Kategorie: / Ogród / Dom / Dla Dzieci

4iq.com.pl Opinie Klientów

4.65/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o 4iq.com.pl
4 / 5 2019-03-03

Łatwy kontakt, szybka realizacja zamówienia.POLECAM

5 / 5 2019-02-12

Szybka dostawa, bardzo dobrze zabezpieczony towar. Polecam!!

5 / 5 2019-01-31

Obsługa bardzo dobra -profesjonalna.!!!

5 / 5 2019-01-28

Obsługa na 5+, towar zgodny z opisem, jak się sprawuje, to dopiero się okaże.

5 / 5 2019-01-22

Pelny profesjonalizm, goraco polecam !

4 / 5 2019-01-19

szybka , miła i sprawna obsługa

5 / 5 2019-01-03

Ok.

5 / 5 2018-12-12

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-21

Szybko sprawnie i tanio. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-10-24

Perfekcyjna obsługa.Polecam .

5 / 5 2018-10-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru. Bardzo gorąco polecam wszystkim tego sprzedającego. W przyszłości na pewno dokonam jeszcze jakiegoś zakupu!

5 / 5 2018-10-09

Cudowny domek! Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, domek zlozylismy w 2 godziny, czytelna instrukcja i latwosc skladania elementow. Bardzo dobra jakosc produktu, serdecznie polecam! Godziny zabawy przed nami!!!

5 / 5 2018-08-06

Polecam

4 / 5 2018-07-21

Polecam Bez zastrzeżeń

4 / 5 2018-07-07

nie mam żadnych zastrzeżeń :)

4 / 5 2018-07-02

Polecam

5 / 5 2018-06-25

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka szybka, świetny kontakt ze Sprzedającym. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-17

wszystko bez zastrzeżeń, dziękuję

5 / 5 2018-04-21

Super sklep, wszystko poszło bardzo sprawnie. POLECAM

5 / 5 2018-03-28

Zamówione schody "przyjechały" błyskawicznie. Doskonały kontakt z obsługą sklepu, nota bene przemiłą. Schody rozpakowałem ok. 10 dni po odebraniu. 14.06.2016r. Bardzo fajny produkt... byłby gdyby był kompletny. Brakuje metalowego pręta do otwierania klapy i nie otrzymałem faktury VAT, o której mowa w mailu otrzymanym od sklepu mimo, że upłynęło więcej niż 3 dni robocze. Napisałem o tym informacyjnie a nie po to by wyrazić złą opinię. Jutro skontaktuję się że sprzedawcą i zobaczymy co dalej. Na tą chwilę nie mogę wypełnić kolejnej tabelki "Oceń produkt" bo nie mam czym otworzyć schodów żeby je zamontować i ocenić.

4 / 5 2018-03-20

Polecam sklep. Wszystko dotarło na czas. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-02-26

Szybko i profesjonalnie, bardzo dobra komunikacja

5 / 5 2018-01-10

Super Sprzedawca. Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar dobrej jakości. Realizacja zamówienia w krótkim okresie oczekiwania. Transport także bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-12-26

Przesyłka zgodna z opisem . Transakcja przebiegła pomyślnie polecam tego sprzedawcę.

4 / 5 2017-12-08

Polecam tego sprzedawcę towar jest zgodny z opisem bardzo dobrze zapakowany, terminowa dostawa

5 / 5 2017-11-12

Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2017-10-29

W trakcie zakupu towrzyszyl mi pracownik sklepu, ktory wspieral mnie za posrednictwem czatu, doradzajac mi i odpowiadajac na wszystkie moje pytania.. Moglam tez zadzwonic i porozmawiac z ogromnie cierpliwymi paniami osobiscie. Przez caly czas, od momentu zamowienia do otrzymania towaru, systematycznie bylam informowana o stanie przesylki za pomoca wiadomosci email. Drzwi, ktore do mnie dotarly byly zapakowane z ogromna starannoscia, wiec podroz 1600km przetrwaly bez najmniejszego uszkodzenia. Po zainstalowaniu nie tylko fantastycznie wygladaja, ale tez dzialaja bez zarzutu. Wysoki profesjonalizm! Dziekuje.

5 / 5 2017-10-27

Szybka i profesjonalna obsluga.

5 / 5 2017-10-22

wyjątkowo rzetelny i przyjazny klientowi

5 / 5 2017-10-03

Szybka obsługa, i bardzo rzeczowy kontakt

5 / 5 2017-10-02

Polecam, miła i kompetentna obsługa

4 / 5 2017-10-01

Polecam sklep. Wszystko dotarło na czas. Towar zgodny z opisem. Polecam . Firma kurierska - taka sobie

4 / 5 2017-09-30

Schody strychowe OK. Zgodne z opisem.

5 / 5 2017-09-14

Niesamowity POZYTYW dla tego Sprzedawcy!!! Pełny profesjonalizm w rozpatrywaniu reklamacji, miła obsługa i bezproblemowy kontakt z działem technicznym. POLECAM!!!

1 / 5 2017-09-13

Zamowilem promocyjny domek dla dziecka, zaplacilem od razu.. po tygodniu do sklepu zadzwonilem i okazalo sie ze z moim zamowieniem cos dziwnego sie stalo w ich systemie i go nie widzieli (dopiero gdzies w jakiejs czesci administracyjnej znalezli).. promocyjnych domkow juz nie mieli.. zaproponowali mi inny w tej samej cenie - ale ten mi nie odpowiadal. Pieniazki zostaly zwrocone.

5 / 5 2017-08-30

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-07-30

Zakupiony towar zgodny z opisem i prezentowanymi zdjęciami. Dobry kontakt i szybka wysyłka. Wszystko odbyło się bez zbędnych formalności. Wszystkim niezdecydowanym polecam zakupy w 4IQ Group.

5 / 5 2017-06-04

Witam. Bardzo polecam firmę 4iq, byłem zainteresowany zakupem schodów strychowych u nich i byłem bardzo mile zaskoczony fachowym doradztwem oraz bardzo sprawną komunikacją. W ich przypadku powiedzenie "Klient nasz Pan" ma jak najbardziej odzwierciedlenie w jakości ich obsługi. Gorąco polecam.

4 / 5 2017-05-20

Miłe zaskoczenie dostawa ekspresowa towar kompletny

5 / 5 2017-05-04

Bardzo przyjemny i profesjonalny sklep.

Rzetelne opinie o 4iq.com.pl

4iq.com.pl

Siedziba
Iława

WWW
http://www.4iq.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
89 648 60 85

Komórka
604 105 019

Infolinia
-

Logowanie