018-02-22

tragedia!!!!!!!prosze nie kupowac od nich nic, wyslalem do nich gwarancje do podbicia 3 miesiace czekam dzwonie a oni mówią ze wyslali teraz nie odbieraja tel. a gwarancje potrzebuje do bojlera i nima NIE POLECAM ahha a na zakupiony bojler czekalem 2 miesiace DRAMAT !!!!!!!!!

2017-10-17

Jedna wielka lipa. Zamówiłem podgrzewacz, który był oznakowany jako "dostepny", a po dwóch dniach dostaję informację, że muszę czekać 2-3 tygodnie!!! Żenada, a nie sprzedawca.

5 / 5 2017-07-31

Cała transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo,dobry kontakt.Moim zdaniem profesjonalny sprzedawca.Polecam

5 / 5 2017-05-22

szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2017-04-29

Naprawdę bardzo szybka realizacja zamówienie,doradztwo w pełni profesjonalne,Pan obsługujący przedstawił wszystkie dostępne opcje i kompetentnie i wyczerpująco odpowiedział na wszystkie pytania. Polecam!

Rzetelne opinie o 4instal.pl

4instal.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.4instal.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie