Kategorie: / Komputery / Telefony

4kom.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.79
opinie o 4kom.pl
5 / 5 2019-03-24

Szybko, sprawnie, przyjemnie. Polecam

4 / 5 2019-03-20

Super

1 / 5 2019-03-19

Zamówiłem szkło oraz futerał na iPada Pro 10,5 cala. Okazało się, że futerał został wykonany z nietypowego materiału, przypominającego części do jajek, a nie z oczekiwanego etui. Szkło również nie pasowało do rozmiaru mojego tabletu i pękło podczas naklejania. Gdy chciałem zwrócić te produkty, okazało się, że musiałbym zapłacić za wysyłkę, co nie jest opłacalne.

1 / 5 2019-03-19

Zamówiłem szkło i pokrowiec na iPada Pro 10,5 cala. Pokrowiec został wykonany z lotek do jajek, dziwnie z nieznanego kartonu... to nie jest właściwie pokrowiec. Szkło nie pasuje do rozmiaru tableta, pękło podczas naklejania. Jeśli chciałbym zwrócić towar, musiałbym zapłacić za wysyłkę (co się nie opłaca).

5 / 5 2019-03-19

Wszystko na medal

5 / 5 2019-03-14

Transakcja szybka

5 / 5 2019-03-11

Polecam

5 / 5 2019-03-05

Polecam zakup w tm sklepie bd dobre produkty

5 / 5 2019-03-01

Profesjonalna obsługa i towar też dobrej jakosci

5 / 5 2019-02-26

Szybko sprawnie i według opisu

5 / 5 2019-02-25

Super

5 / 5 2019-02-24

Pełna profesja

3 / 5 2019-02-22

Super

5 / 5 2019-02-19

Polecam, wszystko poszło sprawnie i szybko!

5 / 5 2019-02-17

Wszystko super.

5 / 5 2019-02-13

Super sklep polecam

5 / 5 2019-02-11

Mmmmm

5 / 5 2019-02-07

Polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko ok.

4 / 5 2019-02-03

Trochę trzeba było poczekać (Poczta Polska), ale ogólnie OK :-)

5 / 5 2019-02-02

Super obsługa

5 / 5 2019-02-01

Profesjonalna obsługa polecam.

3 / 5 2019-01-28

Kiedy rozpakowałem paczkę, zauważyłem że folia ochronna na ekran tabletu jest rozbity. Postanowiłem ją jednak przykleić i zrobić z nią użytek. Później skontaktowałem się z przedstawicielem sklepu, który poprosił mnie o zdjęcie uszkodzonego produktu jako dowód. Niestety, w tym przypadku nie mogłem zrobić zdjęcia, ponieważ folia była już przyklejona. Obawiam się, że ten sklep może dostarczyć kolejny uszkodzony produkt, więc nie będę już tam robić zakupów.

5 / 5 2019-01-28

Obsługa na najwyższym poziomie.Polecam.

5 / 5 2019-01-27

Wszsytko super, szybka wysyłaka i produkt zgodny z opisem :)

4 / 5 2019-01-27

Wszystko ok,trochę słabo zapakowane(koperta)

5 / 5 2019-01-23

Otrzymałem towar, który był zgodny z opisem i spełnił moje oczekiwania, bezproblemowo dostarczony pocztą w ciągu 3 dni. To świadczy o solidności i profesjonalnym podejściu firmy do swoich klientów. W przyszłości zamierzam kontynuować zakupy w tej firmie i z całym przekonaniem polecam ją innym.

5 / 5 2019-01-23

Szybko otrzymałem towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami, dostarczony pocztą po trzech dniach. Ta firma wydaje się być solidna i profesjonalna w swoim podejściu do klienta. Zamierzam nadal dokonywać w niej zakupów w przyszłości i śmiało polecam ją innym.

5 / 5 2019-01-22

Polecam

5 / 5 2019-01-11

Profesjonalna obsługa klienta

5 / 5 2018-12-30

Super produkt

5 / 5 2018-12-14

Wszystko ok. Polecam na 100%!

5 / 5 2018-12-06

Profeska

4 / 5 2018-11-23

Wszystko super

5 / 5 2018-11-12

Szybko, sprawnie, produkt w pełni spełnia czekiwania

5 / 5 2018-11-09

Wszystko ok,towar zgodny z opisem.

2018-11-09

Szklo przyszlo wadliwe i nie wymienili na nowe

4 / 5 2018-11-07

W sklepie można szybko i sprawnie zapłacić za produkty na wiele sposobów. Otrzymałem też formularz zwrotu na wypadek pomyłki, co jest świetnym akcentem. Zamówiłem etui na iPad'a Spigen Stand Folio, wykonane bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolony, ale szyba jest zbyt gruba i utrudnia precyzję operacji dotykowych, a zwłaszcza rysowanie wektora w aplikacjach graficznych. Musiałem ją zdjąć, aby dobrze działał dotyk w tych aplikacjach. Jest to jednak dobra ochrona dla tabletu. W przypadku zwykłego użytkowania (bez rysowania) i obsługi jednym palcem lub Apple Pencilem nie będzie żadnych problemów. Dla artystów jednak nie polecam zestawu z tym etui i tą grubą szybą.

5 / 5 2018-11-05

Jestem zadowolona. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-11-04

Polecam!

5 / 5 2018-11-03

Polecam

5 / 5 2018-11-03

Profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2018-10-26

Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-25

Polecam wszystkim produkt który zakupiłam :)

5 / 5 2018-10-21

Jak najbardziej Polecam pod każdym względem

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalna obsługa. Szybko i sprawnie. Dbają o klienta.

5 / 5 2018-10-07

Wszystko zgodne z najwyższymi standardami. Polecam

5 / 5 2018-09-26

Jestem zadowolony. POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-20

bardzo szybka paczka,super produkt

5 / 5 2018-09-13

Profesjonalnie i szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-09-09

Super

5 / 5 2018-09-06

Profesjonalnie, szybko i bezproblemów. Etui naprawdę na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2018-08-22

Szybkość realizacji zamówienia na najwyższym poziomie. Szybkie odpowiedzi na zadane pytania. Obsługa klienta wzorowa. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-08-11

Polecam!

4 / 5 2018-08-06

szybka, aż za szybka dostawa. Byłem po za krajem, musiałem korzystać z pomocy znajomych

5 / 5 2018-08-01

Etui super

5 / 5 2018-07-29

Super

5 / 5 2018-07-29

Polecam w 100%, paczka zabezpieczona perfekcyjnie, nic nie pobite nic nie zbite!

5 / 5 2018-07-20

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-07-19

Sklep warty uwagi. Towar zgodny z zamowieniem. Pelen profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-16

Szybko i profesjonalnie zrealizowane zakupy pelna zgodność z ofertą. Polecam

5 / 5 2018-07-09

Polecam, super sklep

5 / 5 2018-07-07

Super obsługa polecam

5 / 5 2018-07-02

wszystko ok

5 / 5 2018-06-28

Szybko dostawa, bez problemu

5 / 5 2018-06-27

Bardzo jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-06-07

Zamawiałem kable micro USB. Pierwszy wziąłem na próbę i po otrzymaniu przesyłki odrazu zamówiłem następne. Towar solidnie wykonany .Naprawde polecam

5 / 5 2018-06-07

Profesjonalna obsługa polecam

3 / 5 2018-06-04

Produkt na b. dobrym poziomie

5 / 5 2018-05-31

Szybko i bezproblemowo.

4 / 5 2018-05-30

Fajnie

5 / 5 2018-05-28

Sprawna współpraca

5 / 5 2018-05-26

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-05-20

Transakcja szybka towar zgodny z opisem. Polecam :-)

5 / 5 2018-05-19

Ok super

5 / 5 2018-05-19

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-11

Sklep ok, produkt który zastanawiałem też ok!

4 / 5 2018-05-02

Ok

5 / 5 2018-04-26

Polecam

5 / 5 2018-04-25

Hej, jestem bardzo zadowolony z przedmiotów, które zakupiłem. Wszystko było świetnie zapakowane i dostałem je bardzo szybko. Nie miałem żadnych problemów z płatnością ani z czymkolwiek innym. Cały czas otrzymywałem informacje, w jakim miejscu znajduje się moje zamówienie i na jakim etapie przesyłki jestem. Wszystko było bardzo dobrze skomunikowane.

5 / 5 2018-04-23

Pełny profesjonalizm. Dziękuję.

5 / 5 2018-04-19

Wszystko było okej

5 / 5 2018-04-10

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-04-07

Towar zgody z opisem, szybka wysylka.

5 / 5 2018-03-31

Polecam bardzo

5 / 5 2018-03-23

Niespodziewanie szybka dostawa. Zadowalający stosunek jakości do ceny.

5 / 5 2018-03-22

Szybka obsługa, produkty dobrze zapakowane. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-03-13

Super, blyskawicznie. Towar dobrej jakości. Pozdrawiam Sprzedawcę

5 / 5 2018-03-11

Polecam

5 / 5 2018-03-10

Polecam

5 / 5 2018-03-09

.....

4 / 5 2018-03-09

spoko

4 / 5 2018-03-09

Pozytywnie

5 / 5 2018-03-02

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-28

Super

3 / 5 2018-02-27

Super. Nie wysyłajcie mi wiecej emaili

5 / 5 2018-02-23

Super

5 / 5 2018-02-16

Wszystko zgodnie z opisem , profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam !

5 / 5 2018-02-15

bateria iphone 5s dostarczona szybko,swietnie zapakowana i pracuje jak nowa

5 / 5 2018-02-09

Polecam

5 / 5 2018-02-07

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-31

super produkt dzienki

5 / 5 2018-01-25

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem, polecam 4kom

4 / 5 2018-01-24

Polecam

5 / 5 2018-01-13

Suuuper

2018-01-08

Nie podoba mi się i chciałabym zwrócić

5 / 5 2018-01-03

Polecam

4 / 5 2017-12-31

Przejściówka dział świetnie

5 / 5 2017-12-27

Polecam !

5 / 5 2017-12-14

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-12

Polecam zakupy super towar

5 / 5 2017-12-05

Polecam!

5 / 5 2017-11-30

Wszystko było ok

5 / 5 2017-11-30

Wszystko na piątkę

5 / 5 2017-11-24

Super

5 / 5 2017-11-23

Bardzo szybko. Polecam!!!

5 / 5 2017-11-23

jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-11-18

Polecam !!!

5 / 5 2017-11-13

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-06

Ja bardzo polecam ten sklep ze względu na wyjątkowo fachową obsługę klienta, solidne i profesjonalne zapakowanie przesyłek oraz błyskawiczną realizację zamówień! W moim przypadku paczka została dostarczona przez kuriera już następnego dnia!

5 / 5 2017-11-06

Zachęcam do robienia zakupów w tym sklepie, ponieważ mają tam doskonałą obsługę, wysoką jakość opakowania przesyłki i bardzo szybką realizację zamówień. Nawet przesyłka kurierska zostaje dostarczona już następnego dnia!

5 / 5 2017-10-22

Idealnie. Towar zamowiony w piatek kolo poludnia juz w sobotę o 9 czekał w paczkomacie. Obsluga wzorowa. Polecam

5 / 5 2017-10-20

Polecam

5 / 5 2017-10-18

obsługa sklepu dobra, SZYBKA WYSYŁKA TOWARU.SKLEP GODNY POLECENIA

5 / 5 2017-10-04

Sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-09-27

polecam

5 / 5 2017-09-18

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-09-17

dobry!!!

5 / 5 2017-09-12

Sprawnie i szybko

5 / 5 2017-09-11

Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-09-06

Szybka realizacja

5 / 5 2017-09-06

Polecam szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-03

Najlepszy internetowy sklep

5 / 5 2017-09-01

Jest bardzo dobra

5 / 5 2017-08-30

Ok jestem zadowolony

5 / 5 2017-08-16

.....

4 / 5 2017-08-07

Trochę droga przesyłka

5 / 5 2017-08-07

Wszystko poszło sprawnie i bardzo szybko. Polecam.

5 / 5 2017-08-06

Polecam. Wszystko zgodne z opisem . Szybka wysyłka i dostawa

5 / 5 2017-08-05

Super! Polecam!

5 / 5 2017-07-30

Profesjonalna i szybka obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2017-07-27

Wszystko ok.Jestem zadowolona

5 / 5 2017-07-16

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-07-16

super

5 / 5 2017-07-16

Polecam sprawna i szybka realizacja zamowienia

4 / 5 2017-07-15

Brzydkie nadruki

5 / 5 2017-07-14

Polecam !

5 / 5 2017-07-14

Jest ok

5 / 5 2017-07-10

Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2017-07-04

Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko polecam

5 / 5 2017-07-02

szybko, na czas, zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-06-29

Superowy sprzedawca

5 / 5 2017-06-23

polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2017-06-21

Bardzo profesjonalna obsługa :) nie były to moje pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie.

4 / 5 2017-06-19

Dostawa bardzo dluga

5 / 5 2017-06-19

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam udane zakupy produkt spełnił moje oczekiwanie

5 / 5 2017-05-25

Polecam☺

5 / 5 2017-05-21

Szybko, towar zgodny z oposem. Polecam

5 / 5 2017-05-17

Polecam !!!

5 / 5 2017-05-08

Profesjonalna obsługa szybką wysyłka produkt zgodny z opisem polecam

5 / 5 2017-05-07

Szybko, profesjonalne i bez problemów. Polecam

5 / 5 2017-05-01

Niespodziewanie szybka dostawa. Zadowalający stosunek jakości do ceny.

5 / 5 2017-04-27

Super sklep polecam

5 / 5 2017-04-25

Moje doświadczenie zakupowe przebiegło bez żadnych problemów. Przed złożeniem zamówienia poproszono mnie o dodatkowy rabat, co było miłym gestem. Otrzymałem również możliwość dostawy następnego dnia, która rzeczywiście została zrealizowana przez firmę DPD.

5 / 5 2017-04-25

Podczas zakupów nie napotkałem żadnych problemów, otrzymałem dodatkową zniżkę jeszcze przed zakończeniem zamówienia, co było miłym gestem. Dostawa następnego dnia była dostępna i moje zamówienie faktycznie dotarło następnego dnia za pośrednictwem DPD.

5 / 5 2017-04-15

Bardzo udane zakupy. Wszystko szybko i sprawnie zakonczone. Jak najbardziej POLECAM i pewnie jeszcze nie raz skorzystam. PZDR

5 / 5 2017-04-14

Transakcja idealna

4 / 5 2017-04-09

Wszystko ok, jednak spodziewałam się trochę konkretniejszych produktów.

4 / 5 2017-04-03

Poziom obsługi na bardzo wysokim poziomie. Niestety zamówiona szybka do zegarka pękła tego samego dnia.

4 / 5 2017-04-02

Okiej

Rzetelne opinie o 4kom.pl

4kom.pl

Siedziba
Pabianice

WWW
http://www.4kom.pl

Email
[email protected]

Telefon
42 298 78 08

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie