Kategorie: / Komputery / Telefony

4kom.pl Opinie Klientów

4.81/5.00 - ilość ocen: 163
opinie o 4kom.pl
5 / 5 2019-03-24

Szybko, sprawnie, przyjemnie. Polecam

4 / 5 2019-03-20

Super

1 / 5 2019-03-19

Zamowilem szklo i etui do ipad pro 10,5. Etui wykonany z lotkow do jajek. Jakis niewiadomy karton... a nie etui. Szklo zle dopasowane do rozmiru tableta. Pekneo przy naklejaniu . Zeby zwrocic towar mialem zaplacic za wysylke (to sie nie oplaca)

5 / 5 2019-03-19

Wszystko na medal

5 / 5 2019-03-14

Transakcja szybka

5 / 5 2019-03-11

Polecam

5 / 5 2019-03-05

Polecam zakup w tm sklepie bd dobre produkty

5 / 5 2019-03-01

Profesjonalna obsługa i towar też dobrej jakosci

5 / 5 2019-02-26

Szybko sprawnie i według opisu

5 / 5 2019-02-25

Super

5 / 5 2019-02-24

Pełna profesja

3 / 5 2019-02-22

Super

5 / 5 2019-02-19

Polecam, wszystko poszło sprawnie i szybko!

5 / 5 2019-02-17

Wszystko super.

5 / 5 2019-02-13

Super sklep polecam

5 / 5 2019-02-11

Mmmmm

5 / 5 2019-02-07

Polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko ok.

4 / 5 2019-02-03

Trochę trzeba było poczekać (Poczta Polska), ale ogólnie OK :-)

5 / 5 2019-02-02

Super obsługa

5 / 5 2019-02-01

Profesjonalna obsługa polecam.

3 / 5 2019-01-28

Po otwarciu przesyłki ,okazało się,że protektor na ekran tabletu jest popękany ,,pomyślałam ,trudno i go przykleiłem.. Zadzwoniłam jednak na podany numer kontaktowy Przedstawiciel sklepu poinformował mnie, żebym zrobiła zdjęcie uszkodzonego szkła i przesłała e-mail ,jako dowód,ale wtym przypadku zrobienie przyklejonego szkła nie było możliwe .Szczerze mówiąc raczej nie zdecyduję się na kolejny zakup z tego sklepu, aby nie narażać się na ryzyko ,że otrzymam uszkodzony produkt.

5 / 5 2019-01-28

Obsługa na najwyższym poziomie.Polecam.

5 / 5 2019-01-27

Wszsytko super, szybka wysyłaka i produkt zgodny z opisem :)

4 / 5 2019-01-27

Wszystko ok,trochę słabo zapakowane(koperta)

5 / 5 2019-01-23

Towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami otrzymałem pocztą po 3 dniach, więc szybko. Widać firma solidna i profesjonalnie podchodzaca do klienta. W przyszłości będę dalej w niej kupował i z czystym sercem polecam ją innym.

5 / 5 2019-01-22

Polecam

5 / 5 2019-01-11

Profesjonalna obsługa klienta

5 / 5 2018-12-30

Super produkt

5 / 5 2018-12-14

Wszystko ok. Polecam na 100%!

5 / 5 2018-12-06

Profeska

4 / 5 2018-11-23

Wszystko super

5 / 5 2018-11-12

Szybko, sprawnie, produkt w pełni spełnia czekiwania

5 / 5 2018-11-09

Wszystko ok,towar zgodny z opisem.

2018-11-09

Szklo przyszlo wadliwe i nie wymienili na nowe

4 / 5 2018-11-07

szybko sprawnie i duzo opcji do placenia. dobry akcent w przesylce forma do zwtotu w przypadku pomylki. nie wiem czy to standard ale git. zamowilem etuji do ipada spiegen stand folio bardzo dobrze wykonane. bardzo jestem zadiwolony ale szybka jest kulodporna jak dla moich potrzeb i mialem klopoty z zoomowaniem dotykowym obrazu w apkach graficznych wiec musialem ją sciagnac. jest bardzo gruba i dobrze jesli chodzi o bezpieczenstwo ale jesli chodzi o orecyzje operacji dotykowych gdzie przy rysiwaniu vektorow caly czas trzeba placami zoomowac obraz zdecydowanie powtarzajacy sie brak reakcji chociarz po za programem przy zwyklym urzywaniu na jeden dotyk apple pencil przy tej grubisci szyby przy otwieraniu i skrolowaniu netu bylo to prawie nie zauwazalne jednak dla artystiw nie polecam tej szybki w zestawie ze swietnym etuji.

5 / 5 2018-11-05

Jestem zadowolona. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-11-04

Polecam!

5 / 5 2018-11-03

Polecam

5 / 5 2018-11-03

Profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2018-10-26

Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-25

Polecam wszystkim produkt który zakupiłam :)

5 / 5 2018-10-21

Jak najbardziej Polecam pod każdym względem

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalna obsługa. Szybko i sprawnie. Dbają o klienta.

5 / 5 2018-10-07

Wszystko zgodne z najwyższymi standardami. Polecam

5 / 5 2018-09-26

Jestem zadowolony. POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-20

bardzo szybka paczka,super produkt

5 / 5 2018-09-13

Profesjonalnie i szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-09-09

Super

5 / 5 2018-09-06

Profesjonalnie, szybko i bezproblemów. Etui naprawdę na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2018-08-22

Szybkość realizacji zamówienia na najwyższym poziomie. Szybkie odpowiedzi na zadane pytania. Obsługa klienta wzorowa. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-08-11

Polecam!

4 / 5 2018-08-06

szybka, aż za szybka dostawa. Byłem po za krajem, musiałem korzystać z pomocy znajomych

5 / 5 2018-08-01

Etui super

5 / 5 2018-07-29

Super

5 / 5 2018-07-29

Polecam w 100%, paczka zabezpieczona perfekcyjnie, nic nie pobite nic nie zbite!

5 / 5 2018-07-20

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-07-19

Sklep warty uwagi. Towar zgodny z zamowieniem. Pelen profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-16

Szybko i profesjonalnie zrealizowane zakupy pelna zgodność z ofertą. Polecam

5 / 5 2018-07-09

Polecam, super sklep

5 / 5 2018-07-07

Super obsługa polecam

5 / 5 2018-07-02

wszystko ok

5 / 5 2018-06-28

Szybko dostawa, bez problemu

5 / 5 2018-06-27

Bardzo jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-06-07

Zamawiałem kable micro USB. Pierwszy wziąłem na próbę i po otrzymaniu przesyłki odrazu zamówiłem następne. Towar solidnie wykonany .Naprawde polecam

5 / 5 2018-06-07

Profesjonalna obsługa polecam

3 / 5 2018-06-04

Produkt na b. dobrym poziomie

5 / 5 2018-05-31

Szybko i bezproblemowo.

4 / 5 2018-05-30

Fajnie

5 / 5 2018-05-28

Sprawna współpraca

5 / 5 2018-05-26

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-05-20

Transakcja szybka towar zgodny z opisem. Polecam :-)

5 / 5 2018-05-19

Ok super

5 / 5 2018-05-19

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-11

Sklep ok, produkt który zastanawiałem też ok!

4 / 5 2018-05-02

Ok

5 / 5 2018-04-26

Polecam

5 / 5 2018-04-25

Cześć jestem zadowolony z zakupionych rzeczy wszystko było zapakowane z super dostała były naprawdę szybka żadnych problemów z zapłatą czy z czymś innym nie było cały czas był informowany gdzie jest przesyłka na jakim etapie zamówienia czy na tym też podobny

5 / 5 2018-04-23

Pełny profesjonalizm. Dziękuję.

5 / 5 2018-04-19

Wszystko było okej

5 / 5 2018-04-10

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-04-07

Towar zgody z opisem, szybka wysylka.

5 / 5 2018-03-31

Polecam bardzo

5 / 5 2018-03-23

Niespodziewanie szybka dostawa. Zadowalający stosunek jakości do ceny.

5 / 5 2018-03-22

Szybka obsługa, produkty dobrze zapakowane. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-03-13

Super, blyskawicznie. Towar dobrej jakości. Pozdrawiam Sprzedawcę

5 / 5 2018-03-11

Polecam

5 / 5 2018-03-10

Polecam

5 / 5 2018-03-09

.....

4 / 5 2018-03-09

spoko

4 / 5 2018-03-09

Pozytywnie

5 / 5 2018-03-02

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-28

Super

3 / 5 2018-02-27

Super. Nie wysyłajcie mi wiecej emaili

5 / 5 2018-02-23

Super

5 / 5 2018-02-16

Wszystko zgodnie z opisem , profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam !

5 / 5 2018-02-15

bateria iphone 5s dostarczona szybko,swietnie zapakowana i pracuje jak nowa

5 / 5 2018-02-09

Polecam

5 / 5 2018-02-07

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-31

super produkt dzienki

5 / 5 2018-01-25

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem, polecam 4kom

4 / 5 2018-01-24

Polecam

5 / 5 2018-01-13

Suuuper

2018-01-08

Nie podoba mi się i chciałabym zwrócić

5 / 5 2018-01-03

Polecam

4 / 5 2017-12-31

Przejściówka dział świetnie

5 / 5 2017-12-27

Polecam !

5 / 5 2017-12-14

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-12

Polecam zakupy super towar

5 / 5 2017-12-05

Polecam!

5 / 5 2017-11-30

Wszystko było ok

5 / 5 2017-11-30

Wszystko na piątkę

5 / 5 2017-11-24

Super

5 / 5 2017-11-23

Bardzo szybko. Polecam!!!

5 / 5 2017-11-23

jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-11-18

Polecam !!!

5 / 5 2017-11-13

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-06

Polecam zakupy w tym sklepie gdyż, profesjonalna obsługa, profesjonalna jakość zapakowania przesyłki oraz bardzo bardzo szybka realizacja zamówienia :) !!! (przesyłka dostarczona kurierem następnego dnia)

5 / 5 2017-10-22

Idealnie. Towar zamowiony w piatek kolo poludnia juz w sobotę o 9 czekał w paczkomacie. Obsluga wzorowa. Polecam

5 / 5 2017-10-20

Polecam

5 / 5 2017-10-18

obsługa sklepu dobra, SZYBKA WYSYŁKA TOWARU.SKLEP GODNY POLECENIA

5 / 5 2017-10-04

Sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-09-27

polecam

5 / 5 2017-09-18

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-09-17

dobry!!!

5 / 5 2017-09-12

Sprawnie i szybko

5 / 5 2017-09-11

Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-09-06

Szybka realizacja

5 / 5 2017-09-06

Polecam szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-03

Najlepszy internetowy sklep

5 / 5 2017-09-01

Jest bardzo dobra

5 / 5 2017-08-30

Ok jestem zadowolony

5 / 5 2017-08-16

.....

4 / 5 2017-08-07

Trochę droga przesyłka

5 / 5 2017-08-07

Wszystko poszło sprawnie i bardzo szybko. Polecam.

5 / 5 2017-08-06

Polecam. Wszystko zgodne z opisem . Szybka wysyłka i dostawa

5 / 5 2017-08-05

Super! Polecam!

5 / 5 2017-07-30

Profesjonalna i szybka obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2017-07-27

Wszystko ok.Jestem zadowolona

5 / 5 2017-07-16

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-07-16

super

5 / 5 2017-07-16

Polecam sprawna i szybka realizacja zamowienia

4 / 5 2017-07-15

Brzydkie nadruki

5 / 5 2017-07-14

Polecam !

5 / 5 2017-07-14

Jest ok

5 / 5 2017-07-10

Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2017-07-04

Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko polecam

5 / 5 2017-07-02

szybko, na czas, zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-06-29

Superowy sprzedawca

5 / 5 2017-06-23

polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2017-06-21

Bardzo profesjonalna obsługa :) nie były to moje pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie.

4 / 5 2017-06-19

Dostawa bardzo dluga

5 / 5 2017-06-19

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam udane zakupy produkt spełnił moje oczekiwanie

5 / 5 2017-05-25

Polecam☺

5 / 5 2017-05-21

Szybko, towar zgodny z oposem. Polecam

5 / 5 2017-05-17

Polecam !!!

5 / 5 2017-05-08

Profesjonalna obsługa szybką wysyłka produkt zgodny z opisem polecam

5 / 5 2017-05-07

Szybko, profesjonalne i bez problemów. Polecam

5 / 5 2017-05-01

Niespodziewanie szybka dostawa. Zadowalający stosunek jakości do ceny.

5 / 5 2017-04-27

Super sklep polecam

5 / 5 2017-04-25

Shopping experience went without any problems, was offered extra discount before i finished my order which was a nice touch. Next day delivery was offered and my order did indeed arrived the next day via DPD.

5 / 5 2017-04-15

Bardzo udane zakupy. Wszystko szybko i sprawnie zakonczone. Jak najbardziej POLECAM i pewnie jeszcze nie raz skorzystam. PZDR

5 / 5 2017-04-14

Transakcja idealna

4 / 5 2017-04-09

Wszystko ok, jednak spodziewałam się trochę konkretniejszych produktów.

4 / 5 2017-04-03

Poziom obsługi na bardzo wysokim poziomie. Niestety zamówiona szybka do zegarka pękła tego samego dnia.

4 / 5 2017-04-02

Okiej

Rzetelne opinie o 4kom.pl

4kom.pl

Siedziba
Pabianice

WWW
http://www.4kom.pl

Email
[email protected]

Telefon
42 298 78 08

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie